yavaş yükselmesi normal değil malesef canım bende şimdi bu konuyu araştırıyordum dikkat et kendine doktor kontrolündesin değil mi?
inşallah korktuğumuz olmaz ama kontrol olman gerek ben kimyasal gebelik yaşadım beni doktor bu konuda çok korkutmuştu bence sende git tekrar
normal bir gebelikte her 2 günde 2 katına katlaması lazım senin günün 2 gün geçti değilmi ona göre eğer normal gebelikse daha yüksek olması gerek sanki inş bişey yoktur ve normaldir ama kontrol altında olmanda fayda var
değerlerin kaç çıkmıştı normalde kaç haftalıktı seninki.
pptym meraba dış gebelikte değerler normalinden fazla yükseliyo ama normal gebelik olsaydıda ilk ölçtürdüğünün dört katı olması gerekliydi
merhaba denden hangi dua bende senin için çekebilirimmerhaba arkadaşlar
bize duaları ile destek olan aslıhan,limburg,nuray ve iyi dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum
2010 yılında hepimiz inşallah anne olacağız
merhaba canım..
tam hayırlı olsun diyecektim ki diğer yazdıklarını okudum.geçmiş olsun canım.sanırım doktorun seni tam olarak bilgilendirmiyor.yukarıda senin değerlerine baktım da hem homozigot yazıyo hemde normal...bir yanlışlık var.sanırım senin bu değerlerinden 3 tane homozigotun var. 1 tane heterozigotun 4g 5g ve dd var. diğer gebeliğinin nasıl sonlandığını bilmiyorum ama bu gebeliğinde sanırım gebelik oluştu ama gereken tedavi erken başlanmadığı için kendiliğinden sonlanıyor.6 tane değerin var canım ve bence gebeliğini 3 haftadan falan öğrenip başlanmalı yada yumurtlama gününden itibaren... yani şuan senin adına üzgün olduğum için bir sürü şey düşünüyorum ama bunları ben değil kesinlikle iyi diyolog kuracağın bir doktor bul ve konuş.doktorun sana tedavi aşamalarını tek tek anlatmalı.yine konuşuruz canım..
meraba nergis nasılsın iyimisinbu yazdığımı....
pptym sana geçmişte değerlerinle iligili yazmıştım okudun mu?
bencede tekrar doktora git ama sana neden erken dönemde iğne başlamadı anlamadım sanki gebelik bu yüzden gelişmedi gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?