arkadaslar 9 ayboyunca iğne oldu clexan 0.4 38.haftamda kuzumu kucagıma aldım.allah hepınıze nasıp etsın hersey yolunda gıttı doguma 72 saat kala ıgneyı kestık sezeryan oldum.aklınıza takılan sormak ıstedıgınız herseyı sorabılırsınız.ınsanın aklına cok sey takılıyo hep sormak ıstıyo cekınmeden sorabılırsınız.suan kızım 3,5 aylık hersey yolunda cok saglıklı masallah
folic plus canım.içini okudum ondada günde 3 tane diyodu ama ben genelde 2 içtim.bende demir eksikliği vardı elevitte demir var ya ondan vermiş olabilir erkense eğer.balık yağıda içiyorum bu arada.kilo durumuda 2 kilo aldım şimdiye kadar.sürekli yatmama rağmen çok şükür.bide ben yazın hep diyetteydim tam 10 kilo verdim ramazanın sonuna kadar .sonrada hamile kalınca eyvah dedim kilo alacam.pek iştahım yok açıkcası eşim bile şaşırdı iki kilo nassıl aldın diye.çok az yediğim halde.ama yinede 2 iyidir sanırım ilk 3 ay için
canım 2 güne bir iki katına çıkar değer.kaç haftalık hamilesin.kese görünmemiş mutlaka sende şu anda.dış gebelikten şüphelendiğine göre.kanaman varmı eğer olmuşsa oda değeri etkiliyo biraz.inşallah herşey yolunda gider .değerlerini yazarsan kaç gün arayla yaptırdığını belki bir bilen çıkar.[/QU sat 6 kasım dı pzt bhcg 352 çıktı bugün 614 biraz kahverengi lekelenmem var.pzt tekrar yaptırcam.1000 1500 seviyelerinden önce kese görünemiyo
kelebekcım genetık hastalık demıssın kafam karıstı bıraz
benımde kan pıht sorunum var
faktor 5 leıden heterozıgotum
ama gecen hafta genetık tahlıllerımızde temız cıktı
acaba onda bı sorun cıkmamıyıd dıyorum
sacma bı sorumu bılmıyorum artık kafam kocaman bı kazana dondu :S
Canım çok geçmiş olsun ya, çok üzüldüm. kesen gözükmedi sanırım şuanda kaç haftalık oldun?
değerlerin nasıl gidiyo?
Beta hcgnin düzenli gitmemesi baya can sıkıcı bi durum, bi arkadaşımdada olmuştu, onunki kimyasal gebelik çıkmıştı. İnşallah dış gebelik değildir. Allahtan ümit kesilmez.
Allah yardımcın olsunn
canım 2 güne bir iki katına çıkar değer.kaç haftalık hamilesin.kese görünmemiş mutlaka sende şu anda.dış gebelikten şüphelendiğine göre.kanaman varmı eğer olmuşsa oda değeri etkiliyo biraz.inşallah herşey yolunda gider .değerlerini yazarsan kaç gün arayla yaptırdığını belki bir bilen çıkar.[/QU sat 6 kasım dı pzt bhcg 352 çıktı bugün 614 biraz kahverengi lekelenmem var.pzt tekrar yaptırcam.1000 1500 seviyelerinden önce kese görünemiyo
canım değerin normal bence hiç korkma.uzan sürekli inşallah bir şey olmaz Allah yavrunu sana bağışlar.kese zaten bazılarında 2500 -5000 arası olduğunda görünüyormuş.erkendir herkesin yapısı farklı benim kese 4 hafta 4 günlükken göründü.doktorum erken gebelik kesesi dedi nasıl korkmuştum.hcg ye hiç bakmadı bende 2 hafta sonra bebeği gördük zaten.doktorlar her ihtimali düşünüyolar oyüzden takma kafana ama mutlaka yat leken varsa yerleşme lekesidir inşallah.
canım çok sağol seninle aynı şehirdeyiz cüneyt beyin hastasıyım sen.kesin belli değil progesteron normal çıktı bakalım pzt si ne olacak
canım değerin normal bence hiç korkma.uzan sürekli inşallah bir şey olmaz Allah yavrunu sana bağışlar.kese zaten bazılarında 2500 -5000 arası olduğunda görünüyormuş.erkendir herkesin yapısı farklı benim kese 4 hafta 4 günlükken göründü.doktorum erken gebelik kesesi dedi nasıl korkmuştum.hcg ye hiç bakmadı bende 2 hafta sonra bebeği gördük zaten.doktorlar her ihtimali düşünüyolar oyüzden takma kafana ama mutlaka yat leken varsa yerleşme lekesidir inşallah.
canım inşallah dediğin gibi olur ama 2 günde katlamaması can sıkıcı ama progesteron seviyesinin normal olmasıda iyiymiş ama en kötüsü geliyo insanın aklına.canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Evt 2 iyiymiş canım, ama demir eksikliği için direk demir verebilirdi, herkesin stili farklı işte. Folic plusu 3 tane içebilirsin ben bi ara içiyordum doktorum 3 ünü aynı anda yutabilirsin demişti, zaten 12.haftadan sonra bırakıyosun.
