Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

angel 34 mrb bendede mthfr 677 ve 1298 heterozigot faktör 13 heterozigot.homozigot ve heterozigot arasındaki far hakkında bilgin varsa benimle paylaşabilirmisin

canım çok sevindim.hamileliğin kaç haftalık?kaçıncı haftada ikili test yapılıyo dr benden istemedide.dilerim hepimizde bebişler kucağımızda gene görüşürüz

ne demek canım elimden geldiğince internetten araştırıp sizlerle paylaşıyorum. güven çok önemli doktoruna sana güven vermeli. hasta hakları var istediğin doktoru seçme özgürlüğün var. herşey bebeişler için. benim doktorum bana bilgi verdi sağolsun. ileri derecede dedi. asprin kullanacak kadar basit değil dedi. allah kimseye vermesin.

angel 34 mrb bendede mthfr 677 ve 1298 heterozigot faktör 13 heterozigot.homozigot ve heterozigot arasındaki far hakkında bilgin varsa benimle paylaşabilirmisin

merhaba cnm.bende bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla homozigot daha ileriymiş.yani genin birindeyse heterozigot ikisindeyse homozigot dediler bana.bildiğim bu.

angel meraba sen kayseridemisin bende sivastayım doktorundan memnunmusun ben iğneylede düşük yaptığım için ankaraya lütfü beye gittim ama burdan gitmek bana zor olacak sen şimdi hamilemisin biraz bilgi verirmisin

merhaba muco,üzüldüm cnm kaybın için iğneyle kaçıncı haftada kaybettin ki?evet ben dr.çok severim güvenirimde.kayserinin en iyisidir.karar verirsen bilgi veririm.ank.zor biraz uzak.istersen başka dr da önerebilirim sana ünv.dr ama.oda biraz pahalı.ben ona gerek duymadım.daha doğrusu benim dr daha özenli geliyo yıllardır buna giderim..evet cnm ben hamileyim.iğneye hemen başladık.şimdilik çok şükür iyiyiz.inş.rabbim sonunuda iyi getirirde.istersen karar verirsen adını felan veririm sana.

teşekkür ediyorum doğru sölüyosun beterin beteri var ama keşke herşey normal olabilseydi peki özel değilse senin neden erken başlanıyor doktorunn ne açıklma yaptı

özel değil canım. sadece asprinle olmaz iğne başlamalıyız. kalıtımsal kan pıhtılaşman var ileri derecede dedi durumum için maalesef. benim annemde öyle bir sorun yoktu babamdan geçmiş olabilir. regl olunca gel o gün başlayalım dedieğer hamşle kalırsanda gel kalmazsanda dedi önümüzdeki 2-3 hafta içinde başlayacak.önümüzdeki hafta yumurtlama günüm. umarım hemen hamile kalırım da iğneyi yalnızca hamileliğim süresinde kullanmış olurum yoksa hamile kalana kadar ve kaldıktan sonra doğuma kadar kullanmam gerekecek.

angel benim 2 tane kalp atışları dinlenemeyen düşüğüm var 3. dede 9. haftada kalpatışı durdu 0.4lük iğne kullanıyordum niye olduğunu bilmiyodum senin doktorun hastanedemi bakıyo senin faktörlerin neler ve kaç düşüğün var

angel34 iğneyi karından mı vuruyorsun? acı veriyormu ? çok merak ediyorum ve korkuyorum. düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.

geçmişi okuyacaktım ama sayfalar çok hızlı geçmiş

kızlar ben daha düşük yapmadım geçen hafta salı kanamam başlamıştı ondan sonra kesildi sonra pazar ğünü tekrar başladı dün akşam tekrar kesidi b-hcg değerim hala yükseliyort fakat ikiye katlamıyor
bugün üniversitenin profuna gittim bana dediki değerler iki katına yakın katlamış
dış gebelik geç döllenme yada anormal iç grebelik olabilir dedi
0.6 claxane progestan ve düşük önleyici iğne verdi
şu anda istirahatteyim pazartesi tekrar gideceğim o gün belli olacak herşey inşaallah.yani şu anda yine umutlarım yeşerdi
allahım herşeyin hayırlısını versin

angel 34 canım ,crawford gibi bende iğnelerden dehşet korkuyorum.nasıl olacak bilemiyorum sen galiba vurmaya başladın nasıl gidiyor kendin yapabiliyomusun

slm canım geçen haftaya kadar primer hastanesindeki ibrahim halil büyükbeşe ye gidiyordum bugün itibariyle üniversitenin prof doktoru irfan kutlara gidiyorum
senin doktorun kim

angel 34 canım ,crawford gibi bende iğnelerden dehşet korkuyorum.nasıl olacak bilemiyorum sen galiba vurmaya başladın nasıl gidiyor kendin yapabiliyomusun

kader arkadaşlarım benim. umarım butterfly34 aynı anda hamile kalırız yani en kısa zamanda.bu arada koldan da vuruluyor bacaktanda bu iğne. doktorum illa karından dedi. bakalım. ben şansımı zoluycam kola razıyım ben. en azından dayanabilirim ama göbeğe hayal edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…