Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok güzel oluyor ya geçen de 1 kaç gün günüm geçti neredeyse el çantamı alacak elimden korktum beni de kucağında taşıyacak diye :kedi: ama sonuç hüsran :sinifsinif: neyse her ay yeni bir heyecan moral bozmak yok kaydirigubbakcemile2

canderyacım ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın benım umudum var
merhabalar kızlar.... Bir süredir internetimde sorun olduğundan giremedim yüz sayfadan fazla yazılmış okuyamıycam umarım olumsuz gelişmeler yoktur hep olumlu gelişmeler olmuştur. Hepinize sevgiler...
canım nerelerdesın sen msn ye de yazdım yoktun
allah yardımcın olsun canım allahın ıznıyle sapasaglam yavrun bak goreceksın sıkma kendını yok yere hayırlı olsun masallah kızına
hayırlı haberlerle gelırsın esteryyacım ınsallah
senınde oglusun hayırlı olsun ınsallah saglıkla zamanında kucaklarsın
amın canım ınsallahhh
allah kabul etsın canım

bencede moral bozmak yok... bu arada feryadcım sen ne kadardır folbiol bebe aspirini içiyorsun?

8 aydır içiyorum canım folbiol ve coraspin sanırım artık bu ay doktoruma müracat etme zamanı geldi kaydirigubbakcemile3 bu yaramazı yeniden zorla getircez kaydirigubbakcemile olmas ki bir anne bu kadar da bekletilmez ki lmaz: dimi amagamyoncuiremsu

gel bebek gel gelopuyorumnanaktan

canım ya.... çok üzüldüm ama yine de tam sonucu alana kadar ümidini kesme.allah herşeyin hayırlısını versin umarım herşey yoluna girer

çok sevindim canım eminim ki amniyosentezden de bişey çıkmayacak hayırlısıyla kızını kucağına alacaksın

hayırlı cumalar diyerek başlayayım bende.yeni üye oldum.bende 11 hafta 3 günlük hamileyim.bende kan sıvılaştırıcı iğne ve aspirin kullanıyorum.ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı tam 3.5 yıl önce .bebeğim olmadı çok tedavi gördüm aşılama bile tutmadı.mucizem bizi ekim ayında buldu ve beklemediğim anda kendiliğimden tekrar hamile kaldım.tahlil yaptım ve soluğu doktorda aldım.düşükten dolayı doktorum bana pıhtılaşma tahlili vermeden iğneyi verdi.3 kasımdan beri vuruyoruz iğneyi.kanamam lekelenmem çok şükür olmadı.bebek gayet sağlıklı.haftaya cumaya kontrolüm var iğneye devam edip etmeyeceğine karar verecek.benim gibi olan arkadaşlara soruyorum kaç ay kullandınız.denden diye bir arkadaş benim gibiymiş okuduğum kadarıyla yardımcı olursanız sevinirim

canim Insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim

Canim o kür nasil hazirlaniyo tam olarak bilgi verirsen sevinirim

Bebeğin hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
İğnelere hamilelik süresince devam ediyoruz, çünkü burdaki bi çok arkadaşta kan pıhtılaşması problemi var sizde olup olmadığı belli değil sanırım. Bence pıhtılaşma ile ilgili testlerinizi yaptırıp iğnenin devamına öyle karar verinki doktorunuzda bunu yapacaktır sanırım.

Dualarım canderya ile kızlar guzel haberler bekliruz insallah, ayrıca tum bebekl sahibi olmak isteyen arkadaslarımıza da hayırlı saglıklı evlatlar nasip etisn yuce mevlam cuma gununun hurmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…