denilebilecek çok fazla şey yok tatlım dediğin gibi acı yada mutluluğu sonuna kadar yaşamalıyız ki içimizde daha fazla büyümesin sağol yanımda olduğun için umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz birgüninan ne demeliyim bilmiyorum.... bilemiyorum... tek bildiğim içine atma sakın.. nasıl dökebilirsen dök... ama içinde tutma nolur... acını yaşa mutluluğunu yaşa ama nolur içine atma tatlım....
iyiyim diyemeyeceğim acıtasyon yapmış gibide olmak istemiyorum mutlu mu olmalıyım yoksa üzgün mü inan duygularım karma karışık ben geçen sene bugün anne olmuştum mafoldumben bugün bebişimin doğum günü ama sanki onun için mutlu olmalıyım bilmiyorum
İyiyim tatlım, bugün 34. haftaya girdik kızımla..Yarın da kontrolümüz var umarım her şey yolundadır, heyecanla yarını bekliyorum...
Sen nasılsın? Önce işlerini halledip sonra çalışmalara başlayacağını yazmışsın, bence de süper fikir özellikle epilasyon kısmı..
Keşke ben de bunu yapabilmiş olsaydım..
denilebilecek çok fazla şey yok tatlım dediğin gibi acı yada mutluluğu sonuna kadar yaşamalıyız ki içimizde daha fazla büyümesin sağol yanımda olduğun için umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz birgün
iyiki sizler varsınız yaa işyerimde arkadaşlarımın hepsi erkek ağladığımı gören aaa sen orda mı kaldın diyor insan başına gelmeden anlamıyor iyiki bu topiği buldum ve sizlerle tanıştım bana güç ve bol bol bilgi veriyorsunuz opuyorumnanaktan
canım benim yaaaa üzüldüm bitanem içim ezildi senin yaşadıklarına biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz bu yaşadıklarımız başka sorunlarada yol açabilirdi ama kadınlar gerçekten güçlü acıya daha dayanıklıcanım benim.. tabiki yanında olcam.. 2. gebeliğimde kontrol için hastaneye gittim.. ve bebeğimin kalbinin atmadığını söylediler bana... apar topar yatırdılar... suni sancı falan işte ve anestezi alamadığım için her şeyi bire bir yaşadım.. sancı verdikleri için sürekli tuvalet ihtiyacı ıkınma ihtiyacı... tuvalete gittim. ciddi bir ıkınma ihtiyacım vardı.. eğer bi materyal gelirse kaybetmemek için tedbirimi de aldım.. ve bebeğim kesesiyle elimdeydi uzun uzun baktım kavramaya çalıştım nasıl bişey diye tırnağımın başı kadar büyüklükte bişeydi beni bu denli üzen ve yıpratan....
seni nasıl anlamam.. seni çooook iyi anlıyorum... ama acını yüreğime sığdıramıyorum...
elif şafak'ın aşk isimli bir kitabını okuyorum... orda bir cümle vardı okudum ve kendimi gördüm işte 31. kural bakalım sende benim gibi kendini bulabilecek misin?
Hakk’a yaklaşabilmek için kadife gibi bir kalbe sahip olmalı. Her insan şu veya bu şekilde yumuşamayı öğrenir. Kimi bir kaza geçirir, kimi ölümcül bir hastalık; kimi ayrılık acısı çeker; kimi maddi kayıp… Hepimiz kalpteki katılıkları çözmeye fırsat veren badireler atlatırız. Ama kimimiz bundaki hikmeti anlar ve yumuşar; kimimiz ise, ne yazık ki daha da sertleşerek çıkar.
canım çoook sevindim... ankaradasın sanırım inşallah bebek doğunca onu görmeye de gelirim.... sen bi sağlıcakla atlat şu ufaklık bi gelsin sorcam ona anneyi niye bu kadar beklettin diye :))))))))))))))) ben diğer gebeliklerimde epilasyon sorununu çok yaşadım o yüzden bu defa kılla tüyle vakit harcamak istemiyorum... o yüzddenn ehhh bi dahaki sefere inşallah sende tertemiz başlarsın gebeliğine desem mi acaba zamansız oldu kabul ediyorum. geri alldımmm geri aldımmmmm:)))))))))))))))))))
dinamisscim eminimki yarın hiçbir sorun olmadığını herşeyin yolunda gittiğini duyacaksın
canım benim.. tabiki yanında olcam.. 2. gebeliğimde kontrol için hastaneye gittim.. ve bebeğimin kalbinin atmadığını söylediler bana... apar topar yatırdılar... suni sancı falan işte ve anestezi alamadığım için her şeyi bire bir yaşadım.. sancı verdikleri için sürekli tuvalet ihtiyacı ıkınma ihtiyacı... tuvalete gittim. ciddi bir ıkınma ihtiyacım vardı.. eğer bi materyal gelirse kaybetmemek için tedbirimi de aldım.. ve bebeğim kesesiyle elimdeydi uzun uzun baktım kavramaya çalıştım nasıl bişey diye tırnağımın başı kadar büyüklükte bişeydi beni bu denli üzen ve yıpratan....
seni nasıl anlamam.. seni çooook iyi anlıyorum... ama acını yüreğime sığdıramıyorum...
elif şafak'ın aşk isimli bir kitabını okuyorum... orda bir cümle vardı okudum ve kendimi gördüm işte 31. kural bakalım sende benim gibi kendini bulabilecek misin?
Hakk’a yaklaşabilmek için kadife gibi bir kalbe sahip olmalı. Her insan şu veya bu şekilde yumuşamayı öğrenir. Kimi bir kaza geçirir, kimi ölümcül bir hastalık; kimi ayrılık acısı çeker; kimi maddi kayıp… Hepimiz kalpteki katılıkları çözmeye fırsat veren badireler atlatırız. Ama kimimiz bundaki hikmeti anlar ve yumuşar; kimimiz ise, ne yazık ki daha da sertleşerek çıkar.
Canım ya sanki yaşar gibi okudum yazdıklarını..Allahım bir daha yaşatmasın hiç birimize böyle kötü şeyler :Saruboceq:
Evet canım Ankaradayım.
Aslında biliyor musunuz benim kızım beni hiç bekletmedi..Sadece benim "Salak vücudum" onu zorluyor diyorum ben..
Yoksa kızım hiç naz yapmadan, korunmayı bıraktığım ay geliverdi..
Üstelik kanama geçirdim, rahim içinde pıhtılar oluştu ki bebeğimden büyüktü pıhtıların boyutları, ama o hepsini yendi...Hele kanama geçirdiğim gün eyvah kürtaj olacağım diye ağlaya zırlaya doktora gittim ama mucize gibi ilk kalp atışlarını gördüm..
Ama benim pıhtılaşan kanım, amniyo sıvısını bir türlü yeterince yapamayan vücudum kızıma zorluk çıkartıyor diyorum ben(
Yani teyzeleri kızım aslında gelmeye hevesli de annesi biraz çürük çıktı
Evet canım devam ediyorum.
Ben 32. haftamda çalışabilir raporu aldım, inşallah 37 bitene dek yani 2 Şubat'a kadar çalışıp 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak istiyorum.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun tatlım? Bebişimiz de iyi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?