Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bana doktorum manezyum verdi zorla içiyorum ama hem bağırsaklarımı bozuyor hem de midemi bulandırıyor,magnezyum kullanan var mı aranızda?
calsiyum da verdi,onuda içemiyorum

meyve suyuyla karıstırıp içebilirsin canım magnezyumu.

meyve suyuyla karıstırıp içebilirsin canım magnezyumu.

öyle yapıyorum ama midem çok kötü zaten dayanamıyorum,içmiycem walla : ((
ilaç içmekten bıktım artık yaa,celen sen de bana dua et olur mu amniyosentez sonucumuz temiz çıksın,benim bulantım falan ancak ondan sonra geçer

inşallah bitanem :Saruboceq: allah korktuğumza uğratmasın :Saruboceq: ne zaman cıkıcak sonuc?

eğer şeker sorunun yoksa muz da yiyebilirsin.magnezyum yönünden zengin meyvelerden biri.htta yanlıs hatırlamıyorsam tek CADIARZU

bana doktorum manezyum verdi zorla içiyorum ama hem bağırsaklarımı bozuyor hem de midemi bulandırıyor,magnezyum kullanan var mı aranızda?
calsiyum da verdi,onuda içemiyorum

Magnezyumun en iyi kaynakları nelerdir?

Mükemmel kaynak : Ispanak ve İsviçre pazısı

Çok iyi kaynak: hardal yaprağı, yaz kabağı, brokoli, keçiboynuzu pekmezi, halibut balığı, şalgam yaprağı, kabak çekirdeği ve nane.

Salatalık, taze fasulye, kereviz, kıvırcık lahana, ayçekirdeği, susam ve keten tohumu da iyi kaynaklarındandır
canım bunlarıda tüketebilirsin ilaç yerine :)))

nergis gittim doktora bugün. bana iğne başlayalım dedi. am asiz bana asprin demiştiniz iğne yazmayacaktınız dedim ben senin bu derece çıkacağını bilemedim dedi. şoka soktun beni dedi. sendne böyle bişey çıkacağı aklıma bile gelmedi dedi. adet olunca başlayacakmış iğneyi hemd eyükske dozda anneeee korkuyom.

kızlar merhaba;
kızlar bebişim 7+1 oldu çok şükür.dün kalp atışlarını duyduk çok şükür :) . Ama miğde bulantısı ben mahfediyor,çıkmak zorundayım uzanmam azım.Öpüyorum hepiniziiiiiiiii.

hoşgeldin aslıhancığım...maşllah meleğine kocaman olmuş...dikkat et kendine canım...

kızlar adet oldum şükür şaşmadı yine :)) histeroskopi içinde randevu aldım haftaya perşembe saat 9 da olacağım inşallah...öğleden sonra 15,30 da randevumda bakalım lütfü hocam nasıl bir yol çizecek...allah hepimizin yardımcısı olsun...

korkma canım bu iğneyi olman gerekiyor zaten.dozunu dr inşallah doğru ayarlar ve devam edersin. sanırım sende gülay gibi gebelik düşünmeye başladıktan sonra başlıycaksın iğneye gülayda senin gibi başlamıştı diye hatırlıyorum.

sanırım lütfü hocanın hastasısın. inşallah işlem rahat geçer ve bebişine bir adım daha atmış olursun.amin:Saruboceq:

doktor bana korunmayı bırak dedi. adet olunca gel iğne başlayalım dedi.adet olmasanda gel yine başlayalım dedi. büyük ihtimal yüksek doz başlarız dedi.. neye göre ayarlacakki dozajı?

doktor bana korunmayı bırak dedi. adet olunca gel iğne başlayalım dedi.adet olmasanda gel yine başlayalım dedi. büyük ihtimal yüksek doz başlarız dedi.. neye göre ayarlacakki dozajı?

bu doz konusu aslında çok karışık ve forumdada uzun süra konuşuldu.bazıları kilo boy oranına göre ayarlandığını söylediler. bazıları ise değerler baz alınıyor dediler. bazılarıda kilo dikkate alınarak değerlerin gerektirdiği doz belirleniyor dediler.benim drum hem kiloma hemde değerlerime göre ayarlıyor.

sağolasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…