Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar çok halsizim sabahın köründe gittim 7 tüp kan verdim sonra koştur koştur okula gittim çok yorgun hissediyorum dünde öyleydim anlamadım ne oluyo ki sanırım sık sık kan vermekten amaaaaan sanki çok var da b12 eksin folik asit eksik demir eksin ne yapsın beden değil mi amakaydirigubbakcemile3 offf sizi de özlüyorum ama bu aralar az gelcem sizde beni ösleyin emikaydirigubbakcemile3

hadi bakalım gülüş inşallah hamilesindir sende.
den den gittin sanırım amyosenteze inşallah kolay geçmiştir şu anda belki yeni oluyosundur.hadi sende güzel haberlerle gel inşallah
ah inşallah canım inşallah size yarın kan tahlilinden sonra güzel haber veririm
umarım denden de sorunsuz şekilde amniyosentez yaptırabilmiştir :Saruboceq:

inşallah canımcım yaaa opuyorumnanaktan

kaç gün geçti adetin? bak benim 3 gün geçmişti.sabah erkenden kalkıp yaptım idrarda çıktı.hadi inşallah bende heyecanlandım :CüvCüv: çünkü o an o kadar güzelki ben ve eşim hüngür hüngür ağladık.titriyordum ben 3.5 yıl bekleyipte olunca böyle seviniyo insan demekkihihoyyyt

yaaa bilmem mi ilk hamileliğimi öğrendiğimde bizde deli gibi ağlamıştık inan benim de içim kıpır kıpır pazar günü olması gerekiyordu yani daha 2 gün geçti ama çatlatma iğnesi olduğum ve kocişle dr dediklerini :kedi: yaptığımız için umutluyum yarın sabah bende yapıcam testi sonrada kantahlili ve inşallah iğnelere yarın başlarım :Saruboceq:

inşallah canım zaten çatlama iğnesi kullandığında adetin hiç geçmez tutmamışsa .ben hemen olurdum.güzel haber alacaz senden :dance::dance:

inşallah canım..
kızlar kıskanıyorum amaaaa yaaaa beni de bekleyin dicem ama benim bekleyecek bişeyim de yokkk... neyse allah rast getirsin inşaallah....ha desem şimdi başlıcam ama neyse yaaaa... siz gayretlisiniz şevkinizi kırmayayım şimdi.... valla iki gün sonra hamileyim dersem şaşırmayın galeyane geliyorum sayenizde...:))))))))

yarın inşallah böyle olurum sevinçten akannehir

aman bayılma bebeğine güçlü anne gerek canım.ben şimdi çıkacam biraz uzanayım.bugün sağ kalçama vuran ağrı arttı .zor yürüyorum bazen.hamileliğin sonlarında olurmuş bu ağrı benimki neden böyle anlamadım.kemik batıyo sanki eğilemiyom oturamıyom, yatakta dönerken acayip ağrıyo.14.haftam bitiyo yarın kısmet olursa .inşallah bu ağrıyı doğuma kadar çekmem

yok yok sen merak etme ben başta bi bayılıym sonra mümkün değil kimse bana bişi yaptıramaz :1no2: canım ya o senin kemik yapınla alakalı olabilir canını sıkma her hamilelik aynı belirtiyi vermez maaşallah maaşallah eğer hamile kaldığında kilo olarak zayıfsan kemiklerinde genişliyor olabilir hadi bakalım dinlen biraz :1hug:

aaaa ne güzel olur dimi ama sende böyle bir haber versen hem galeyane gelsen fena mı olur alkisalkisalkis

slm kızlar..yarın sabah yola çıkıyorum ankaraya gitmek için.perşembe sabah 9 da hacettepede histeroskopimi yapacak lütfü hocam öğleden sonrada kendisiyle görşeceğiz ...son noktayı koyacak artık...meleğime dahada yaklaşmış olacağım...korkuyorum heyecanlıyım ama çoooooook umutluyum :))

güzel haberlerle dönersin inş.canım.hakkında hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar
şu an uzanarak yazıyorum size 24 sa.tuvalet ihtiyacım dışında kalkmayacak ve 2 gün boyunca 8 sa.ara ile minoset içecekmişim
Amniyosenteze gelince,çok şükür sorunsuz geçti 5 dk.bile sürmedi
16:15 de doktor aldı bizi,annem,ablam,eşim hepimiz girdik.Ben uzandım ve doktor önce ultrason ile bebeğin yerini tespit edip nereden giriş yapacağına karar verdi,ben çok acırmı deyince karnıma bir çimdik attı,işte bu kadar dedi,ama ben yemedim tabii,sizin çmdik bence iğneden daha fazla acıtıyor dedim,doğru dedi : ))
sonra baticonla karnımı 4 kere strelize etti ve yaklaşık 20 cm lik iğneyi batırdı,karnıma batırınca değil ama rahmime girişini hissettim,sıvıyı çekmeye başadılar gelmedi,ikincide yine gelmedi,üçüncüde iğnenin yerini değiştirdi biraz neyse sıvı geldi ve 2 tüp aldılar,bir ara bizimki eliyle iğneye tepki verdi ama doktor iğneyi çekti elinden
çok şükür atlattık 15 gün sonra sonuç çıkacak
hiç de korkulacak bişey yokmuş çok şükür

canım benim çok şükür. atlattın sonuçta iyi olur inşallah.dikkat et sen iyi bak kendine.peki pıhtılaşma tahlillerine ne dedi.anladığım kadarıyla pıhtılaşma yok.iğneyi ne yapacan bırakacanmı

DENDEN sanırım geçmişi okuyorsun canım tekrar geçmiş olsun.ben çıkacam ilerleyen saatte tekrar girrim.geçmiş olsun tekrar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…