SELAM KIZLAR....
Dinamiss, iipekk, kahvelokum, yasemin-66, zehrayade ............
bu arada benim gibi test yapılmadan iğneye başlayan bir arkadaş var,benim doktorumda test yapmadan iğneye başladı clexane 0,4 ilave coraspin var,hacettepeden lütfü hocaya mail attım ve bana yazdığı cevapta tabii ki doğru olanı testlere göre ilaca başlanması ama kullanmanızda da bir sakınca yok,ilaçlarınızı kesmeyin ve bu dönemde yaptırabileceğiniz trombofili mutasyon testlerini yaptırın dedi.
ben de dediğini yaptım,testleri de Kocaeli Tıp Fak.de yaptırdım,ocak sonu hepsini almş olucam,sonra sonuçları iki prof.a gösterip görüşleri doğrultusunda karar vericem
kanamadan kastın vaginal kanama ise 6.haftamda 3 gün süren 1'er damlalık kanamam oldu ve kabus gibi bir haftaydı,doktorum bazı hastalarda bu ilaçların kanama yapabileceğini,ama kanama dursun diye iğne ve coraspini kesersek de bebeğin gelişmeyebileceğini söylemişti,ben kesmedim devam ettim,o hafta tuvalet ihtiyacım dışında hiç kalkmadan yattım
doktorum dediğine göre belin ve karnın aynı anda ağrırsa kork demişti,benim karnım çok ağrımıştı
inşallah,sıkıntı hiç bitmiyor ki,şimdi amniyosentez tarihini bekliyorum,ardından sonucu,banada çalışmak yasak,sürekli dinleniyorum,bu süreç nasıl geçecek Allah yardım etsin
senin ilaçlarda ağır gerçekten.az önce bir arkadaşımla konuştum.folik asiti bana 3 tane dedi günde çok ağır dedi bide elevit içerken gerek kalmaz okadar folik asite dedi.bazen çok sıkılıyom inan.bebeklerimiz Allaha emanet büyüyolar.
Canım evet senin folik asit çok fazlaymış, fazlasıda zararki bunun. Vitaminede çok erken başlatmış kilo alırsın. Ben 17. haftamdaym daha elevit vermedi demire yeni başladım.
Ama folik asit hangi marka kullanıyosun? folic plus markaysa o günde 3 tane, folbiol markaysa günde 1 tane.
Her doktor farklı işte benimki vitamine başlatmadı zaten yeterince ilaç alıyosun seni ilaca boğmak istemiyorum dedi. Ben şuanda iğne harici coraspin B12 bide demir kullanıyom.
Aradada doktorumdan habersiz haftada 1-2 elevit içiyorum.
arkadaşlar selam uzun zamandır yazamıyorum çünkü moralim çok bozuk.b hcg değerim düzenli yükselmiyo bir kaç olasılık varmış pztsi yi bekliyoruz ben en çok dış gebelikten korkuyorum dr çok düşük bi ihtimal dedi ama ne yapacağımı bilmiyorum.b hcg değeri düzenli yükselmeyen oldumu aranızda sonuç ne çıktı yardımlarınızı ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen başka bi dr a mı gitsem acaba
arkadaşlar selam uzun zamandır yazamıyorum çünkü moralim çok bozuk.b hcg değerim düzenli yükselmiyo bir kaç olasılık varmış pztsi yi bekliyoruz ben en çok dış gebelikten korkuyorum dr çok düşük bi ihtimal dedi ama ne yapacağımı bilmiyorum.b hcg değeri düzenli yükselmeyen oldumu aranızda sonuç ne çıktı yardımlarınızı ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen başka bi dr a mı gitsem acaba
İğne kullanırkende testlerinizi yaptırsanız durumu değiştirmez, çünkü kan pıhtılaşması genetik bi rahatsızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?