Omega3 ü bende sordum onuda vermedi bana.
canım inşallah dediğin gibi olur ama 2 günde katlamaması can sıkıcı ama progesteron seviyesinin normal olmasıda iyiymiş ama en kötüsü geliyo insanın aklına.canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
birde gittiğin doktor çok iyi.bende ilerleyen zamanlarda kontrol amaçlı gelecem cüneyt beye.kız kardeşimin doktoruydu.çok memnundu o.kesesi kireçlenmişti kız kardeşimin onun sayesinde bebeği sağlıklı şu an
Eylül bence başka doktora gitmenede hiç gerek yok Cüneyt Evrüke ise doktorun, zaten riskli gebelik uzmanı. Adananın en iyisi
Öylemii İzmir yazıyo sende, Bende Aytekin Altıntaşa gidiyorum. İnşallah iyi olur canım.
İlk gebeliğinmi senin daha önce düşüğün varmı.
Değerlerin gerçekten çok sıkıntılı devam etmiş ama gerçekten allahtan ümit kesilmez, benimde bu gebeliğim başlangıçta çok kötüydü ama zamanla düzeldi, dualarla bebeğim bana tutundu çok şükür.
Eylül bence başka doktora gitmenede hiç gerek yok Cüneyt Evrüke ise doktorun, zaten riskli gebelik uzmanı. Adananın en iyisi [/QUO
aslında bende çok memnunum ve herkes aynı şeyi söylüyor ama ben çok pimpirikliyim canım hayırlısı bakalım
canım ben izmirliyim eşim adanalı adanaya yeni geldik sayılır.benim bundan önce 1 kürtajım var.izmirde oldu.sonra araştırılmasını istedik cüneyt beye gittik oda aynı fikirdeydi ve ilkinde anlaşıldı
benimde sonradan düzelir inşallah
senin ilk hamileliğin mi
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
birde gittiğin doktor çok iyi.bende ilerleyen zamanlarda kontrol amaçlı gelecem cüneyt beye.kız kardeşimin doktoruydu.çok memnundu o.kesesi kireçlenmişti kız kardeşimin onun sayesinde bebeği sağlıklı şu an
bunları duymak biraz rahatlatıyo insanı
benim de pıhtılaşma teşhisimi cüneyt evrüke koydu canım ayrıca çok pozitif ve sabırlı bi inasan her aradığımda ulaşabiliyorum ve bıkmadan usanmadan cevap verip rahatlatıyo
Eylül bence başka doktora gitmenede hiç gerek yok Cüneyt Evrüke ise doktorun, zaten riskli gebelik uzmanı. Adananın en iyisi [/QUO
aslında bende çok memnunum ve herkes aynı şeyi söylüyor ama ben çok pimpirikliyim canım hayırlısı bakalım
Bende bi ara Aytekin beyi değişmeyi düşündüm, ister istemez pimpirikli oluyosun. Bi kayıp verince. Eşim istemedi aytekin beyi çok seviyo ve güveniyo, bi başka doktora gitsen oda bişeyler söyliycek kafa dahada karışcak. Çok rahattır aytekin bey, benide çok panikletmedi.
Ben bi ara ilgi Polk. Özgür Kayaselçuğa göründüm, fikir açısından, oda çok iyi bi doktor, ben arada onada gitmeyi düşünüyom 22,00 tlye muayene oluyosun :)
Amin canım çok sağol, inşallah sende alırsın.
Benimde ikinci hamileliğim haziran ayında benimde bebeğimin kalbi durdu 10.haftada kaybettim, sonra testlerimi yaptırdığımda kan pıhtılaşması çıktı, 2 ay coraspin ve folbiol kullandıktan sonra tekrar hamile kaldım, bu gebeliğimde çok sorunlu başladı kanamalarım oldu suyum azdı hafta olarak geride gidiyordu, sonradan iğnenin sayesinde toparlandı bebeğim çok şükür. Şimdi hala 1 hafta geriden geliyo ama çok takılmıyorum artık ona.
Sende hamile kalmadan coraspin ve folbiol kullandınmı kanını hazırladınmı?
bunları duymak biraz rahatlatıyo insanı
benim de pıhtılaşma teşhisimi cüneyt evrüke koydu canım ayrıca çok pozitif ve sabırlı bi inasan her aradığımda ulaşabiliyorum ve bıkmadan usanmadan cevap verip rahatlatıyo
Cüneyt bey öyle olmak zorunda çünkü hep problemli hamileler gidiyo ona, benimde şuan kuzenim üçüze hamile oda cüneyt beye gidiyor. Moral çok önemli.
İlla istersen farklı bi doktor p.tesi çıkacak duruma göre aytekin beyede gidebilirsin
oda Ç.Ü Prof.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?