Bebeğin hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
İğnelere hamilelik süresince devam ediyoruz, çünkü burdaki bi çok arkadaşta kan pıhtılaşması problemi var sizde olup olmadığı belli değil sanırım. Bence pıhtılaşma ile ilgili testlerinizi yaptırıp iğnenin devamına öyle karar verinki doktorunuzda bunu yapacaktır sanırım.
peki bu tahliller devlet hastanesindemi yapılıyor .ben özele gidiyorum daha önce hiç duymamıştım böyle bir şey.üniversite hastaneside yok burda.doktoruma gidince söyleyeceğim zaten haftaya ama emin olmak istedim tecrübelerinizden.haftaya ikili test ve ense ölçümü var.aslında ikili testi hiç yaptırmak istemiyorum.Allaha emanet kuzucum.geçmişi okuyorum bir yandanda ne kadar çok kullanan var iğneyi.
bu arada kelebek yakın yerlerdeyiz.ben osmaniyedeyim.adanada hangi doktora gidiyorsun.balcalıda CÜNEYT EVLİKE diye bir doktor vardı bana hep pna git dediler.kısmet olmadı.şimdiki doktorumdan memnunum ama iğne konusu kafamı bulandırıyo bazen.hayırlısı bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Adanaya gelmiyomusun hiç ben çukurova üniversitesinde yaptırmıştım, ama ilk etapta Protein C ve Protein S tahlillerine bi baktır istersen orda herhangi bi tıp merkezinde yaptırabilirsin, (koagülasyon testi) onlar ilk fikri veriyo, diğerleri genetik tahliller ama büyük olasılık Osmaniye Devlette vardır.
eşimde adanalı zaten kayın validem orda oturuyo tüm akrabalar orda eşimin.haftaya doktorumun dediklerine göre davranacam canım.devam derse tahlil yapmadan iğneye soluğu adanada alırım sanırım.
ığnenin bebeğine faydası var zararı yok diyebilirim, benimde 1 düşükten sonra şuan tekrar hamileyim 17. haftamdayım, ama ilk zamanlar hep kötü gitti kanamalarım oldu suyum azdı falan sonradan bebeğim düzeldi çok şükür, doktorum bunlar iğnenin etkisi dedi.
Sen testlerini her ihtimale karşı yaptır zaten sonucu alman 15-20 günü buluyor.[/QUOT
....
kelebek ben çıkacam şimdi uykum geldi çok öğleden sonra tekrar girrim.tanıştığıma memnun oldum.görüşmek dileğiyle
sizi gidi uykucu fosfoslar........nerelerdesiniz yaaaa..
gel bebek gel gelopuyorumnanaktan
canim Insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Canim o kür nasil hazirlaniyo tam olarak bilgi verirsen sevinirim
merhabalar..hayırlı cumalar..
aslıhan cığım-yasemin 66 ben duamı okudum 500 adet heberiniz olsun..allah kabul etsin canım..
şimdi biraz geçmişe bakayım...herkes iyidir umarım..çok birikmiş
slm bayanlar. bende de kan pıhtılaşması sorunu çıktı. bebeğim 5 aylık olana kadar herşey normal çıkıyodu. sonra amniyon sıvısı eksikliği var dedi doktorum. detaylı ultrasonda doktor kan pıhtıları olduğunu söyledi. kan testleri yapıldı. sonuç pozitif çıktı. bugün fragmin 5000 iğne yaptırmaya başladım.şok oldum. herşey normaldi. şimdi tedirgin bekleyiş başladı.çok mutsuzum.
YASEMİNCİM;494 adet duayı alıyorum ben Allah izin verire yarın bitirmiş olurum.allah dileklerini kabul etsin canım.
Arkadaşlar;DENDEN için başlayalım diyorum ne dersiniz?Denden cim;sen niyetini et bizde peşinden başlayalım arkadaşlar içinde uygunsa.
LİMBURG,GELEVERA çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için,Allahım hepimizie sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
CANDERYACIM;sen kendini en kötüsüne hazırlamışsın,Allah korktularımızdan sakınsın bizi.İnşallah bebişimiz sürprüz yapar canım.Allah sana güç versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?