Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

peki bu tahliller devlet hastanesindemi yapılıyor .ben özele gidiyorum daha önce hiç duymamıştım böyle bir şey.üniversite hastaneside yok burda.doktoruma gidince söyleyeceğim zaten haftaya ama emin olmak istedim tecrübelerinizden.haftaya ikili test ve ense ölçümü var.aslında ikili testi hiç yaptırmak istemiyorum.Allaha emanet kuzucum.geçmişi okuyorum bir yandanda ne kadar çok kullanan var iğneyi.

bu arada kelebek yakın yerlerdeyiz.ben osmaniyedeyim.adanada hangi doktora gidiyorsun.balcalıda CÜNEYT EVLıKE diye bir doktor vardı bana hep pna git dediler.kısmet olmadı.şimdiki doktorumdan memnunum ama iğne konusu kafamı bulandırıyo bazen.hayırlısı bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Adanaya gelmiyomusun hiç ben çukurova üniversitesinde yaptırmıştım, ama ilk etapta Protein C ve Protein S tahlillerine bi baktır istersen orda herhangi bi tıp merkezinde yaptırabilirsin, (koagülasyon testi) onlar ilk fikri veriyo, diğerleri genetik tahliller ama büyük olasılık Osmaniye Devlette vardır.

Ben Prof.Dr Aytekin Altıntaşa gidiyorum, çok memnunum. Balcalının doktoru ama ben özeline gidiyorum.
Cüneyt Evrükede Balcalıda prof, oda çok iyi bi doktor ve riskli gebelik uzmanı, bende hamilelikten önce ikisi arasında kalmıştım en son Aytekin beye karar verdim.
Sen testlerini yaptırmayı ihmal etme bence, gebeliğin normal giderse Cüneyt beye gitmene gerek yok.

eşimde adanalı zaten kayın validem orda oturuyo tüm akrabalar orda eşimin.haftaya doktorumun dediklerine göre davranacam canım.devam derse tahlil yapmadan iğneye soluğu adanada alırım sanırım.

eşimde adanalı zaten kayın validem orda oturuyo tüm akrabalar orda eşimin.haftaya doktorumun dediklerine göre davranacam canım.devam derse tahlil yapmadan iğneye soluğu adanada alırım sanırım.

İğnenin bebeğine faydası var zararı yok diyebilirim, benimde 1 düşükten sonra şuan tekrar hamileyim 17. haftamdayım, ama ilk zamanlar hep kötü gitti kanamalarım oldu suyum azdı falan sonradan bebeğim düzeldi çok şükür, doktorum bunlar iğnenin etkisi dedi.
Sen testlerini her ihtimale karşı yaptır zaten sonucu alman 15-20 günü buluyor.

Son düzenleme:
gel bebek gel gelopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3evet iyi gelse iyi olcak yoksa onun poposuna poposuna Çok üzgünüm çoookklava: heheh kaydirigubbakcemile3 şaka şaa şimdi de korkup gelmez miş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

slm bayanlar. bende de kan pıhtılaşması sorunu çıktı. bebeğim 5 aylık olana kadar herşey normal çıkıyodu. sonra amniyon sıvısı eksikliği var dedi doktorum. detaylı ultrasonda doktor kan pıhtıları olduğunu söyledi. kan testleri yapıldı. sonuç pozitif çıktı. bugün fragmin 5000 iğne yaptırmaya başladım.şok oldum. herşey normaldi. şimdi tedirgin bekleyiş başladı.çok mutsuzum.

merhabalar..hayırlı cumalar..

aslıhan cığım-yasemin 66 ben duamı okudum 500 adet heberiniz olsun..allah kabul etsin canım..

şimdi biraz geçmişe bakayım...herkes iyidir umarım..çok birikmiş

yasemin 66 amin canım..hepimizin gönlüne göre versin yü e rabbim şu mubarek cuma gününün hürmetine..

canderyacım..umarım herşey yoluna girer ve tahmin edilen olmaz..iyi haberlerini bekliyor olacağız..

esteryacığım..sen nasılsın öpüyorum hepinizi..

diğer hamile olan arkadaşlara da allah mutlu sonu göstersin inşallah..acılarını yaşatmasın..

kızlar bu arada beim 15-16 gibi kırmızıları görmem lazımdı hala görmedim..test yaptım sonuç negatif..eğer 2 güne kadar hasta olmazsam tekrar test yapıcam..

tülaysvs iğneler bebeğini besler o kunuda sıkıntı yapma kendine.bende iğne oluyorum üstelik bende doktorum pıhtılaşma varmı diye test bile yapmadan clexane 0.4 ile başladı ve yarım aspirin içiyorum.ben 11 hafta 3 günlük hamileyim.12 hafta bitince duruma göre kesecek iğneyi..bende telaşlıyım ama tek bildiğim iyi olan bebeği besliyo o iğneler.mutsuz olma bence.

Aslıhan merhaba
Ben bugün tefriciye için niyet ettim ve 1000 tane okurum inş.,yardımlarınızı bekliyorum,sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…