Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaslar benim bebegimin kalbi atıyor, fakat bir hafta geriden geliyor.. Korkuyorum, insallah Allahın izni ile bebegimi kucagıma almak nasip olur

Arkadaslar benim bebegimin kalbi atıyor, fakat bir hafta geriden geliyor.. Korkuyorum, insallah Allahın izni ile bebegimi kucagıma almak nasip olur

inşallh büyüdükçe o fark ta kapanır ya birde benim arkadaşa da öğle dediler doktorlar 2 hafta geri dediler ama bebiş doğdu turp gibi maşallah gönlünü farh tut inş bişey olmaz bebeğine opuyorumnanaktan

Bu arada kalp atış heyecanını yaşadığın için çok mutlu oldum inşallah bundan sonra da erşey güzel gider rabbim duysun sesimizi ....

kayıpların için çok üzüldüm... ama anladığım kadarıyla tekrar bebek bekliyorsun.. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..canım sana bir sorum olacaktı. kan akışını kaçıncı aydan itibaren ölçmeye başlıyorlar.

Aslında testleri yaptırdım ama.Üniversite hastanesinde değil.Devlette. oda kesin sonuç değiilmiş. kafam rahat değil.İlla ya özele yada üniversite hastanesine gitmek gerekiyormuş.

canım neden devlette yapılan kesin sonuç değilmiş.. ben devlette yaptırmıştım..pıhtılaşma çıkmıştı.

evet canım.hastalık günün gelmeden 3 gün önce kandan baktırıcan pozitif çıkınca hemen gel demişti dr um.iğneye ne kadar erken başlarsan o kadar iyiymiş.

benim doktorum da günün geçtikten 5 gün sonra demişti..:uhm: lütfü beye de değerlerimi mail atmıştım oda kese oluştuktan sonra dedi yani yine günüm geçtikten sonra demişti..oooooof mafoldumben

benim doktorum da günün geçtikten 5 gün sonra demişti..:uhm: lütfü beye de değerlerimi mail atmıştım oda kese oluştuktan sonra dedi yani yine günüm geçtikten sonra demişti..oooooof mafoldumben

ay bilmiyorum.ben günümden bir gün önce gittim o günde başladık iğneye.çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz.tabi herkesin durumu farklı oladabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…