homozigot olunca daha yüksek dozda tedavi alman gerektiğini biliyorum.bendede
MTHFR 677 C >T polimorfizmi(heterozigot)
PAI 1 4G/5G polimorfizmi(4G/5G)
var.şu 4g 5g olunca gebelilten sonrada 6 hafta tedavini devam edeceğini söyledi dr.
ee bu çok güzel bir haber bu doktorunun sana aynı şeyi yaşatmamak için çok çalışacağını gösterir ve inşallah ta yaşamazsın birdaha böyle bişey kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ben daha önce bu dr hiç gitmemiştim.ilk gidişimdi ve çok ilgili biri.bi daha gebe kalırsam eğer sanırım adete 15 gün kala falan başlayacak sanırım.çünkü pıhtılaşmanın çok erken olduğunu ima ediyo.burda gülay30 var oda erken başladı iğneye... ama sonuçlara göre tekrar konuşacak
kızlar günüme 2 gün var ve acayip yanmaya başladı midem acaba demeden edemiyorum:uhm: umutlanmak ta istemiyorum offfffff ya offfffffffffffff sanırım stres yapıyorum yinea.s
şimdiye kadar kendiliğinden hamile kaldım ama bundan sonra ne olur bilmiyorum.senin değerlerinden önemli olan faktör v leiden olan var bi. istersen başka bir drlada görüş.tedavi aşamanda dr diyolog çok önemli.sana bunları detaylı olarak anlatması gerekir.doktorum bana hiçbir açıklama yapmadı
sadece düşükler bunların sebep olabileceğini söyledi
kan pıhtılaşması olduğunu araştırmalrım sonucunda öğrendim
4g 5g olayını da yeni öğrendim
ben normal sonuç olduğunu düşünmüştüm çok sağol bilgilendirdiğin için
bu arada sen tedavi ile mi hamile kalıyorsun
kızlar günüme 2 gün var ve acayip yanmaya başladı midem acaba demeden edemiyorum:uhm: umutlanmak ta istemiyorum offfffff ya offfffffffffffff sanırım stres yapıyorum yinea.s
nergis60 sen nezamandır bebek için uğraşıyorsun
şimdiye kadar kendiliğinden hamile kaldım ama bundan sonra ne olur bilmiyorum.senin değerlerinden önemli olan faktör v leiden olan var bi. istersen başka bir drlada görüş.tedavi aşamanda dr diyolog çok önemli.sana bunları detaylı olarak anlatması gerekir.
bi test yapsan acaba çıkarmı?.:1shok: eğer adetlerin düzenliyse çıkabilir ...vereliniortak
şimdiye kadar denediğim ilk ay hamile kalmıştım.ama şimdi korunuyoruz çünkü dr izin vermedi bebek yapmamıza.sonuçlarım çıksın ondan sonra ne zaman bebek çaılşmasına başlıyacağımı dr söyleyecek.
şimdiye kadar denediğim ilk ay hamile kalmıştım.ama şimdi korunuyoruz çünkü dr izin vermedi bebek yapmamıza.sonuçlarım çıksın ondan sonra ne zaman bebek çaılşmasına başlıyacağımı dr söyleyecek.
ya ne güzel keşke bende senin gibi kolay hamile kalabilsem
benim ilk düşüşükten bir buçuk yıl sonra hamile kalmıştım o da tedaviyle olmuştuşubat 2009 da 2. bebeğimi kaybettim neredeyse 1 yıl geçti tedavi de görüyorum ama tık yok:sm_confused:
kız feryad.... bebişin olunca tokata getrde ben ona bi sorayım annen seni ne kadar bekledi tospaaaa diye nazlı böcük kız bizimkiler.....
Evet çok naz yapıyo bize bu yaramazlar ama elimize geçince onları kıtığ kıtığ yiyces :)cokacimcoookcokacimcoook hehe bunu bilmiyolar ki :)
aman korkmasınlar bizden ....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?