Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu bilgiyi nerden aldın..... çok merak ettim...

ayrıca benim doktoruma ben ''eğer bende kanda pıhtılaşma sorunu çıkarsa iğnemi yazacaksınız'' dedim hayır sadece asprin yazacam dedi. o da iğneye karşı bir doktor bana enteresan geldi.

kızlar beni bu topiğe kader mi sürükledi? Bir kere düşük yaptım ve bu topiğe girip acaba bende de kanda pıhtılaşma sorunu varmıdır dedim.Ve çıktı. ama canderya aklıma düşürdü doktoruma söyledim oda yaptıralım dedi. sağolsun. canderya demese benim aklımdan bile geçmiyordu.

canım doktorum bana birşey açıklamamıştı ben tahlil almaya gideceğim gece rüyamda gördüm okulda bir arkadaşım daha var benim gibi ilk olarak etkilendim heralde dedim ve umursamadım ama doktor tahlil sonuçlarını açıklayınca şok oldum açık ve net olarak kendi kendime iğne yaparken görmüştüm çünkü

ağlamak gerçekten iyi geliyor.ben düşüklerden sonra rutine bağladım.dayanamıyorum.ne demek 3 kez yıkılmak her defasında yeşeren umutlarımın yıkılması...5 ay oldu düşük yapalı. bir diyorum yeniden deneyecem ve bu kez olacak....sonrada diyorum ben onu diğer seferlerdede demiştim ama olmadı..... ben son düşüğümü 3 haftadan itibaren fraxıparın 0.3 iğne kullanırken düşürdüm.ondan sanırım çabuk toparlanamadım.
funda arar ın bir şarkısı var KIRIK DÜŞLER aynen öyle.... umutlarımız eskir, yıkılır düşeriz ama yeniden ayaklanırız....
googleda ''protein s eksikliği nedir '' yazdım. ilk gelen perinataldergi.com a girdim orda yazıyor.

canım sana mthfr, faktör v, diğer faktörler. protrombin, paı yapılmadımı?

Benimde içimde bir sıkıntı vardı. nedense sonuçları alınca şaşırmadım. içime doğmuştu çünkü bir sorun çıkacağı. İlk sizinle paylaştım. Eşime söylemedim bile. birazdan gelecek o da.

canım sana mthfr, faktör v, diğer faktörler. protrombin, paı yapılmadımı?[/QUOTE]

Feryadcım bana ; Oto antikorlar, rubela, toksoplazma IgG antikorları,Fibrinojen,Protein c, Protein S,Lupus Antikoagulanı (LA), LA Tarama, Anti Trombin II ve Homesistein e bakıldı.

insana yaşayacakları ayan olur derler ya sanırım öyle oluyor. bende ilk düşükten sonra pıhtılaşması olan bi hemşire ablanın yanına gittim bendede olabilir demiştim.sonra bu foruma kayıt oldum kan pıhtılaşmasını araştırıken. ama dr bir türlü ikna edemedim o beni ikna etti şansızlık yaşadığıma... sonrasında yapılan testler pozitifti.

sana yapılan bize yapılan tahlillerden farklı sanırım gerçi doktorun gerek gördüğü duruma göre değişir istediği tahlil

Trombofilik (pıhtılaşma) ile ilgili nedenler: Bu hastalarda pıhtılaşmaya eğilim vardır. Bu hastalarda damar tıkanıklığı ve ölü doğum öyküsü olabilir. Bir çok genetik mutasyon kalıtımsal olarak pıhtılaşmaya eğilimi arttırır. Bu konu ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilrisiniz. Bu pıhtılaşma bozukluklarından en sık görülenler:
- Faktör V Leiden Mutasyonu (Aktive Protein C rezistansı)
- Protrombin G20210A Mutasyonu
- Metilen Tetrahidrofolat Redüktaz Enzimi Gen Mutasyonu (hiperhomosisteinemi)
- Antitrombin 3, Protein C, Protein S eksikliği
Tedavide genellikle gebe kalana kadar Aspirin kullanılması, gebelik saptanınca heparin’e geçilmesi planlanır.

sana yapılan bize yapılan tahlillerden farklı sanırım gerçi doktorun gerek gördüğü duruma göre değişir istediği tahlil

valla benim doktorum bana sadece koagulasyon testlerini yaptır dedi . hangileri olduğunu belirtmedi. özeldeki doktorda bunları istedi.

evet sanırım dediğin gibi ..
biliyosun nergiscim senle konuşunca kafamı dağıtayım diye kurslara gidiyorum demiştim
eskiden beri gitara merakım vardı olaylardan sonra da dikkatimi ona verdim ama az oluyo o bile rahatlatamıyor beni size içimde sıkıntı var demiştim geçen gece ya ben de öyle oldum belki rahatlarım dedim aldım gitarı çalayım biraz derken hem ağladım hem çaldım sonra baktım olmuyo rahat rahat ağladım aaayyyyyyy olmasa iyi ama tutamıyoruz ki :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…