kızlar merba nasıl oluyum feryad sizi sesizce takip edip çıkıyorum
Hoşbulduk canımm , güzel dileklerin için çok teşekkür ederimmm...canımmm hoşgeldinnn bir gittin pir gittin meleğim cok merak ettik seniii bidaha böyle uzun aralar verme emiii
eminim herşey yolundadr sen içini ferah tut meleğini kollarına alacaksın cok güzel bir anne olacaksın inşalhhhhh
bana oğlan gibi geliyo demiştim ama tahminim tutmadıııı kaydirigubbakcemile3
kızın olacakmışş sağlıkl dünyaya gelsinde hangisi olursa olsun canımmmm
merhabalar hanimlar nasilsiniz hepiniz ozledim sizleri cok opuyorum tek tek hepinizi
bizde bu ay calismalara basladik bakalim hayirlisi olsun insallah umudum var ama bakalim gorucez
canım iyiyim ne yapayım alışmaya çalışıyorum yok canım topiğimize hep giriyorum ama yazacak bişeyim yok o yüzden girip okuyup çıkıyorum sen nasılsın sende yoktun neler yaptın iyisin değilmi öpüyorum canım allaha emanet ol
canım sağol ben iyiyim şükür daha iyi olabilirdim ama kısmet :):hulya:
sessiz kalmayın canım şenlendirelim buraları yoksa üzüntümüz boğacak bizi izin vermeyelim umutsuzluğa kapılmamıza :)
iyi diyelim iyi olsun ravzam bebiş bekliyorum ısrarla benimde yazıcak bişim yok ama feryadcığımın da dediği gibi derleşiyoruzz iştee sendee yaz canım illaki yazacak bişilerin vardır allahın izniyle senin çalışmalar nezamn başlıyorrr bende seni öpüyorum canımm
canımsın kırmızılarmı geldi yoksaa olsun canım onca çalışmalara rahmen benimdee nanikk hep geliolarr ben alıştım artık umutlanmıyorum uslu uslu adetimi bekliyorummm sen nezmandır bebiş bekliyosun canımm
şenlendirmekmi tamda admlarından istedin canımmm yaa konuşmak bile canım istemez oldu artık kimseyle bi buradakilerle konuşuyorum inan
hayırlısı ya feryad bizim sınavımız bu ama hiç çalışmadığımız yerlerden kazık sorular la sınav oluyoruz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?