Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım iğneye erken başlayacağın için telaşlanma bence.
Benim doktorumda iğneye korunmayı bıraktığım ilk ay adetime bir hafta kala kan testi yaptırıp başlatmıştı.
Allaha şükür hamileydim ama neticede öğrendiğimde düşük bir değerdi, kese falan ultrasonda gözükmüyordu. Biz yine de hemen o gün iğneye başlamıştık.
Zaten hamile korunmayı bırakmadan 3 ay öncesinden de aspirin ve folic asite başlatmıştı.
Ki benim değerlerim için doktorum aslında çok da yüksek olmadığını söylemişti, buna rağmen iğne için ne kalp atışlarını duymayı bırak keseyi görmeyi bile beklemedik.
ıyi ki de beklememişiz diyorum şimdi..

ınşallah ilk aydan hamile kalır ve bu iğnelerin de yardımı ile meleğine kavuşursun / hepimiz kavuşuruz :))

ığne konusunda da sıkma kendini, bende çok korkuyordum ama korktuğumuz kadar can acıtan bişe değil inanki..Hele 10-15 gün içinde insan alışıyor ben şimdi hap yutar gibi iğne oluyorum vallahi..Hiç takmıyorum..Eşim yapıyor banai yeni başlayacak arkadaşlara avsiyem kendi kendine yapmak daha zor oluyor..
Eğer mümkünse eşleriniz öğrensin ve yapsın.
Benim eşim iğneye bakamazdı bile ama baktı ben beceremiyorum, her yerimi morartmaya başaldım, 1-2 kez hemşireye gittik o eşime gösterdi, artık o yapıyor..
Hem bu sürece onları da dahil etmek gerek, neler yaşandığını onlar da bizzat anlasınlar di mi:))

Son düzenleme:

sağolasın gülaycım birazda olsa içim rahatladı. inşallah bu gece rahat uyurum. 2 gündür yatağa girdiğimde hep bu iğne olayı aklıma geliyor karnım ağrılar giriyordu. inşallah bu gece güzel uyurum.

canım bu arada teşekkür ederim inşallah ilk ay hamile kalırsın demişsin ya. hamilelerin duası kabul olurmuş. ayyy bende öyle hissediyorum belkide olmayacak ama yürekten istersem olur belki.

slm canım geçen haftaya kadar primer hastanesindeki ibrahim halil büyükbeşe ye gidiyordum bugün itibariyle üniversitenin prof doktoru irfan kutlara gidiyorum
senin doktorun kim
canım ne olur sakın hatta sana yalvarırım sakın ibrahim büyükbeşeye gitme ben hayatımda bukadar vicdansız umursamaz ve korkak bir insan görmedim 28+3 günlük bebeğimi kaybetmeme neden oldu ve eğer ameliyata alınmasaydım hayatıma mal olacaktı bende ileri derecede preeklampsi oldu daha 22. haftadayken durumum belliymiş ama dr hiçbir ilaç takviyesinde bulunmadı beni başından atmaya çalıştı adanaya git orda alsınlar bebeğini dedi halbuki benim hiç kaybedecek zamanım yoktu bizde küvöz yok dedi ama tüm drların bu tür acil durumlar için kendi hastanesinde ayırdığı küvözü olurmuş 5 hastane gezdim öğlen 11 den akşam 9 a kadar sonunda hiç gitmediğim gebeliğimi ve durumumu bilmeyen nurettin kavcı beni ameliyat etmeyi kabul etti adam ameliyattan sonra küfür etmiş b.beşeye neredeyse rahmim alınacak duruma gelmiş eğer biraz daha geç kalsaymışım canıma aml olacakmış ya ibrahim büyükbeşe ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor özür dilerim içim çok dolu ona karşı çok yer işgal ettim ama tatlım lütfen ona gitme ben şimdi hatemde bülent kahramana gidiyorum çok ilgili bir dr şimdilik herşey yolunda gidiyor

desteğiniz için sağolasınız kızlar. inanın böyle şeyleri yaaşyanlarla paylaşmak rahatlatıyor insanı.Benim eşim sağlıkçı iğnemi o yapacak. Belkide dediğin gibi büyütülecek bişe yok ama yaşamadığımız bişe olduğu için bilmeyince kafamızda kurup büyütüyor olabiliriz.Dün eşim bana zor elde edilen şeyler daha değerli olur dedi. Ben zor elde etmesemde yine severdim ve değerli olurdu ama madem bu kadar zorlu süreçten geçicem bebişim için daha dikkat etmeliyim kendime. Ben zaten çocuk düşkünüyüm. Evde yokluğu hissediliyor.2.5 senelik evliyiz.Umarım kızlar bu kadar acı bir süreçten sonra yüzümüz güler.Ve bebişlerimize kavuşuruz.

Ya bide kızlar kan cıvıtıcı iğne çok riskliymiş özellikle benim için. Bende ülser var. Aç kalmamam gerekiyormuş iğneyi vurulmaya başladığım zaman allah korusun mide kanaması bile geçirebilirmişim. Sizde midenizi sakın boş bırakmayın.

Günaydın canım
bende şimdiden herkesin yeni yılını kutlarımm opuyorumnanaktan
2010 da sağlıkla allah isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun inşallah

günaydın canım. Seninde yeni yılını kutlu olsun.2010 yılı hepimize anne sıfatını kazandırsın inşalllaaah.

ya kızlar bana doktor foli asit yazmadı. sanırım ben şuan kan şurubu kullanıyorum onda da B12 varmış ondan olabilir dimi?

ama ben baktım B12 yazıyor içeriğinde.Bende düşük yaptığım sırada çok kan kaybetmişim o yüzden kansızlık çıktı. ondan yazdı. Adı Folibol ilacın.

ama ben baktım B12 yazıyor içeriğinde.Bende düşük yaptığım sırada çok kan kaybetmişim o yüzden kansızlık çıktı. ondan yazdı. Adı Folibol ilacın.
hımmmmm ok canım folbiol olduğunu bilmiyordum folbiol aldıktan sonra zaten folik asite ihtiyacın yok hepsini içeriyor çünkü

kayseride mustafa başbuğ içinde çok iyi diyorlar. hatta ben ona gidicektim. ama burdada o testlerin yapıldığını duyunca vazgeçtim.

evet cnm başbuğa bende gittim ama şimdi ertürke devam ediyorum memnunumda sonuçta tedavi belli artık yapılacak şeyde ertürk baya ilgili şekilde devam ediyo inş.böle gider çokta korkuyorum.sen hangi şehirdesin?

cnm eğer ünv.yaptırırsan ank.yollamıyolar.ama ünv.hali belli.ayrıca başbuğ ünv.muayene etmiyo özeline gidersin ancak.doğumuda istediğin hastanede yapıyo ama özel hasta isen.ben ünv.doğum yapma taraftarı değilim.

muco cum sen bide bağbuğa git bence ank.ile kıyasla ona göre karar ver cnm.ama maddi olarak ne düşünüyosun bilemiyorum.başbuğun da lütfü beyden kalır yanı yok yani bundan eminim.ayrıca başbuğ daha canayakın gerilmiyosun cnm.hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…