arkadaşlar ben çıkıyorum kelebek01 ve zehrayade ilginize çok teşekürler görüşmek üzere inşallah ii haberlerimizi paylaşırız.
kelebek,zehayade inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
canım inşallah herşey yolunda gider biraz pozitif bakmakda gerekiyo galiba kucağına aldığında tüm sıkıntıların geride kalacak
ben mthfr 1298 homozigot um hamile kalmadan üç ay önce folik asit ve aspirine başladık şimdide 0.2 lik clexan kullanıyorum sen iğneye ne zaman başladın ayrıca senin b hcg lerin nasıldı
kelebek,zehayade inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Cüneyt bey öyle olmak zorunda çünkü hep problemli hamileler gidiyo ona, benimde şuan kuzenim üçüze hamile oda cüneyt beye gidiyor. Moral çok önemli.
İlla istersen farklı bi doktor p.tesi çıkacak duruma göre aytekin beyede gidebilirsin
oda Ç.Ü Prof.
cüneyt beyin muayenesi ne kadar oldu.bide sevklimi geliniyor ona cnm .hani farklı şehirim ya.benim kendi sigortam var çalıştığımdan dolayı ama işten çıkışımı aldım ayın 4 dünde .eşim emekli sandığı raporumun bitmesini bekliyoz kendi üstüne alacak eşim beni tekrar.senin doktorununda ücreti nasıl özeline gidilse. cüneyt bey baya tuzluydu kız kardeşimden biliyom 4 yıl geçti üstünden .bide ilk önce özelinemi gitmek gerekiyor ilgilenmesi için.öyle duymuştum başka arkadaşlarımdan .ilk özel sonra hastane dediler.osmaniyede cüneyt beyin öğrencisi var ilk hamileliğimde ona gittim.o kafamı karıştırmıştı kan uyuşmazlığı var eşimle bende düşükten sonra 3-4 hafta arası görünüyodu bebek .iğne vurmadı kimyasal gebelik demişti. onamı gitsem sorsam bu pıhtılaşma olayını dedim ya kafam karışık biraz .
Ben beta hcgye günüm 1 gün geçince yaptırmıştım 86 çıkmıştı, sonra bidaha yaptırmadım. 4+4 ken iğneye başlamıştım ama senin iğne dozun çok düşük geldi bana ya tabi kafanı karıştırmak istemem doktorun daha iyi bilirde, ben heterozigot olduğum halde 0,35 innohep kullanıyom, işyerinde bi arkadaşım aynı senin değerindeydi 0,4 clexan kullandı. Çok ilginç. Cüneyt bey aspirinide yarım aldırıyomuş heralde burda bi adanalı arkadaş vardı oda yarım içiyordu. Ben 1 tane içiyom.
inan ben hiç yaptırmadım bu tahlilleri.3.5 yıl önce bir düşük yaptım kimyasal gebelik dendi.şimdiki doktorum tahlil yapmadan verdi iğneyi bana.inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım.kızlar ben de kan pıhtılaşmasından muzdaribim.
1 düşük ve 1 kürtajdan sonra anlaşıldı.
trombofili paneli testi yapıldı ve sonuçlar şöyle:
faktör v leiden mutasyonu (homozigot normal)
protrombin 20210 mutasyonu(homozigot normal)
MTHFR 677 C >T polimorfizmi(heterozigot)
mthfr 1298 A>Cpolimorfizmi(homozigot normal)
PAI 1 4G/5G polimorfizmi(4G/5G)
ACE gen polimorfizmi(DD)
kızlar bendeki sonuçlardan anladığınız bir şey varsa lütfen paylaşın
cüneyt beyin muayenesi ne kadar oldu.bide sevklimi geliniyor ona cnm .hani farklı şehirim ya.benim kendi sigortam var çalıştığımdan dolayı ama işten çıkışımı aldım ayın 4 dünde .eşim emekli sandığı raporumun bitmesini bekliyoz kendi üstüne alacak eşim beni tekrar.senin doktorununda ücreti nasıl özeline gidilse. cüneyt bey baya tuzluydu kız kardeşimden biliyom 4 yıl geçti üstünden .bide ilk önce özelinemi gitmek gerekiyor ilgilenmesi için.öyle duymuştum başka arkadaşlarımdan .ilk özel sonra hastane dediler.osmaniyede cüneyt beyin öğrencisi var ilk hamileliğimde ona gittim.o kafamı karıştırmıştı kan uyuşmazlığı var eşimle bende düşükten sonra 3-4 hafta arası görünüyodu bebek .iğne vurmadı kimyasal gebelik demişti. onamı gitsem sorsam bu pıhtılaşma olayını dedim ya kafam karışık biraz .
Canım benim bildiğim ne aytekin bey ne cüneyt bey balcalıda hasta bakmıyor, aytekin bey sadece derslere giriyor. Aytekin beyin muayenesi ilk gidişte 200 ama hamileyken gidilirse 120 sanırım her ay alıyo. Ama sağolsun benim düşükten sonraki gebeliğimde ilk 1 ay her hafta çağırdı ondan sonrada 2 haftada bir muayene etti sürekli kontrol etti ve 3 ay dolana kadar hiç para almadı. o konuda gerçekten taktir ettim kendisini, zaten bi gitsen hayran kalırsın ben çok seviyorum. Aytekin beyi kimden duysam onun için doktorluğunun yanında mükemmel bi insan diye bahsederlerdi.
