Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

YASEMıNCıM;canım duan bitti Allah kabul etsinnnnnnnnnnnn.
ÇALIKUŞUM ;iyiyim canımcım sen nasılsın?Hergün bebişimi sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum,lütfen sizlerde dualarınıza benide katın.
Aşure ayı başladı,hicri takvimde yılbaşı,bugün gelecek senenin güzel geçmesi için dua etmeniz çok iyi olur.Allah dualarınızı kabul etsin.

Arkadaşım böğürtlen kökü kürünü denedin mi yolların açılmasına o daha iyi diyor uzmanlar hem de daha kolay soğan kürün den tadı da soğan suyu ile kıyaslanamaz bir dene istersen bişey kaybetmezsin..Allah hepimizin yardımcısı olsun...opuyorumnanaktan

çok sağol canım çok az kaldı heycan stres bi yandan devam ediyo minik bebişini ve seni öpüyorum

bin şükür kendiliğnden geliyo bebiş ama ...ben fraxıparin 0.3 kullandım.ama dr gebelikten 3 ay önce bebe aspirin ve folbiol alınması gerektiğini söyledi.bu kez böyle deneyecem.
Alooooooooo nergis ordamısın kız?:uhm:
geldim geldim...burdaydım geçmişi okudum biraz canderyanın haberi üzdü ya....

feryadcım yarın fazlı beye gitmeyi düşünüyorum ama oruçluyken muayene etmesinide istemiyorum.eğer akşam ezanından sonra muayene randevusu verirse gidecem vermezse başka bir zaman gidecem..

feryadcım yarın fazlı beye gitmeyi düşünüyorum ama oruçluyken muayene etmesinide istemiyorum.eğer akşam ezanından sonra muayene randevusu verirse gidecem vermezse başka bir zaman gidecem..

hayırlısı hakkında canım ya ... benim de adet dönemim yaklaştı yine kendimi dinlemeye başladım :sinifsinif: beklemiyorum ama yine de insan son günlere doğru gün sayıyor....kaydirigubbakcemile

hoş geldin :) ben geçmişi okuyamadım ne olmuş canderya ya tam olarak bilmiyorum ben.:uhm:

hayırlısı hakkında canım ya ... benim de adet dönemim yaklaştı yine kendimi dinlemeye başladım :sinifsinif: beklemiyorum ama yine de insan son günlere doğru gün sayıyor....kaydirigubbakcemile

gerçekten zor oluyor o son günler.her an içinde garip bir sevinç bir heyecan sanki hiç bu heyecanı yaşamamış gibi..hafif bir karın ağrısı... bir gerginlik.. gözlerde pırıl pırıl bir ifade....

kızlar bakın ne buldum...
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

NERGıZCıM canım iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun

şükür iyiyim canım.hicri yıl başladı bu gün ve muharrem ayının ilk 10 günü oruç tutmak çok sevapmış bu gün başladım kısmet olursa 10 güne tamamlıycam.10. gün aşure günü o gününde ihya edilmesi gerekiyormuş..
sende ne var ne yok sende son zamanlarda fazla uğramıyorsun buraya...diğer arkadaşlarda az giriyolar....

Son düzenleme:
gerçekten zor oluyor o son günler.her an içinde garip bir sevinç bir heyecan sanki hiç bu heyecanı yaşamamış gibi..hafif bir karın ağrısı... bir gerginlik.. gözlerde pırıl pırıl bir ifade....

Valla öyle ya her ay her ay aynı heyecan aynı stres :) zaman zaman ümit zaman zaman umutsuzluk :) 3 hafta hızlı geçiyor ama son 1 hafta geçmek bilmiyor ya :kedi: işin ilginç tarafı eşim de aynı stresi yaşayıp beni çaktırmadan izliyor opuyorumnanaktan

nergizcim bende iyim ne olsun işte bildiğin gibi bendede bişey yok yazacak bişeyim olmadığı içinde girip okuyup çıkıyorum o kadar işte allah orucunu kabul etsin canım işallah duaları kabul olur öpüyorum canım allaha emanet ol

şimdi bende bebiş çalışmaya başlıycam aynı heyecan aynı stres.... inşallah bu sefer olacak ama öyle inanıyorum. benimkide aynı sürekli beni izler... ve olumlu sonucu alınca dahada streslenip aman dikkat et diye diye dolanır peşimde...

evet canım bende bazen girip okuyorum sonra kaçıyorum.amin canım inşallah ALLAHım dualarımızı kabul edip...tüm muhammet ümmetine ve yanısıra banada sağlıklı bir bebiş verir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…