Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yasemin inşallah herşey yolunda gider... meleğine en kısa zamanda kavuşursun.... yolun açık olsun tüm işlerin rastgelsin...

geçmiş olsun canım inş sonuçlarda temiz çıkar...canım benim bebiş hissetti demek ya.....

çok şükür atlattın canım

hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle :1hug:

uuyyhh kıyamam ben bu meleğeeee opuyorumnanaktan teyzesi yesin o minik minik elleri :asigim: cok şükür atlattın denizcim..şu 24 saatide dinlenerek gecirdinmmi tamamdır inşallah?sonuclar ne zaman cıkıcak?birde gecmişi cok bilmiyorum o yuzden sorucam neden amniyosentez yapıldı?

Günaydınlar :)

Geçmiş olsun Denden cim..ınşallah güzel sonuçlar alacaksın bak gör, Dinamiss dediydi dersin:)

Gulusss test yapmadın mı canım yaaa hadi bekliyorum bak ben de Deniz desositososito

Yasemin canım yolun da şansın da açık olsun, umarım kontrollerin herşeyin kolayca halledilir:)

canım benimmm çok geçmiş olsun aklım sende kalmıştı dünden beri. sana korkulacak bişey olmadığını söylemiştim... inşaallah sonuçlarında temiz çıkar...

aaaa ne güzel olur dimi ama sende böyle bir haber versen hem galeyane gelsen fena mı olur alkisalkisalkis

hiç fena olmaz aslında ama kendimi bu fikre biraz daha hazırlamam gerekiyor canım benim... ilk adım olarak gebelik öncesi tüm tüylerimden kurtulmak için epilasyona başladım.. gelecek hafta diş doktorumla randevum var.. bir kaç ay sürer tadilat ondan sonra başlarım herhalde... bu adımları atmak bile benim için çok büyük o yüzden bu cümleleri ben mi kuruyorum bu adımları ben mi atıyorum diye kendime şaşırmıyor değilim...

kızlar siz kaçmışsınız zaten bende evime gidiyorum umarım yarın güzel haber veririm hepinize iyi akşamlar

canım naptın tahlil yaptın mııı çokkk merak ediyorummm.. inşaallah hayırlı haber verirsin... bugün herşey güzel olsun nolurrrrr....

gulu27 merakle seni bekliyorum canım inşallah güzel haberlerle dönersin aklım hep sende
hadi gelde yaz bize sonucu biran önce kuzu

merhaba kızlar maalesef olmadı dün akşam eve gittim 1 saat sonra kanamam oldu sabah dr gittim yumurtlamandan hiçbir sorun yok rahmin çalışmasında sorun yok ancak rahim duvarınız ince dedi bunu daha öncede söylemişti ama şimdi eğer gerekirse kamera ile bakılabileceğini doğumda rahim duvarının ciddi hasar gördüğünü söyledi şimdi yine klomen verdi bide östrojen ilacı bu ilaç normalde günde 1 defa kullanmak gerekiyormuş ama dr 8. adet gününde 2şer tane almaya başlamamı söyledi ilacın yan etkileri ödem, kilo atışı vs offff 58 den 53 e zor düşmüştüm neyse anlayacağınız kızlar kocişle maç yapmaya devam etcez eğer bu tedavide sonuç vermezse iğne tedavisine başlayacakmış onun ne olduğunu bilmiyorum
beni soran merak eden herkesi tek tek opuyorumnanaktan ilginiz beni çok mutlu etti inanın
denden canım bende seni merak etmiştim umarım sonuçların tertemiz çıkar

Canım benim hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay alırız güzel haberini umarım bu ayki tedavi işe yarar
östrojen ilacından bende kullanıyorum hemde günde 3tane 10günde 4kilo aldım :gitme: ama yapacak bişey yok mecbur meleklerimiz için katlanıcaz kilolarada yeterki onlar sağlıkla gelsinler bize

kızlar Rabbim taşıyabildiğimizden fazlasını vermesin yardımcımız olsun...

ben frakxiparine 0.3 mg kullandım 8ay boyunda yaklaşık 285tane göbegimden kendim vurdum kevgire dönmüştüm şükür melegim kucagımda 4aylık oldu

Canım yaa üzme sakın kendini..Önemli olan sağlıkla olması, hayırlısı ile kucağına gelecek zamanda olması..
İnşallah en kısa zamanda alırız güzel haberini...
Kiloları da dert etme, doğumdan sonra hepsini toptan verirsin olur biter:)

Asprin Kadında kısırlığa iyi geliyor:
Arjantinli uzmanlar, çocuk sahibi olamayan bir grup kadın üzerinde testler yaptı. Kadınlardan bir bölümüne sadece kısırlık ilacı, diğer gruba ise kısırlık ilacıyla birlikte 100 miligram Aspirin verildi.
Aspirin, yumurtalıkta kan dolaşımını artırdığı için, ilacı Aspirinle alanların hamile kalma şansı yüzde 40 arttı. Sadece kısırlık ilacı alanlarda ise yüzde 20 artış görüldü.

Kaşıntıyı kesiyor:
Birkaç tablet Aspirin’i ezip toz haline getirin. Elde ettiğiniz tozu bir miktar nemlendiriciyle karıştırıp kaşınan bölgeye sürün. Bu losyon Aspirin’in cilde nüfuz etmesini sağlayacak ve kaşıntıyı durduracaktır.

Tansiyonu düşürüyor:
ıspanyol bilimadamlarının yaptığı bir araştırma, Aspirin’in yüksek tansiyona iyi geldiğini ortaya koydu. Her gün alınan 100 miligram aspirin büyük ve küçük tansiyonu belirgin oranda düşürüyor.
Ancak uzmanlar uyarıyor: Aspirini sabah değil, geceleri içmelisiniz.

Aspirin Güneş yanığına karşı:
Yazın bir anda korunmasız olarak güneşin altında kalmaktan kaynaklanan yanıklar bir hayli can yakıcıdır ve ardından cildin kabarcıklar şeklinde su toplamasına neden olur. Ancak çok fazla güneş altında kaldıktan en az bir-iki saat sonra alınacak iki adet Aspirin hem yanmayı hem de cildin su toplanmasını azaltır.

Kalp dostu:
Günde en az 75 miligram Aspirin almak kanı inceltip damar iltihaplanmasını önleyerek kalp hastalıkları riskini yüzde 30 oranında düşürebiliyor. Göğüs ağrısı hissedildiğinde bir Aspirin çignemek, olası kalp krizini bastan önlemeye yardımcı oluyor ve kriz geçirilmişse bile bunun yarattığı tahribatı azaltıyor.

Nasıra iyi geliyor:
5-6 adet Aspirin i toz haline getirip yarımşar çay kaşığı su ve limon suyuyla karıştırın. Nasırlı bölgeye bu karışımı sürdükten sonra üzerini sıcak ve nemli bir bezle 10 dakika örtün. Aspirin’in içindeki asit nasırı yumusatacak ve süngertasıyla biraz ovduktan sonra nasırınız düzelecektir.

Prostatı önlüyor:
Ünlü sağlık merkezi Mayo Clinic’in uzmanları tarafından 1400 erkek üzerinde 5.5 yıl boyunca yapılan bir araştırma, prostat riskinin her gün Aspirin içen erkeklerde iki kat azaldığını gösterdi.
Kolon kanserini önlüyor:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…