Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tanışmadık ama sizinle yazdıklarınızı okuyunca hemen yazmak istedim .benim bir tanığıdım 20.haftaya kadar kalp atımlarını duymamıştı.ama çocuk büyüyordu ve doğum yaptı gayette sağlıklı bebeği var.sakın üzülme.bol bol dua et.bende edecem sen ve burdaki herkes için.lütfen moralini yüksek tut bebeğinde üzülür.Allahım ayırmasın seni bebeğinden canım.

canderya canını sıkma,hcg yede takılma..ilerleyen haftalarda hcg çok artış göstermiyo..
bebeği gördünüz mü haftasına göre normal mi?..aklına kötü şeyler getirme
iyi düşünelim iyi olsun:Saruboceq:

İnşallah korktuğun gelmez başına bebişin sağlıcakla gelir kucağına dualarımız seninle canım....

slm arkadaslar melek76 yi merak edenler mesaj yollamistim oda yazmis bebegi ve kendi iyiymis cok sükür ama canini sIkan seyin devam ettigini söylüyor bilginize ...
ozpor danda haberim var sizlere onunda üyelik kaydi iptal olmus sifresini hatirlayamamis onun icin giremiyorumus öpüyorum hepinizi..

ıyi akşamlar herkese :))

Çalıkuşu
canım çok teşekkür ederim beni de unutmadığın için:1hug:

Smm06 canım seni çok merak ediyorum, inşallah şu an bebeğinle birliktesin, allahım sağlıkla sevdiklerinle huzurla büyütmeyi nasip etsin sana da hepimize de inşallah :Saruboceq:

Limburg, celen, kahvelokum, çalıkuşu, şen,esraben, gelevera, lidya, sülal, nergis, simge ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar hadi artık biraz canlandıralım burayı kızlar, özledim valla eski günlerimizi de sohbetlerimizi deopuyorumnanaktan

Melek76
ben de seni çok merak etmiştim, ama Seydam'dan aldık haberini sevindim, umarım en kısa zamanda dönersin aramıza.

meraba dendene bende kocaelideyim trombofpli paneli hemen yaptılar ama kromozon analizi ona birsene sonraya gün verdiler sen profösöre gittigin için semih beyde zeten kocaeli ünüversitesinin hekimlerinden o yüzden ilgilenen olumuş yoksa ünüversite hastanesi afedersin ama hayvan muamelesi yapıyo sendedemi kan pıhtılaşması var

nergisçim elezıgdaki frat ünüversitesine söylüyosu ordamı yaptıracan sen nerde oturuyosun ben elazığlıyımda ondan sordum ben kromozon anakizi için kocaeli ünüversitesine gittim 1 yıl sonraya randevu verdi bende özelde 400tl ye yaptım trombofoli panelinide hemen aynı gün kan aldılar

merhaba meltem eger kan pıhtılaşması varsa kullanman gerekiyo kan pıhtılaşmasını ögrenmen için birkaç test var bence onları yaptı ondan sonra kullanmanı tavsiye ederim

dendene kocaelide hangi semtte oturuyosun daha önce gittigin memnun kaldıgın doktor varmı kaç senelik evlisin kendiligindenmi hamile kalıyosun yoksa tedaviylemi

günaydın kızlar hayırlı bir hafta diliyorum hepinize...yarın test sonuçlarım çıkıyor telefon açıp öğreneceğim...bakalım neler çıkmış :))

Günaydın kızlar
iyi haftalar
Esterya canım çok sevindim kalp atımını duyduğuna, benim gebeliğimde 1 hafta geriden geliyor, sanırım biz kan pıhtılılarda bu şekilde gerilik olabiliyor, işyerinde bi arkadaşım vardı oda iğneyle hamilelik geçirdi onunda hep 1 hafta geriden geliyomuş, maşallah sağsalim doğum yaptı.Sağlıkla devam etsinde bence o geriliğe hiç takılma.
Yasemincim hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kelebekcim ilgin icin tesekkur ederim cnnm,
ben mthfr 1298 homozigot um, coraspirin ve innohep 0,45 kullanıyordum fakat kanamam olunca doktor coraspirini kes dedi. simdi kanamam yok coraspirine baslasammı cok korkuyorum.
bu cmtesini sabırsızlıkla bekliyorum

Kanamam olunca bende kesmiştim ama burdan duyduğum için, doktoruma sorduğumda ''hayır bırakma geri başla'' demişti ozamandan beri hep içiyorum. Biz iğne kullananlarda hep o kanama ve lekelenme oluyo benimde baya oldu, ilk zaman lekelenme tarzı oluyodu sonra bi keresinde resmen baya bi kan boşaldı tabi biz her seferde doktora koştuk bi korkuyla çok şükür bebeğim yaşıyordu. Sürekli içerde kan pıhtıları gözüküyodu sonra bi hafta bi gittim içerisi tertemizdi, allahıma çok şükür.
ınşallah seninde öyle düzelir kalbini ferah tut canım. Bende Faktör V heterozigotum. Bende innohep 0,35 kullanıyom

Son düzenleme:

maşallah canım meleğine sıkısıkı tutunmuş annesine aferin ona :)))

canderya dediğin gibi hayırlısı olsun,ama ben mucizelere inanıyorum,son ana kadar Allah'tan ümit kesilmez,içini ferah tut,sizin için hayırlısı ne ise o olsun

canderyacım kuzenim kalp atıslarnı 9. haftada gormus su an 5 aylık hamile .. sende embryo gozuktumu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…