Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne yapayım güzelim sinirden kuduruyorum müşteri elime bi geçse bi kaşık suda boğacağım :mymeka: klava: sen nasılsın iş konusunu ne yaptın merak ettim

nolduu kısss kim kızdırdı seni böleeeee
yok hayatım yaa bu ilçede outmak ne zormuş dr. desen dr. yok iş seceneği desen oda yokk oturuyorum işte öle kös kösss belki iyice araştırsam bulurumda kendime göre bişilerrr zor gelio be bacımm kociş çalışıo işteeeeeekaydirigubbakcemile3

hımmm allah sifanı versin asistan27 ne diim bizleride tehdit ediyo ozamn bacımm dr.lara deyince öle yazmıolarki gerek yok diyip başlarından atıolar nası sinir oluyorum ozamnn:mymeka:

amaaaaannn kız 2 kuruş için yapmadığımız şaklabanlık kalmıyor ama yine de yaranamıoz bu müşteri milletine....
zor tatlım ya küçük yerde olmak zor hani antep küçük değil ama neye göre yine çoğu şey kısıtlı burda da... bırak çalışsın tabiii delikafadulden

insanlarla uğraşmak zor gülüşcüm allah kolaylık versinnn
ewt hayatım yaa sorma gitsin cok dertliyim eşim tayinini istesede memleketi burasıı bi türlü giremiyorum adamın beynineeeekötükedihüso

antep yine büyükşehirr be bacım bandırmada fakülte bile yokkk balıkesir desen büyük köy bursada uzak 1 günde gidip işlerimi halledip gelemem ki eşimin akrabaları var ordada ama misafir gitmeyi hiç sevmem canım yaa helede yatılı cok mecbur kalmadıkça yatmam zaten başkalarının evinde sığıntı gibi hissederim ayollll endimiii

en azından batıda tatlım yaa burası büyükşehirde insanların (tabii herkesin değilde) beyninde örümcek ağları hala var
ben burdayım kıss 6.30 a kadar işim olmadıkça arada cevap yazıyorum işte

zeynom son durumları sormuşsun
pek bir değişiklik yok,5 ocak a kilitlenmiş durumdayım,amniyosentezi bir yaptırsam,sonuç bekleme aşaması var sonrada,ama gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum,bol bol dua ediyorum bebeğimin sağlığı için

canım içini tabiki ferah tut arkdaşımın 3lü testinde sorun çıktı amniyosentez yaptırdı onlarda sonuç temiz çıktı şimdi maaşallah oğlu sağlıklı

lütfü hocaya mail atabilirsin bilgilendirir seni yasemin,maillere genelde yanıt veriyor çünkü,tam bir bilimadamı,takdir ettim walla

Melek 76,
Canım benımde cok sükür tarama testım temız cıktı.Ben gecen gıtdıgım kontrolde 20. hafta ıcındeydım yanı 19+4 ıken elevıt adlı vıtamın verdı.Günde 1 tane elevıt,1 tane coraspırın,1 tane folbıol kullancaksın dedı.Folbıolu kesmedı.Senden kestımı?Vıtamını sana belkı bu gıdısınde vercektır.Sen kacıncı haftadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…