yasemin inşallah herşey yolunda gider... meleğine en kısa zamanda kavuşursun.... yolun açık olsun tüm işlerin rastgelsin...slm kızlar..yarın sabah yola çıkıyorum ankaraya gitmek için.perşembe sabah 9 da hacettepede histeroskopimi yapacak lütfü hocam öğleden sonrada kendisiyle görşeceğiz ...son noktayı koyacak artık...meleğime dahada yaklaşmış olacağım...korkuyorum heyecanlıyım ama çoooooook umutluyum :))
merhaba arkadaşlar
şu an uzanarak yazıyorum size 24 sa.tuvalet ihtiyacım dışında kalkmayacak ve 2 gün boyunca 8 sa.ara ile minoset içecekmişim
Amniyosenteze gelince,çok şükür sorunsuz geçti 5 dk.bile sürmedi
16:15 de doktor aldı bizi,annem,ablam,eşim hepimiz girdik.Ben uzandım ve doktor önce ultrason ile bebeğin yerini tespit edip nereden giriş yapacağına karar verdi,ben çok acırmı deyince karnıma bir çimdik attı,işte bu kadar dedi,ama ben yemedim tabii,sizin çmdik bence iğneden daha fazla acıtıyor dedim,doğru dedi : ))
sonra baticonla karnımı 4 kere strelize etti ve yaklaşık 20 cm lik iğneyi batırdı,karnıma batırınca değil ama rahmime girişini hissettim,sıvıyı çekmeye başadılar gelmedi,ikincide yine gelmedi,üçüncüde iğnenin yerini değiştirdi biraz neyse sıvı geldi ve 2 tüp aldılar,bir ara bizimki eliyle iğneye tepki verdi ama doktor iğneyi çekti elinden
çok şükür atlattık 15 gün sonra sonuç çıkacak
hiç de korkulacak bişey yokmuş çok şükür
merhaba arkadaşlar
şu an uzanarak yazıyorum size 24 sa.tuvalet ihtiyacım dışında kalkmayacak ve 2 gün boyunca 8 sa.ara ile minoset içecekmişim
16:15 de doktor aldı bizi,annem,ablam,eşim hepimiz girdik.Ben uzandım ve doktor önce ultrason ile bebeğin yerini tespit edip nereden giriş yapacağına karar verdi,ben çok acırmı deyince karnıma bir çimdik attı,işte bu kadar dedi,ama ben yemedim tabii,sizin çmdik bence iğneden daha fazla acıtıyor dedim,doğru dedi : ))
sonra baticonla karnımı 4 kere strelize etti ve yaklaşık 20 cm lik iğneyi batırdı,karnıma batırınca değil ama rahmime girişini hissettim,sıvıyı çekmeye başadılar gelmedi,ikincide yine gelmedi,üçüncüde iğnenin yerini değiştirdi biraz neyse sıvı geldi ve 2 tüp aldılar,bir ara bizimki eliyle iğneye tepki verdi ama doktor iğneyi çekti elinden
hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle :1hug:slm kızlar..yarın sabah yola çıkıyorum ankaraya gitmek için.perşembe sabah 9 da hacettepede histeroskopimi yapacak lütfü hocam öğleden sonrada kendisiyle görşeceğiz ...son noktayı koyacak artık...meleğime dahada yaklaşmış olacağım...korkuyorum heyecanlıyım ama çoooooook umutluyum :))
merhaba arkadaşlar
canım benimmm çok geçmiş olsun aklım sende kalmıştı dünden beri. sana korkulacak bişey olmadığını söylemiştim... inşaallah sonuçlarında temiz çıkar...merhaba arkadaşlar
aaaa ne güzel olur dimi ama sende böyle bir haber versen hem galeyane gelsen fena mı olur alkisalkisalkis
kızlar siz kaçmışsınız zaten bende evime gidiyorum umarım yarın güzel haber veririm hepinize iyi akşamlar
merhaba kızlar maalesef olmadı dün akşam eve gittim 1 saat sonra kanamam oldu sabah dr gittim yumurtlamandan hiçbir sorun yok rahmin çalışmasında sorun yok ancak rahim duvarınız ince dedi bunu daha öncede söylemişti ama şimdi eğer gerekirse kamera ile bakılabileceğini doğumda rahim duvarının ciddi hasar gördüğünü söyledi şimdi yine klomen verdi bide östrojen ilacı bu ilaç normalde günde 1 defa kullanmak gerekiyormuş ama dr 8. adet gününde 2şer tane almaya başlamamı söyledi ilacın yan etkileri ödem, kilo atışı vs offff 58 den 53 e zor düşmüştüm neyse anlayacağınız kızlar kocişle maç yapmaya devam etcez eğer bu tedavide sonuç vermezse iğne tedavisine başlayacakmış onun ne olduğunu bilmiyorum
beni soran merak eden herkesi tek tek opuyorumnanaktan ilginiz beni çok mutlu etti inanın
denden canım bende seni merak etmiştim umarım sonuçların tertemiz çıkar
merhaba kızlar maalesef olmadı dün akşam eve gittim 1 saat sonra kanamam oldu sabah dr gittim yumurtlamandan hiçbir sorun yok rahmin çalışmasında sorun yok ancak rahim duvarınız ince dedi bunu daha öncede söylemişti ama şimdi eğer gerekirse kamera ile bakılabileceğini doğumda rahim duvarının ciddi hasar gördüğünü söyledi şimdi yine klomen verdi bide östrojen ilacı bu ilaç normalde günde 1 defa kullanmak gerekiyormuş ama dr 8. adet gününde 2şer tane almaya başlamamı söyledi ilacın yan etkileri ödem, kilo atışı vs offff 58 den 53 e zor düşmüştüm neyse anlayacağınız kızlar kocişle maç yapmaya devam etcez eğer bu tedavide sonuç vermezse iğne tedavisine başlayacakmış onun ne olduğunu bilmiyorum
beni soran merak eden herkesi tek tek opuyorumnanaktan ilginiz beni çok mutlu etti inanın
denden canım bende seni merak etmiştim umarım sonuçların tertemiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?