Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar hepinize geçmiş olsun allah kolaylık versin bende sizinle paylaşmak istiyorum durumumu daha öncede yazmıştım buraya ama başka şeyde oldu onuda bilmenizi doktorunuza sormanızı istiyorum
2 defa bebeklerim 1,5 aylıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum sonrasında bir profla yoluma devam ettim tahlillerim yapıldı kan pıhtılaşması çıktı 3. gebeliğim başlar başlamaz aspirin ve iğne başladık dokuz ay iğne vs devam ettim mayısta bebeğimi 5 gün kuvez sonrası aldım kucağıma buraya kadar tamam ama birde 7.aydan beride inanılmaz bel ağrım vardı prof anlamadı geçer dedi aynı zamanda başka bir uzmanada gidiyordum prof uzaktaydı acil durum için birde eve yakın hastanede uzman dr edindim oda bel ağrımı anlamadı, doğumdan 1 ay sonra hala devam etti daha da şiddetlendi artık bebeğimi kucağıma almayı bırakın kendim merdivenden çıkamaz oldum ortopedşye gittim röntgen kemik ölçümü tahliller falan fişman sonuç nemi , kullandığım iğnenin yan etkisi olarak kemiklerim erime yapmış ve -3 gibi bir değere düşmüş kemiklerim özellikle bel çok yoğun kalça daha az, yüksek seviyede ostrepozmudur nedir işte, dr heparinin yaptığını söyledi ve bana calcimax verdi emzirdiğin için ilaç yazamıyorum emzirmeyi bititince gel kemiklerine tedavi başlamamız lazım dedi ben aylardır kalsiyum içiyorum şimdi daha iyiyim ama bazen sızlamasından uyuyamıyorum bunada şükür, size tavsiyem doktorunuza söyleyin benden bahsedin ve mutlaka kalsiyum alın, dr bana eğer hamileyken calcimax alsaydın belki bu kadar olmazdı dedi
herneyse sonuçta bir daha hamile olsam bu iğneyi yine kullanmam gerek ve iğne ya eriyen kemiklerimi dahada eritirse 2.bebek bile hayal gibi

canım cok gecmıs olsun benımkındede kanpıtılasması
vardı bıde kan uyusmalıgı var oyuzden kalbı durdu
ve kurtajla aldılar canım.banada bebe aspirini ve folikasıt ılac verdı
ıgne falan vermedı bıde canım ıyı doktora gıt ozel olsun
pahalı olsun ozelde daha ıyı bakıyorlar belkı kurtaj yaptıklarında
yanlıs bısı olmusdur dıkkat et kendıne

günaydın hoşgeldin geçmiş olsundiyorum... iğne dozunuzu ve kan pıhtılaşması değerlerini yazarmısın lütfen... tekrardan çok geçmiş olsun

asistan 27,evt şimdi heparinin yan etkilerinde okudum osteoporoz var...haber verdiğin iyi oldu canım allah razı olsun...en azından calsiyumada başlarız....çok geçmiş olsun sanada...

meleğim
dinamis
allah bebişlerinizi korusun canlarım benim...
büşracım tekrardan çok geçmiş olsun
eleyna ben seni nerden hatırlıyorum hg geçmiş olsun... evet kürtajdan sonra 15 gün korunulacak. ama takma 15. gün olmuş neticede senin o kadar önemli değil. ne kadarlıktı bebeğin kürtj olduğunda ona göre.. 8 haftadan küçükse sonraki ay balayabilirsin çalışmalara büyükse lmaz:

ah canım yaa çok geçmiş olsun benim hamileliğimde pıhtılaşma daha saptanmamıştı ve iğne kullanmıyordum ama drum bana calcımax vermişti bu drlar içlerinden geçiriyorlar söyleyeyim diye ama bazı şeyleri yaptıklarını yada söylediklerini zannediyorlar çoğu zaman :çok üzgünüm:

Öncelikle geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın.

