sen nasılsın nergisim çalışmalar başladı mı artık :)
yok canım daha dr izin vermedi. ocak ayında yenien gidecez o zaman tamam der sanırım. zaten bu ay gittiğimde ocak ta tekrar deneyin gibi şeyler sölüyodu.
nergis meraba lütfen üzülme biliyorum içinden üzülme demesi kolay diyosundur ama biz burda birbirimize destek için varız allah taşıyamayacağımız yükler vermesin bende benimle birlikte hamile kalıp doğum yapan arkadaşları görünce içim cız ediyor ilerde anne olduğunda inşallah niye bu kdar kendimi yıpratmışım diyeceksin
hoşbulduk canım nasılsın
kızlarr!!!!
benim göbeğimden yapılan iğne yerlerimde bezeler oluşuyor,daha çok sağ tarafımda:sinifsinif:daha sonra bu bezelere iğne denk gelince canım çok acıyo..
geçenlerde kolumdan yapıldı,tam 5 gün acısı geçmedi..göbek en rahatı bana göre ama bu bezeleri napcaz :uhm:acillll yardımm
öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.. ama sormak istediğim bişi var bu kadar cesaret ve potif olmayı nasıl başarıyorsun.. ben hala bebeğim doğsaydı şu kadar olcaktı bu kadar olcaktı psikolojisinden kurtaramadım kendimi.....
celen nasılsın çoktandır göremiyordum seni sana özelden birşeyler sormak istiyorum canım
ben de 3 kez yıkıldım yoruldum gibi şeyler yazmıştım.seni okuyunca...canım msjını yeni gördüm lütfen kusuruma bakma.
ben cok yitirdim umutlarımı.7 bebek/7 akyıp/7 yıkılış...
en son bebeğimi kaybettiğim aydan sonra tamamen kapattım bebek olayını kafamda.ve eşimle karar verdik evlat edinmeye basvurduk.ekim ayında basvurduğumuz kız bebek sırasında hala sıramız ilerliyor :Saruboceq: işte ne olduysa bu basvurudan sonra oldu.o kadar rahattım ki ne yumurtlama günleri kafamdaydı ne acabalar?basvurudan 4 ay sonrada hamile kaldım ve doğru+ısrarcı tedaviyle bebeğime kavustum..kızım kucağımda olmasına rağmen(şükürler olsun) hala kaybettiklerime yanarım..kimi zaman ağlarım..ilki doğssaydı şimdi 7 yasında olucaktı mafoldumben ama benm bi inanısım vardır cennetten karnımıza giricek bebeklerin sırayı bozduğu gibi yerimseniben
bana göre her annenin bebeği cennette sırada.sırası gelen annesinin karnına gönderiliyor.ama bazı yaramazlar sırada sıkılıp kacamak yapıorlar ve anneciğinin göbeğine ilişiveriyorlar.e tabi ceza olarak sıralarına geri konuyorlar.
ben inanıyorum ki cok yakın bir zamanda senin meleğinin sırası gelicek :Saruboceq:
dularım seninle/sizinle :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?