Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meraba kızlar aysude -mir benimde pa ı 1 4g 4gmthfr dede mutasyonum var senin kaç düşüğün var iğneylede düşük yaptınmı ben iğneylede düşük yaptım

merhaba canım benim 1 dış gebelik 2 tanede düşügüm var. Sevgili doktorlarım illa üçten sonra araştırcaz dedikleri için maalesef kapanması mümkün olmayan yaralar açtılar.. Ben iğne başlama seviyesine henüz geldim ama tekrar hamile kalmaya cesaret edemiyorum. Yani iğne ile düşük yapmadım. Aynı şeyi yaşarım diye de çocuk fikrini kafamdan atmayı düşünmüyor değilim.

canım benim rabbim güç versin hepimize...hangimize miras kalmadıki...psikolojim alt üst oldu...ama biliyorum en kısa zamanda sağlıklı meleğim gelecek ve herşey unutulacak...tek desteğim bu düşünce nergisciğim sende pozitif düşünmeye çalış canım...

kızlar tahlil sonuçlarım bugün çıktı ama doktorum bugün il dışına çıkmış soramadım yorumlarsanız sevinirim.
Çıkan Sonuç Referans Aralığı
Protein S 14.5 (L) 60-130
Protein C 90.8 70-140
Toksoplazma InG Antikoru 234.27 (H) POZıTıF <50
Rubella InG Antikoru 155.52 (H) POZıTıF <10

Protein C ve protein S eksikliği, Faktör V Leiden ve protrombin mutasyonu olanlar, ve daha önce tromboembolik olay veya kötü gebelik hikayesi olmayanlara gebelikleri boyunca heparin ile profilaksi verilmesi tartışmalıdır ve konu ile ilgili net sonuçlar yoktur. Düşük molekül ağırlıklı heparinler de profilaksi için kullanılabilir. Kalıtsal trombofilisi olan ve tromboemboli hikayesi ve/veya kötü gebelik hikayesi olan kadınlara, gebeliklerinde heparin ile profilaksi uygulanması tartışmalı olmakla beraber önerilmektedir. Bütün yukarıda sayılan kadınlarda postpartum warfarin tedavisine başlanmalı ve 6 hafta devam edilmelidir.

benim sanırım protein s düşüklüğü var 14.5 çıktı. normali 60-130 olmalıymış. içime doğduydu olumsuz bişe çıkacağı valla sorun çıktı ama yinede en azından kafam rahat.ne olduğunu öğrenebilsem sizden.

bencede protein s de sorun var diğerlerini bilmiyorum canım...iğne kullanmanı önerek dr un büyük ihtimalle sana..çok geçmiş olsun arkadaşım...

bana ordaki hemşire daha önceden toksoplazma ve rubella geçirmişsin.dedi ama şuan yokda. sanırım düşüğün sebebi protein s dedi. bu kadar biz fazla bilmiyoz dedi.

zehra bu arada sonuçalarımın bir kısmı çıktı ama almaya gidemedim hepsi 4 ocakta çıkacak,ben iğneye devam ediyorum ama hala

zehra bu arada sonuçalarımın bir kısmı çıktı ama almaya gidemedim hepsi 4 ocakta çıkacak,ben iğneye devam ediyorum ama hala

bende devam edicem iğneye.diğer doktordan randevu almaya çalışıyoz.çok yoğunmuş eşim hamile olduğumu sölememiş.sekreteri marta gün vermiş akannehir tekrar arayacaktı tandık doktor vasıtasıyla yapacaz artık.ben nefes alma sorunu yaşıyorum konuşurken sanki 9 aylık hamileyimde zor nefes alıyom.halbuki karnım bile belli değil daha 3 kilo aldım bide 3 ayda .sendede oluyomu.bir arkadaşımda böyledi ama o sigara içiyordu bende oda yok içmiyorum.duanı bitirdinmi okuyabilirim bitmediyse

ben şimdi biraz uzanacam uykum geldi.misaifirim vardı gündüz uyuyamadım.bu arada denden benim doktor progestanıda kesmedi iç dedi bir ay daha.tahlilini yaptırdı norma sınırlardaydı fakat çok yeterli görmüyorum dedi.sende kullanıyormusun hala.
akşam tekrar girerim.umarım sonuçların çok iyi çıkar iğneyede gerek kalmaz.zor iş çünkü.bugün bende bacak deneyecem bakalım az ağrırsa bacaktan yapacam.göbeğimde kitle gibi sertlikler var bazı iğne yerlerinde.yanlışmı vuruyoz ne yapıyoz anlamadım

Ah canım ya anlıyorum ama Allah bir daha yaşatmasın tabiki kolay değil yaşadıklarımız ben de çok duygusallaştım

teşekkür ederim canım sağolasın. Moralim bozuldu.Neyden korksam başıma geliyor. Off Offf mirmirmirmir
merhaba öncelikle geçmiş olsun... benim kadar şanssız olduğunu düşünmüyorum. hikayeni bilmiyorum... kaç düşük yaptın kaçıncı haftada kaybettin bebeği birz açarmısın arkadaşım... tabiki seni üzmeyecekse....

canım 8 haftalıkken ölmüş ama benim 10.5 haftalıkken kanama gelince ortaya çıktı. 1 kere düşük yaptım ama yinede şanssız görüyorum kendimi. aynı şeyleri yaşama ihtimalim olduğu için olsa gerek.

burda herkes aynı durumda ama yinede hep anlaşılamadığımı düşünüyordum. taki senin yazdıklarını okuyana kadar artık ağlamaktan bile korkuyordum arkadaşım. sanki herşeyin bebeğin, mutluluğun, huzurun hatta ağlamanın bile haram olduğunu düşünüyordum.. iyiki varsın dün öyle bir ağladım ki senin yazını okuduktan sonra... bugün işe gittim ve bi bahane ile izin aldım bende pazartesiye kadar evdeyim...çok yoruldum çookkk.... en son ne zaman böyle ağlamıştım hatırlamıyorum.. donmuştu hayatım... sana çok teşekkür ederim iyiki yaşadıklarını yazdın iyiki okudum ve iyiki hıçkıra hıçkıra kendimi kaybedinceye kadar ağlayabildimmmm. öyle ihtiyacım varmış ki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…