denden canımm ikili test sonuçlarımı aldı eşim şimdi doktora göstermiş herşey normal yolunda çok şükürr.inşallah seninkide iyi olur .bekleyen herkesinki desem daha ii olur.Allah kimsenin kucağını boş umutlarını yarım bırakmasın.haftayada şu kan pıhtılaşması tahlilini yaptırısam dahada rahatlıyacam.paylaşmak istedim burdaki herkesle.grşz.
kelebek sen nerdesinnn
çok güzel bilgiler vermişssin bir saattir okuyorum canım.benim doktorumda bana tahlil yapmadan clexane 0.4 ve yarım aspirin +folik asit+elevit+balıkyağı ile başlattı vitaminler hadi neyse ama kan pıhtılaşması varmı yokmu bilmiyorum .aspirin mesela çok masum ilaç değil çevremde aspirin kullanıpta düşük yapan vardı terettüt ettim içerken .bebeğimi Allaha emanet ettim. doktorlar için ne önemi varki bizim gebeliğimiz,benimki beni deneme tahtası yaptı buna inanıyorum.pıhtılaşması olan hastalar bile kullanır demedi.iğne için hiç bilgilendirmedi.bebek düşmesin diye verdim diyo.daha düşeceğimi kaldı 13 hafta olduk ,sağlıklı maşallah diyo bide.hemde iğneye 9 ay devam edelim diyo.değiştirecem doktorumu haftaya başka doktora gidecem.ikili testimde iyi çok şükür. ..haftayada kan pıhtılaşması varmı yokmu tahlil verecem.burda yapılmıyo tahlil.adanaya gitmemiz gerek.tabi belli olana kadar iğneyi kullanacam..bulantılarım azalacağına artmaya başladı .gün boyu sürüyo.ne yapalım razı oluyo insan yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun dimi.bilgiler için tekrar teşekkür.
angel 34 mrb bendede mthfr 677 ve 1298 heterozigot faktör 13 heterozigot.homozigot ve heterozigot arasındaki far hakkında bilgin varsa benimle paylaşabilirmisin
angel 34 mrb bendede mthfr 677 ve 1298 heterozigot faktör 13 heterozigot.homozigot ve heterozigot arasındaki far hakkında bilgin varsa benimle paylaşabilirmisin
angel meraba sen kayseridemisin bende sivastayım doktorundan memnunmusun ben iğneylede düşük yaptığım için ankaraya lütfü beye gittim ama burdan gitmek bana zor olacak sen şimdi hamilemisin biraz bilgi verirmisin
teşekkür ediyorum doğru sölüyosun beterin beteri var ama keşke herşey normal olabilseydi peki özel değilse senin neden erken başlanıyor doktorunn ne açıklma yaptı
geçmiş olsun umarım herşey planladığın gibi gönlünce ve sorunsuz geçer
teşekkür ederim canım cümlemize. Hepimiz umarım 2010 da anne oluruz.
gitsin gitsin vallahi gitsin güzel bir yıl gelsin hepimiz karnımız burnumuzda dolaşalım seneye hihoyyyt
canım öncelikle geçmiş olsun ve hoşgeldin geçmişi çok iyi okuyamadığım için durumunu tam olarak bilmiyorum aynı şehirde olduğumuz için soruyorum tabi söylemek istersen hangi dr gidiyorsun
angel 34 canım ,crawford gibi bende iğnelerden dehşet korkuyorum.nasıl olacak bilemiyorum sen galiba vurmaya başladın nasıl gidiyor kendin yapabiliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?