Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok canım daha dr izin vermedi. ocak ayında yenien gidecez o zaman tamam der sanırım. zaten bu ay gittiğimde ocak ta tekrar deneyin gibi şeyler sölüyodu.

hadi hayırlısı :) inş birlikte hamiş oluruz kız bende doktorumdan haber bekliyorum bakalım hala görüşemedim

ben yalnız olmadığımı hissediyorum çok sağolun.evet haklısın ilerde bebeğim olunca tüm hayat enerjime ona verecem oyüzden kendimi yıpratmayım artık.bebekleri o kadar seviyorum ki....

nergisim bende bir ara depresyona girmiştimnrdeyse oğlumada söylemiştik bu 3.düşüğümde kardeşin olacak diye kalp atışları dinlenince herşey bitti sandık tabi sonrada düşük yaptım o tabi anlamıyo anne ne zaman kardeşim olacak diyordu habire sonra onada izah ettik tabi ama bana çevremdeki insanlardan örnek veriyo onlarınki niye ölüyo diyo bak onun kardeşi var diyodu ama şimdi biraz daha alıştı

kızlarr!!!!
benim göbeğimden yapılan iğne yerlerimde bezeler oluşuyor,daha çok sağ tarafımda:sinifsinif:daha sonra bu bezelere iğne denk gelince canım çok acıyo..
geçenlerde kolumdan yapıldı,tam 5 gün acısı geçmedi..göbek en rahatı bana göre ama bu bezeleri napcaz :uhm:acillll yardımm

kızlar ben de yarın doktora gidicem. bugün doktor yoktu ya sonuçları gösteremedim. ama bu doktor iğne kullanma diyor yalnızca asprin kullan diyor. kafam karışık? yarına aynışeyleri söyleyecek kafamı yice allak pullak edecek. cuma günü de devletteki doktorun özeline gidecem. bakalım o ne diyecek? 2010 a kötü giriyorum belli oldu. :gitme:

aysude_mir ; Trombofilisi olan hastaların doğum kontrol hapı kullanması kesinlikle sakıncalıdır. diyor.

bunu da okudunmu canım?

esracım kolonyalı pamukla ovala yerimseniben

canım msjını yeni gördüm lütfen kusuruma bakma.
ben cok yitirdim umutlarımı.7 bebek/7 akyıp/7 yıkılış...
en son bebeğimi kaybettiğim aydan sonra tamamen kapattım bebek olayını kafamda.ve eşimle karar verdik evlat edinmeye basvurduk.ekim ayında basvurduğumuz kız bebek sırasında hala sıramız ilerliyor :Saruboceq: işte ne olduysa bu basvurudan sonra oldu.o kadar rahattım ki ne yumurtlama günleri kafamdaydı ne acabalar?basvurudan 4 ay sonrada hamile kaldım ve doğru+ısrarcı tedaviyle bebeğime kavustum..kızım kucağımda olmasına rağmen(şükürler olsun) hala kaybettiklerime yanarım..kimi zaman ağlarım..ilki doğssaydı şimdi 7 yasında olucaktı mafoldumben ama benm bi inanısım vardır cennetten karnımıza giricek bebeklerin sırayı bozduğu gibi yerimseniben
bana göre her annenin bebeği cennette sırada.sırası gelen annesinin karnına gönderiliyor.ama bazı yaramazlar sırada sıkılıp kacamak yapıorlar ve anneciğinin göbeğine ilişiveriyorlar.e tabi ceza olarak sıralarına geri konuyorlar.
ben inanıyorum ki cok yakın bir zamanda senin meleğinin sırası gelicek :Saruboceq:
dularım seninle/sizinle :Saruboceq:

ben de 3 kez yıkıldım yoruldum gibi şeyler yazmıştım.seni okuyunca...
umudumuz, karanlık yolumuzun ışıkları, bizim şu an geçtiğimiz yolları çok önceden geçen, tecrübeleriyle yıkılan umutlarımıza can veren destek olan arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…