nergis ablandamı hemşire. niğde küçük ya belki tanıyorumdur.
yok canım ev hanımı bor da oturuyo.
nasıl buldun niğdeyi...güzelmi....kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
güzel şirin küçük ama sakin bir yer. heryer yakın işlerini kolayca halledebiliyorsun o bakmımdanda iyi. karışık değil tam memur şehri yaşanılacak yer. senide bekleriz :))
valla bi tayin falan olsa hemen gidecem de yok malesef...hemde ucuz bir şehir..çok seviyorum ben niğdeyii
ama tabi tokatı da seviyorum.burasıda küçük şirin ve yeşil bir şehir....tek eksikleri var oda sağlık konusu
valla bi tayin falan olsa hemen gidecem de yok malesef...hemde ucuz bir şehir..çok seviyorum ben niğdeyii
ama tabi tokatı da seviyorum.burasıda küçük şirin ve yeşil bir şehir....tek eksikleri var oda sağlık konusu
nergis hemşiremisin canım...
nergis hemşiremisin canım...
aslında sağlık memuruyum.:kedi:
olabilir belki karşılaşmışızdır am isimlerimiz farklı oldugu için çıkartamayız faruk beyden memnunum ama hiç konuşmuyo ağzından cımbızla laf alıyosun benim için konuşması çok önemli bana diyoki gebe kelemamam psikolojikmiş senin sorunun nedir yücel bey faruk beyin hocası istanbulda bürüksel tüp bebek merkezinde profösörgerçekten mi??belki karşılaşmısızdır,25 inde randevum var benimde
yücel bey kim ben bilmiyorum,hiç duymadım faruk bey den de,benden test falanda neden istemedi anlamadım ben,faruk bey için de çok ilaç veriyor diyorlar,sen memnun musun,onun bazı hastaları numan bey e gitmeye başlamış
nergis nezaman tetlerini yaptıracangebe kalmadan önce tedavi olman gerekir canım genelde dr diş tedavisini kansızlık tedavisini hemile kalmadan tamamlanmasından yanalar...
evet canım ablam aradı o da söyledi.... çok severim ben yağmurda yürümeyi.
amin canım tüm bekleyenler ve yanısıra bende ....
olabilir belki karşılaşmışızdır am isimlerimiz farklı oldugu için çıkartamayız faruk beyden memnunum ama hiç konuşmuyo ağzından cımbızla laf alıyosun benim için konuşması çok önemli bana diyoki gebe kelemamam psikolojikmiş senin sorunun nedir yücel bey faruk beyin hocası istanbulda bürüksel tüp bebek merkezinde profösör
herkese merhaba
iyi dilek ve duaları ile yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekküredrim.
cuma günü doktora gittik 7+1 di gene kalp atmıyordu 1 hafta bekliycez dedi doktor.
ama ben umutlu değilim kendimi en kötüye hazırladım çünkü hcg değerim 32945 den 33010 a ancak yükselmiş 2 günde doktor bunu kriter almıyorum dedi ama genede ben kötüye alıştırdım kendimi.
şimdiden spor yapma programımı bile hazırladım.
yılbaşında bursaya kaymaya bile gidicem.
allah izin verirde bir mucize olursa hayırlısı diyorum hep.
bu ara pek girmiyorum
sevgilerimi sunuyorum canlarım
feryadcığım hayırlısı olsun hakkında canım ...geç gelsin ama hiç gitmemek üzere gelsin meleklerimiz...
pptym cok sevindim senin adina allahim tamamina erdirsin ins gözünaydin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?