Valla artik biz elimizden gelenin fazlasinida yaptik be sülalim.
Allah izin verirse seneye yine deneyecegiz. Bende kendim hamile kalabilseydim en azindan her ay bir ümidim olurdu ama simdi.... ancak tüp bebek yapacagimiz ayi bekleyecegimki o ay belki tutar diye ümid edeyim.
Tabiki Allahdan ümid kesilmez belki bu kürler ise yarar ve yollar acilir ama bu daha düsük bir ihtimal.
Ama yinede buna sükür ya hic olmasaydi...opuyorumnanaktan
Tühhhh yaaa benim misafirler gelecek bu aksam yarin aksam daha fazla vaktim var canikom yarin aksam MSN i acarim görüsürüz. Şeniz
canım iyiyim yaramaz kızımla uğraşıyorum. çok giremiyorum nete şöyle bi geçmişi okuyayım dedim. ama gerçekten sanki topiğimizin eski neşesi kalmamış gibi
samim06 canım çok az kalmış. allahım sağ salim kurtarsın seni. hayırlısı ile bebişini alırsın inşallah kucağına:))
bin şükür kendiliğnden geliyo bebiş ama ...ben fraxıparin 0.3 kullandım.ama dr gebelikten 3 ay önce bebe aspirin ve folbiol alınması gerektiğini söyledi.bu kez böyle deneyecem.canım ben gebeliklerimde kan sulandırıcı igne kullanmadım kullandığım zaman ne olacak bilemiycem sen su yönden benden daha şanslısın sen kendin hamile kalabiliyosun ben zor kalıyorum arkadaşım dilerim Allah hepimize hayırlı şifa verir peki iğnelerlede düştüyse ne yapılması gerek hangi iğneyi kullandın
geldim geldim...burdaydım geçmişi okudum biraz canderyanın haberi üzdü ya....Alooooooooo nergis ordamısın kız?:uhm:
feryadcım yarın fazlı beye gitmeyi düşünüyorum ama oruçluyken muayene etmesinide istemiyorum.eğer akşam ezanından sonra muayene randevusu verirse gidecem vermezse başka bir zaman gidecem..
bin şükür kendiliğnden geliyo bebiş ama ...ben fraxıparin 0.3 kullandım.ama dr gebelikten 3 ay önce bebe aspirin ve folbiol alınması gerektiğini söyledi.bu kez böyle deneyecem.
geldim geldim...burdaydım geçmişi okudum biraz canderyanın haberi üzdü ya....
hoş geldin :) ben geçmişi okuyamadım ne olmuş canderya ya tam olarak bilmiyorum ben.:uhm:
kese 21mm olmuş ama bebiş görünmemiş. boş gebelik olabilirmiş ama daha belli değil.sanrım 5 gün daha bekleyip tekrar bakacaklar...
hayırlısı hakkında canım ya ... benim de adet dönemim yaklaştı yine kendimi dinlemeye başladım :sinifsinif: beklemiyorum ama yine de insan son günlere doğru gün sayıyor....kaydirigubbakcemile
NERGıZCıM canım iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
gerçekten zor oluyor o son günler.her an içinde garip bir sevinç bir heyecan sanki hiç bu heyecanı yaşamamış gibi..hafif bir karın ağrısı... bir gerginlik.. gözlerde pırıl pırıl bir ifade....
nergizcim bende iyim ne olsun işte bildiğin gibi bendede bişey yok yazacak bişeyim olmadığı içinde girip okuyup çıkıyorum o kadar işte allah orucunu kabul etsin canım işallah duaları kabul olur öpüyorum canım allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?