Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim nasıl mutlu oldum bilemezsin herşeyin yolunda olmasına çoooookkkk sevindim darısı artık bizim başımıza sağlıkla al bebişini kucağına melekcim

günaydın canlarım...dinamisciğim senin ve denizimizin güzel haberlerini bekliyoruz canım dr dönüşü :))

Günaydın kızlarzemuszemus
dinamiss çok şükür iyiyim canım.İnşallah deniz den güzel haberlerle gelirsin kontrolden. senin de dediğin gibi artık suyun çok çok olması değilde yeteri kadar olmasını arzuluyorum.yeter ki az olmasın denize yetsin . zaten az kaldı doğuma.çok zorlukları atlatıp geldiniz bu günlere ikiniz..sağlıklada kavuşursunuz inşallah.

günaydın canım.... nasılsın bakalım bugün rahatladın mıı biraz

slm canım evet ıyım gulum sagol
kanamam hala devam edıyor uzmucem kendımı fazla
devam etmeye baslarsa doktoruma gıdecem canım
gercekden sohbetınle benı rahatlattın bıraz Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile5

meraba kızlar aysude -mir benimde pa ı 1 4g 4gmthfr dede mutasyonum var senin kaç düşüğün var iğneylede düşük yaptınmı ben iğneylede düşük yaptım

merhaba... kızlar bu üç gün izinliyim artık gündüz muhabbetlerinede katılabilecemkaydirigubbakcemile5 ama bu akşam yemekli misafirlerim var akşam geç girerim.
bu arada dün çok hüzenlendim ve deli gibi ağladım başım kazan gibi gözlerim çok şiş akşama kadar geçmezse bide onlara rezil olurum .

ne oldu güzelim neden ağladınnn

ne oldu kuzu neden ağladın sen bakalım benneyaptımki

canım ya kıyamam sana geçen de bana da oldu :) ama geçti sen nasılsın şimdi:teselli:

şimdi iyiyim. her zaman ki ağlama krizlerimden biriydi.düşüklerden sonra bana bu ağlamalar miras kaldı.ağlayınca daha rahat hissediyorum kendimi.hiç geri gelmeyecek şeylerimii kaybettiğimi düşünüyorum. belki ileride anne olurum bebeğim olur ama gidenler kalbimde ince bir sızı olarak duruyor.

o sızı hepimizin içinde canım ve hiç geçmeyecek sadece belki birgün bebeğimizi kucağımıza aldığımızda azalacak belki okadar ama allahımı daha büyük dertler vermesin allahım bizi yaşayan sevdiklerimizin yokluklarıyla sınamasın o çok daha büyük bir acı

nergis meraba lütfen üzülme biliyorum içinden üzülme demesi kolay diyosundur ama biz burda birbirimize destek için varız allah taşıyamayacağımız yükler vermesin bende benimle birlikte hamile kalıp doğum yapan arkadaşları görünce içim cız ediyor ilerde anne olduğunda inşallah niye bu kdar kendimi yıpratmışım diyeceksin

slm canım evet ıyım gulum sagol
kanamam hala devam edıyor uzmucem kendımı fazla
devam etmeye baslarsa doktoruma gıdecem canım
gercekden sohbetınle benı rahatlattın bıraz şeniz şeniz kaydirigubbakcemile5
sevindim iyi olmana ben birazdan izin alıp eve gitcem ordan daha rahat görüşürüz işteyken sıkıntı oluyor.. Seni rahatlatabildiysem ne mutlu bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…