saol cnm aklımda bulunsun.satınalmadamı memursun yoksa .bende döner sermayede çalışmıştım il sağlıkta.sonra sağlık müdürünün sekreterliğini yaptım 2 yıl.çok zor oluyodu bide diğer sekreterle birbirimizi yiyorduk çok sitresliydi eylülde ücretli öğretmenliğe başvurdum çıktı hemen.belkide diyorum o sitresli ortamdan çıkınca hamile kaldım.çünkü öğretmenliği çok seviyorum.inşaat teknolojisi öğretmeniyim.az alıyolar bizden bu atama da 7 kişi aldılar malesef puanlar çok yüksek.balcalıda hemşire tanıdığım var bide eltimde hemşire devlette
Ben medikal firmada satınalmaya bakıyorum canım. Medikalde olunca sağlık sektörününde içinde oluyosun bi çok testime para vermiyorum sıra beklemiyorum, balcalıda genetik testimi bile çok rahat yaptırdım, normalde 2-3 düşükten sonra yapıyolarmış.
Senin için iyi olmuş öğretmenlik daha rahat tabi.
ne mutlu sana aslında ben de spor yapmak istiyorum fakat bu tedaviden dolayı cesaret edemiyorum bilirsin ya hamile kalırsam ve bilmeden tekrar düşük yaparsam korkusu oldu
ya tedaviyi kesip ara verecem bebek çalışmasına ya da sporsuz ve bebeksiz yaşamaya devam edecem
bu ay doktorumla konuşacam ve önümüzdeki ay aşılama isteyeceğim bakalım ne diyecek?
meraba nergis banada dr bir ay önceden aspirin ve folbiol verdi bende onları kullanıyom inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip ederAllah gerçi aspirin halen daha kullanıyorumbin şükür kendiliğnden geliyo bebiş ama ...ben fraxıparin 0.3 kullandım.ama dr gebelikten 3 ay önce bebe aspirin ve folbiol alınması gerektiğini söyledi.bu kez böyle deneyecem.
geldim geldim...burdaydım geçmişi okudum biraz canderyanın haberi üzdü ya....
Ben medikal firmada satınalmaya bakıyorum canım. Medikalde olunca sağlık sektörününde içinde oluyosun bi çok testime para vermiyorum sıra beklemiyorum, balcalıda genetik testimi bile çok rahat yaptırdım, normalde 2-3 düşükten sonra yapıyolarmış.
Senin için iyi olmuş öğretmenlik daha rahat tabi.
hı hı öğretmenlik daha iyiydi.evimin dibindeki okuldaydım.ama işte hamilelik olunca rapordu yatmaktı çocukların dersi boş geçti bir ay.doktor çalış dedi gittim duramadım bel ağrısından sürekli ayakta durmam gerek tahtaya yazı yazmak ingilizceye girmiştim.sonra doktorum bir ay daha dinlen dedi ağrım olunca bıraktım bende okulu.tek bebek iyi olsunda ne yapalım .
Ben çıkıyom kızlar, herkese iyi akşamlar...
esracım az önce dr dan geldim.dr coraspin 75 mg ve folbiol 5 mg al diyor.sanırımmg falanda etkilymiş.bu arada hamile kalmama izin vermedi eksik tetkiklerim varmış. onlarıda yaptır sonra diyo...inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur...meraba nergis banada dr bir ay önceden aspirin ve folbiol verdi bende onları kullanıyom inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip ederAllah gerçi aspirin halen daha kullanıyorum
esracım az önce dr dan geldim.dr coraspin 75 mg ve folbiol 5 mg al diyor.sanırımmg falanda etkilymiş.bu arada hamile kalmama izin vermedi eksik tetkiklerim varmış. onlarıda yaptır sonra diyo...inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur...
İyi geceler kızlar
sabah ameliyat olcam uyku tutmadı
Benim için dua edin lütfen sorunsuz atlatayım ameliyatımı
Allah bağışlasın yavrunu .ne güsel böyle iğne kullanıpta doğum yapanı görmek.benim tahlil yapıldan iğneye başladığı için telaşım var biraz.onun dışında bebek iyi şimdilik herşey yolunda.haftaya karar verecek doktor 3 ay bitince iğneye devam edip etmeyeceğine.bende o yüzden tahlil yaptırıp ona göre bırakayım iğneyi diyorum.kolun neresine vuruluyo iğne..2 gün önce iğne göbeğim iğne vurulan yer simsiyah ve sert oldu çok ağrı yaptı.kolanya ile pansuman yaptım.renk mor ama açıldı neyseki.normalmi bunlar
İyi geceler kızlar
İyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?