kader arkadaşlarım benim. umarım butterfly34 aynı anda hamile kalırız yani en kısa zamanda.bu arada koldan da vuruluyor bacaktanda bu iğne. doktorum illa karından dedi. bakalım. ben şansımı zoluycam kola razıyım ben. en azından dayanabilirim ama göbeğe hayal edemiyorum.
crawford inan bana göbekten vurmak daha kolay kola göre ben iğneylede düşük yaptığım için 1 ay vuruldum helede biraz kiloluysan daha kolay kavrayıp vuruyosun
bayanlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar umarım herşey istediğiniz gibi olur
angel benim 2 tane kalp atışları dinlenemeyen düşüğüm var 3. dede 9. haftada kalpatışı durdu 0.4lük iğne kullanıyordum niye olduğunu bilmiyodum senin doktorun hastanedemi bakıyo senin faktörlerin neler ve kaç düşüğün var
crawford inan bana göbekten vurmak daha kolay kola göre ben iğneylede düşük yaptığım için 1 ay vuruldum helede biraz kiloluysan daha kolay kavrayıp vuruyosun
valla canım benim son fikrim yarısınıda kocalarımıza vuralım:lepi:bu arada galiba kayseridensin söylemeden edemiyeceğim şehrinze hayran kaldım bu sene ilk defa gördüm ve çok beğendim.konuyla alakası yok ama biraz kafamız dağılır
angel adet tarihim gelmeden kanda baktırıp başladım iğneye kendi hastanesi derken sigortanın karşılayacağı bir yermi ücreti ne kadar
crawford ben iğneye adetin 25. günü başladım kandan öğrenip bende niye düştüğünü bilmiyorum kalp atışları dinlendikten sonra düşük yapma olasılğın yüzde 3 yani yok gibi bir şey ama kalbi 9. haftada durdu
angel34 iğneyi karından mı vuruyorsun? acı veriyormu ? çok merak ediyorum ve korkuyorum. düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.
hoşgeldin canım....mrb ben foruma yeni katıldım haliyle siteyi daha tam olaqrak kullanamıyorum.benimle aynı prıblemleri yaşayan siz bayanların tecrübelerini okumak yaşayacağım süreç için beni rahatlatıyor.bendede pıhtılaşma problemi var ve kafam çok karıştı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
cnm ileri derece demişsin değerleri ne merak ettim benimde 677 homozigot çünkü burda çoğu arkadaşlar heterozigot.hiç korkma başa gelen çekiliyo.mosmorum orasıda ayrı
yok canım niğdedeyim. doktorum mehmet boz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?