Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun.. ben kendi durumumu anlatayım.. 3 gebelik 3üde birbirinden farklı o yüzden şanssız olduğumu düşünüyorum dedim. 1.dış gebelik, 2. sebebi bilinmeyen bi durum düşük dediler gönderdiler... 8. haftada kalbi durdu.. 3. bebek kalp atımı olmadı 6.kromozomu 3 lemiş yani trizomi... tahliller sonucu mthfr a 1298 c homozigot ve paı 4g/4g yani pıhtılaşma var.. buraya kadar tamam... 2 ve 3 için söylüyorum bebeklerim pıhtılaşma nedeniyle mi öldü yoksa trizomi nedeniyle yaşamla bağdaşmadığından mı yani sakat bi çocuk ihtimali var işte ben bu yüzden kendimi çok şanssız hissediyorum.. korkum şu.. pıhtılaşmayı çözdük diyelim yeni bir gebelikte ya amniyosentezde trizomi var derlerse ben nasıl kıyabilirim o bebeğe hele bu kadar özlerken... her acı yaşayana çok büyük sanırım derdini küçümsediğimi düşünmen için değil çok daha farklı sıkıntıları olanlar var diye düşünebilmen için söyledim... eğer kırdıysam hakkını helal et

kızlar benim 15 yasında saglıklı bir oglum var, bu sene bir bos gebelik geçirdim birde kalp atım olmayan ikiz gebelik ama genetik test yaptırmadım kurtajdan sonra.. su anda hamileyim 8+5 .. crawfordun yazdıklarını okuynca ikizlerime genetik inceleme yaptırtmadıgım icin cok pişman oldum.. ya kormozom bozuklugu ise ya karnımdaki bu bebegede bisi olursa :)
hamilelik = 9 ay stres sanırım kızlar, ikili testim ve ense kalınlıgı olcumu yaklastıkca korkuyorum cok korkuyorum..

günaydın arkadaşlar
zehra duam az kaldı,arkadaşlarında desteği ile 5 ocak a kadar bitirebileceğim inşallah,mide bulantısından hiçbirşey yapamıyorum ki : ((
esterya oğlunu ve bebişini Allah bağışlasın,gönlünü ferah tut lütfen,ikili testi falan takma kafana
ikili ve üçlü test sonuçları çok iyi çıkıp problemli bebeği olan pek çok insan da var ne yazık ki,bu testler olasılık hesabı olduğu için %100 güvenli değil zaten,en güvenli yol amniyosentez ve CVS.
Benim şimdiki aklım olsaydı hiç ikili test yapırmazdım,direkt amniyosetez yaptırırdım,yaşım zaten 31,30 dan sonrabu testler hep problemli çıkıyor
Dinamiss güzel haberlerine çok sevindim,onun adı Denizzzzz dünyadaki tüm sular zaten onun : ))zaman su gibi akp geçiyor,bir de bakıcaz sen buraya doğum hikayeni yazmışsın : ))

show tv yi seyrediyorum suan mafoldumben rabbim isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq: babanın dediğini duydunuzmu "16 yıldır umudumuzu hiç yitirmedik" :Saruboceq:
allahım sizlerede ve nerde ellerini acıp yalvaran kadın varsa onlarada yardım etsin kucaklarını doldursun :Saruboceq:

bizede bu yolda cok ışık tutan oldu nergiscim.gün gelicek sizlerde umutsuz insanlara ışık olup yollarını aydınlatıcaksınız :Saruboceq:
psikiyatra gitmek seni rahatlatıcaksa git tabi..ama şu sözüde söylemeden gecemiycem
dedem benm doktora gidiceğimi duyduğunda "kendi psikologun kendinsin eğer sen istemezsen o bile yardım edemez sana" demişti..
dinamis cim benm arkadasım benden 6 ay önce doğum yapmıstı.onunda su eksikliği vardı.aynı seyler onada söylendi.35. aftada alınıcaktı derin bebek.hatta annenin adı da deniz :teselli: neyse biz arastırdık bu su olayını cok su imekle alakalı olmadığını hatta vucudun istediğinden fazla su alımının böbreklere ciddi zararları olduğunu öğrendik.o doğum iznini erken aldı evde dinlenmeye gecti.ve 40, haftada sezaryenle doğumunu yaptı.bol bol dinlen.bol svını tüket.deniz sağsalim vakti zamanında kucağında olucak inşallah :Saruboceq:

canım benm :1hug: cok saol arkadasım..allahım sizlerinde kucağını doldursun inşallah :Saruboceq:
opuyorumnanaktancelenimmm çok sağol,yani normal diyosuna.s.
normal esracım yerimseniben benm koldaki bezelerim doğumdan 6 ay sonragecti. bacağımdaki bezelerimse hala gecmedi :çok üzgünüm:

Sağolasın Celencim..Her zamanki gibi güzel dileklerini, düşüncelerini esirgememişsin, teşekkür ederiz :1hug:

İnşallah ben de bekleyen isteyen herkes de sağlıkla kavuşur meleğine :Saruboceq:

Sen nasılsın, Cemre miz nasıl? Öpüyorum onu kocaman kocamannnopuyorumnanaktan

canım inşallah bişey olmaz. bu arada bugün doktora gitim. bana adet olunca gel sana iğne başlayalım dedi. hemde yüksek dozajda başlayabiliriz dedi. moralim bozuldu.inşallah en kısa zamanda hamile kalırım yaaa.

celen nasılsınız,kızçe nasıl : ))

tskr ederiz teyzoslar bende cemrede cok iyi opuyorumnanaktan cemre suan 1 saatir ağzında beklettiği mamayı ne yaparımda yok edebilirm die düşünüo kaydirigubbakcemile3 bizdede bu huy cıktı.doyduktan sonra bebekler ağzını kapatır mamayı almaz.ama bu cucuk mamayı alıo yutmuo oda iice sulanıo ağzında yutamıo hepten.en son ağzının kenarlarından akmaya baslıo laelaelaelaelae

canım inşallah bişey olmaz. bu arada bugün doktora gitim. bana adet olunca gel sana iğne başlayalım dedi. hemde yüksek dozajda başlayabiliriz dedi. moralim bozuldu.inşallah en kısa zamanda hamile kalırım yaaa.

canım ben iyneye başladıgım ay hamile kaldım bende bu topikte en yüksek iyneyi kullananlardan biriyim sıkma canını herşeyin hayırlısı

Dınamıs yazını okudum herŞeyın hayırlısı her Şerde vardır bır hayır sakın unutma bır kaÇ haftadan bırŞey olmaz allahın ıznıyle

ne demek canım tabiki paylaşırım bilgim olursa. doktor değilim memurum. bende sitelerden araştırıp bulduklarımı yazdım. merak ettiklerim olursa elbet sorarım bende teşekkür ederim inceliğin için.

bana doktorum manezyum verdi zorla içiyorum ama hem bağırsaklarımı bozuyor hem de midemi bulandırıyor,magnezyum kullanan var mı aranızda?
calsiyum da verdi,onuda içemiyorum

tabiki paylaşırım canım.şu moralsizliğime moral oldun sağoalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…