Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

crawford inan bana göbekten vurmak daha kolay kola göre ben iğneylede düşük yaptığım için 1 ay vuruldum helede biraz kiloluysan daha kolay kavrayıp vuruyosun

valla canım benim son fikrim yarısınıda kocalarımıza vuralım:lepi:bu arada galiba kayseridensin söylemeden edemiyeceğim şehrinze hayran kaldım bu sene ilk defa gördüm ve çok beğendim.konuyla alakası yok ama biraz kafamız dağılır

crawford inan bana göbekten vurmak daha kolay kola göre ben iğneylede düşük yaptığım için 1 ay vuruldum helede biraz kiloluysan daha kolay kavrayıp vuruyosun

kilolu değilim göbüşüm azıcık tutuluyor :1rolleyes: inşallah dayanabiliriz..acı verici değildir.

çok üzüldüm cnm ya.bende şimdi 0.4 lük iğne oluyorum.hastanede cnm.kendi hastanesi.benim sadece mthfr 677 homozigot diğerleri normal cnm.ama hastalığımdan 2 gün önce başladım iğneye .önce yaptırdım bhcg tahlilini poz.çıkınca ogün gittim başladık iğneye.sen ne zaman başlamıştın?benim bir tane 7 haftalık kalbi durdu cnm.

iğne vurulduğun halde düşükmü yaptın? iğneye ne zaman başladın hamile olduğunu öğrenir öğrenmezmi? çünkü bana hamile kalmadan başlayacak iğneyi. acaba bu kısım hayati önem mi taşıyor? hamile kalmadan iğneye başlayınca düşük riski azalıyor olabilirmi?

angel adet tarihim gelmeden kanda baktırıp başladım iğneye kendi hastanesi derken sigortanın karşılayacağı bir yermi ücreti ne kadar

valla katılıyorum sana.ben kayseridenim cnm.bende bu yaz izmir deydim.bende oraları sevdim.benim kuzen orda oturuyoda

crawford ben iğneye adetin 25. günü başladım kandan öğrenip bende niye düştüğünü bilmiyorum kalp atışları dinlendikten sonra düşük yapma olasılğın yüzde 3 yani yok gibi bir şey ama kalbi 9. haftada durdu

angel adet tarihim gelmeden kanda baktırıp başladım iğneye kendi hastanesi derken sigortanın karşılayacağı bir yermi ücreti ne kadar

evet cnm.devlet karşılıyo.önce kendi muaya.vardı özeldi.artık hastanede hep.özel gibi güzel bakıyo.12 lira cnm ama onuda her zaman almıyolar heralde eşim ödediği için ama sorarım.12den fazla değil ama.ben ücreti aradığımdan değil ama dr.iyiyken niye 200 özele veriyim dedim.dr gerçekten iyi.bebeği olmayanlar çok gidiyo.

üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsın.

hoşgeldin canım....
cnm ileri derece demişsin değerleri ne merak ettim benimde 677 homozigot çünkü burda çoğu arkadaşlar heterozigot.hiç korkma başa gelen çekiliyo.mosmorum orasıda ayrı

angel bu forumda rasladığım 677 homozigot sensin sanırım.

Son düzenleme:

aynen canım ben kol yada bacak tan hiç düşünmedim karnımdan yaptım hep.hiç morarma acı falanda olmadı ama nihayetinde sadece 25 gün falan yaptım.sonrasında ne olurdu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…