Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nergis bende iyi olmaya çalışıyorum kendime bir doktor tayin edemedim kayseriyemi gitsem ankarayamı karar vere medim sen lütfü beye gitmişmiydin

ben çok önceleri başka bir rahatsızlık için gitmiştim mehmet boz a .çok dikkatli bir doktor olarak hatırlıyorum

evet canım öyledir. ve bana ilk düşük olmasına rağmen bu testleri yaptırmamı söyledi. doktoruma güveniyorum. hasta için doktoruna güvenmesi en önemli şey bence. birincisinde kötü bir tecrübede yaşamış olsam da başka doktora gitmek istemiyorum.kayseriden bile gelenler var mehmet boza.

nergis bende iyi olmaya çalışıyorum kendime bir doktor tayin edemedim kayseriyemi gitsem ankarayamı karar vere medim sen lütfü beye gitmişmiydin

gitmeyi çok istiyorum ama daha gitmedim.sen gittiğini ve hamile kalınca gel dediğini söyleyince açıkçası karar değiştirdim. gebe kalınca gitsem daha iyi olur sanırım. çünkü biliyosun yol uzak....

banada adetin ilk günü gel dedi. eğer adet olmasam gebeliğimin ilk günü olacak. inşallah bende öyle bir talihsizlik yaşamam umarım. toparlanması zor oluyor. (psikolojik bakımdna özellikle)

canım bende ücretisz baktırdım. hepsini ankaraya yolladılar sonuçların ama tek kuruş almadılar. emekli sandığına bağlıyım. kendim çalışıyorum.

biz burdan kayseriye sevk yaptırabiliyormuyuz acaba burdada fakülte varya sevk oluyomu bilmiyorum doktorun profmu

olabilir heralde istersen sorarım.doç.cnm.ama prof gibidir.ya bu adamı kayseride bilmeyen yoktur
bide sağlığa çok düşkündür.istersen çok iyi profta var.o ünv.dr.ama özelde bakıyo.oda çok iyi ben onada gittim.

kayseride mustafa başbuğ içinde çok iyi diyorlar. hatta ben ona gidicektim. ama burdada o testlerin yapıldığını duyunca vazgeçtim.

alanı kadın doğum uzmanı canım ben sordum burdan bir arkadaş gitmiş o önerdi canım. araştırıyormuş herşeyi. nede olsa orası araştırma hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…