Arkadaslar benim bebegimin kalbi atıyor, fakat bir hafta geriden geliyor.. Korkuyorum, insallah Allahın izni ile bebegimi kucagıma almak nasip olur
Arkadaslar benim bebegimin kalbi atıyor, fakat bir hafta geriden geliyor.. Korkuyorum, insallah Allahın izni ile bebegimi kucagıma almak nasip olur
insallah feryadcım onumuzdeki cmtesi tekrar kontroulum var zaman gecmiyor :)
cok normal canım hıc kafana takma 5 ayıma kadar karnımdan yaptım sonra kollarıma gectık ve ordada bıttı benım cıldımden herhalde hıc morarmadı ama onlar gecıcı seyler..kan akışını ıhmal etme tahlıl yaptır ve sureklı 4 boyutlu ultrasona gır ordan kan akışınıda dınlıyolar..benım dıger bebeklerde kan akışı duruyodu beslenemedıklerı ıcın kandan oyuzden kaybettık allah saglıkla almayı nasıp etsın kucagınıza
kızlar.bu pıhtılaşma testleri adetken falanmı yapılıyor yoksa ne zaman istersek gitsek yaparlarmı?
Aslında testleri yaptırdım ama.Üniversite hastanesinde değil.Devlette. oda kesin sonuç değiilmiş. kafam rahat değil.İlla ya özele yada üniversite hastanesine gitmek gerekiyormuş.
Kıslar hamileysek olabildiğince erken gitmemiz gerekiyor doktora di mi?
evet canım.hastalık günün gelmeden 3 gün önce kandan baktırıcan pozitif çıkınca hemen gel demişti dr um.iğneye ne kadar erken başlarsan o kadar iyiymiş.
benim doktorum da günün geçtikten 5 gün sonra demişti..:uhm: lütfü beye de değerlerimi mail atmıştım oda kese oluştuktan sonra dedi yani yine günüm geçtikten sonra demişti..oooooof mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?