Canım benim doktorum (8. haftanın içinde iken kürtaj olmak zorunda kalmıştım, bebeğimin kalbi durmuş.) kürtajdan 3 ay sonra korunmayı bırakıp yeniden bebiş için deneyebilirsiniz demişti.
Ama daha kısa sürede başlayan arkadaşlar da var, bence bu konuda doktorun ne derse onu yap, çünkü hepimizin durumu ayrı ayrı...
Bu 3 ay boyunca da bir daha ki gebeliğe hazır olmam için bana günde 2 adet folic plus ve bir adet bebe aspirini kullandırtmıştı.

Ama kanaman yoksa ve üzerinden 15 gün geçtiyse ilişkinin sakıncası olmaz sanırım, yine de biraz ara ver ve vücudunun dinlenip toparlanmasına izin ver bence.

canım hb. 2 aylıkdı aldılar kanpıtılasması ve kan uyusmazlıgında canım

arkadaşlar merhaba
pptym hakkından hayırlısı olsun ama bana kimyasal gebelik miş gibi geliyor,bende yaşamıştım
esra okuduğumuz dua 4444 salatı tefriciye,aslıhan 1050 adet okudu,limburg 250,nuray 500 adet okudular Allah razı olsun,ben 1122 adet okudum,toplam 2922 adet oldu,1522 adet eksiğimiz kaldı,ben okumaya devam ediyorum,yasemin ve esra sizde okumak isterseniz okuyabileceğiniz adetleri buradan bildirebilirsiniz,hepinize çoook teşekkür ediyorum.
amacım 5 ocak a yetişmesi ,5 ocakta amniyosentez var ya
bu arada heparin kullanıp kemik erimesi yşayan arkadaşım çok geçmiş olsun,bana doktorum 12.haftada calsiyum d3 verdi,ve de magnezyum,bende içemiyorum midem bulanıyo,şimdi hemen içmeye başlıycam,ama teşhisini ve değerlerini yazarsan seviniriz,az yağlı süt içmeni tavsiye ederimkalsiyum oraı daha yüksektir,ayrıca kaşar peyniri ve lor peynirini tercih et,çok önemli kalsiyum kaynakları,lor peyniri peynir altı suyundan yapıldığı için hem çok değerli bir kalsiyum hem de protein kaynağı,ve bunları yedikten sonra biraz hareket et ki emilimi hızlı ve kolay olsun,tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun tatlım, umarım bir an önce kemiklerin eski gücüne kavuşur.
Ever canım bu iğnelerin maalesef böyle bir etkisi var. Bana doktorum bu etkilere karşılık gebeliğim boyunca kalsiyum alımına hep çok dikkat ettirdi, ayrıca besin dışında dışarıdan da destek kullanıyorum.
Bir de kendisi sanırım 5. ayımda bi test yaptırdı, kontrol ettirdi, allah şükür bende bir sorun çıkmadı. Ama doktorumun önerisi ile en başından beri günde yarım litre süt, bir kase yoğurt sürekli tüketiyorum dediğim gibi dışarıdan da destek alıyorum. Bir de iğne dozum düşük benim (0.2 clexane) belki bu yüzden şimdilik kontrolde bişi çıkmadı.

Arkadaşlar hepiniz hamile kaldığınızda ve iğne kullanırken kalsiyum alımına lütfen çok ama çok dikkat edin.

sagol canım kanamam 2 & 3 gun oldu olmuyor durdutabıkı bıraz ara verırım doktorum 3 ay dedi ama kafama takıldı kaynanam bı sorun
olaz deyınce canım-tatlicadiarzu-

kızlar lütfü beye gidenlere soruyorum...hangi özel hastaneyle anlaşmalı lütfü bey bilgi verirseniz sevinirim....

çok şükür bugün burası kalabalık oh oh
2010 da bir sürü bebeğimiz olacak,yeni yıla gireken ben kucağıma oyuncak bebeklerimden birini alıcam ki yeni yılda bebişim kucağımda olsun,sizde bir deneyin isterseniz,geçen yılbaşında ev anahtarı almıştım 2009 da evimizi aldık : )) batıl nançlar ama güsel oluyor yaaa : ))

ay canım 2010 ınsalah benımde evım olur bendemı alsamvereliniortak hadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…