Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dendene kocaelide hangi semtte oturuyosun daha önce gittigin memnun kaldıgın doktor varmı kaç senelik evlisin kendiligindenmi hamile kalıyosun yoksa tedaviylemi

esra ben bahçecikteyim,başiskele
ben de kan pıhtılaşması var mı yok mu bilmiyorum çünkü gittiğim doktor bu testlere gerek görmediğini ve iğneye başlamamı söylemişti,ama semih bey ve hacettepeden lütfü bey testleri yaptırmamın doğru olacağını söyledi,ay sonunda öğreneceğm pıtılaşma var mı yok mu?
diğer sorularına gelince 5,5 yıllık evliyiz 2007 de anembriyonik gebelik geçirdim konak hastanesinde erkan bey e gidiyordum küretaj oldum,2008 de çok erken dönemde gelişmeyen gebelik sonucu düşük yaşadım gölcük te faruk bey e gitmeye başladım,ben hamile kalabiliyorum,biz zaten 5.yılımızdan sonra bebek istiyorduk,diğer ikisi planlı gebelikler değildi,ama bu planlı bir gebelikti,
bir süre hem semih bey e hem faruk bey e gitmeyi düşünüyorum,amniyosentezimide semih bey yapacak,semih bey i tavsiye ederim,izmit te bu konuda bir numara,onun öğrencisi olan çok yakın arkadaşım var,semih hocaya kendini emanet et gerisini düşünme diyor

kızlar Büşranın önerdiği testi aldım yaptım negatif sanırım bebeğim bu ayda yok olsun ama denemeye devam :) eninde sonunda yeniden gelecek bebeğim kaydirigubbakcemile

kızlar Büşranın önerdiği testi aldım yaptım negatif sanırım bebeğim bu ayda yok olsun ama denemeye devam :) eninde sonunda yeniden gelecek bebeğim kaydirigubbakcemile

feryadcığım hayırlısı olsun hakkında canım ...geç gelsin ama hiç gitmemek üzere gelsin meleklerimiz...

canderyacım kuzenim kalp atıslarnı 9. haftada gormus su an 5 aylık hamile .. sende embryo gozuktumu canım?
canderyanın embriyo gözükmemiş.ama herşey cumaya netleşir diyor.
ben tokattayım ama dr umun elazığ fırat üniv.deki genetik prrof. arkadaşı yapacak testleri. o yüzden oraya gidecem.senin memleketi görecem senden de bi selam götüreyim mi memleketine.....
çalışmaya devam canım moral bozmak yok...

çok sevindim canım ya...hem çabuk çıkacak hemde kayseriye gitmene gerek kalmadı süper oldu süper.. bide sonuçların güzel çıkarsa ohhhhhh...delikafadulden

hangi testleri yaptıracaksınız dediler hemen salladım :) faktörler ve protein c ve protein s diye. aman ordada kadın doğum uzmanı var ona randevu alacam oda bilir yani sonuçta ne istenmesi gerektiğini değil mi?
billirler canım ..
vallahi aynen.bende senle paylaşmak istedim. huzursuzdum ya. böylece rahatladım.
bende çok sevindim canım....

iyi dileklerin için teşekür ederim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tek temennimiz budur

merhaba denden bende şuan aile tıptaki faruk beye gidiyorum şuan onun hastasıyım ben daha önce tahlillerimi dr gösterdim anlamadılar faruk beyin hocası pr dr yücel bey tahlil sonucuma bakarakta kan pıhtılaşması oldugunu söyledi bende degirmenderede oturuyom

gerçekten mi??belki karşılaşmısızdır,25 inde randevum var benimde
yücel bey kim ben bilmiyorum,hiç duymadım faruk bey den de,benden test falanda neden istemedi anlamadım ben,faruk bey için de çok ilaç veriyor diyorlar,sen memnun musun,onun bazı hastaları numan bey e gitmeye başlamış

merhaba arkadaşlar smmm06 doğum yaptı :) bebeğini sağlıkla kucağına aldı çok şükür haber vermek istedim darısı kalanlara olsun :)

gebe kalmadan önce tedavi olman gerekir canım genelde dr diş tedavisini kansızlık tedavisini hemile kalmadan tamamlanmasından yanalar...
kızlar niğdeye yağmur yağıyor şuan (özellikle nergis sana diyorum) haberiniz olsun. çok romantik cama vuran damlaların sesi.
evet canım ablam aradı o da söyledi.... çok severim ben yağmurda yürümeyi.
önemli degil içimden gelenler bu en kısa zamandada hayırlı gebelikler diliyorum

amin canım tüm bekleyenler ve yanısıra bende ....

merhaba arkadaşlar smmm06 doğum yaptı :) bebeğini sağlıkla kucağına aldı çok şükür haber vermek istedim darısı kalanlara olsun :)

haber verdiğin için sağol canım sanırım arkadaşınısınız eğer tekrar grşürseniz bizdende çooook selam söyleyin geçmiş olsun dileklerimizi iletin.meleğini bizim için de doya doya koklasın..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…