ah inşallah canım inşallah size yarın kan tahlilinden sonra güzel haber veririmhadi bakalım gülüş inşallah hamilesindir sende.
den den gittin sanırım amyosenteze inşallah kolay geçmiştir şu anda belki yeni oluyosundur.hadi sende güzel haberlerle gel inşallah
olmadım daha olmadım :teytey: yarın inşallah güzel haber veririm size hihoyyyt
inşallah canımcım yaaa opuyorumnanaktanHadi bakalım bekliyoruz heyecanla :))
İnşallah sağlıkla başlamıştır gebeliğin ve sonuna dek sürer canımcım:1hug:
inşallah canımcım yaaa opuyorumnanaktan
yaaa bilmem mi ilk hamileliğimi öğrendiğimde bizde deli gibi ağlamıştık inan benim de içim kıpır kıpır pazar günü olması gerekiyordu yani daha 2 gün geçti ama çatlatma iğnesi olduğum ve kocişle dr dediklerini :kedi: yaptığımız için umutluyum yarın sabah bende yapıcam testi sonrada kantahlili ve inşallah iğnelere yarın başlarım :Saruboceq:kaç gün geçti adetin? bak benim 3 gün geçmişti.sabah erkenden kalkıp yaptım idrarda çıktı.hadi inşallah bende heyecanlandım :CüvCüv: çünkü o an o kadar güzelki ben ve eşim hüngür hüngür ağladık.titriyordum ben 3.5 yıl bekleyipte olunca böyle seviniyo insan demekkihihoyyyt
yaaa bilmem mi ilk hamileliğimi öğrendiğimde bizde deli gibi ağlamıştık inan benim de içim kıpır kıpır pazar günü olması gerekiyordu yani daha 2 gün geçti ama çatlatma iğnesi olduğum ve kocişle dr dediklerini :kedi: yaptığımız için umutluyum yarın sabah bende yapıcam testi sonrada kantahlili ve inşallah iğnelere yarın başlarım :Saruboceq:
yarın inşallah böyle olurum sevinçten akannehirinşallah canım zaten çatlama iğnesi kullandığında adetin hiç geçmez tutmamışsa .ben hemen olurdum.güzel haber alacaz senden :dance::dance:
kızlar kıskanıyorum amaaaa yaaaa beni de bekleyin dicem ama benim bekleyecek bişeyim de yokkk... neyse allah rast getirsin inşaallah....ha desem şimdi başlıcam ama neyse yaaaa... siz gayretlisiniz şevkinizi kırmayayım şimdi.... valla iki gün sonra hamileyim dersem şaşırmayın galeyane geliyorum sayenizde...:))))))))inşallah canım..
yarın inşallah böyle olurum sevinçten akannehir
yok yok sen merak etme ben başta bi bayılıym sonra mümkün değil kimse bana bişi yaptıramaz :1no2: canım ya o senin kemik yapınla alakalı olabilir canını sıkma her hamilelik aynı belirtiyi vermez maaşallah maaşallah eğer hamile kaldığında kilo olarak zayıfsan kemiklerinde genişliyor olabilir hadi bakalım dinlen biraz :1hug:aman bayılma bebeğine güçlü anne gerek canım.ben şimdi çıkacam biraz uzanayım.bugün sağ kalçama vuran ağrı arttı .zor yürüyorum bazen.hamileliğin sonlarında olurmuş bu ağrı benimki neden böyle anlamadım.kemik batıyo sanki eğilemiyom oturamıyom, yatakta dönerken acayip ağrıyo.14.haftam bitiyo yarın kısmet olursa .inşallah bu ağrıyı doğuma kadar çekmem
aaaa ne güzel olur dimi ama sende böyle bir haber versen hem galeyane gelsen fena mı olur alkisalkisalkiskızlar kıskanıyorum amaaaa yaaaa beni de bekleyin dicem ama benim bekleyecek bişeyim de yokkk... neyse allah rast getirsin inşaallah....ha desem şimdi başlıcam ama neyse yaaaa... siz gayretlisiniz şevkinizi kırmayayım şimdi.... valla iki gün sonra hamileyim dersem şaşırmayın galeyane geliyorum sayenizde...:))))))))
ayyyyy inşallah canım ya inşallah delikafaduldengülüş yarın güzel haberini alırız inşallah...........
slm kızlar..yarın sabah yola çıkıyorum ankaraya gitmek için.perşembe sabah 9 da hacettepede histeroskopimi yapacak lütfü hocam öğleden sonrada kendisiyle görşeceğiz ...son noktayı koyacak artık...meleğime dahada yaklaşmış olacağım...korkuyorum heyecanlıyım ama çoooooook umutluyum :))
merhaba arkadaşlar
şu an uzanarak yazıyorum size 24 sa.tuvalet ihtiyacım dışında kalkmayacak ve 2 gün boyunca 8 sa.ara ile minoset içecekmişim
Amniyosenteze gelince,çok şükür sorunsuz geçti 5 dk.bile sürmedi
16:15 de doktor aldı bizi,annem,ablam,eşim hepimiz girdik.Ben uzandım ve doktor önce ultrason ile bebeğin yerini tespit edip nereden giriş yapacağına karar verdi,ben çok acırmı deyince karnıma bir çimdik attı,işte bu kadar dedi,ama ben yemedim tabii,sizin çmdik bence iğneden daha fazla acıtıyor dedim,doğru dedi : ))
sonra baticonla karnımı 4 kere strelize etti ve yaklaşık 20 cm lik iğneyi batırdı,karnıma batırınca değil ama rahmime girişini hissettim,sıvıyı çekmeye başadılar gelmedi,ikincide yine gelmedi,üçüncüde iğnenin yerini değiştirdi biraz neyse sıvı geldi ve 2 tüp aldılar,bir ara bizimki eliyle iğneye tepki verdi ama doktor iğneyi çekti elinden
çok şükür atlattık 15 gün sonra sonuç çıkacak
hiç de korkulacak bişey yokmuş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?