Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar ben çıkıyorum kelebek01 ve zehrayade ilginize çok teşekürler görüşmek üzere inşallah ii haberlerimizi paylaşırız.
 

Ben beta hcgye günüm 1 gün geçince yaptırmıştım 86 çıkmıştı, sonra bidaha yaptırmadım. 4+4 ken iğneye başlamıştım ama senin iğne dozun çok düşük geldi bana ya tabi kafanı karıştırmak istemem doktorun daha iyi bilirde, ben heterozigot olduğum halde 0,35 innohep kullanıyom, işyerinde bi arkadaşım aynı senin değerindeydi 0,4 clexan kullandı. Çok ilginç. Cüneyt bey aspirinide yarım aldırıyomuş heralde burda bi adanalı arkadaş vardı oda yarım içiyordu. Ben 1 tane içiyom.
 
 
kızlar ben de kan pıhtılaşmasından muzdaribim.
1 düşük ve 1 kürtajdan sonra anlaşıldı.
trombofili paneli testi yapıldı ve sonuçlar şöyle:

faktör v leiden mutasyonu (homozigot normal)

protrombin 20210 mutasyonu(homozigot normal)

MTHFR 677 C >T polimorfizmi(heterozigot)

mthfr 1298 A>Cpolimorfizmi(homozigot normal)

PAI 1 4G/5G polimorfizmi(4G/5G)

ACE gen polimorfizmi(DD)

kızlar bendeki sonuçlardan anladığınız bir şey varsa lütfen paylaşın
 

kelebek evet bende şaşırdım eylüle . clexcane 0.4 kullanıyom ben düşün tahlil yapılmadan yarımda aspirin içiyorum.ay bu doktorlar aslında deney yapıyolar üstümüzde hepsi bir farklı
 
sağolun kızlar

ben en son bebeğimi şubat 2008 de 5 haftalıkken kaybettim

doktorum 2 ay korun demişti
ondan sonra yine tedaviye başladık yazın ara verdik eylülden beri tedavi görüyorum ama hala bir sonuç alamadım
adet günüm yaklaşıyor ve adet belirtilrim var yani anlayacağımız bu ay da olmadı
evet adanalıyım fakat antepte yaşıyorum
 
inan ben hiç yaptırmadım bu tahlilleri.3.5 yıl önce bir düşük yaptım kimyasal gebelik dendi.şimdiki doktorum tahlil yapmadan verdi iğneyi bana.inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım.
 
 

Allahtan hayırlısı canım geç olsun güç olmasın, inşallah sağ salim hamile kalmayı nasip etsin.
Stres yapıyomusun bilmiyorum, gerçekten çok etkiliymiş kendini rahat bıraktığın anda inşallah kendiliğinden gelir bebişin.
 

canım bak ben 3.5 yıl önce düşük yaptım.kendiliğinden kalmıştım ondada.sonra tam 3.5 yıl sürdü tedavi oldum aşılama yaptırdım doktorum çok ümitliydi olmadı.aşılamayı ocakta yaptırmıştım.geçen yıl.yumurtalarım çok yavaş çalışmaya başlamıştı.3 kutu iğne vurmuştuk aşılamada düşün.artık bıraktım kendimi olmassa olmasın dedim.son 3 ayda çok spor yaptım ve 10 kilo verdim.sonra ekim ayında hamile kalmışım .26 ekimde sancılarım başladı kasıklarımda adet olcam diye bekledim hep.ama canım hep tatlı istiyodu.çok koşturmalı geçti okulda29 ekim yürüyüş falan birde 30 saat derse giriyordum hep ayaktaydım.sonra eşim tahlil aldı adetim 3 gün geçince bir baktım çift çizgi ağlamaktan uyuyamadık eşimle sabah soluğu doktorda aldım.keseyi gördük dahada rahatladım ozaman doktor erken gebelik kesesi dedi üzüldüm ama ümidimi yitirmedim bebeğim benle çok şükür 12.hafta içindeyiz çok şükür.inşallah seninde olur bir an önce.
 
inan ben hiç yaptırmadım bu tahlilleri.3.5 yıl önce bir düşük yaptım kimyasal gebelik dendi.şimdiki doktorum tahlil yapmadan verdi iğneyi bana.inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım.

bence sen de en kısa zamanda yaptır testlerini 3.5 yıl kısa bir süre değil. riske atma gerçi ilaçları kullanıyorsun ama yine dee yaptır belki de boşuna kullanıyorsundur
 

Canım yaaa
Allah tamamına erdirsin inşallah.
 
 

ne mutlu sana aslında ben de spor yapmak istiyorum fakat bu tedaviden dolayı cesaret edemiyorum bilirsin ya hamile kalırsam ve bilmeden tekrar düşük yaparsam korkusu oldu
ya tedaviyi kesip ara verecem bebek çalışmasına ya da sporsuz ve bebeksiz yaşamaya devam edecem
bu ay doktorumla konuşacam ve önümüzdeki ay aşılama isteyeceğim bakalım ne diyecek?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…