Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende 3.5 yıl boyunca ya hamileysem diyip dikkat ettim.canım ben tenis oynadımhaftada 2 kere ama 2 -3 saat oynardım.çok zevkli bir spor bide.çok kilo almıştım hormon haplarından dolayı.şükür verdim ve hamile kaldım.yine ton tonum ama eskiye göre iyi .birde hergün bir saat yürüdüm.yumurtaları çalıştırıyormuş.en azından yürüyüş yapabilirsin.benim ev tepede yokuş çıkıyordum hergün şükür bişe olmadı bebeğe.ve o ay çok temizlik yapmıştım.çok şükür bişe olmadı.Allah korur onları.merak etme .afiyet olsun.benim yemek kızkardeşimden gelecek.kaydirigubbakcemile2 eşimi bekliyom .6 da bitiyor dersi

meraba nergis banada dr bir ay önceden aspirin ve folbiol verdi bende onları kullanıyom inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip ederAllah gerçi aspirin halen daha kullanıyorum

meraba nergis banada dr bir ay önceden aspirin ve folbiol verdi bende onları kullanıyom inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip ederAllah gerçi aspirin halen daha kullanıyorum
esracım az önce dr dan geldim.dr coraspin 75 mg ve folbiol 5 mg al diyor.sanırımmg falanda etkilymiş.bu arada hamile kalmama izin vermedi eksik tetkiklerim varmış. onlarıda yaptır sonra diyo...inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur...

ıyi geceler kızlar
sabah ameliyat olcam uyku tutmadı
Benim için dua edin lütfen sorunsuz atlatayım ameliyatımı

hayırlısı olsun canım sonuca tam ulaşabilelim de hani derler ya geç olsun güç olmasın inş. artık kucağımıza da almak kısmet olur:hulya:

Limurg canım teşekkür ederim,Allah dualarımızı kabul eder inş.hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
ben de 1000 adet okuyacağım,dün başladım,amniyosenteze ka bitirmek istiyorum inş.

cok normal canım hıc kafana takma 5 ayıma kadar karnımdan yaptım sonra kollarıma gectık ve ordada bıttı benım cıldımden herhalde hıc morarmadı ama onlar gecıcı seyler..kan akışını ıhmal etme tahlıl yaptır ve sureklı 4 boyutlu ultrasona gır ordan kan akışınıda dınlıyolar..benım dıger bebeklerde kan akışı duruyodu beslenemedıklerı ıcın kandan oyuzden kaybettık allah saglıkla almayı nasıp etsın kucagınıza

İyi geceler kızlar
sabah ameliyat olcam uyku tutmadı
Benim için dua edin lütfen sorunsuz atlatayım ameliyatımı

canım üyük ihtimalle şu anda ameliyattan çıkmışsındır umarım ameliyatın çok iyi geçmiştir. unutmaki bu ameliyat seni bebeğine biraz daha yakınlaştıracak :Saruboceq::1h
en kısa zamanda sağlığına kavuşman ve bebek çalışmalarına başlaman dileğiyle
çok geçmiş olsun canım:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…