Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

olabilir belki karşılaşmışızdır am isimlerimiz farklı oldugu için çıkartamayız faruk beyden memnunum ama hiç konuşmuyo ağzından cımbızla laf alıyosun benim için konuşması çok önemli bana diyoki gebe kelemamam psikolojikmiş senin sorunun nedir yücel bey faruk beyin hocası istanbulda bürüksel tüp bebek merkezinde profösör

nergis nezaman tetlerini yaptıracan

evet haklısın konuşmuyor,o konuşmadığı zamanda ben sürekli soru soruyorum cevap veriyor ama
beni bir sorunum yoktu,2 düşük olunca doktorumu değiştirmeye karar verdim,faruk bey de uzun yıllardır bu işi yaptığı için,ve çözüm bulamadığı vaka da yok gibi,ona gitmeye karar verdim
fiziksel bir problemin olmaması çok güzel ama,psikoloji gerçekten çok önemli,bebek fikrini kafasından çıkarıp hamile kalan o kadar çok insan var ki

:Saruboceq:
canım herşeyin hayırlısı olsun
biliyormu sun ben mucizelere inanıyorum artık birazdan üç gün içinde yaşadıklarımı anlatacağım
ne demek istediğimi anlarsın
bence bebeğin seni bırakmayacak(inşallah:Saruboceq:)

ben de bu ay bekleyenlerdendim. adet günüm yaklaştıkça huzursuzluğum artıyordu. hem karnım sancılanıyor hem göğüslerim ağrıyordu
bu ayda olmayacağını düşünüyordum. çünkü kahverengi lekeler geleye başlamıştı. progestan kullandığım için adet olmadığımı düşünüyordum.
en sonunda bir karar verdim eğer bu ay da adet olursam tedaviyi kesecektim ve spora başlayacaktım
tekrar ne zaman tedaviye başlardım bilmiyorum
kararımı eşime açıkladım eşim her zamanki gibi beni destekledi.sen nasıl istersen dedi. o da bebişimizin olmasını çok istiyor
pazar günü çok kötü bir gün geçirdim çok sıkıcıydı oyüzden topiğe de girmedim.adetime daha iki gün vardı(22 aralık)akşam yatmadan önce buün sabah test yapmaya karar vermiştim

veee bugün oldu .okula gitmek için hazırlanıyordum.
hemen testi aldım ve tuvalete gittim hiç ümidim yoktu.yine tek çizgi görecektim bundan emindim.
daha sonra progestanı bırakacak ve adet olacaktım
ama birden bir mucize gerçekleşti ve silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm gözlerime inanamadım.
psikolojik olarak gördüğümü düşündüm
eşim okulda olduğu için ona da gösteremedim
öylece okula gittim öğlene kadar zor durdumdaha sonra eşime haber verdim galiba bebiş var dedim
tabi biz hemen doktara. tahlillerim yarın çıkacaktı ama ben laboratuardakilere b-hcg nin ne zaman çıkacağını sordum iki saat sonra dediler. sonucu telefon ile öğrendim pozitif:teytey::teytey::teytey:
zafer benim oldu:hooray::dance:
işte böyle kızlar bu gerçekten mucize ben bebeğimden vazgeçerken o gelmiş annesinin göbüşüne
bebeğim ne olur beni bırakma olur mu annen seni çok özledi

bu arada kızlar adetime e bir gün var ama test sonucu 29 çıktı sizce çok mu düşük
çok korkuyorum çok
ama bu duyguyu tekrar yaşamak çok güzel allahım herkese nasip etsin
yarın diğer testlerin sonucunu alacağım ona göre iğneye başlayacağım galiba.

meraba pptym senin faktörlerin neydi canım iğneyi bir an önce başla bence kaç düşüğün var bana biraz anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…