saol eleynacım seninde yeni yılın kutlu olsun :)
canım kan ilacında folik asit olabilir ferblex fol de var mesela o yüzden yazmamış olabilir mi
kızlar nihayet bende hamileyim mthfr 667 heterozigot diğerleri normal clexean 0.4 lük iğneye dün başladım benide listeye alın son adet 1 aralık inşallah bu sefer olur allah isteyen herkese versin
emel tebrikler,bugün güzel bir haber almak müthiş oldu.....
crawford,senin tüm yazdıklarını okudum canım,lütfen rahat ve sakin olmaya çalış,biliyorum zor ama bunun için çaba sarfet,inan kafan sürekli karışıkken ve endişe içindeyken daha fazla enerji sarfediyorsun : ) iğne seni çok korkutmuş,ama 14 Ekim den beri bende hergün iğnemi oluyorum ve inan kan vermek daha çok can acıtıyor,ben ilk zamanlarda kendim göbekten yaptım,bana göre en az acıyan yer göbek,daha sonra mide bulantılarım falan başlayıp halsizleşince eşime yaptırmaya başladım koldan,bir kerede bacaktan denedik ama benim bacaktan acıdı
Walla midem bulanıp çıkarmayayım 3 kere iğne olmaya razıyım : )) bu arada bende mide hastasıyım,mide kanaması geçmişimde var,ama iğneden dolayı birşey yaşamadım,zaten gebelikte mide şikayetlerin ister istemez artıyor,rennie ve talcid ile geçiştiriyorum onuda : ))
inşallah çabucak gebe kalırsın,hayırlı zamanda : )))
yeni bir yıl,yeni umutlar,yeni hamişleri,yeni bebişler..........
2010 2009 u aratmasın,gönlünüzden geçen herşey gerçek olsun arkadaşlar,sevdiklerinizle birlikte sağlıklı,huzurlu,bol kazançlı bir yıl diliyorum : ))
evet canım o yüzden yazmamış olabilir. sana katılıyorum. yoksa bütün kadın doğumcular ilk başta folik asit yazarlar.
kullandığın ilaçları yazabilir misin çok merak ettimevet canım o yüzden yazmamış olabilir. sana katılıyorum. yoksa bütün kadın doğumcular ilk başta folik asit yazarlar.
ya kızlar bişe sorucam. şimdi bizde kanda pıhtılaşma sorunu olduğu için kan cıvıtıcı iğne vurulacağız ya. peki daha sonra bizim kan ne durumda iğneden sonra diye hep kan tahlili mi vereceğiz bunu merak ettim.
folik asit b9 vitamini yani b vitamini grubu. bide b 12 vitamini ya multi vitaminlerin içinde var yada benexol gibi ayrı ilaçlar içinde . ben b 12 için enjeksiyon tercih ediyorum çünkü ilaç çok kötü kokuyor.. ayrıca ilaç hergün içmem gerekiyor. ama iğneyi 15 günde bir yaptırıyorsun. daha rahat geldi bana...
kullandığın ilaçları yazabilir misin çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?