Cüneyt beyde 150,00 tl alıyomuş ama 1 ay dolu 1 ay boşmuş. Ben cüneyt beyi iş gereği tanıyordum ve çok sevmemiştim o yüzden gitmemiştim. Ama riskli gebelikte gerçekten çok iyi.
sağolun kızlar
ben en son bebeğimi şubat 2008 de 5 haftalıkken kaybettim
doktorum 2 ay korun demişti
ondan sonra yine tedaviye başladık yazın ara verdik eylülden beri tedavi görüyorum ama hala bir sonuç alamadım
adet günüm yaklaşıyor ve adet belirtilrim var yani anlayacağımız bu ay da olmadı
evet adanalıyım fakat antepte yaşıyorum
sağolun kızlar
ben en son bebeğimi şubat 2008 de 5 haftalıkken kaybettim
doktorum 2 ay korun demişti
ondan sonra yine tedaviye başladık yazın ara verdik eylülden beri tedavi görüyorum ama hala bir sonuç alamadım
adet günüm yaklaşıyor ve adet belirtilrim var yani anlayacağımız bu ay da olmadı
evet adanalıyım fakat antepte yaşıyorum
inan ben hiç yaptırmadım bu tahlilleri.3.5 yıl önce bir düşük yaptım kimyasal gebelik dendi.şimdiki doktorum tahlil yapmadan verdi iğneyi bana.inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım.
canım bak ben 3.5 yıl önce düşük yaptım.kendiliğinden kalmıştım ondada.sonra tam 3.5 yıl sürdü tedavi oldum aşılama yaptırdım doktorum çok ümitliydi olmadı.aşılamayı ocakta yaptırmıştım.geçen yıl.yumurtalarım çok yavaş çalışmaya başlamıştı.3 kutu iğne vurmuştuk aşılamada düşün.artık bıraktım kendimi olmassa olmasın dedim.son 3 ayda çok spor yaptım ve 10 kilo verdim.sonra ekim ayında hamile kalmışım .26 ekimde sancılarım başladı kasıklarımda adet olcam diye bekledim hep.ama canım hep tatlı istiyodu.çok koşturmalı geçti okulda29 ekim yürüyüş falan birde 30 saat derse giriyordum hep ayaktaydım.sonra eşim tahlil aldı adetim 3 gün geçince bir baktım çift çizgi ağlamaktan uyuyamadık eşimle sabah soluğu doktorda aldım.keseyi gördük dahada rahatladım ozaman doktor erken gebelik kesesi dedi üzüldüm ama ümidimi yitirmedim bebeğim benle çok şükür 12.hafta içindeyiz çok şükür.inşallah seninde olur bir an önce.
Canım benim bildiğim ne aytekin bey ne cüneyt bey balcalıda hasta bakmıyor, aytekin bey sadece derslere giriyor. Aytekin beyin muayenesi ilk gidişte 200 ama hamileyken gidilirse 120 sanırım her ay alıyo. Ama sağolsun benim düşükten sonraki gebeliğimde ilk 1 ay her hafta çağırdı ondan sonrada 2 haftada bir muayene etti sürekli kontrol etti ve 3 ay dolana kadar hiç para almadı. o konuda gerçekten taktir ettim kendisini, zaten bi gitsen hayran kalırsın ben çok seviyorum. Aytekin beyi kimden duysam onun için doktorluğunun yanında mükemmel bi insan diye bahsederlerdi.
Cüneyt beyde 150,00 tl alıyomuş ama 1 ay dolu 1 ay boşmuş. Ben cüneyt beyi iş gereği tanıyordum ve çok sevmemiştim o yüzden gitmemiştim. Ama riskli gebelikte gerçekten çok iyi.
saol cnm aklımda bulunsun.satınalmadamı memursun yoksa .bende döner sermayede çalışmıştım il sağlıkta.sonra sağlık müdürünün sekreterliğini yaptım 2 yıl.çok zor oluyodu bide diğer sekreterle birbirimizi yiyorduk çok sitresliydi eylülde ücretli öğretmenliğe başvurdum çıktı hemen.belkide diyorum o sitresli ortamdan çıkınca hamile kaldım.çünkü öğretmenliği çok seviyorum.inşaat teknolojisi öğretmeniyim.az alıyolar bizden bu atama da 7 kişi aldılar malesef puanlar çok yüksek.balcalıda hemşire tanıdığım var bide eltimde hemşire devlette
canım bak ben 3.5 yıl önce düşük yaptım.kendiliğinden kalmıştım ondada.sonra tam 3.5 yıl sürdü tedavi oldum aşılama yaptırdım doktorum çok ümitliydi olmadı.aşılamayı ocakta yaptırmıştım.geçen yıl.yumurtalarım çok yavaş çalışmaya başlamıştı.3 kutu iğne vurmuştuk aşılamada düşün.artık bıraktım kendimi olmassa olmasın dedim.son 3 ayda çok spor yaptım ve 10 kilo verdim.sonra ekim ayında hamile kalmışım .26 ekimde sancılarım başladı kasıklarımda adet olcam diye bekledim hep.ama canım hep tatlı istiyodu.çok koşturmalı geçti okulda29 ekim yürüyüş falan birde 30 saat derse giriyordum hep ayaktaydım.sonra eşim tahlil aldı adetim 3 gün geçince bir baktım çift çizgi ağlamaktan uyuyamadık eşimle sabah soluğu doktorda aldım.keseyi gördük dahada rahatladım ozaman doktor erken gebelik kesesi dedi üzüldüm ama ümidimi yitirmedim bebeğim benle çok şükür 12.hafta içindeyiz çok şükür.inşallah seninde olur bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?