gitsin gitsin vallahi gitsin güzel bir yıl gelsin hepimiz karnımız burnumuzda dolaşalım seneye hihoyyytselam kızlaaaaaaaarrrrrrr.......
amin canım..denden ciğim bu arada ben 500 duamı okudum.allah kabul etsin..
hayırlısı olsun canım..inşallah 2010 da duyarız güzel haberlerini..ne tesadüftür ki bende hiç sevemedim 2009 u..hiç iyi gelmedi bana..gitsin biran önce cici yıl gelsin...bebekle gelsin:hulya:
canım öncelikle geçmiş olsun ve hoşgeldin geçmişi çok iyi okuyamadığım için durumunu tam olarak bilmiyorum aynı şehirde olduğumuz için soruyorum tabi söylemek istersen hangi dr gidiyorsuncanım bilmiyorum ya sanırım doktorumu değiştireceğim
ama bana kan pıhtılaşmamın çok ağır olmadığını söylemişti belkide ondandır
Meraba canım , bende sizleri özledim...Canım 3 lü taramamın sonucu iyi çıktı çok şükür , düşük risk grubundaymışım...Senin ki nasıl , iyidir eminimm...Melek 76 ,
Hosgeldın canım nerelerdeydın? Özledık.Cok merak etdım.Neyse kı ıyısın.Bebegınınde ıyı olmasına cok sevındım.Gercekten lütfü beyın ultrasonu cok ıyı hıc yanılmamıs o kadar erken olmasına ragmen.3'lü taraman nasıl ıyıdır ınsallah.benımde ocak 11 de kontrolüm.seker yuklemesı yapılacakmıs.
Canım domuz grıbı asısını oldun mu?Hocaya en son gıtdıgımde sormustum.Olmanızı önerırım dedı.Ama ben hala olmadım.Korkuyorum bebege bı zararı olur dıye.
meraba arkadaşım progestan çok etkili bir ilaç eger bebek kalp atışları falan varsa kanamanı hemen keser kuvvetli bir ilaç çünkü geçmiş olsun arkadaşımkızlar acaba progestan kanamayı geciktiriyor olabilir mi en son pazartesisabah almıştım ama
bunun etkisi var mıdır acaba
Meraba canım , bende sizleri özledim...Canım 3 lü taramamın sonucu iyi çıktı çok şükür , düşük risk grubundaymışım...Senin ki nasıl , iyidir eminimm...
Canım benim kontrolüm yarın , gidince domuz gribi aşısını sorcam , ben henüz konuşmadım bu konuyu.Benim de bir sonraki randevumda şeker yüklemem olur heralde...Birde lütfü bey bana vitamin vermedi , sen vitamin kullanıyormusun ? Doğum konusu kafamı karıştırıyor benim , hastanede doğuma girmiyormuş artık , özele güvenemiyorum ben , üniversite hastanesinde doğumum olsun istiyorum.Bu konuyu konuşmak için erken heralde , ne zaman sorarım lütfü beye bilmiyorum.Birde 20. haftadan sonra telefon numarasını veriyor diye duymuştum hastalarına , acil bir durumda aramak için.Sana verdimi numarasını?
tulun, canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...Hep birlikte güzel ,huzurlu günlere kavuşucaz inşallah...
herkese hayırlı cumalar olsun yasemin tahlillerin güzel çıkmış sanırım inşallah hakkında hayırlısı olur lütfü bey ne dedi ben tahlilleri verdim genetiğide verdim genetik bir ay yada45 gün sonra çıkarmış diğerleri içinse iki hafta sonra beni telde ara dedi lütfü bey sendemi telde konuşuyorsun bide cep nosunu vermedi sadece muayenesinin nosunu verdi
canım merhaba geçmiş olsun ben hiç kürtaj olmadım direkt doğum yaptım bu yüzden sorunun cevabını maalesef veremiyorum :sm_confused:burdamısınız kızlar
canım merhaba geçmiş olsun ben hiç kürtaj olmadım direkt doğum yaptım bu yüzden sorunun cevabını maalesef veremiyorum :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?