Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

GÜLAYCIM canım nasıl yaptın iğneni ben doğum anına kadar göbek kısmını kullanmıştım artık son zamanlarda canım çok yanmaya başlamıştı muhtemeen doğru yaptın ama ben bacağımdan denemiştim çok acımıştı o yüzden göbekten devam ediyodum ilaç zaten yakıyo canım yani teleşlanma doğru yapmışsındır bu arada kaç haftalık oldun canım gebelik nasıl gidiyor

Merhaba arkadaşlar , Nasılsınız ?Umarım herkes iyidir...
Benim cumartesi günü kontrolüm vardı...
Çok şükür her şey yolundaymış...Lütfü bey bebeğin bütün organlarına baktığını , her şeyin bekledikleri gibi olduğunu , plesentanın yerleşiminin iyi olduğunu söyledi...Kan akışınada baktı , bebek gayet güzel besleniyor , iğneye aynen devam ediyoruz dedi...Bebişimin 4 boyutlu fotoğrafını verdi :) Bebişim aynı ben :) Yüzünün şekli , elmacık kemikleri , çenesi , burnu bana benziyor :)

Gobetecim , ben lütfü beye bel ağrım olduğunu söyledim...Oda önümüzdeki ay yaptıracağım testleri bu ay yapalım o zaman dedi...Şeker yüklemesi , tam kan sayımı , tam idrar , idrar kültürü istedi...Bu hafta içi bir gün yaptırcam artık , sonucunu yazarım canım...Bu arada ben 19+4 t gittim doktora...Şu an 19+6 yım...Sanırım aramızda 2 hafta var...Canım sende kontrole 19+4 te gitmiştin...Bebişin kaç grammış , söyledi mi lütfü bey...

Geleveracım , canımcım nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
Kahvelokumcum , geçmişi okumaya çalışıyorum ama sen de pek sık girmiyorsun, yoğunsun galiba...
Celencim hoşgeldin canımmm , daha uzun yıllar burda sohbet edicez inşallah , bebişlerimizi bile tanıştırcaz belkide :)
Dinamiscim , son kontrolünde bebişinin suyu nasıl çıktı canım , inşallah artmıştır...
Seydamcım sen nasılsın canım , sonuçların iyi çıkmıştı , çalışmalar başladınmı , hayırlısı inşallah...
Esraben , canım mide bulantıları devam ediyomu?Cinsiyetini öğrenmene az kaldı galiba :)
Limburgcum , ravzacım , krizantem , sizler napıyosunuz ? dualarım sizlerle...
Residevrimcim , canım uzun zaman oldu karşılaşmayalı...Canım bende senin bu hamileliğinde kötü bir şey yaşamayacağını hissediyorummm...

Nergis , aslıhan , denden , gülay , zeynom , büşra , kelebek ,şen ,gülüş , umut sevgim , ve ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım...Umarım sizlerde iyisinizdir...Hepinizi öpüyorummmmmmmm

slm kızlar
bu paylaşım adresini değer verdiğim bi arkadaşım verdi bendede heterezigot taşıyıcılık cıktı daha önce 1 düşüğüm olmuştu

Başta clexan 04 ml kullanıyordun bi doktora gittim gerek yok coraspirin o işi görür dedi ama arkadaşımla görüşürken ilaça dönmem gerektiğini ve bu sitede benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar olduğunu sözyledi bende sizlerle paylaşmak istedim

merhaba öncelikle geçmiş olsun tam olarak ne mutasyonun var yada heterezigot taşıyıcılık dediğinin açılımı ne arkadaşım

merhaba öncelikle geçmiş olsun tam olarak ne mutasyonun var yada heterezigot taşıyıcılık dediğinin açılımı ne arkadaşım

slm ben ilk gebeliğim tedavi ile olduu 6 haftalıkken düştü ikinci denememde tedavi ile oldu am bu doktor biraz bilgiliydi ilk bebeği niye düştüğünü anlamak için genetik tes yaptırdı ve genetik teste MTHFR 677 geninin mutasyona uğraması sonucu c677t heterezigot taşıyıcı cıktım.

