aysude_mir ; Trombofilisi olan hastaların doğum kontrol hapı kullanması kesinlikle sakıncalıdır. diyor.
bunu da okudunmu canım?
estagfurullah ama çok teşekkür ederim kapalı ve depresif halimi aşmamda yardımın olacak gibi hissediyorum.. eğer bi süre daha böyle devam ederse ben kesinlikle psikiyatriye gitcem tek başıma atlatamıcam bu durumu. desteğin için çok teşekkür ederim...canım msjını yeni gördüm lütfen kusuruma bakma.
ben cok yitirdim umutlarımı.7 bebek/7 akyıp/7 yıkılış...
en son bebeğimi kaybettiğim aydan sonra tamamen kapattım bebek olayını kafamda.ve eşimle karar verdik evlat edinmeye basvurduk.ekim ayında basvurduğumuz kız bebek sırasında hala sıramız ilerliyor :Saruboceq: işte ne olduysa bu basvurudan sonra oldu.o kadar rahattım ki ne yumurtlama günleri kafamdaydı ne acabalar?basvurudan 4 ay sonrada hamile kaldım ve doğru+ısrarcı tedaviyle bebeğime kavustum..kızım kucağımda olmasına rağmen(şükürler olsun) hala kaybettiklerime yanarım..kimi zaman ağlarım..ilki doğssaydı şimdi 7 yasında olucaktı mafoldumben ama benm bi inanısım vardır cennetten karnımıza giricek bebeklerin sırayı bozduğu gibi yerimseniben
bana göre her annenin bebeği cennette sırada.sırası gelen annesinin karnına gönderiliyor.ama bazı yaramazlar sırada sıkılıp kacamak yapıorlar ve anneciğinin göbeğine ilişiveriyorlar.e tabi ceza olarak sıralarına geri konuyorlar.
ben inanıyorum ki cok yakın bir zamanda senin meleğinin sırası gelicek :Saruboceq:
dularım seninle/sizinle :Saruboceq:
Protein C ve protein S eksikliği, Faktör V Leiden ve protrombin mutasyonu olanlar, ve daha önce tromboembolik olay veya kötü gebelik hikayesi olmayanlara gebelikleri boyunca heparin ile profilaksi verilmesi tartışmalıdır ve konu ile ilgili net sonuçlar yoktur. Düşük molekül ağırlıklı heparinler de profilaksi için kullanılabilir. Kalıtsal trombofilisi olan ve tromboemboli hikayesi ve/veya kötü gebelik hikayesi olan kadınlara, gebeliklerinde heparin ile profilaksi uygulanması tartışmalı olmakla beraber önerilmektedir. Bütün yukarıda sayılan kadınlarda postpartum warfarin tedavisine başlanmalı ve 6 hafta devam edilmelidir.
celenciğim yazdıklarını yüregim acıyarak okudum ama kızına kavuşmanda bir okadar umut oldu tatlım..allahım kızını sana bağışlasın ve kardeşlerinin ömrünü ona versin...sen kavuşmuşsun yavruna darısı bizlere canım...canım msjını yeni gördüm lütfen kusuruma bakma.
ben cok yitirdim umutlarımı.7 bebek/7 akyıp/7 yıkılış...
en son bebeğimi kaybettiğim aydan sonra tamamen kapattım bebek olayını kafamda.ve eşimle karar verdik evlat edinmeye basvurduk.ekim ayında basvurduğumuz kız bebek sırasında hala sıramız ilerliyor :Saruboceq: işte ne olduysa bu basvurudan sonra oldu.o kadar rahattım ki ne yumurtlama günleri kafamdaydı ne acabalar?basvurudan 4 ay sonrada hamile kaldım ve doğru+ısrarcı tedaviyle bebeğime kavustum..kızım kucağımda olmasına rağmen(şükürler olsun) hala kaybettiklerime yanarım..kimi zaman ağlarım..ilki doğssaydı şimdi 7 yasında olucaktı mafoldumben ama benm bi inanısım vardır cennetten karnımıza giricek bebeklerin sırayı bozduğu gibi yerimseniben
bana göre her annenin bebeği cennette sırada.sırası gelen annesinin karnına gönderiliyor.ama bazı yaramazlar sırada sıkılıp kacamak yapıorlar ve anneciğinin göbeğine ilişiveriyorlar.e tabi ceza olarak sıralarına geri konuyorlar.
ben inanıyorum ki cok yakın bir zamanda senin meleğinin sırası gelicek :Saruboceq:
dularım seninle/sizinle :Saruboceq:
dinamis canım çok güzel haberler getirmişsin denizzmizden maşallah ona...canaım erken doğmasını kafana takma...dr un kim bu arada dinamisciğim...
kıssslarr günaydın
dinamiss canım çok sevindim aman illaki bol suyumuz olcak diye bişey yok denizimize yetsinde sen canını sıkma hadi hayırlısı sağlıklı sıhhatli inşallah
yinede sağol tatlım opuyorumnanaktanCanım maalesef bu konuda hiç bilgim yok..
esracım kolonyalı pamukla ovala yerimseniben
kızlar bilen yada yaşayan var mı ben çatlatma iğnesi olduktan sonra kasıklarım çok kötü ağrıdı ve hala az da olsa ağrı devam ediyor 10 gün oldu sizce bu normal mi?
Esraben canım ben geçmişi yeni okudum da...
Sen iğneyi yapmadan önce havasını alıyorsun değil mi?
Eğer havasını almazsan böyle beze falan oluşabiliyor canımcım. İğneyi yapmadan önce havasını alırsan hem acısı da büyük oranda azalıyor.
Ben doktoruma ama bu hava alma sırasında bir damlacık ilaç ziyan oluyor dedim de güldü bana, hiç bişe olmaz dedi. Ve havasın aldıktan sonra beze oluşumu falan çok azaldı ben de...
Bir de benim iğne bacağıma yapılıyor, en başından beri hem de..Gene doktorumuz hafif eğimli olarak vurun demişti, öyle yapıyoruz tam dik batırmıyoruz yani.
Canım inşallah hepimiz kucağımıza da alırız sağlıkla, sevdiğimizle de büyütürüz mutluca:Saruboceq:
hımmm anladım canım çok teşekkür ederim a.s.hepsi normal canım.bende bir ara tedavi gördüğümde çatlama iğnesi kullandım çok sancı olmuştu.bunlar yumurtanın çatladığını gösteriyo.bide yumurtan ne kadar çoksa sancın okadar fazla oluyo doktorum öyle demişti.aşılama yaptırdığımdada yumurtam çoktu ve müthiş sancım olmuştu ayakta duramıyordum.normal yani bunlar.
havasını alıyorum canım,hatta bu arada dediğin gibi ucunda biriken çok az bir miktar dışarı çıkıyor..
iğneden sonra biraz bastırmayınca oluşuyor beze dikkat ettim,bacağı hiç denemedim ama kol çok fenaaadelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE
canım geçmiş olsun... cesaret ve sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum.. iğnelerin yakıcı olduğunu biliyorum... bacaktan yapılan tüm enjeksiyonlarda 45 derecelik açı yani yatık yapmak gerekiyor.. birde enjeksiyonu yaptıktan sonra ovalamayın sadece bastırın...bezeleşen yerlere sıcak uygulama iyi geliyor ama bol alkollü pamuk koymakta bezeleri dağıtıyor... bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?