Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dualarımız senin ve bebeginle canım arkadaşım allahın izniyle alacaksın yarın saglıkla sıhatle bebegini kucagına biraz erken gelmek istemiş annesi yeri çok daraldı herhalde bebeginede hak ver yanı dimi allah yardımcın olsun :Saruboceq::Saruboceq:

büşra sanırım sen şu saatlerde amaliyatını olmuşsundur çoktan çok çok geçmiş olsun artık bebeginle ranızda hiç bir engel kalmadı biran önce iyileşmeye bak bebeyin seni bekliyor

BÜŞRA dualarımız seninle inşalah ameliyatın ve sonrası çok çok iyi olur geçmiş olsun canım

Çok saol canım ameliyatım çok iyi geçmiş doktorum öle söledi ama şuan ağrım çok fazla yatamıyorum doktorum normal olduğunu söledi aslında sadece septum alınsa bu kadar ağrı olmuyormuş ama benim birde rahim ağzını genişlettiği için bu kadar ağrım oluyormuş 4gün olur dedi ama razıyım yeterki tek sorun bu olsun

İnşallah kolay geçer canım Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Çok saol canım ameliyatım kolay geçti ama sonrası çok zor oldu ağrım ço oldu halada devam ediyor

Allah yardımcın olsun büşracım,herşey güzl olacak inşallah:Saruboceq:

İnşallah canım artık bi sorun çıkmaz

Canım benim çok teşekkür ederim ameliyatım doktorumun sölediğine göre çok iyi geçmiş. bakalım 3hafta sonra kontrolüm var spreal takmış doktorum onuda çıkaracak 1ay sonra 3ayda hormon tedavisi görmem gerekiyormuş bu 3ay içinde çok kilo alabilirmişim Ama razıyım yeterki bundan sonra tekrar aynı acıları yaşamayayım

kızlar günüme 2 gün var ve acayip yanmaya başladı midem acaba demeden edemiyorum:uhm: umutlanmak ta istemiyorum offfffff ya offfffffffffffff sanırım stres yapıyorum yinea.s

Canım ya bi test yapsana benim adetime 6gün kala çıkmıştı hamile olduğum testte birde alısan pyro clinice marka al çok erkende olsa onda çıkıyo fiyatıda 3.50tl

büşra sanırım sen şu saatlerde amaliyatını olmuşsundur çoktan çok çok geçmiş olsun artık bebeginle ranızda hiç bir engel kalmadı biran önce iyileşmeye bak bebeyin seni bekliyor

Çok saol canım evet ameliyat oldum iyide geçmiş inşallah bundan sonra bir daha böyle acılar yaşamam allahım sizede yaşatmasın

Kızlar hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum beni merak ettiğiniz ve benim için dua ettiğiniz için gidip tekrar yatmayı deneyeyim uyuyamazsam gelirim yine

ben adanalıyım amam bende niğdede yaşıyorum nergis
niğdede tıp fak bile yok senin tetkikler için ya adanaya yada kayseriye gitmen gerek.

canım listeyi melek76 arkadaşımız takip ediyordu ama çoktandır gelmiyor. istersen limburg arkadaşın özeline msj at belki o ekleyebilir..

Kızlar hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum beni merak ettiğiniz ve benim için dua ettiğiniz için gidip tekrar yatmayı deneyeyim uyuyamazsam gelirim yine

çok geçmiş olsun canım atlattın bin şükür...

teşekkür ederim canım ilk fırsatta alacağım :) sana da çok çok geçmiş olsunyeniden....

canim bebisinin daha erken kucagina alicaksin erken gelmek istemis annesi haftan cok iyi oldugu icn hic endise etme canim simdiden gozun aydin ALLAH anali babali buyutsun yavrunu bizlere de nasip etsin insallah

busracim cok gecmis olsun hayirlisiyla butun engeller kalkti artik gel bebek gel insallah

busracim cok gecmis olsun hayirlisiyla butun engeller kalkti artik gel bebek gel insallah

Çok saol canım benim allahım en kısa zamanda hayırlısıyla hepimizin kucaklarını doldursun inşallah dün gece uykum kaçtı sana gelevera kahvelokuma ravzaya dinamis nergis çalıkuşu ve aklı ismi gelmeyen topikteki herkese dua ettim allahım inşallah kabul eder

büşracım ameliyatının iyi geçtiğine çok sevindim,iyileşir iyileşmez bebiş haberleirni hayırlısı ile bekliyoruz
smmm 06 bebişini kucağına almışsındır : ) darısı isteyen herkesin başına,Allah sağlıklı,mutlu,uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…