Doktorun dediğine göre kanda pıhtılaşma oluyormuş bebek kanda beslenemediğinden gebelik düşükle sonuçlanıyormuş

Şuan cok şükür 7+4 günlük gebeyim hergün göbekten clexcan iğne vuruyorum sabah akşamda progestoron iğneler oluyorum

benimde mthfr a 1298 c homozigot b vitaminleri folik asit asprin ve gebelikte heparin tedavisi önerildi henüz bebek düşünmediğim için sadece vitaminleri kullanıyorum.. Bence kafanı çok karıştırma iğnenede devam et aynı doktormu sana igneye gerek yok asprin yeter diyen ayrıca vitamin kullanmıyor musun

öncelikle ilk kaybın için çok geçmiş olsun ... inşallah bu sefer sağ sağlim bebeğine kavuşursun :)) bende 3 bebek kaybettim ay nı dertten muzdaribim malesef... ilk ikisinde doktorlar düşüğün normal olduğunu düşündüler 3. düşükten sonra genetik test istediler ve MTHFR 677 bendede c677t heterozigot ayrıca PAI - 1 4G/ 5G olması gerekirken 4G/4G polimorfizine rastlanmış ve iğne kullanmam gerktiğini söylediler.. şimdi hamile kalmak için şubatı bekliyorum... hayırlısı ile inşşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...

merhaba nigar çok geçmiş olsun güzel kardeşim... Benim mthfr a 1298 c homozigot paı 4g/4g aynı şekilde vitamin suplementasyonu ve antitrombotik tedavi ama ben cesur değilim tekrar denemeye korkuyorum aynı şeyi tekrar yaşama korkusu sardı 3. Düşük olalı 9 ay bitti. Doktor 3 ay önce tekrar deneyebilirsiniz dedi ama ben cesaretimi toplayamıyorum allah yardımcın ol.sun

Melek 76,
Canım selam.Bende bel agrısı yok canım.Bende 19+4 de gıtmıstım.Banada 4 boyutlu resmını verdı.Aynı babası bızımkı.Bana 345 gram demıstı.Gününden 3 gun büyükmüs bızım junyır.Ama boyunu bılmıyorum.Bır dahakı kontrolde ögrenelım bakalım.Bende ocak 11 de kontrolüm.Bende sonuclarımı yaptırınca paylasırım canım.Kendıne ıyı bak.

melekkkkk o bir güzel insan,o bir melek , o bir segi kelebeği.... neyse maskaralığı bırakıyorum... bitanem nerdesin yahu özlüyorum seni face ye son günlerde sadece seni görebilmek için bakıyorum msn yine aynı şekilde amaaaaa :umursamaz: sen yoksun

neyseki canım herşey yolundaymış maşallah ne kadar güzel. kızının sana benzemesi de çok güzel çünkü sen çok güzelsin tatlişkom... kendine ve miniğine iyi bak bana da dua edecektiniz unutmayın aklınıza geldikçe ediverin.... sevgiler

melegim cnm iyi sayilirim evet senin bildigin kadari temizdi kan pihtilasmasi yok ama pco var malesef suan tedavisinede baslayamadim bi türlü baska sorunlar cikti simdide ,artik cok yoruldum melek cnm kendimi zaman zaman okadar caresiz hissediyorumki kan vermekten kollarim mosmor oldu ve böyle 1 kac ayda devam edecek daha hersey allahtan katlanicaz mecburen ama sen iyi ol cnm bebisinde allaha emanet olun a.s.

