Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

neyse kızlar ben kocişin yanına gidiyorum az yokum görüşürüz öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Şeniz

MUCO canım ben iyiyim sen nasılsın evet sivastan sonra tayin yeri burası demek eşin gecede 12**24 mü çalışıyo benimki 12**12 çalışıyo şu an evde bilirim gecelerin yalnızlığını allah kolaylık versin

Hoşbulduk canımm , güzel dileklerin için çok teşekkür ederimmm...

merhabalar hanimlar nasilsiniz hepiniz ozledim sizleri cok opuyorum tek tek hepinizi

bizde bu ay calismalara basladik bakalim hayirlisi olsun insallah umudum var ama bakalim gorucez

Canımm benimm , hayırlısı inşallah , bebişin göbüşüne hemen konar inşallahhhh...amiiiinnnn...

iyi diyelim iyi olsun ravzam bebiş bekliyorum ısrarla benimde yazıcak bişim yok ama feryadcığımın da dediği gibi derleşiyoruzz iştee sendee yaz canım illaki yazacak bişilerin vardır allahın izniyle senin çalışmalar nezamn başlıyorrr bende seni öpüyorum canımm

canım sağol ben iyiyim şükür daha iyi olabilirdim ama kısmet :):hulya:

canımsın kırmızılarmı geldi yoksaa olsun canım onca çalışmalara rahmen benimdee nanikk hep geliolarr ben alıştım artık umutlanmıyorum uslu uslu adetimi bekliyorummm sen nezmandır bebiş bekliyosun canımm

sessiz kalmayın canım şenlendirelim buraları yoksa üzüntümüz boğacak bizi izin vermeyelim umutsuzluğa kapılmamıza :)

şenlendirmekmi tamda admlarından istedin canımmm yaa konuşmak bile canım istemez oldu artık kimseyle bi buradakilerle konuşuyorum inan

canım evet kırmızılar geldi 10 aydır korunmuyoruz 2 kez de düşük yaptım hala da bekliyoruz amaaaaaan biz birbirimize teselli vermezsek olmaz ki kim anlıyor başka bizi kafamıza taktığımızda da tekrar gelmiyor bebişlerimiz kaydirigubbakcemile:içelim:

hayırlısı ya feryad bizim sınavımız bu ama hiç çalışmadığımız yerlerden kazık sorular la sınav oluyoruz.......

Melek 76 ,
Hosgeldın canım nerelerdeydın? Özledık.Cok merak etdım.Neyse kı ıyısın.Bebegınınde ıyı olmasına cok sevındım.Gercekten lütfü beyın ultrasonu cok ıyı hıc yanılmamıs o kadar erken olmasına ragmen.3'lü taraman nasıl ıyıdır ınsallah.benımde ocak 11 de kontrolüm.seker yuklemesı yapılacakmıs.

Melek 76,
Canım domuz grıbı asısını oldun mu?Hocaya en son gıtdıgımde sormustum.Olmanızı önerırım dedı.Ama ben hala olmadım.Korkuyorum bebege bı zararı olur dıye.

kızlar benim kafa hala çok karışık
pazartesi günü yaptırdığım testte bhcg 29 çıkmıştı
dünkü testin sonucunu bugün aldım
54.86 çıktı
artış var ama tam iki katı değil
sizce normal mi

yavaş yükselmesi normal değil malesef canım bende şimdi bu konuyu araştırıyordum dikkat et kendine doktor kontrolündesin değil mi?

aslında kendi doktorum pazartesi yapacak bişey yok demişti
yani şu anda doktora gitmiyorum
henüz kanamam da olmadı sadecegün içerisinde lekelergeliyor hafif bir şekilde
inanmayacaksınız ama şimdide kanamanın başlayacağı anı bekliyorum
çok korkuyorum dış gebelik olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…