arkadaşlarımızın bir an önce dönmesini diliyoruz....kızlarrrrrr!!!!!!
gelin artık topik yok olmak üzere,
nerelerdesiniz ,neden yoksunuz
celen,gelevera,çalıkuşu,kahvelokum,şen,melek,krizantem,cherry,limburg,reisdevrim,umut sevgim,zeynom,lidya,umutluyuz,ravza,simge,
isimlerini unuttuklarım,isimlerini unutturanlar lütfen artık GELİNNNNNNNN.....
canım kalp atımı alındığına çok sevindim.inşallah sağlıkla büyür....Arkadaslar benim bebegimin kalbi atıyor, fakat bir hafta geriden geliyor.. Korkuyorum, insallah Allahın izni ile bebegimi kucagıma almak nasip olur
benim devlette yaptırdıklarım PT( Protrombin zamanı) INR ve APTT ama doktor burda bakılanlar yüzeysel dedi üniversite hastanesine git baktır dedi.
cok normal canım hıc kafana takma 5 ayıma kadar karnımdan yaptım sonra kollarıma gectık ve ordada bıttı benım cıldımden herhalde hıc morarmadı ama onlar gecıcı seyler..kan akışını ıhmal etme tahlıl yaptır ve sureklı 4 boyutlu ultrasona gır ordan kan akışınıda dınlıyolar..benım dıger bebeklerde kan akışı duruyodu beslenemedıklerı ıcın kandan oyuzden kaybettık allah saglıkla almayı nasıp etsın kucagınıza
nergis60 teşekkür ederim cevabın için zaten içim hiç rahat değil.sorun çıkar diye. ama ben şuan değilde kaldıktan sonra gitsme yani 1 aylık falan hamileyken yinede bir sorun olmaz dimi.zaten aradım kayseriyi 1 ay sonra gelin dediler. onlarda ankaraya yolluyorlarmış tahlilleri
merhabalar herkese iyi haftasonları..
canım dualarımız seninle..acil şifalar diliyorum..umarım bir an önce bebek haberlerini de alırız..
denden ciğim 500 de ben okurum senin için cuma ya kadar..allah kabul etsin..
kızlar daha önce 25 aralık dediğim doğum tarihim dr umun ani kararıyla yarın saat 10 a alındı bebeğimin suyu azalmışmafoldumben ve gelişiminin yavaş olduğunu söyledi dualarınızı ihtiyacım var umarum sağlıklı sıhatli doğum yapar ve burdan sizlere ii haberlerimi veririm
Düşük yapan kadın bir daha ne zaman hamile kalabilir? bu başlıktaki videoda 8. haftalıktan önceki düşüklerde hiçbir teste ihtiyaç duyuılmaz diyor. gebelik haftası 8 den büyükse test istenir diyor. ve gebelik haftası küçükken düşü kyapan bir dahakine düşük yapma ihtimali az diyor.
kızlar daha önce 25 aralık dediğim doğum tarihim dr umun ani kararıyla yarın saat 10 a alındı bebeğimin suyu azalmışmafoldumben ve gelişiminin yavaş olduğunu söyledi dualarınızı ihtiyacım var umarum sağlıklı sıhatli doğum yapar ve burdan sizlere ii haberlerimi veririm
Arkadaslar benim bebegimin kalbi atıyor, fakat bir hafta geriden geliyor.. Korkuyorum, insallah Allahın izni ile bebegimi kucagıma almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?