Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Melek 76,
Canım dogum konusunda bende cok uzuldüm.Burdakı bı hastasından ögrendım.Kendısıyle konusmadım daha erken dıye.Belkı gerı hastaneye döner bızım dogum gelene kadar.Özellere bende güvenemıyorum.Hemde yaklasık 6000 tl tutuyormus.Sıgorta karsılamıyor.Ama ben dogum yaklasınca hocayla konusup kendı gırmese bıle hacettepede bırılerıne yönlendırmesını talep edecem.

maşallah test sonuçlarınız temiz çıkmış,inşallah benimde amniyosentez sonucum temiz çıkar
benim doktorum da ilk 2 ay vitamin verdi,sonra vitamini kesti calsiyum magnezyum iğne coraspin ve progestana devam ediyorum

ama perşembeleri ameliyat günüm dedei bana..normal doğuma girmiyo olabilir...

yasemin çok teşekkür ederim,kısmet olur yolum düşerse neden olmasın : ))
ben de izmite beklerim
hepiniziiiiiiiiiiii,evimiz müsait walla rahat edersiniz : ))

yasemin çok teşekkür ederim,kısmet olur yolum düşerse neden olmasın : ))
ben de izmite beklerim
hepiniziiiiiiiiiiii,evimiz müsait walla rahat edersiniz : ))

bende teşekkür ederim canım...eşim izmitte askerlik yaptı onun için ayda bir gelmiştim :))

ayy kızlar deli etti beni bugün site okuldan girdim gündüz hattan mıdır nedir yazmaya çalışıyorum atıyo beni :sinifsinif: çaresiz sessiz sessiz okudum bende yazılanları

ya kızlar biz yumurtlama günleri haricinde gayet çalışkanız da yumurtlama günü çok tembellik yapıyoruz neden böyle oluyo yaaa((

Canım o çok stres yapmaktan biz iki ay yumurtlama günümde hiç çalışamadık yeni atlattık bunalımları çok takmamak lazım ama yapamıyoruz işte :mymeka:

inşlah güzel cıkacak canım sonuçlarınnn benimde dualarım seninleee

kızlar ses verin :)

burdayım feryadcımm merhabalar canım nasılsınnn

iyiyim teşekkür ederim canım ama biraz ağım var çünkü bu ay böğürtlen kökü kürü uygulamıştım adetim normalinden fazla ve ağrılı oldu sanırım içeride temizlik var kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…