dendene kocaelide hangi semtte oturuyosun daha önce gittigin memnun kaldıgın doktor varmı kaç senelik evlisin kendiligindenmi hamile kalıyosun yoksa tedaviylemi
kızlar Büşranın önerdiği testi aldım yaptım negatif sanırım bebeğim bu ayda yokolsun ama denemeye devam :) eninde sonunda yeniden gelecek bebeğim kaydirigubbakcemile
canderyanın embriyo gözükmemiş.ama herşey cumaya netleşir diyor.canderyacım kuzenim kalp atıslarnı 9. haftada gormus su an 5 aylık hamile .. sende embryo gozuktumu canım?
ben tokattayım ama dr umun elazığ fırat üniv.deki genetik prrof. arkadaşı yapacak testleri. o yüzden oraya gidecem.senin memleketi görecemnergisçim elezıgdaki frat ünüversitesine söylüyosu ordamı yaptıracan sen nerde oturuyosun ben elazığlıyımda ondan sordum ben kromozon anakizi için kocaeli ünüversitesine gittim 1 yıl sonraya randevu verdi bende özelde 400tl ye yaptım trombofoli panelinide hemen aynı gün kan aldılar
çalışmaya devam canım moral bozmak yok...kızlar Büşranın önerdiği testi aldım yaptım negatif sanırım bebeğim bu ayda yokolsun ama denemeye devam :) eninde sonunda yeniden gelecek bebeğim kaydirigubbakcemile
nergis kayseriye gitmeme gerek kalmadı burda özel hayat hastanesine telefonda sordum onlarda yapıyorlarmış bütün testleri ankaraya yolluyorlarmış hemde 1 hafta içinde geliyormuş ohh bee stresim geçti valla. Ta kayseriye gitmeyi gözüm yemediydi.Hem kayseridekilerde sonuçta ankaraya yolluyorlar ve 1 ay sonra sonuç çıkar dediler burası 1 haftada veriyor sonuçları. en kısa zamanda gidecem burdakine.
merhaba meltem trombofoli paneli diye bir test iyi şanslarpıhtılaşma testlerinin adını bana yazabilirmisiniz.
doktorumla görüşmem gerekecek.
cevap veren arkadaşalara teşekkür ederim
billirler canım ..hangi testleri yaptıracaksınız dediler hemen salladım :) faktörler ve protein c ve protein s diye. aman ordada kadın doğum uzmanı var ona randevu alacam oda bilir yani sonuçta ne istenmesi gerektiğini değil mi?
bende çok sevindim canım....vallahi aynen.bende senle paylaşmak istedim. huzursuzdum ya. böylece rahatladım.
iyi dileklerin için teşekür ederim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tek temennimiz budurcanderyanın embriyo gözükmemiş.ama herşey cumaya netleşir diyor.
ben tokattayım ama dr umun elazığ fırat üniv.deki genetik prrof. arkadaşı yapacak testleri. o yüzden oraya gidecem.senin memleketi görecemsenden de bi selam götüreyim mi memleketine.....
çalışmaya devam canım moral bozmak yok...
iyi dileklerin için teşekür ederim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tek temennimiz budur
merhaba denden bende şuan aile tıptaki faruk beye gidiyorum şuan onun hastasıyım ben daha önce tahlillerimi dr gösterdim anlamadılar faruk beyin hocası pr dr yücel bey tahlil sonucuma bakarakta kan pıhtılaşması oldugunu söyledi bende degirmenderede oturuyomesra ben bahçecikteyim,başiskele
ben de kan pıhtılaşması var mı yok mu bilmiyorum çünkü gittiğim doktor bu testlere gerek görmediğini ve iğneye başlamamı söylemişti,ama semih bey ve hacettepeden lütfü bey testleri yaptırmamın doğru olacağını söyledi,ay sonunda öğreneceğm pıtılaşma var mı yok mu?
diğer sorularına gelince 5,5 yıllık evliyiz 2007 de anembriyonik gebelik geçirdim konak hastanesinde erkan bey e gidiyordum küretaj oldum,2008 de çok erken dönemde gelişmeyen gebelik sonucu düşük yaşadım gölcük te faruk bey e gitmeye başladım,ben hamile kalabiliyorum,biz zaten 5.yılımızdan sonra bebek istiyorduk,diğer ikisi planlı gebelikler değildi,ama bu planlı bir gebelikti,
bir süre hem semih bey e hem faruk bey e gitmeyi düşünüyorum,amniyosentezimide semih bey yapacak,semih bey i tavsiye ederim,izmit te bu konuda bir numara,onun öğrencisi olan çok yakın arkadaşım var,semih hocaya kendini emanet et gerisini düşünme diyor
önemli degil içimden gelenler bu en kısa zamandada hayırlı gebelikler diliyorumteşekkür ederim canımmm.hihoyyyt
gerçekten mi??belki karşılaşmısızdır,25 inde randevum var benimdemerhaba denden bende şuan aile tıptaki faruk beye gidiyorum şuan onun hastasıyım ben daha önce tahlillerimi dr gösterdim anlamadılar faruk beyin hocası pr dr yücel bey tahlil sonucuma bakarakta kan pıhtılaşması oldugunu söyledi bende degirmenderede oturuyom
gebe kalmadan önce tedavi olman gerekir canım genelde dr diş tedavisini kansızlık tedavisini hemile kalmadan tamamlanmasından yanalar...bide bende kansızlık çıktı ya.doktor kan şurubu yazdı ya. ama değerlerim çokda düşük değil. doktor bana bunları bitirmeden hamile kalma dedi. 2. hafta sonra şuruplar bitiyor. ben test sonuçlarına göre kalacam işte. eğer allahtan bir sorun çıkmazsa.
evet canım ablam aradı o da söyledi.... çok severim ben yağmurda yürümeyi.kızlar niğdeye yağmur yağıyor şuan (özellikle nergis sana diyorum) haberiniz olsun. çok romantik cama vuran damlaların sesi.
önemli degil içimden gelenler bu en kısa zamandada hayırlı gebelikler diliyorum
merhaba arkadaşlar smmm06 doğum yaptı :) bebeğini sağlıkla kucağına aldı çok şükür haber vermek istedim darısı kalanlara olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?