Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah bağışlasın yavrunu .ne güsel böyle iğne kullanıpta doğum yapanı görmek.benim tahlil yapıldan iğneye başladığı için telaşım var biraz.onun dışında bebek iyi şimdilik herşey yolunda.haftaya karar verecek doktor 3 ay bitince iğneye devam edip etmeyeceğine.bende o yüzden tahlil yaptırıp ona göre bırakayım iğneyi diyorum.kolun neresine vuruluyo iğne..2 gün önce iğne göbeğim iğne vurulan yer simsiyah ve sert oldu çok ağrı yaptı.kolanya ile pansuman yaptım.renk mor ama açıldı neyseki.normalmi bunlar

Evt 2 iyiymiş canım, ama demir eksikliği için direk demir verebilirdi, herkesin stili farklı işte. Folic plusu 3 tane içebilirsin ben bi ara içiyordum doktorum 3 ünü aynı anda yutabilirsin demişti, zaten 12.haftadan sonra bırakıyosun.
Omega3 ü bende sordum onuda vermedi bana.

Bende faktör5 heterozigotum, pıhtıdaşmışız.
Evet bu testler genetik anneden veya babadan alıyoz, en azından heterozigot olduğumuz için şanslıyız, heterozigot taşıyıcı demek, homozigot hasta demek.
Homozigotlar hayatı boyunca risk altındalar dikkat etmek zorundalar.

canım çok sağol seninle aynı şehirdeyiz cüneyt beyin hastasıyım sen.kesin belli değil progesteron normal çıktı bakalım pzt si ne olacak

canım çok sağol seninle aynı şehirdeyiz cüneyt beyin hastasıyım sen.kesin belli değil progesteron normal çıktı bakalım pzt si ne olacak

Öylemii İzmir yazıyo sende, Bende Aytekin Altıntaşa gidiyorum. İnşallah iyi olur canım.
İlk gebeliğinmi senin daha önce düşüğün varmı.
Değerlerin gerçekten çok sıkıntılı devam etmiş ama gerçekten allahtan ümit kesilmez, benimde bu gebeliğim başlangıçta çok kötüydü ama zamanla düzeldi, dualarla bebeğim bana tutundu çok şükür.

demiri daha sonra verecez dedi.bide ben hipotroit hastasıyım.demirimi dahiliye doktorum takip ediyo.ferritinim çok düşük benim.3 ay önce bitmişti ilaçlarım.şu an iyi ileriki aylarda demir hapı verriz dedi.aslında benimde işime geldi demir hapı beni mahvediyo.isal karın ağrısı sürekli.hangisini kullandıysam aynı etkiyi yaptı canım.balık yağını nettede okudum bebeğin el göz koordinasyonu daha çabuk oluyormuş kullanmayan annelerin bebeklerine göre.zeki oluyormuş çocuklar.ben balıktan tiksinince verdi onuda doktorum.

canım ben izmirliyim eşim adanalı adanaya yeni geldik sayılır.benim bundan önce 1 kürtajım var.izmirde oldu.sonra araştırılmasını istedik cüneyt beye gittik oda aynı fikirdeydi ve ilkinde anlaşıldı
benimde sonradan düzelir inşallah
senin ilk hamileliğin mi
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım çok sağol, inşallah sende alırsın.
Benimde ikinci hamileliğim haziran ayında benimde bebeğimin kalbi durdu 10.haftada kaybettim, sonra testlerimi yaptırdığımda kan pıhtılaşması çıktı, 2 ay coraspin ve folbiol kullandıktan sonra tekrar hamile kaldım, bu gebeliğimde çok sorunlu başladı kanamalarım oldu suyum azdı hafta olarak geride gidiyordu, sonradan iğnenin sayesinde toparlandı bebeğim çok şükür. Şimdi hala 1 hafta geriden geliyo ama çok takılmıyorum artık ona.
Sende hamile kalmadan coraspin ve folbiol kullandınmı kanını hazırladınmı?

canım inşallah herşey yolunda gider biraz pozitif bakmakda gerekiyo galiba kucağına aldığında tüm sıkıntıların geride kalacak
ben mthfr 1298 homozigot um hamile kalmadan üç ay önce folik asit ve aspirine başladık şimdide 0.2 lik clexan kullanıyorum sen iğneye ne zaman başladın ayrıca senin b hcg lerin nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…