Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pptym cim gecmis olsun tatlim insallah tahmin ettigin gibi degildir biran once kanaman baslar ve atarsin keske boyle olmasaydi ama hersey nasip

melekcim dularin icin cok sagol bitanem kocaman ve yurekten AMIIINNNNN DIYORUM

zeynocum evet cikmam gerekiyordu misafirlerim gelecekti geldiler ve gittiler insallah yine karsilasiriz yarin

ravzacim busracim sizler nasilsiniz kizlar

Canım idare eder ağrılarım geçmedi hala
Sen nasılsın canım inşallah en kısazamanda hamile kalırsın canım yaa

teşekkür ederim umarım herşey yoluna girer

Ağrılarım geçemdi canım ya özellikle 3gündürlü gece çok sancım oluyo uyuyamıyorum
cumartesine kadar geçmezse doktora gitcem umarım geçerde doktora gitmeme gerek kalmaz sen nasılsın

bende durumlar karışık bir önceki sayfalrı okuduysan gebe miyim değil miyim
düşük mü yapıyorum anlamadım
beklemedeyim :bbo::bbo::bbo:

bende durumlar karışık bir önceki sayfalrı okuduysan gebe miyim değil miyim
düşük mü yapıyorum anlamadım
beklemedeyim :bbo::bbo::bbo:

Geçmiş sayfaları okumamıştım canım
Şimdi bi baktım umarım düşük yapmazsın ama yapacaksanda bir an önce yapar ve kurtulursun inşallah hakkında hayırlısı ne ise olsun canım benim

Melek canım gözün aydın. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın kızını.:Saruboceq:

Dinamiss canım teşekkürler. maşallah büyümüşsünüz. hayırlısıyla denizimizi kucağına alacaksın inş.opuyorumnanaktan

Bu ay çalışmalara başlayan çok arkadaş var hepinize rabbim hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. :Saruboceqpuyorumnanaktan

reisdevrim günaydın canım nasılsın sende benim gibi pek giremiyorsun başbelası uyap yüzünden. arada sırada girsek iyi haberleri okusak iyi oluyor. birazdan gider yine. hadi hoşçakal :gitme: opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar olsun..rabbim bu özel günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah ve tez zamanda meleklerinden yollar bizlere :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…