herkese merhaba
iyi dilek ve duaları ile yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekküredrim.
cuma günü doktora gittik 7+1 di gene kalp atmıyordu 1 hafta bekliycez dedi doktor.
ama ben umutlu değilim kendimi en kötüye hazırladım çünkü hcg değerim 32945 den 33010 a ancak yükselmiş 2 günde doktor bunu kriter almıyorum dedi ama genede ben kötüye alıştırdım kendimi.
şimdiden spor yapma programımı bile hazırladım.
yılbaşında bursaya kaymaya bile gidicem.
allah izin verirde bir mucize olursa hayırlısı diyorum hep.
bu ara pek girmiyorum
sevgilerimi sunuyorum canlarım
herkese merhaba
cuma günü doktora gittik 7+1 di gene kalp atmıyordu 1 hafta bekliycez dedi doktor.
ama ben umutlu değilim kendimi en kötüye hazırladım çünkü hcg değerim 32945 den 33010 a ancak yükselmiş 2 günde doktor bunu kriter almıyorum dedi ama genede ben kötüye alıştırdım kendimi.
bu ara pek girmiyorum
herkese merhaba
bu ara pek girmiyorum
meraba dendene bende kocaelideyim trombofpli paneli hemen yaptılar ama kromozon analizi ona birsene sonraya gün verdiler sen profösöre gittigin için semih beyde zeten kocaeli ünüversitesinin hekimlerinden o yüzden ilgilenen olumuş yoksa ünüversite hastanesi afedersin ama hayvan muamelesi yapıyo sendedemi kan pıhtılaşması varesra merhaba,sende kocaeli desin galiba
ben de üniversitede yaptırdım tahlillerimi Perşembe günü,1 yıl sonraya falan gün vermediler KOÜ de,sen hangi ünv.ye gittin.
Ben Semih Özener'in muayenehanesine gittikten sonra tetkikler için onun yazdığı istekle gittim ama üniversiteye
nergisçim elezıgdaki frat ünüversitesine söylüyosu ordamı yaptıracan sen nerde oturuyosun ben elazığlıyımda ondan sordum ben kromozon anakizi için kocaeli ünüversitesine gittim 1 yıl sonraya randevu verdi bende özelde 400tl ye yaptım trombofoli panelinide hemen aynı gün kan aldılaryok canım ya bi yanlışlık olmalı.ben gittiğimde hemen kan örnekleri alındı.ama burdaki ünivde kromozom analizi yapılmıyormuş. fırat üniv gitcam.salı sabah örnekleri verip gelecez sonuçlarını bize fax ile gönderecekler.bende özeldeki fiyatlarını araştırdım gerçekten çok pahalı.devlet karşılıyo tüm masrafları yol paramı bile....
merhaba meltem eger kan pıhtılaşması varsa kullanman gerekiyo kan pıhtılaşmasını ögrenmen için birkaç test var bence onları yaptı ondan sonra kullanmanı tavsiye ederimmerhaba arkadaşalar,merak ettim bu ilaç sadece pıhtılaşma olanlara mı veriliyor.yoksa daha önce bir kaç kez düşük yaptığı iin kullanan var mı..
ben de yeni hamileyim ve 3 düşüğüm var.şimdi korkuyorum.bu iğneyi kullanmam gerekir mi.
dendene kocaelide hangi semtte oturuyosun daha önce gittigin memnun kaldıgın doktor varmı kaç senelik evlisin kendiligindenmi hamile kalıyosun yoksa tedaviylemiesra merhaba,sende kocaeli desin galiba
ben de üniversitede yaptırdım tahlillerimi Perşembe günü,1 yıl sonraya falan gün vermediler KOÜ de,sen hangi ünv.ye gittin.
Ben Semih Özener'in muayenehanesine gittikten sonra tetkikler için onun yazdığı istekle gittim ama üniversiteye
Kanamam olunca bende kesmiştim ama burdan duyduğum için, doktoruma sorduğumda ''hayır bırakma geri başla'' demişti ozamandan beri hep içiyorum. Biz iğne kullananlarda hep o kanama ve lekelenme oluyo benimde baya oldu, ilk zaman lekelenme tarzı oluyodu sonra bi keresinde resmen baya bi kan boşaldı tabi biz her seferde doktora koştuk bi korkuyla çok şükür bebeğim yaşıyordu. Sürekli içerde kan pıhtıları gözüküyodu sonra bi hafta bi gittim içerisi tertemizdi, allahıma çok şükür.
İnşallah seninde öyle düzelir kalbini ferah tut canım. Bende Faktör V heterozigotum. Bende innohep 0,35 kullanıyom
maşallah canım meleğine sıkısıkı tutunmuş annesine aferin ona :)))
pıhtılaşma testlerinin adını bana yazabilirmisiniz.
doktorumla görüşmem gerekecek.
cevap veren arkadaşalara teşekkür ederim
herkese merhaba
bu ara pek girmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?