Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağolun arkadaşlar allah kimseye vermesin bendeki derdi
buarada ben kayıplarımdan sonra profa başladım gittiğim prof öyle ucuz değildi aylık 200 tl ile başladık muayeneye doğuma yakın 120 ye düştü, ayrıca gittiğim uzmanda özel hastanedeydi yani devlete gitmedim hiç
demem oki prof anlamadı bu durumu ben kendi çabalarımla süt yoğurt yumurta kendim besleniyordum profa özellikle sordum siz bana kalsiyum magnezyum vermiyorsunuz diye oda bana yok beslenmene dikkat et yeter dedi
clexane 0,4 kullanıyordum ben heterezigot yazıyor öbür değerler ne bilmiyorum
inanın hamilelğim boyunca o kadar bilinçli beslendim hareket ettimki kimse bu kadar dikkat etmemiştir belki dr bile şaşıyordu bana oo çalışmışsın bakıyorum diyordu ben sorular sordukça ama işte bu akla hiç gelmedi

canımm benim ailede kemik erimeside varsa heparinle birlikte tetiklemiş olabilirmi peki daha önce dikkat edermiydin kalsiyum alımına bide bebiş bütün vitamin alıyor bliyrsun eksik kalmış olabilirmi hamilelikte olmuş yaniii sadece heparinmi yapmış daha öncede heparin kullanıp doğum yapan arkadaşlarımız var bilemedim doğrusuuuu

slm kızlar,bir şey sorcam size hamileyken karnında bebeğin kalp atışı durunca anne farkedebiliyomu yani kalp durunca bir belirti oluyomu?bulantı varsa mesela bulantı durdu felan gibi bişi oluyomu aceba

slm angelcim
bende bulantılarım küretaj olucağım güne kadar dwm etti galiba kahverengi leke geliyor oda bete hcg düşerse düşmesse olmuo canım noldu bi sorunmu var yoksaaa??allah korusun

slm kızlar,bir şey sorcam size hamileyken karnında bebeğin kalp atışı durunca anne farkedebiliyomu yani kalp durunca bir belirti oluyomu?bulantı varsa mesela bulantı durdu felan gibi bişi oluyomu aceba

canım benımkı 2 aylıkdı ama hıc bılmedımkı kalbının
durdugunu kalbı durmusdu esımle kan uyusmazlıgı
vardı kanpıtılasması vardı ama kalbının
durdugunu falan hıc bılmedımkı

slm angelcim
bende bulantılarım küretaj olucağım güne kadar dwm etti galiba kahverengi leke geliyor oda bete hcg düşerse düşmesse olmuo canım noldu bi sorunmu var yoksaaa??allah korusun

sağol cnm,şimdilik iyi gidiyor çarşamba gidicem dr.ama bir heycan yaptım korku basıyo arada beni bir 3 ayı geçirebilirsem belki rahatlıycam.gene kürtaj olursam diye öyle korkuyorumki

olur canım bilirim hep buda düşecek gözüyle bakarsın ama inşlah olmazz öle bişi allahıma emenett sen içine yinede ferah tut pek düşünmemeye çelış başka şeylerle ilgilennn

arkadaşım öncedende süt çok içerdim yani ama ben buna artık şans diyorum etrafımdada bu şekilde doğum yapan var yok değil ve onlarda yok böyle sorun buda benim derdim, bide ben nazara inanıyorum komşularımda 2 tanesinin bebeği hiç olmuyor hep bana dediler işte sen sevin çaresi var iğne yapar doğrurusun artık falan diye -bak artık iğne yapıp bebeğim olmayacak belkide
yinede ben kimseye gücenmem allah onlarada versin
beslenmeme çok dikkat ederim hamileykende kahvaltılarımı sütle yaptım hergün yumurta peynir yedim halada kahvaltımı çayla yapmam besinlerin birbirini nötürlememesi için dikkat ediyorum ama dediğim gibi buda benim şansım
zeynom dr çok araştırdı heparin demedi ilk başta birsürü tahlil yapıldı heryerim didik arandı resmen yani kemir erimesi hormondanmı başka biryerden kalsiyum kaçağımı var neler neler ama temiz herşey tek yanıt heparin kaldı evet o yapmıştır dedi dr
angel arkadaşım benimde bebeklerim kalp atışı durduğu için kaybettim şöyle anlarsın belirtiler azalıyor midem yanıyordu benim o geçti bulantım geçti göğüslerim indi yani normale döndüm biranda bide kan gebelik testi yaptırısan değerlerin düşüyorsa bilki sorun vardır zaten
dendencim bebişle uğraşıyorum artık yinede allahıma çok şükür diyorum bir kızım var o bana dünyalara değr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…