Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Esraben canim nasilsin ?Şeniz

Ah canim benim ya dualarin icin cok saol.
Insallah agrilarin cabucak gecer a.s.

[B]BÜŞRACIMM [/B] geçmiş olsun canım..çoğu gitti azı kaldı.şimdi sıra bebişte hayırlısıyla inşallah
SMM canım inş bebişin kollarında kokluyosundursositososito
CANDERYA canım inş iyi haberlerle dönersin..meraktayım
ESTERYA maşallah canım pıt pıtları duymuşsun..sakın canını 1 hafta geri diye sıkma muhakkak geç döllenmiştirkaydirigubbakcemile2

canım yuregını ferah tut ınsalllah saglıcakla bebeısını alır eve donersın dualarımız senınle........

canımk sagol benıde hatırladıgın ıcın fazla gıremezsemde ınanın hepınız dualarımdasınız hep aklımdasınızz gerı sayfaları okuyamadım ama ınsalllah hep guzel haberler vardır.....

günaydın nergis sanada iyi pazarlar.eğer müsaitsen sana soru sormak istiyorum.
sor canım ara ara giriyorum...
doğru söylemişler canım.bence eğer üniversite hast gideceksen bir kadın doğumcunun özeline muayene olmalısın.hoca farkı diye bir para yatırıyorsun hastane bünyesinde özel pol. para yatırıp.hastane içinde de muayene oluyosun.bence eğer gidersen bu şekilde yap.hematolojidede aynı şekilde asistanlar var..
Kizlar Merhaba hepinize iyi pazarlar diliyorum

iyi pazarlar...

nergiscim banada çok tahlil yaptırdılar keşimle bana kromozon analizi trombofoli paneli diye birkaç test yatırdı dr rum bunları özelde yaptım çok pahalı tuttu
ünüversite hastanesine gittim 1 yıl sonraya randevü verdi bu testleri yaptırmam için sıraDA ÇOK KİŞİ VARMIŞ dilerim dr en kısa zamanda hamiş kalmanı ister bütün iyi dileklerim sizinle

merhaba arkadaşalar,merak ettim bu ilaç sadece pıhtılaşma olanlara mı veriliyor.yoksa daha önce bir kaç kez düşük yaptığı iin kullanan var mı..

ben de yeni hamileyim ve 3 düşüğüm var.şimdi korkuyorum.bu iğneyi kullanmam gerekir mi.

allah razı olsun canı rabbım cumlemızın dualarını kabul eylesın ınsalah
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar...

kizlar merhaba hepinize iyi pazarlar diliyorum
sızlere de ıyı pazarlar kızlar nasılsınız

esra merhaba,sende kocaeli desin galiba
ben de üniversitede yaptırdım tahlillerimi Perşembe günü,1 yıl sonraya falan gün vermediler KOÜ de,sen hangi ünv.ye gittin.
Ben Semih Özener'in muayenehanesine gittikten sonra tetkikler için onun yazdığı istekle gittim ama üniversiteye

canım kastetdiğin ilaç kanı sıvılaştırmak için vurulan iğne ise evet sadece pıhtılaşma sorunu yaşayanlara veriliyor senin düşüklerden sonra inceleme yapılmamışmıydı sebep olarak ne gösterdiler bende sadece pıhtılaşmayı buldular çünkü başka anormal bişey bulamamışlardı ...

yok canım ya bi yanlışlık olmalı.ben gittiğimde hemen kan örnekleri alındı.ama burdaki ünivde kromozom analizi yapılmıyormuş. fırat üniv gitcam.salı sabah örnekleri verip gelecez sonuçlarını bize fax ile gönderecekler.bende özeldeki fiyatlarını araştırdım gerçekten çok pahalı.devlet karşılıyo tüm masrafları yol paramı bile....

herkese merhaba
iyi dilek ve duaları ile yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekküredrim.
cuma günü doktora gittik 7+1 di gene kalp atmıyordu 1 hafta bekliycez dedi doktor.
ama ben umutlu değilim kendimi en kötüye hazırladım çünkü hcg değerim 32945 den 33010 a ancak yükselmiş 2 günde doktor bunu kriter almıyorum dedi ama genede ben kötüye alıştırdım kendimi.
şimdiden spor yapma programımı bile hazırladım.
yılbaşında bursaya kaymaya bile gidicem.
allah izin verirde bir mucize olursa hayırlısı diyorum hep.
bu ara pek girmiyorum
sevgilerimi sunuyorum canlarım

umudunu yitirme canım benim...bazen geç duyulurmuş kalp atımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…