Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım nerelerdesin ya çok merak ettim seni inşallah umduğumuz gibi güzel haberler gelir tekrar üzülmeyiz dualerim emin ol seninle Allah yardımcın olsun:Saruboceq:a.s.

bende karar veremedim ankarayamı kayseriyemi devam etsem

canım ne demek. bence ikiside farketmez. ben kayseriyi telefonla aradım bu testleri yapıyorlarmı diye. evet dediler ama kayseride ankaraya yolluyormuş 1 ay sonra çıkıyormuş sonuçlar. benim burdada yapıp ankaraya yolladılar. 1 haftada çıktı sonuçlar.

topiğe girdiğimden beri geçmişi okuyordum yeni bitti
ben şimdilik dinleniyorum dediğim gibi pazartesi belli olacak değerlerim hala az artıyor
bu arada sen ne yapıyorsun özelden msj atmışsın ama cvp vermeyi bilemedim ben de buradan yazdım

önemli değil ben de 8 aydır hamilik bekliyorum işte yarın doktora gideceğim bir problem mi var diye hayırlısı artık şimdi çıkıyorum bende görüşürüz arada gel merak ettirme kendini tmm mı

önemli değil ben de 8 aydır hamilik bekliyorum işte yarın doktora gideceğim bir problem mi var diye hayırlısı artık şimdi çıkıyorum bende görüşürüz arada gel merak ettirme kendini tmm mı

canım umarım bir sorun çıkmaz
ben 2. düşükten sonra 10 ay bekledim hala da net bişey yok

angel34 iğneyi karından mı vuruyorsun? acı veriyormu ? çok merak ediyorum ve korkuyorum. düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.

canım bende sen gibi ilk önce çok tereddüt ettim iyne konusunda burda arkadaşlarlada paylaştım bu konuyu herkes hamile kaldıktan sonra başlıyor ben niye önceden başlıyorum diye ama benden önce burda bi arkadaşta hamile kalmadan başladıgını ögrendim içim birazdaha rahatlamıştı doktorumla görüştügümde hamile kaldıgında başlarsak geç kalmış oluruz bebege dedi biz önce kan akımını düzene sokmamız lazım demişti hiç kafana takma belkide ilk ay hamile kalırsın benimgibi hadi inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Günaydınlar:))

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun arkadaşlarhihoyyyt

ınşallah hepimizin dilekleri, hayalleri gerçek olsun...zemuszemus

2010 bebişlerimizi sağlıkla, kolaylıkla kucaklarımıza alacağımız güzel bir yıl olsun..Sevdiklerimize ve bize sağlık ve huzur getirsin
:1hug:

Günaydın canım
bende şimdiden herkesin yeni yılını kutlarımm opuyorumnanaktan
2010 da sağlıkla allah isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…