bana doktorum manezyum verdi zorla içiyorum ama hem bağırsaklarımı bozuyor hem de midemi bulandırıyor,magnezyum kullanan var mı aranızda?
calsiyum da verdi,onuda içemiyorum
meyve suyuyla karıstırıp içebilirsin canım magnezyumu.
öyle yapıyorum ama midem çok kötü zaten dayanamıyorum,içmiycem walla : ((
ilaç içmekten bıktım artık yaa,celen sen de bana dua et olur mu amniyosentez sonucumuz temiz çıksın,benim bulantım falan ancak ondan sonra geçer
öyle yapıyorum ama midem çok kötü zaten dayanamıyorum,içmiycem walla : ((
ilaç içmekten bıktım artık yaa,celen sen de bana dua et olur mu amniyosentez sonucumuz temiz çıksın,benim bulantım falan ancak ondan sonra geçer
Dİnamİs yazını okudum herŞeyİn hayırlısı her Şerde vardır bİr hayır sakın unutma bİr kaÇ haftadan bİrŞey olmaz allahın İznİyle
bana doktorum manezyum verdi zorla içiyorum ama hem bağırsaklarımı bozuyor hem de midemi bulandırıyor,magnezyum kullanan var mı aranızda?
calsiyum da verdi,onuda içemiyorum
kızlar merhaba;
kızlar bebişim 7+1 oldu çok şükür.dün kalp atışlarını duyduk çok şükür :) . Ama miğde bulantısı ben mahfediyor,çıkmak zorundayım uzanmam azım.Öpüyorum hepiniziiiiiiiii.
nergis gittim doktora bugün. bana iğne başlayalım dedi. am asiz bana asprin demiştiniz iğne yazmayacaktınız dedim ben senin bu derece çıkacağını bilemedim dedi. şoka soktun beni dedi. sendne böyle bişey çıkacağı aklıma bile gelmedi dedi. adet olunca başlayacakmış iğneyi hemd eyükske dozda anneeee korkuyom.
kızlar merhaba;
kızlar bebişim 7+1 oldu çok şükür.dün kalp atışlarını duyduk çok şükür :) . Ama miğde bulantısı ben mahfediyor,çıkmak zorundayım uzanmam azım.Öpüyorum hepiniziiiiiiiii.
kızlar adet oldum şükür şaşmadı yine :)) histeroskopi içinde randevu aldım haftaya perşembe saat 9 da olacağım inşallah...öğleden sonra 15,30 da randevumda bakalım lütfü hocam nasıl bir yol çizecek...allah hepimizin yardımcısı olsun...
korkma canım bu iğneyi olman gerekiyor zaten.dozunu dr inşallah doğru ayarlar ve devam edersin. sanırım sende gülay gibi gebelik düşünmeye başladıktan sonra başlıycaksın iğneye gülayda senin gibi başlamıştı diye hatırlıyorum.
doktor bana korunmayı bırak dedi. adet olunca gel iğne başlayalım dedi.adet olmasanda gel yine başlayalım dedi. büyük ihtimal yüksek doz başlarız dedi.. neye göre ayarlacakki dozajı?
sanırım lütfü hocanın hastasısın. inşallah işlem rahat geçer ve bebişine bir adım daha atmış olursun.amin:Saruboceq:
kızlar merhaba;
bu doz konusu aslında çok karışık ve forumdada uzun süra konuşuldu.bazıları kilo boy oranına göre ayarlandığını söylediler. bazıları ise değerler baz alınıyor dediler. bazılarıda kilo dikkate alınarak değerlerin gerektirdiği doz belirleniyor dediler.benim drum hem kiloma hemde değerlerime göre ayarlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?