Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhabalar herkese iyi haftasonları..

İyi geceler kızlar
sabah ameliyat olcam uyku tutmadı
Benim için dua edin lütfen sorunsuz atlatayım ameliyatımı

canım dualarımız seninle..acil şifalar diliyorum..umarım bir an önce bebek haberlerini de alırız..

denden ciğim 500 de ben okurum senin için cuma ya kadar..allah kabul etsin..

bende 2.5 ay önce ilk kez düşük yaptım. perşembe günü doktora gittim. hamile kalabilirmiyim diye kan testi yaptı ama yinede koagualsyon testlerini yaptır dedi. ilk düşük olmasına rağmen. bidaha aynı şeyleri yaşama dedi. genelde develktte doktorlar 3 düşükten sonra ister bu testleri diye duydum ama benimki böyle dedi.

kızlar benim bebeğin kalbi atıyordu ama bir hadta sonr adurmuş sizce bende de kan pıhtılaşması sorunu varmıdır.

hoşgeldin canım...büyük ihtimalle kan pıhtılaşması vardır.burda çok arkadaşımız var kalbi attıkktan sonra durup bebeğini kaybeden.
öncelikle kuagülasyon testlerini yaptır sonuçlarına göre yeniden dr un bilgi verir.ama ilk düşükten sonra yapıldığı için çok şanslısın ..

ıyi geceler kızlar
sabah ameliyat olcam uyku tutmadı
Benim için dua edin lütfen sorunsuz atlatayım ameliyatımı
eminim çıkmışındır ameliyattan canım..bir an önce iyileş ve bize yaz....
hayırlısı olsun canım sonuca tam ulaşabilelim de hani derler ya geç olsun güç olmasın inş. artık kucağımıza da almak kısmet olur:hulya:
evet canım dün dr fırat üniv. bir genetikçi arkadaşını aradı ve bizi söyledi.salı sabahına randevu aldı.orda hem kromozom testi hemde bir genel bir muayene olacakmışım.dr demesine göre 3 kez çok fazla çokkkk.. sana bişeyler yapmak lazım diyo. bu arad gebe kalınca iğne dozunu da artıracam diyo.
şansımdanmıdır nedir geçen girdiğimde de kimse yoktu (
ben geldimm.

kızlar benim bebeğin kalbi atıyordu ama bir hadta sonr adurmuş sizce bende de kan pıhtılaşması sorunu varmıdır.

aramıza hoşgeldin umarım sende kan pıhtılaşması yoktur
çok şanslıymışsın doktorun ilk düşükte tahlillerini istemiş
ben iki düşükten(2. küretaj)sonra öğrendim kan pıhtılaşması olduğunu

koagualsyon testleri hangileri acaba ben trombofili paneli ve kromozom testleri yaptırmıştım

senin yaptırdıkların canım genel adı benim yazdığım.kanama tahlili gibi...bir sürü adı var bunların
bu arada kalabalık olduğumuzdan sanırım gözden kaçırdım senin durumun neydi canım değerlerin ve düşüklerin?

nergis60 senin 3 düşüğün mü olmuştu
kaçar haftalıktı
kalp atışlarını duydun mu
kaçında iğne kullandın
başka hangi ilçları kullanıyorsun????????????????????

faktör v leiden mutasyonu (homozigot normal)

protrombin 20210 mutasyonu(homozigot normal)

MTHFR 677 C >T polimorfizmi(heterozigot)

mthfr 1298 A>Cpolimorfizmi(homozigot normal)

PAI 1 4G/5G polimorfizmi(4G/5G)

ACE gen polimorfizmi(DD)

benim sonuçlarım bunlar bişey anlıyor musun

nergis60 senin 3 düşüğün mü olmuştu
kaçar haftalıktı
kalp atışlarını duydun mu
kaçında iğne kullandın
başka hangi ilçları kullanıyorsun????????????????????

evet canım 3 düşük oldu. hepsi kendiliğinden düştü hiç kalp atımı alınmadı.3. gebeliğimde fraxıparin 0.3 kullandım ama yine düştü. 1. cisi 5 haftalık diğerleri 7 haftalıkken düştü.
3 aydır bebe aspirini ve folbiol aldım. dün dr gittim bebek için çalışmaya başlayabilirmiyiz diye.izin vermedi.kromozom tetkiknide yaprıtalım dedi.ve coraspin 75 mg ve folbiol 5 mg ve becozm vitamin verdi..

1.düşük 6 haftalık kendiliğinden düştü
2.si 5 haftalık kese görünmüştü sabah gece düşük yaptığımı söyledi dr.küretaj oldum.
ikisinde de kalp atışı olmadı

homozigot olunca daha yüksek dozda tedavi alman gerektiğini biliyorum.bendede
MTHFR 677 C >T polimorfizmi(heterozigot)
PAI 1 4G/5G polimorfizmi(4G/5G)
var.şu 4g 5g olunca gebelilten sonrada 6 hafta tedavini devam edeceğini söyledi dr.

esterya diye bir arkadaş var topicte. oda hiç kalp atımı duymamış gebeliklerinde.bu gün dr gidecekti kalp atımını duymak için . bu sabah onun için girdim ama hala gelmemiş.
ben bizim rahatsızlığımızın farklı olduğunu düşünüyorum.diğer kalp atımı alıp düşenler daha ayrı bence.
biz gibi kalp atımı alamayan birde simge vardı o şu an hamile bir kızı olacak.3. gebeliği ve kalp atımını almış olması bana çok büyük bir umutt

senin han gi geninde problem var
bu arada ben folik asit aspirin çinko ve B1,B6,B12 KULLANIYORUM
Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ayın 4 dünde vurulmuştum yani bugün iğnenin üstünden15 dün geçmiş bulunuyor normalde adet olmam gerekiyordu
fakat adet günüm 22 si.
ogünü bekliyorum ve bu ay doktorum progestan verdi ve 20 gün kullan dedi. o daadet gecikmesi yapıyormuş

bekliyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…