İyi akşamlar kızlar:)
mükemmelsin süpersin aynen böyle devam et hamilelikte sana sıkıntı yaratabilecek tüm sorunlarından kurtul tatlımhiç fena olmaz aslında ama kendimi bu fikre biraz daha hazırlamam gerekiyor canım benim... ilk adım olarak gebelik öncesi tüm tüylerimden kurtulmak için epilasyona başladım.. gelecek hafta diş doktorumla randevum var.. bir kaç ay sürer tadilat ondan sonra başlarım herhalde... bu adımları atmak bile benim için çok büyük o yüzden bu cümleleri ben mi kuruyorum bu adımları ben mi atıyorum diye kendime şaşırmıyor değilim...
canım çok sağol napalım işte 1 ay daha koçişle maç yapcaz kıssadan hisse :kedi: merak ettim dr sana neden verdi bide ameliyattan ne kadar zaman sonra deneyebilirmişsiniz hemen cevap yazacaktım ama bizim şirketin ana bilgisayarı çöktü yazamadım :1no2:Canım benim hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay alırız güzel haberini umarım bu ayki tedavi işe yarar
östrojen ilacından bende kullanıyorum hemde günde 3tane 10günde 4kilo aldım :gitme: ama yapacak bişey yok mecbur meleklerimiz için katlanıcaz kilolaradayeterki onlar sağlıkla gelsinler bize
doğrusun tatlım kesinlikle eh veririz artık 19 kilo veren bunuda veriri dimi iyi akşamlar canımCanım yaa üzme sakın kendini..Önemli olan sağlıkla olması, hayırlısı ile kucağına gelecek zamanda olması..
İnşallah en kısa zamanda alırız güzel haberini...
Kiloları da dert etme, doğumdan sonra hepsini toptan verirsin olur biter:)
canım ben geöen yıl 7 Ocakta yani yarın 28+3 günlük bebeğimi dünyaya getirmek zorunda kaldım çünkü preeklamsi oluşmuş yani eş kireçlenince bebişime kan gitmemiş ona gitmesi gereken kan benim vücuduma yayılmış bundan dolayı ödem ve yüksek tansiyon oluşmuş ki ben bunların farkında dahi değildim acil olarak doğuma aldılar bebişim bu dünyaya 10 dayanabildi 17 ocakta doğumgünümden 1 gün sonra gözlerini yumdu 6 ay korundum daha 6 aydırda hamile kalmaya çalışıoyorum ancak doğum öncesinde rahmimde iç kanama olmasından dolayı rahim duvarı zarar görmüş önce kist oluştu onu eritmekle uğraştım şimdide duvarı kalınlaştırmaya çallışıyorum dr bugün östrogen hapı verdi yarın klomene başlıyorum benimki kısaca böyle tatlım haa bu arada araba satıyorum ve sizinle ancak iş yerinden görüşebiliyorum :hulya:gülüş 27 senin durumun nedir canım
canım benim.... hayırlısı olsun... inşaallah herşey istediğin gibi ve güzel olur.... bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.... şahinbeyin şehit olduğu köprü başına gidersen benden selam söyle.... bide kale manzarasında benim için güzel bi çay iç olur mu......:)))))))))merhaba kızlar maalesef olmadı dün akşam eve gittim 1 saat sonra kanamam oldu sabah dr gittim yumurtlamandan hiçbir sorun yok rahmin çalışmasında sorun yok ancak rahim duvarınız ince dedi bunu daha öncede söylemişti ama şimdi eğer gerekirse kamera ile bakılabileceğini doğumda rahim duvarının ciddi hasar gördüğünü söyledi şimdi yine klomen verdi bide östrojen ilacı bu ilaç normalde günde 1 defa kullanmak gerekiyormuş ama dr 8. adet gününde 2şer tane almaya başlamamı söyledi ilacın yan etkileri ödem, kilo atışı vs offff 58 den 53 e zor düşmüştüm neyse anlayacağınız kızlar kocişle maç yapmaya devam etcez eğer bu tedavide sonuç vermezse iğne tedavisine başlayacakmış onun ne olduğunu bilmiyorum
beni soran merak eden herkesi tek tek opuyorumnanaktan ilginiz beni çok mutlu etti inanın
denden canım bende seni merak etmiştim umarım sonuçların tertemiz çıkar
canım ben geöen yıl 7 Ocakta yani yarın 28+3 günlük bebeğimi dünyaya getirmek zorunda kaldım çünkü preeklamsi oluşmuş yani eş kireçlenince bebişime kan gitmemiş ona gitmesi gereken kan benim vücuduma yayılmış bundan dolayı ödem ve yüksek tansiyon oluşmuş ki ben bunların farkında dahi değildim acil olarak doğuma aldılar bebişim bu dünyaya 10 dayanabildi 17 ocakta doğumgünümden 1 gün sonra gözlerini yumdu 6 ay korundum daha 6 aydırda hamile kalmaya çalışıoyorum ancak doğum öncesinde rahmimde iç kanama olmasından dolayı rahim duvarı zarar görmüş önce kist oluştu onu eritmekle uğraştım şimdide duvarı kalınlaştırmaya çallışıyorum dr bugün östrogen hapı verdi yarın klomene başlıyorum benimki kısaca böyle tatlım haa bu arada araba satıyorum ve sizinle ancak iş yerinden görüşebiliyorum :hulya:
