Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlarrrrrr!!!!!!
gelin artık topik yok olmak üzere,
nerelerdesiniz ,neden yoksunuz
celen,gelevera,çalıkuşu,kahvelokum,şen,melek,krizantem,cherry,limburg,reisdevrim,umut sevgim,zeynom,lidya,umutluyuz,ravza,simge,
isimlerini unuttuklarım,isimlerini unutturanlar lütfen artık GELİNNNNNNNN.....

arkadaşlarımızın bir an önce dönmesini diliyoruz....
Arkadaslar benim bebegimin kalbi atıyor, fakat bir hafta geriden geliyor.. Korkuyorum, insallah Allahın izni ile bebegimi kucagıma almak nasip olur
canım kalp atımı alındığına çok sevindim.inşallah sağlıkla büyür....
benim devlette yaptırdıklarım PT( Protrombin zamanı) INR ve APTT ama doktor burda bakılanlar yüzeysel dedi üniversite hastanesine git baktır dedi.

üniv hastanesine git bencede ve dna ve tromboliz panelini yaptır...

Amin canım inşallah bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır bebeklerini.tahlili yaptıracam haftaya doktoruma söyleyip.

canım sonuçların çıkması 20 günü buluyo o yüzden hamile kalmadan yaptır ki.sonucuna göre iğne başlansın....sanırım sen kayseriye yakın bir yerdesin... ama ihmal etmemelisin
(bu arada ben niğdeliyim)

LıMBURG çıktın mı??
Esterya çok sevindim,geriden gelmesie hiç takılma benimde 4 gün geriden geliyodu,sonra 4 gün öne geçti,şimdide tam haftasında,belli olmuyo bebişlerin işi : )

kızlar daha önce 25 aralık dediğim doğum tarihim dr umun ani kararıyla yarın saat 10 a alındı bebeğimin suyu azalmışmafoldumben ve gelişiminin yavaş olduğunu söyledi dualarınızı ihtiyacım var umarum sağlıklı sıhatli doğum yapar ve burdan sizlere ii haberlerimi veririm

İnşallah bişey olmaz canım bak sorun varsa bile önceden haberdar oldun bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah dualarımız senle canım Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun:Saruboceq:

inşallah birdaha düşük yapmayız ben5. haftalarda 2 düşük yaptım 5. haftayı tamamlayamadım

canım sakın korkma bebeğin için bi sıkıntı yok sen 38.ci haftadasın üzülme moralini yüksek tut allahın izniyle bişey olmayacak dualarım seninle allah yardımcın olsun

ARAŞTIRILAN MUTASYON VE POLıMORFıZLER ANALıZ SONUÇLARI
FAKTÖR V Leiden(G1691A) NORMAL
FAKTÖR V R2 (H1299R) NORMAL
PROTROMBıN (G20210A) NORMAL
FAKTÖR XIII (V34L) HETEROZıGOT MUTASYON
B-FıBRıNOJEN (-455G>A) NORMAL
PAI-1 (4G/5G) 4G/5G
HPA1 (a/b) a/a
MTHFR (C677T) NORMAL
MTHFR (A1298C) HOMOZıGOT MUTASYON
ACE (I/D) I/D
Apo B (R3500Q) NORMAL
Apo E E 2/3
KIZLAR DAHA ÖNCE DEĞERLERıMı YAZMIŞTIM AMA LıSTEDE ADIMI GÖREMEDıM ONUN ıÇıN YENıDEN YAZIYORUM....

Arkadaslar benim bebegimin kalbi atıyor, fakat bir hafta geriden geliyor.. Korkuyorum, insallah Allahın izni ile bebegimi kucagıma almak nasip olur

çok sevindim hadi gözümüz aydın allah tamamına erdirsin canım sıkma senin bebeyin senin gibi güçlüdür kapatır o bi haftalık arayı annesi sen hiç üzülme allahın izniyle inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…