Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aysude_mir ; Trombofilisi olan hastaların doğum kontrol hapı kullanması kesinlikle sakıncalıdır. diyor.

bunu da okudunmu canım?

canım teşekkür ederim bilgi edinip paylaştığın için... ben bunların hepsini biliyorum... öyle bir yazmışsınki bi postpartum falan diye hekim falan olduğunu düşündüm bi an...doğum kontrol ilaçlarının kesinlikle kullanılmaması gerektiğini öğrendiğimde çok kızmıştım... sağlık bakanlığı aile planlaması yöntemi olarak ücretsiz dağıtıyor bu ilaçları.. ki bende bekarken adet sancıları, dış gebelikten sonra da korunma yöntemi olarak kullanmıştım... tekrar teşekkür ederim... daha önce söylemiştim ama denk gelmemiş olabilirsin.. ben sağlık teşkilatındayım kafamı karıştıran herşeyi sorabileceğim fazla sayıda doktor var etrafımda.... kafana takılan bişey olursa doktorlarımıza sorarım....

estagfurullah ama çok teşekkür ederim kapalı ve depresif halimi aşmamda yardımın olacak gibi hissediyorum.. eğer bi süre daha böyle devam ederse ben kesinlikle psikiyatriye gitcem tek başıma atlatamıcam bu durumu. desteğin için çok teşekkür ederim...

CANIM BENİMDE PROTEİN S DÜŞÜK 35 PROTEİN C 83 TABİ BİRDE MTHFR C677T MUTASYONU SAPTANDI YAZDIKLARINI PÜR DİKKAT OKUYORUM BİLGİLERİNİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDERSEN SEVİNİRİM ÇOK SIKI Bİ OKUYUCUN VAR Şeniz

Günaydın arkadaşlar:)

Biz dün doktorumuza gittik..Suyumuz her zamanki gibi az az az...Ama artık eskisi kadar üzülmüyorum bu duruma. Doktorum bile şu an için yeterli dedi, çok su içmeye devam et dedi. Bu seni 2-3 hafta daha götürür sanıyorum, eğer daha da azalırsa zaten 3 hafta sonra 35 haftalık oluyorsun olmadı alırız, bebeğine de bişeycik olmaz dedi.
Yani elbette doğumun erken olmasını istemiyorum ama neticede o kadar çok badire atlattık ki, doğduğunda yaşayacak kadar büyümüş olması bile insana yetiyor.
Ya bu su azlığı çok daha erken haftalarda artsaydı daha kötüydü, buna da şükür dedik eşimle..

Doktorumuzun dediğine göre bebeğimizin gelişimi çok iyi. Dün 32. haftalık ve 37'ye kadar çalışabilir raporunu da aldık. Ve doğum şeklinin sezeryan olmasına karar verdik.
Doktorum iğne de kullansak aslında normal doğum da yapabileceğimizi söyledi.
Ama sizinki gibi riskli geçen hamileliklerde sezeryan tercih ediliyor ben de kararı sana bırakıyorum dedi. Bunlar dedi kıymetli bebekler, iğnelerle bugünlere geliyorlar, anneler de bebekleri için daha güvenli olan sezeryani tercih ediyor ben de saygı duyuyorum dedi.
Ben son zamanlarda kararsızdım açıkçası doğum şekli konusunda ama sonra düşündüm ve normal doğum anında kendi doktorumu yanımda bulamama ihtimalini de hesaba katarak sezeryane karar verdim.

34. haftada bir kez daha doppler ultrason yapılacak ve nst'ye gireceğim. Sonra zaten her hafta gelirsin kontrole duruma göre tarih kararlaştırırız dedi. Bu arada eğer suyumuz yeter de sonuna dek gidebilirsek 10-15 Şubat arası gelecek Deniz'im.. Ama erken olması da ihtimal suyun durumuna göre.

Bizden haberler bunlar kızlar, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız şu nazlı sıpaları:)

dinamis canım çok güzel haberler getirmişsin denizzmizden maşallah ona...canaım erken doğmasını kafana takma...dr un kim bu arada dinamisciğim...

kıssslarr günaydın
dinamiss canım çok sevindim aman illaki bol suyumuz olcak diye bişey yok denizimize yetsinde sen canını sıkma hadi hayırlısı sağlıklı sıhhatli inşallah

celenciğim yazdıklarını yüregim acıyarak okudum ama kızına kavuşmanda bir okadar umut oldu tatlım..allahım kızını sana bağışlasın ve kardeşlerinin ömrünü ona versin...sen kavuşmuşsun yavruna darısı bizlere canım...

dinamis canım çok güzel haberler getirmişsin denizzmizden maşallah ona...canaım erken doğmasını kafana takma...dr un kim bu arada dinamisciğim...

Sağol yasemincim..
Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Op.Dr. Hilmi Yıldırım.
Ayrıca bi klinikte çalışıyor kontroller için kliniğe gidiyorum, ama testler için falan hastanede olması iyi oluyor:)

kızlar bilen yada yaşayan var mı ben çatlatma iğnesi olduktan sonra kasıklarım çok kötü ağrıdı ve hala az da olsa ağrı devam ediyor 10 gün oldu sizce bu normal mi?

Esraben canım ben geçmişi yeni okudum da...
Sen iğneyi yapmadan önce havasını alıyorsun değil mi?
Eğer havasını almazsan böyle beze falan oluşabiliyor canımcım. ığneyi yapmadan önce havasını alırsan hem acısı da büyük oranda azalıyor.
Ben doktoruma ama bu hava alma sırasında bir damlacık ilaç ziyan oluyor dedim de güldü bana, hiç bişe olmaz dedi. Ve havasın aldıktan sonra beze oluşumu falan çok azaldı ben de...
Bir de benim iğne bacağıma yapılıyor, en başından beri hem de..Gene doktorumuz hafif eğimli olarak vurun demişti, öyle yapıyoruz tam dik batırmıyoruz yani.

Canım inşallah hepimiz kucağımıza da alırız sağlıkla, sevdiğimizle de büyütürüz mutluca:Saruboceq:

kızlar bilen yada yaşayan var mı ben çatlatma iğnesi olduktan sonra kasıklarım çok kötü ağrıdı ve hala az da olsa ağrı devam ediyor 10 gün oldu sizce bu normal mi?

hepsi normal canım.bende bir ara tedavi gördüğümde çatlama iğnesi kullandım çok sancı olmuştu.bunlar yumurtanın çatladığını gösteriyo.bide yumurtan ne kadar çoksa sancın okadar fazla oluyo doktorum öyle demişti.aşılama yaptırdığımdada yumurtam çoktu ve müthiş sancım olmuştu ayakta duramıyordum.normal yani bunlar.

havasını alıyorum canım,hatta bu arada dediğin gibi ucunda biriken çok az bir miktar dışarı çıkıyor..
iğneden sonra biraz bastırmayınca oluşuyor beze dikkat ettim,bacağı hiç denemedim ama kol çok fenaaadelikafaduldendelikafadulden

hımmm anladım canım çok teşekkür ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…