lımburg canım hoşgeldin geçmişi okuyorsun herhalde nasılsın
gözün aydın canım..çok sevindim..kızlar merhaba;
kızlar bebişim 7+1 oldu çok şükür.dün kalp atışlarını duyduk çok şükür :) . Ama miğde bulantısı ben mahfediyor,çıkmak zorundayım uzanmam azım.Öpüyorum hepiniziiiiiiiii.
kızlar adet oldum şükür şaşmadı yine :)) histeroskopi içinde randevu aldım haftaya perşembe saat 9 da olacağım inşallah...öğleden sonra 15,30 da randevumda bakalım lütfü hocam nasıl bir yol çizecek...allah hepimizin yardımcısı olsun...
crawford canım yazdıklarını bende okumuştum yapabileceğimiz tek şey dr larımıza güvenmek ve umutlu olmak elbetteki ne içtiğimizi ve nasıl bir tedavi uygulandığını bilmemiz gerekiyor ama tıpta o kadar çok farklı görüş var ki kime inanacağımızı şaşırıyoruz
gözün aydın olsunzehracığım..çok güzel bir haber bu...:))
benim 1 tane düşüğüm var,bundan dolyı doktorum benden genetik test istedi ve swonuçlarıda mthfr 677 ve 1298 heterozigot,faktör 13 heterezigot.şuan çinko corasprin folic plus kullanıyorum gebeliktede iğne ile devam edecekmişim bayanlar bu süreç beni çok korkutuyor.iğneler acaba tekrar düşük olurmu sorusu beynim allakbullak oldu varmı bana yardımcı olabilecek birisi.....
evet canım haklısın. doktorlarımıza güvenmeliyiz. ve tabi kafaya da fazla takmamalıyız. işte demesi basit uygulaması zor bir şey daha. bakalım ben nasıl olucam bu süreçte?
ya ben napayıım ? daha gebeliğe başlamadan iğneye başlayalım diyor. yüksek dozda hemde( anneee korkuyom. bari gebelik başlayınca olsa dedim olmaz dedi sende ileri derece kanda pıhtılaşma var dedi. Düşünebiliyormusun? Hamile hemen kalsam baride iğneyi uzzuuun süre kullanmamış olsam mafoldumben Beterin beteri var. sen yinede bende azda olsa şanslısın bunu hissetmen belki morla verir diye paylaşayım dedim butterfly35 a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?