Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

doktorum bana hiçbir açıklama yapmadı
sadece düşükler bunların sebep olabileceğini söyledi
kan pıhtılaşması olduğunu araştırmalrım sonucunda öğrendim
4g 5g olayını da yeni öğrendim
ben normal sonuç olduğunu düşünmüştüm çok sağol bilgilendirdiğin için
bu arada sen tedavi ile mi hamile kalıyorsun

kızlar günüme 2 gün var ve acayip yanmaya başladı midem acaba demeden edemiyorum:uhm: umutlanmak ta istemiyorum offfffff ya offfffffffffffff sanırım stres yapıyorum yinea.s

kızlar günüme 2 gün var ve acayip yanmaya başladı midem acaba demeden edemiyorum:uhm: umutlanmak ta istemiyorum offfffff ya offfffffffffffff sanırım stres yapıyorum yinea.s

daha önceki adet dönemlerinde yanma oluyormuydu
umarım bu sefer hamiş olursun senin gebeliklerin tedaviyle mi oluyordu ne zamandır uğraşıyorsun

şimdiye kadar kendiliğinden hamile kaldım ama bundan sonra ne olur bilmiyorum.senin değerlerinden önemli olan faktör v leiden olan var bi. istersen başka bir drlada görüş.tedavi aşamanda dr diyolog çok önemli.sana bunları detaylı olarak anlatması gerekir.

bi test yapsan acaba çıkarmı?.:1shok: eğer adetlerin düzenliyse çıkabilir ...vereliniortak

Adetlerim düzenli de diğer 2 bebişim günüm geçtikten sonra bile testte çıkmamıştı kan tahliinde çıkıyordu akannehir beklemekten başka çare yok:hulya: neyse salı günü belli olacak kasmamaya çalışayım dimikaydirigubbakcemile3 bu yaramaz 2010 da gelecek ya kaydirigubbakcemile içime öyle doğuyo offf çok bekletti be 8 ay klava:klava: gelince sorucam ama ben ona bekletmeyi cokacimcoookcokacimcoook

benim de ilk ay olmuştu o düştü 2 ay sonra yeniden oldu o da düştü bu seferki kendini ağırdan satıyo geç geldiğine göre düşmez inş :)lmaz:kaydirigubbakcemile3

ya ne güzel keşke bende senin gibi kolay hamile kalabilsem
benim ilk düşüşükten bir buçuk yıl sonra hamile kalmıştım o da tedaviyle olmuştuşubat 2009 da 2. bebeğimi kaybettim neredeyse 1 yıl geçti tedavi de görüyorum ama tık yok:sm_confused:

kız feryad.... bebişin olunca tokata getrde ben ona bi sorayım annen seni ne kadar bekledi tospaaaa diye nazlı böcük kız bizimkiler.....

bak gördünmü senin bebekte nazlı....

kız feryad.... bebişin olunca tokata getrde ben ona bi sorayım annen seni ne kadar bekledi tospaaaa diye nazlı böcük kız bizimkiler.....

gelmez olurmuyuz kız teyzesi zaten Tokat'a gelince senin de başının etini yiycez cokacimcoook bizden kurtuluş yok haberin olakaydirigubbakcemile3

Evet çok naz yapıyo bize bu yaramazlar ama elimize geçince onları kıtığ kıtığ yiyces :)cokacimcoookcokacimcoook hehe bunu bilmiyolar ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…