geçmişi okuyacaktım ama sayfalar çok hızlı geçmiş
kızlar ben daha düşük yapmadım geçen hafta salı kanamam başlamıştı ondan sonra kesildi sonra pazar ğünü tekrar başladı dün akşam tekrar kesidi b-hcg değerim hala yükseliyort fakat ikiye katlamıyor
bugün üniversitenin profuna gittim bana dediki değerler iki katına yakın katlamış
dış gebelik geç döllenme yada anormal iç grebelik olabilir dedi
0.6 claxane progestan ve düşük önleyici iğne verdi
şu anda istirahatteyim pazartesi tekrar gideceğim o gün belli olacak herşey inşaallah.yani şu anda yine umutlarım yeşerdi
allahım herşeyin hayırlısını versin
bende karar veremedim ankarayamı kayseriyemi devam etsem
canım nerelerdesin ya çok merak ettim seni inşallah umduğumuz gibi güzel haberler gelir tekrar üzülmeyiz dualerim emin ol seninle Allah yardımcın olsun:Saruboceq:a.s.
topiğe girdiğimden beri geçmişi okuyordum yeni bitti
ben şimdilik dinleniyorum dediğim gibi pazartesi belli olacak değerlerim hala az artıyor
bu arada sen ne yapıyorsun özelden msj atmışsın ama cvp vermeyi bilemedim ben de buradan yazdım
önemli değil ben de 8 aydır hamilik bekliyorum işte yarın doktora gideceğim bir problem mi var diye hayırlısı artık şimdi çıkıyorum bende görüşürüz arada gel merak ettirme kendini tmm mı
selamlar... trizomi yi hiç duymadım bilmiyorum şimdi duydum intten bakcam... paı 4g/5g nedir onuda tam olarak bilmiyorum benimkinde paı nın karşısında 4g/5g yazıyor ama bu normalmi değilmi... poffffsss şimdi bi de ona taktım... [/QUOTE .!.:aleyküm selam... öncelikle paı 4g/5g ise normal zaten. benim değerim 4g/4g... trizomi ise anne ve babadan gelen 23'er kromozomdan bir tanesinin ayrılamaması neticesinde kromozom sayısının fazla olması.. yani benim yaramaz 6 no.ul kromozomunu bırakamamış 6 no.lu kromozomdan 3 tane vardı yani... mongol yani down sendromu da bir durum down sendromlu bebeklerde de 21. kromozom (yanlış hatırlamıyorsam) 3 tane oluyor 2 olması gerekirken... vs...
geçmiş olsun canım sende de kan pıhtılaşması çıkmış umarım en kısa zamanda hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın
angel34 iğneyi karından mı vuruyorsun? acı veriyormu ? çok merak ediyorum ve korkuyorum. düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.
kızlar günaydın dün konturolüm vardı 21 haftalık olmuşum 430gr gelişimi iyi dedi teyzeleri
topiğe girdiğimden beri geçmişi okuyordum yeni bitti
ben şimdilik dinleniyorum dediğim gibi pazartesi belli olacak değerlerim hala az artıyor
Günaydınlar:))
Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun arkadaşlarhihoyyyt
İnşallah hepimizin dilekleri, hayalleri gerçek olsun...zemuszemus
2010 bebişlerimizi sağlıkla, kolaylıkla kucaklarımıza alacağımız güzel bir yıl olsun..Sevdiklerimize ve bize sağlık ve huzur getirsin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?