Esraben canim nasilsin ?Şenizkızlarrrrrr!!!!!!
gelin artık topik yok olmak üzere,
nerelerdesiniz ,neden yoksunuz
celen,gelevera,çalıkuşu,kahvelokum,şen,melek,krizantem,cherry,limburg,reisdevrim,umut sevgim,zeynom,lidya,umutluyuz,ravza,simge,
isimlerini unuttuklarım,isimlerini unutturanlar lütfen artık GELİNNNNNNNN.....
Çok saol canım benim allahım en kısa zamanda hayırlısıyla hepimizin kucaklarını doldursun inşallah dün gece uykum kaçtı sana gelevera kahvelokuma ravzaya dinamis nergis çalıkuşu ve aklı ismi gelmeyen topikteki herkese dua ettim allahım inşallah kabul eder
Esraben canim nasilsin ?Şeniz
Ah canim benim ya dualarin icin cok saol.
Insallah agrilarin cabucak gecer a.s.
kızlar daha önce 25 aralık dediğim doğum tarihim dr umun ani kararıyla yarın saat 10 a alındı bebeğimin suyu azalmışmafoldumben ve gelişiminin yavaş olduğunu söyledi dualarınızı ihtiyacım var umarum sağlıklı sıhatli doğum yapar ve burdan sizlere ii haberlerimi veririm
kızlarrrrrr!!!!!!
gelin artık topik yok olmak üzere,
nerelerdesiniz ,neden yoksunuz
celen,gelevera,çalıkuşu,kahvelokum,şen,melek,krizantem,cherry,limburg,reisdevrim,umut sevgim,zeynom,lidya,umutluyuz,ravza,simge,
isimlerini unuttuklarım,isimlerini unutturanlar lütfen artık GELİNNNNNNNN.....
sor canım ara ara giriyorum...günaydın nergis sanada iyi pazarlar.eğer müsaitsen sana soru sormak istiyorum.
doğru söylemişler canım.bence eğer üniversite hast gideceksen bir kadın doğumcunun özeline muayene olmalısın.hoca farkı diye bir para yatırıyorsun hastane bünyesinde özel pol. para yatırıp.hastane içinde de muayene oluyosun.bence eğer gidersen bu şekilde yap.hematolojidede aynı şekilde asistanlar var..Bana bir arkadaş eğer kayseriye gidersen orası araştırma hastanesi öğrenciler gelir gider bakar deneme tahtası gibi olursun dediler.Eğer doktorun direk hematolojiye sevk ederse sorun yok ama kadın doğuma sevk ederse işin kötü dedi. Beni direk hematolojiye sevk edeceğini sanmam ama inşallah öyle olur.
Kizlar Merhaba hepinize iyi pazarlar diliyorum
nergiscim banada çok tahlil yaptırdılar keşimle bana kromozon analizi trombofoli paneli diye birkaç test yatırdı dr rum bunları özelde yaptım çok pahalı tuttuesracım az önce dr dan geldim.dr coraspin 75 mg ve folbiol 5 mg al diyor.sanırımmg falanda etkilymiş.bu arada hamile kalmama izin vermedi eksik tetkiklerim varmış. onlarıda yaptır sonra diyo...inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur...
allah razı olsun canı rabbım cumlemızın dualarını kabul eylesın ınsalahçok saol canım benim allahım en kısa zamanda hayırlısıyla hepimizin kucaklarını doldursun inşallah dün gece uykum kaçtı sana gelevera kahvelokuma ravzaya dinamis nergis çalıkuşu ve aklı ismi gelmeyen topikteki herkese dua ettim allahım inşallah kabul eder
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar...
sızlere de ıyı pazarlar kızlar nasılsınızkizlar merhaba hepinize iyi pazarlar diliyorum
nergiscim banada çok tahlil yaptırdılar keşimle bana kromozon analizi trombofoli paneli diye birkaç test yatırdı dr rum bunları özelde yaptım çok pahalı tuttu
ünüversite hastanesine gittim 1 yıl sonraya randevü verdi bu testleri yaptırmam için sıraDA ÇOK KİŞİ VARMIŞ dilerim dr en kısa zamanda hamiş kalmanı ister bütün iyi dileklerim sizinle
merhaba arkadaşalar,merak ettim bu ilaç sadece pıhtılaşma olanlara mı veriliyor.yoksa daha önce bir kaç kez düşük yaptığı iin kullanan var mı..
ben de yeni hamileyim ve 3 düşüğüm var.şimdi korkuyorum.bu iğneyi kullanmam gerekir mi.
nergiscim banada çok tahlil yaptırdılar keşimle bana kromozon analizi trombofoli paneli diye birkaç test yatırdı dr rum bunları özelde yaptım çok pahalı tuttu
ünüversite hastanesine gittim 1 yıl sonraya randevü verdi bu testleri yaptırmam için sıraDA ÇOK KİŞİ VARMIŞ dilerim dr en kısa zamanda hamiş kalmanı ister bütün iyi dileklerim sizinle
evet ya nerelerdesin diğer kızlar da yok..napıyosun ne var ne yokkknergis merba nasılsın uzun süredir internet yoktu giremiyorum
Telekkürler nergis verdiğin bilgiler için.a.s.
umudunu yitirme canım benim...bazen geç duyulurmuş kalp atımı...herkese merhaba
iyi dilek ve duaları ile yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekküredrim.
cuma günü doktora gittik 7+1 di gene kalp atmıyordu 1 hafta bekliycez dedi doktor.
ama ben umutlu değilim kendimi en kötüye hazırladım çünkü hcg değerim 32945 den 33010 a ancak yükselmiş 2 günde doktor bunu kriter almıyorum dedi ama genede ben kötüye alıştırdım kendimi.
şimdiden spor yapma programımı bile hazırladım.
yılbaşında bursaya kaymaya bile gidicem.
allah izin verirde bir mucize olursa hayırlısı diyorum hep.
bu ara pek girmiyorum
sevgilerimi sunuyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?