bu bilgiyi nerden aldın..... çok merak ettim...Protein C ve protein S eksikliği, Faktör V Leiden ve protrombin mutasyonu olanlar, ve daha önce tromboembolik olay veya kötü gebelik hikayesi olmayanlara gebelikleri boyunca heparin ile profilaksi verilmesi tartışmalıdır ve konu ile ilgili net sonuçlar yoktur. Düşük molekül ağırlıklı heparinler de profilaksi için kullanılabilir. Kalıtsal trombofilisi olan ve tromboemboli hikayesi ve/veya kötü gebelik hikayesi olan kadınlara, gebeliklerinde heparin ile profilaksi uygulanması tartışmalı olmakla beraber önerilmektedir. Bütün yukarıda sayılan kadınlarda postpartum warfarin tedavisine başlanmalı ve 6 hafta devam edilmelidir.
bu bilgiyi nerden aldın..... çok merak ettim...
ağlamak gerçekten iyi geliyor.ben düşüklerden sonra rutine bağladım.dayanamıyorum.ne demek 3 kez yıkılmak her defasında yeşeren umutlarımın yıkılması...5 ay oldu düşük yapalı. bir diyorum yeniden deneyecem ve bu kez olacak....sonrada diyorum ben onu diğer seferlerdede demiştim ama olmadı..... ben son düşüğümü 3 haftadan itibaren fraxıparın 0.3 iğne kullanırken düşürdüm.ondan sanırım çabuk toparlanamadım.burda herkes aynı durumda ama yinede hep anlaşılamadığımı düşünüyordum. taki senin yazdıklarını okuyana kadar artık ağlamaktan bile korkuyordum arkadaşım. sanki herşeyin bebeğin, mutluluğun, huzurun hatta ağlamanın bile haram olduğunu düşünüyordum.. iyiki varsın dün öyle bir ağladım ki senin yazını okuduktan sonra... bugün işe gittim ve bi bahane ile izin aldım bende pazartesiye kadar evdeyim...çok yoruldum çookkk.... en son ne zaman böyle ağlamıştım hatırlamıyorum.. donmuştu hayatım... sana çok teşekkür ederim iyiki yaşadıklarını yazdın iyiki okudum ve iyiki hıçkıra hıçkıra kendimi kaybedinceye kadar ağlayabildimmmm. öyle ihtiyacım varmış ki.....
googleda ''protein s eksikliği nedir '' yazdım. ilk gelen perinataldergi.com a girdim orda yazıyor.
canım doktorum bana birşey açıklamamıştı ben tahlil almaya gideceğim gece rüyamda gördüm okulda bir arkadaşım daha var benim gibi ilk olarak etkilendim heralde dedim ve umursamadım ama doktor tahlil sonuçlarını açıklayınca şok oldum açık ve net olarak kendi kendime iğne yaparken görmüştüm çünkü
insana yaşayacakları ayan olur derler ya sanırım öyle oluyor. bende ilk düşükten sonra pıhtılaşması olan bi hemşire ablanın yanına gittim bendede olabilir demiştim.sonra bu foruma kayıt oldum kan pıhtılaşmasını araştırıken. ama dr bir türlü ikna edemedim o beni ikna etti şansızlık yaşadığıma... sonrasında yapılan testler pozitifti.canım doktorum bana birşey açıklamamıştı ben tahlil almaya gideceğim gece rüyamda gördüm okulda bir arkadaşım daha var benim gibi ilk olarak etkilendim heralde dedim ve umursamadım ama doktor tahlil sonuçlarını açıklayınca şok oldum açık ve net olarak kendi kendime iğne yaparken görmüştüm çünkü
sana yapılan bize yapılan tahlillerden farklı sanırım gerçi doktorun gerek gördüğü duruma göre değişir istediği tahlil
insana yaşayacakları ayan olur derler ya sanırım öyle oluyor. bende ilk düşükten sonra pıhtılaşması olan bi hemşire ablanın yanına gittim bendede olabilir demiştim.sonra bu foruma kayıt oldum kan pıhtılaşmasını araştırıken. ama dr bir türlü ikna edemedim o beni ikna etti şansızlık yaşadığıma... sonrasında yapılan testler pozitifti.
nergis60, crawford+, feryad+
kızlar gene topic bize kaldı.....opuyorumnanaktan
nergisim misafirin gitti mi
crawford sen rahatına bak canım görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?