ayrıntısını bilmiyordum... hakkında hayırlısı olsun.... sen bu azimle devam edersen olcak inşallah....canım ben geöen yıl 7 Ocakta yani yarın 28+3 günlük bebeğimi dünyaya getirmek zorunda kaldım çünkü preeklamsi oluşmuş yani eş kireçlenince bebişime kan gitmemiş ona gitmesi gereken kan benim vücuduma yayılmış bundan dolayı ödem ve yüksek tansiyon oluşmuş ki ben bunların farkında dahi değildim acil olarak doğuma aldılar bebişim bu dünyaya 10 dayanabildi 17 ocakta doğumgünümden 1 gün sonra gözlerini yumdu 6 ay korundum daha 6 aydırda hamile kalmaya çalışıoyorum ancak doğum öncesinde rahmimde iç kanama olmasından dolayı rahim duvarı zarar görmüş önce kist oluştu onu eritmekle uğraştım şimdide duvarı kalınlaştırmaya çallışıyorum dr bugün östrogen hapı verdi yarın klomene başlıyorum benimki kısaca böyle tatlım haa bu arada araba satıyorum ve sizinle ancak iş yerinden görüşebiliyorum :hulya:
inşallah bitanem hepimizin duaları istekleri gerçekleşircanım benim.... hayırlısı olsun... inşaallah herşey istediğin gibi ve güzel olur.... bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.... şahinbeyin şehit olduğu köprü başına gidersen benden selam söyle.... bide kale manzarasında benim için güzel bi çay iç olur mu......:)))))))))
teşekkür ederim tatlım inşallah canım bir daha aynı acıları yaşamayız hepimiz hayalimizdeki bebişlerimize kavuşuruz bundan temiz ve güzel dilek daha ne olabilir kiçok geçmiş olsun canım Allah yaşadıklarımızı kimseye ve birdaha da bizlere yaşatmasın RAbbim acil şifalar versin ve bir an önce bebişine kavuş inş ..tabi bende :)
aaaa bak o konuda sana annemide örnek verebilirim ilk doğumunda bebiş 10 dk yaşamış kaybetmişler sonra ablam canlı olarak doğmuş onun ardından 4 doğum daha bebişler tam doğumdan bir gün önce falan anne karnında yummuşlar gözlerini ve kaybedilen 5 bebişte erkek tabii bu olay yaklaşık 40 yıl önce oluyor dr nedenlerini bilemiyor anlamıyorlar sonra annem tekrar hamile kalıyor düşürmeye çalışıyor yine kaybedeceğim üzüleceğim diye yapmadığını bırakmıyor ama tabii abim daha inatçı çıkmış ve sağlıklı olarak doğmuş e bende tekne kazıntısı hata kaza olmuşum işteayrıntısını bilmiyordum... hakkında hayırlısı olsun.... sen bu azimle devam edersen olcak inşallah....
dün bi bilimsel araştırma yazısı okudum... kadın tam 1 kez düşük yapmış 12 ve 13. gebeliğinde canlı doğum yapabilmiş... kociş benle nasıl dalga geçti anlatamam sen üçte pes ettin adamlara bak diye....
ayrıntısını bilmiyordum... hakkında hayırlısı olsun.... sen bu azimle devam edersen olcak inşallah....
dün bi bilimsel araştırma yazısı okudum... kadın tam 1 kez düşük yapmış 12 ve 13. gebeliğinde canlı doğum yapabilmiş... kociş benle nasıl dalga geçti anlatamam sen üçte pes ettin adamlara bak diye....
pes etmek yok canım hayat bir sınavsa malesef bu da bizim sınavımız Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş böyle bir imtihanla karşı karşıya kalmışsak demek ki biz çok güçlü insanlarız... hem sanırım sen celenin hikayesini okumuştun ben ne zaman üzülsem onun durumu geliyo aklıma düzeltiyorum kendimi Allah hepimizin yardımcısı olsunopuyorumnanaktan
artık bende inanıyorummmmaaaa bak o konuda sana annemide örnek verebilirim ilk doğumunda bebiş 10 dk yaşamış kaybetmişler sonra ablam canlı olarak doğmuş onun ardından 4 doğum daha bebişler tam doğumdan bir gün önce falan anne karnında yummuşlar gözlerini ve kaybedilen 5 bebişte erkek tabii bu olay yaklaşık 40 yıl önce oluyor dr nedenlerini bilemiyor anlamıyorlar sonra annem tekrar hamile kalıyor düşürmeye çalışıyor yine kaybedeceğim üzüleceğim diye yapmadığını bırakmıyor ama tabii abim daha inatçı çıkmış ve sağlıklı olarak doğmuş e bende tekne kazıntısı hata kaza olmuşum işteyani 8 doğum 3 ü canlı ne diyeyim evlat acısını bu yaşta öğrenmemiz gerekiyormuş ama herşeyin bir çaresi var unutma dünden sonra yarından önce hayat durur UMUT bitince
ben inanıyorum 2010 hepimize güzel hediyeler verecek opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
inşallah bitanem hepimizin duaları istekleri gerçekleşir
oooooo maaşallah biliyosun buraları içmem mi gel beraber içelim sende benim için siyah simit ye çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?