Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonuçlarım çıkmış folbiol ve coraspirin 100 mg lık kullancakmışım hamile kalınca fraxipirin 0,3 lük kullanccakmışım bide vajinada mikrop üremiş fitil verdi onu kullancakmışım

kızlar nihayet bende hamileyim mthfr 667 heterozigot diğerleri normal clexean 0.4 lük iğneye dün başladım benide listeye alın son adet 1 aralık inşallah bu sefer olur allah isteyen herkese versin

kızlar nihayet bende hamileyim mthfr 667 heterozigot diğerleri normal clexean 0.4 lük iğneye dün başladım benide listeye alın son adet 1 aralık inşallah bu sefer olur allah isteyen herkese versin

hayırlı olsun canım. allah tamamına erdirsin. darısı bize dediğin gibi. Bu arada herkezin yeni yılı kutlu olsun. allah hepimize bu yıl sağlıklı bebekler yollasın inşallah

emel tebrikler,bugün güzel bir haber almak müthiş oldu.....
crawford,senin tüm yazdıklarını okudum canım,lütfen rahat ve sakin olmaya çalış,biliyorum zor ama bunun için çaba sarfet,inan kafan sürekli karışıkken ve endişe içindeyken daha fazla enerji sarfediyorsun : ) iğne seni çok korkutmuş,ama 14 Ekim den beri bende hergün iğnemi oluyorum ve inan kan vermek daha çok can acıtıyor,ben ilk zamanlarda kendim göbekten yaptım,bana göre en az acıyan yer göbek,daha sonra mide bulantılarım falan başlayıp halsizleşince eşime yaptırmaya başladım koldan,bir kerede bacaktan denedik ama benim bacaktan acıdı
Walla midem bulanıp çıkarmayayım 3 kere iğne olmaya razıyım : )) bu arada bende mide hastasıyım,mide kanaması geçmişimde var,ama iğneden dolayı birşey yaşamadım,zaten gebelikte mide şikayetlerin ister istemez artıyor,rennie ve talcid ile geçiştiriyorum onuda : ))
inşallah çabucak gebe kalırsın,hayırlı zamanda : )))
yeni bir yıl,yeni umutlar,yeni hamişleri,yeni bebişler..........
2010 2009 u aratmasın,gönlünüzden geçen herşey gerçek olsun arkadaşlar,sevdiklerinizle birlikte sağlıklı,huzurlu,bol kazançlı bir yıl diliyorum : ))

ya denden ne güzel moral veriyorsun bana. allah razı olsun. bu topik insanları kendine getiriyor. güzel dileklerin için teşekkürler canım. Halimize binlerce kez şükürler olsun allahtan çaresi var. Ve normal yoldan hamile kalıyoruz.bitek süreç biraz zorluyacak ama onada bebekler için katlanıcaz.haklısın. yine allahın şanslı kuluyumda ilk düşük sonrası bu testi yaptırdım. Yoksa kaç kayıp olucaktı düşünmek bile istemiyorum. Sen bebeğini sağlıkla kucağına alda bizim için umut da artar ,korkuda azalır emin ol canım. Bend esana 2010 yılında anneliğin tadına varmanı o yüce ve tarifi zor duyguyu yaşamanı temenni ediyorum.

evet canım o yüzden yazmamış olabilir. sana katılıyorum. yoksa bütün kadın doğumcular ilk başta folik asit yazarlar.

folik asit b9 vitamini yani b vitamini grubu. bide b 12 vitamini ya multi vitaminlerin içinde var yada benexol gibi ayrı ilaçlar içinde . ben b 12 için enjeksiyon tercih ediyorum çünkü ilaç çok kötü kokuyor.. ayrıca ilaç hergün içmem gerekiyor. ama iğneyi 15 günde bir yaptırıyorsun. daha rahat geldi bana...

ya kızlar bişe sorucam. şimdi bizde kanda pıhtılaşma sorunu olduğu için kan cıvıtıcı iğne vurulacağız ya. peki daha sonra bizim kan ne durumda iğneden sonra diye hep kan tahlili mi vereceğiz bunu merak ettim.

tahlil konusunda bilgim yok ama doktorum görkem bey e ben doğum konusunu sormuştum.. her halukarda kan kaybı yaşanacak nasıl olacak diye. doğumdan 1 gün önce iğneyi kesmemiz yeterli oluyor demişti...asprinde 1 hafta önce kesmek gerekir ama bunları düşünmek için erken bi yolcumuz çıksın yola demişti... üstünden 3 ay geçti ben cesaretimi toplayıp yolcuyu hareket ettiremedim o da işin diğer boyutu tabi....

ilaç hamilelere daha pis kokuyormuş. şuan allahtan öyle bir durum yok hamile kalana kadar biter benim şuruplar. 6 kutu yazdıydı. 17 aralıkta gittiydim.bugün 21 gün oldu 5 günde 1 kutusu bitiyor.3. kutuya geçtim.hemen bitsin istiyorum. hamileyken bende içemem midem çok hassas tiksinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…