Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tıkanıklık varsa açıyormuş ben enfeksiyon varsa diye kullanmıştım birde rahim dışında küçük bir kist görmüşlerdi onun için kullanmıştım

ohh ohh temizlensin canımmm geçer inşlah adet sancısı nedirr ben bilirim feryadcımm cok zorrr nasıl bi kür bu tatlım bu ay ilaç kullanıyorum ama gelecek aya yaparım zahmet olmassa tarifini versennn

ne demek hayatım hemen veriyorum :)
Böğürtlen Kökü kürü
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

Arkadaşlar hepimize lazım olur diy ekliyorum lütfen okumaan geçmeyin :1closedeyes:

Aslanpençesi: Adet görme düzensizlikleri, rahim akıntısı, rahim şikayetleri, menopoz çağında etkilidir. Düşük yapmaya yatkın kadınlarda bebeğin rahimdeki durumunu güçlendirir. Hormon dengeleyicidir

Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra alınan bir karanfil hem ağzınızın hoş kokmasına hem de hormonlarınızın çalışmasına yarar.Hamilelikte rahimi kuvvetlendirir.Normal doğum yapacak olanlar, Doğuma bir ay kala her gün bir çay bardağı sıcak suya 1 karanfili 5 dakika demleyip içerlerse doğumları daha kolay olur

KIRKKıLıTOTU (AT KUYRUĞU) Hamile kalamayan kadınlara bu otu kesinlikle tavsiye ediyorum, Bu otu kaynatıp ıhlamur gibi gün de bir bardak içsinler.

E vitamini eksikliği kadınlarda yumurtalıkların çalışmasını engelliyor. Buğday çimi,fıstık,soya,yulaf ezmesinde ayçakirdeğinde veyağında bol miktarda bulunmaktadır.

Yumurtalığın kusursuz işlemesini sağlıyor. Bu vitamini eksikliği doğurganlığı da etkiliyebiliyor. B12 vitamini ve folik asit yumurtalığın kusursuz işlemesini sağlıyor. B12 vitamini ve folik asit eksikliği ise doğurganlığı etkiliyebiliyor. A. E. C vitaminleri hücrelere zarar veren moleküllerin üretimini engelliyor.

Daha öncede belirtildiği gibi diğer vitaminlerle birlikte yumurtaliğın kusursuz bir şekilde işlemesini sağlıyor. Yeşil sebzelerde bol miktarda mevcut. Özellikle brokolide. Folik asit eksikliği anne karnında bebekte omurga eğriliğine yol açıyor. Bu nedenle doktorlar anne olmak isteyen kadınlarda folik asit değerini ölçüyorlar. Eksiklik varsa bunu vitamin hapları ile gideriyorlar.

Safran: Yumurtalıkları Geliştirmede Etkilidir. Hamile Kalmayı Kolaylaştırır. Ayrıca Sinirleri Kuvvetlendirir. Yemek Yeneceği Zaman üstüne Serpilir. (0. 5 Mg)

Adaçayı: Hormon Eksikliğini Giderip Hamile Kalmayı Sağlar. Bir Bardak Sıcak Suya üç Yaprak Adaçayı Beş Dakika Demlendirilip Içilir. Kalbe De Iyi Gelir. Sıkça Içildiğinde Tüm Bedeni Güçlendirir. Dölyatağı Hastalığı Olan Hanımların Arasıra Adaçayı Oturma Banyosu Yapmaları Iyi Olur. Oturma Banyosu Için; Iki Avuç Dolusu Yaprak Adaçayı Soğuk Suda Gece Boyunca Bekletilir. Ertesi Gün Kaynama Noktasına Kadar ısıtılıp Banyo Suyuna Eklenir. Banyo Suyu Böbreklerin üstüne Kadar çıkmalıdır.

Kişniş: Kadınlarda Adetin Normal Ve Ağrısız Olmasını Sağlar. Tüm Hormonları çalıştırır. Bebekli Annelerin Sütünün Artmasını Sağlar.

kızlar ne bulduysam paylaştım bebeişlerimizi çok hızlı kaybediyoruz hızlı da kazanalım Allahın izniyle diye bunlaı buldum hamiş kalana kadar her ay bir bitkiyi deneyeceğim kısmetse Allah büyük :)

gobete merba sen lupuslumusun canım bandede romotoit artrir var lütfü haoca seni romatoloğa gönderdimi

Canım ben sjçgren sendromu baslangıcı varms.İlerde yakalanma rıskım yuksekmıs.Lupus daha ılerlemıs halı bıldıgım kadarıyla.Lütfü beye gecen gıdısımde sordm ama gıt demedı.bende gıtmedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…