Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gitsin gitsin vallahi gitsin güzel bir yıl gelsin hepimiz karnımız burnumuzda dolaşalım seneye hihoyyyt
canım bilmiyorum ya sanırım doktorumu değiştireceğim
ama bana kan pıhtılaşmamın çok ağır olmadığını söylemişti belkide ondandır
canım öncelikle geçmiş olsun ve hoşgeldin geçmişi çok iyi okuyamadığım için durumunu tam olarak bilmiyorum aynı şehirde olduğumuz için soruyorum tabi söylemek istersen hangi dr gidiyorsun

Meraba canım , bende sizleri özledim...Canım 3 lü taramamın sonucu iyi çıktı çok şükür , düşük risk grubundaymışım...Senin ki nasıl , iyidir eminimm...
Canım benim kontrolüm yarın , gidince domuz gribi aşısını sorcam , ben henüz konuşmadım bu konuyu.Benim de bir sonraki randevumda şeker yüklemem olur heralde...Birde lütfü bey bana vitamin vermedi , sen vitamin kullanıyormusun ? Doğum konusu kafamı karıştırıyor benim , hastanede doğuma girmiyormuş artık , özele güvenemiyorum ben , üniversite hastanesinde doğumum olsun istiyorum.Bu konuyu konuşmak için erken heralde , ne zaman sorarım lütfü beye bilmiyorum.Birde 20. haftadan sonra telefon numarasını veriyor diye duymuştum hastalarına , acil bir durumda aramak için.Sana verdimi numarasını?

tulun
, canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...Hep birlikte güzel ,huzurlu günlere kavuşucaz inşallah...

Günaydın kızlar:)

Melekcim güzel haberlerine çok sevindim.

Bu arada domuz gribi aşısını ben yaptırdım, doktorum çalıştığı hastaneye ağır durumda yatırılan hamilelerin olduğunu söyledi, bebeğim de Şubat ayının başında gelecek inşallah, tam kış zamanı o da korunmuş olsun diye düşündük ve aşıyı oldum.

herkese hayırlı cumalar olsun yasemin tahlillerin güzel çıkmış sanırım inşallah hakkında hayırlısı olur lütfü bey ne dedi ben tahlilleri verdim genetiğide verdim genetik bir ay yada45 gün sonra çıkarmış diğerleri içinse iki hafta sonra beni telde ara dedi lütfü bey sendemi telde konuşuyorsun bide cep nosunu vermedi sadece muayenesinin nosunu verdi

kızlar acaba progestan kanamayı geciktiriyor olabilir mi en son pazartesisabah almıştım ama
bunun etkisi var mıdır acaba
meraba arkadaşım progestan çok etkili bir ilaç eger bebek kalp atışları falan varsa kanamanı hemen keser kuvvetli bir ilaç çünkü geçmiş olsun arkadaşım

Hoşgeldin canım
Gözün aydın üçlün iyi çıkmış, allah tamamına erdirsin inşallah.
Allah sağlıkla kızını kucağına almak nasip etsin

Son düzenleme:

canım evet iyi çıktı pıhtılaşma var düşük dozda iğne başlanacak...sonuçlar için hemşiresiyle konuşuyosun lütfü bey ona iletiyor...muayaneden görüştüm bende...

kızlar ben kurtaj olalı 12 gun oldu
15 gun sonra bırlesme olsa herhangı bı zararı olurmu
netdede okudum ben 15 gun dıyor 1 aydanda tekrar baslıcam calısmalara
kaynanam bısı olmaz dedı bılgısı olan varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…