meraba kızlar aysude -mir benimde pa ı 1 4g 4gmthfr dede mutasyonum var senin kaç düşüğün var iğneylede düşük yaptınmı ben iğneylede düşük yaptım
sevindim iyi olmana ben birazdan izin alıp eve gitcem ordan daha rahat görüşürüz işteyken sıkıntı oluyor.. Seni rahatlatabildiysem ne mutlu bana...
şimdi iyiyim. her zaman ki ağlama krizlerimden biriydi.düşüklerden sonra bana bu ağlamalar miras kaldı.ağlayınca daha rahat hissediyorum kendimi.hiç geri gelmeyecek şeylerimii kaybettiğimi düşünüyorum. belki ileride anne olurum bebeğim olur ama gidenler kalbimde ince bir sızı olarak duruyor.
benim sanırım protein s düşüklüğü var 14.5 çıktı. normali 60-130 olmalıymış. içime doğduydu olumsuz bişe çıkacağı valla sorun çıktı ama yinede en azından kafam rahat.ne olduğunu öğrenebilsem sizden.
bencede protein s de sorun var diğerlerini bilmiyorum canım...iğne kullanmanı önerek dr un büyük ihtimalle sana..çok geçmiş olsun arkadaşım...
zehra bu arada sonuçalarımın bir kısmı çıktı ama almaya gidemedim hepsi 4 ocakta çıkacak,ben iğneye devam ediyorum ama hala
şimdi iyiyim. her zaman ki ağlama krizlerimden biriydi.düşüklerden sonra bana bu ağlamalar miras kaldı.ağlayınca daha rahat hissediyorum kendimi.hiç geri gelmeyecek şeylerimii kaybettiğimi düşünüyorum. belki ileride anne olurum bebeğim olur ama gidenler kalbimde ince bir sızı olarak duruyor.
merhaba öncelikle geçmiş olsun... benim kadar şanssız olduğunu düşünmüyorum. hikayeni bilmiyorum... kaç düşük yaptın kaçıncı haftada kaybettin bebeği birz açarmısın arkadaşım... tabiki seni üzmeyecekse....teşekkür ederim canım sağolasın. Moralim bozuldu.Neyden korksam başıma geliyor. Off Offf mirmirmirmir
selam feryad
merhaba öncelikle geçmiş olsun... benim kadar şanssız olduğunu düşünmüyorum. hikayeni bilmiyorum... kaç düşük yaptın kaçıncı haftada kaybettin bebeği birz açarmısın arkadaşım... tabiki seni üzmeyecekse....
burda herkes aynı durumda ama yinede hep anlaşılamadığımı düşünüyordum. taki senin yazdıklarını okuyana kadar artık ağlamaktan bile korkuyordum arkadaşım. sanki herşeyin bebeğin, mutluluğun, huzurun hatta ağlamanın bile haram olduğunu düşünüyordum.. iyiki varsın dün öyle bir ağladım ki senin yazını okuduktan sonra... bugün işe gittim ve bi bahane ile izin aldım bende pazartesiye kadar evdeyim...çok yoruldum çookkk.... en son ne zaman böyle ağlamıştım hatırlamıyorum.. donmuştu hayatım... sana çok teşekkür ederim iyiki yaşadıklarını yazdın iyiki okudum ve iyiki hıçkıra hıçkıra kendimi kaybedinceye kadar ağlayabildimmmm. öyle ihtiyacım varmış ki.....merhaba... kızlar bu üç gün izinliyim artık gündüz muhabbetlerinede katılabilecemkaydirigubbakcemile5 ama bu akşam yemekli misafirlerim var akşam geç girerim.
bu arada dün çok hüzenlendim ve deli gibi ağladım başım kazan gibi gözlerim çok şiş akşama kadar geçmezse bide onlara rezil olurum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?