herkese iyi akşamlar kızlar.denden tahlil sonucun çıktımı.bende doktor değişecem canım.hala tahlil yapmadan iğneye devam edelim dedi.bebek düşmesin dedi.eşim denemek için sordu neden kullanıyoz neden devam ediyoz diye .doktorum bebek düşmesin dedi o yüzden dedi.hiç bilgilendirmiyo pıhtılaşma falan olabilir diye nede tahlil yaptıralım demedi.bende burda iyi bir doktor var beni yönlendirebilecek biri ona gidecem haftaya.iğneye devam ediyorum haftaya adanaya gidip tahlili yaptıralım diyoz burdaki doktorum hemen yönlendirebilirse adanadaki hocasına gidecez.bu arada bebeğim maşallah sağlıklı dedi doktor .ellerini azına götürüp duruyordu.12+4 haftalıktı.ikili testi verdik.bir hafta sonra çıkarmış.cinsiyete erken dedi zaten ayaklarıylada kapatmıştı karnına çekmişti ayaklarını.sen ne yaptın geçmişi okudum dua okuyormuşsun banada ver okuyabildiğim kadar okuyayım canım.
birde burdaki arkadaşlara sorayım benim sağ kalçamda batma şeklinde ağrı var eğilirken otururken batmalar artıyo ayağıma vuruyo.bide basurüm çok kötü ağrı yapıyor.krem yazdı doktor muayene olamadım utandım.pöçüğüme vuruyo resmen ağrısı .oturamıyom fazla ne yapmalıyım bilgisi olan varsa.zeytin yağı sürdüm bir ara . kanama yok ama ağrı var makatta içte.memede yok.sanırım içte yırtık var .ne yapmalıyım ağrısı çok bazen.

çok teşekkür ederim ben de araştırdım fakat bu bilgileri bulmamıştım a.s. Allah birdaha yaşatmasın yaşadıklarımızı:Saruboceq:

YA BU C677T ÇOK MU KÖTÜ?.... BEN mthfr c677t heterozigotum...bana hafif pıhtılaşma rahatsızlığı olduğunu söylemişlerdi?*

sagolasın ravzacım iyiyiz allaha çok şükür 20 haftalık olduk allahın izniyle sen nasılsın umarım iyisindir evet normalde ilaç yakıyor ama göbegimde bukadar acımıyor ya göbegim alıştı iyneye bilmiyorum :hulya:

Canım benim aynen dediğin gibi bu seferki yaramazın bir gelecek tam gelecek inşallah, öyle sıkı tutunacakki sana asla bırakmayacak..Hamileliğin de çok rahat geçecekkkk. :Saruboceq:

Canım nodül konusuna gelince ben de çok zor bişi olduğunu sanmıyorum.
Elbetteki ameliyat neticede ama aldırırsan kurtulursun. Ben bugüne dek 3 defa kist aldırdım, her defasında çok korktum ama inan ki sonrasında hep "amann korktuğum bu muymuş" dedim.
Bence de bu konunun uzmanı bir hekim bul ve aldır diyorsa aldır, hem için rahat eder hem hamile kaldığında bu konuyu halletmiş olursun bir de buna takılmazsın canımcım.:1hug:

Günaydın Gülay Günaydın gulus :))

Gülaycım dün de demiştim, bana da eşim en başından beri bacaktan yapıyor, ama öyle dediğiniz gibi bir acı duymuyorum ben..
ılk günden beri hiç başka yerden denemedik biz, belki de bu yüzden alıştım bilemiyorum...
Ama iğneyi yapmadan önce havasını çıkarman gerek, bir de iğneyi tam dik olarak değil eğimli tutarak yapacaksın bacağa..
Hava çıkarmak konusunda ben (1 damlacık ilaç gidiyor diye) tedirgin olmuştum ama doktorumuz birşey olmaz bir damladan havasını alın dedi..Öyle yapınca daha kolay oluyor tatlım:)

ıyi haberlerine ço ksevindim Melekcim..ınşallah hep böyle sorunsuz sağlıkla devam edecek hamileliğin :1hug:

Benim bu akşam kontrolüm var canım, bakalım suyumuz ne alemde ben de merak ediyorum..Ama artık ilk günlerdeki kadar takılmıyorum..Elimden geleni yapıyorum, 4 litre su içiyorum hergün, daha ne yapayım...
Suyumuz çoğalmayacak ama kızımla beraber azalmadan da 1 ay daha devam edecekmişiz gibi bir his içindeyim..Sanırım sürekli bir olumsuzluk duymayı kanıksadım artık stres yapmamayı öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…