Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inan ne demeliyim bilmiyorum.... bilemiyorum... tek bildiğim içine atma sakın.. nasıl dökebilirsen dök... ama içinde tutma nolur... acını yaşa mutluluğunu yaşa ama nolur içine atma tatlım....
denilebilecek çok fazla şey yok tatlım dediğin gibi acı yada mutluluğu sonuna kadar yaşamalıyız ki içimizde daha fazla büyümesin sağol yanımda olduğun için umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz birgün

Acitasyon yapmakla ne ilgisi var güzelim...Dök içini rahatla bence de...
Yaşadığın hafife alınır bir durum değil, şükür ki sen sağlıkla atlatmışsın.
ınşallah meleğin yeniden gelecektir sana..

Son düzenleme:

canım çoook sevindim... ankaradasın sanırım inşallah bebek doğunca onu görmeye de gelirim.... sen bi sağlıcakla atlat şu ufaklık bi gelsin sorcam ona anneyi niye bu kadar beklettin diye :))))))))))))))) ben diğer gebeliklerimde epilasyon sorununu çok yaşadım o yüzden bu defa kılla tüyle vakit harcamak istemiyorum... o yüzddenn ehhh bi dahaki sefere inşallah sende tertemiz başlarsın gebeliğine desem mi acaba zamansız oldu kabul ediyorum. geri alldımmm geri aldımmmmm:)))))))))))))))))))

iyiki sizler varsınız yaa işyerimde arkadaşlarımın hepsi erkek ağladığımı gören aaa sen orda mı kaldın diyor insan başına gelmeden anlamıyor iyiki bu topiği buldum ve sizlerle tanıştım bana güç ve bol bol bilgi veriyorsunuz opuyorumnanaktan

canım benim.. tabiki yanında olcam.. 2. gebeliğimde kontrol için hastaneye gittim.. ve bebeğimin kalbinin atmadığını söylediler bana... apar topar yatırdılar... suni sancı falan işte ve anestezi alamadığım için her şeyi bire bir yaşadım.. sancı verdikleri için sürekli tuvalet ihtiyacı ıkınma ihtiyacı... tuvalete gittim. ciddi bir ıkınma ihtiyacım vardı.. eğer bi materyal gelirse kaybetmemek için tedbirimi de aldım.. ve bebeğim kesesiyle elimdeydi uzun uzun baktım kavramaya çalıştım nasıl bişey diye tırnağımın başı kadar büyüklükte bişeydi beni bu denli üzen ve yıpratan....
seni nasıl anlamam.. seni çooook iyi anlıyorum... ama acını yüreğime sığdıramıyorum...

elif şafak'ın aşk isimli bir kitabını okuyorum... orda bir cümle vardı okudum ve kendimi gördüm işte 31. kural bakalım sende benim gibi kendini bulabilecek misin?

Hakk’a yaklaşabilmek için kadife gibi bir kalbe sahip olmalı. Her insan şu veya bu şekilde yumuşamayı öğrenir. Kimi bir kaza geçirir, kimi ölümcül bir hastalık; kimi ayrılık acısı çeker; kimi maddi kayıp… Hepimiz kalpteki katılıkları çözmeye fırsat veren badireler atlatırız. Ama kimimiz bundaki hikmeti anlar ve yumuşar; kimimiz ise, ne yazık ki daha da sertleşerek çıkar.

iyiki sen de varsın....

canım benim yaaaa üzüldüm bitanem içim ezildi senin yaşadıklarına biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz bu yaşadıklarımız başka sorunlarada yol açabilirdi ama kadınlar gerçekten güçlü acıya daha dayanıklı
evet öyle bir an geliyor ki dibe çakılıveriyorsun ama çıkarken ya daha zalim yada daha hoşgörülü oluyorsun kesinlikle doğru

Evet canım Ankaradayım.
Aslında biliyor musunuz benim kızım beni hiç bekletmedi..Sadece benim "Salak vücudum" onu zorluyor diyorum ben..
Yoksa kızım hiç naz yapmadan, korunmayı bıraktığım ay geliverdi..
Üstelik kanama geçirdim, rahim içinde pıhtılar oluştu ki bebeğimden büyüktü pıhtıların boyutları, ama o hepsini yendi...Hele kanama geçirdiğim gün eyvah kürtaj olacağım diye ağlaya zırlaya doktora gittim ama mucize gibi ilk kalp atışlarını gördüm..

Ama benim pıhtılaşan kanım, amniyo sıvısını bir türlü yeterince yapamayan vücudum kızıma zorluk çıkartıyor diyorum ben (

Yani teyzeleri kızım aslında gelmeye hevesli de annesi biraz çürük çıktı

dinamisscim eminimki yarın hiçbir sorun olmadığını herşeyin yolunda gittiğini duyacaksın

Sağol canım inşallah öyle olacak...

Sen de iyi ki varsın canım benim..moral bozma Gelevera diyor ya "yenilen pehlivan güreşe doymaz" diye...Denemeye devam, mutlaka mutlu sona ulaşacağız :))

Canım ya sanki yaşar gibi okudum yazdıklarını..Allahım bir daha yaşatmasın hiç birimize böyle kötü şeyler :Saruboceq:

Evet canım devam ediyorum.
Ben 32. haftamda çalışabilir raporu aldım, inşallah 37 bitene dek yani 2 Şubat'a kadar çalışıp 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak istiyorum.

Sen nasılsın? Neler yapıyorsun tatlım? Bebişimiz de iyi değil mi?

o zaman kızımızı alırım kucaga sana söyleniriz beraber annesi olmaz mı??? büyüyünce onla sadece doğum sonrası anısı anlatmayacaksın... gebe kaldığın günden başladı denizimizin anıları dimi??? bu arada hangi doktora gidiyorsun veya hangi hastane

Canım Op. Dr. Hilmi Yıldırım'a gidiyorum. Kontroller için çalıştığı bir tıp merkezi var oraya çağırıyor, ama testlerim falan hep Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapıldı.
Çünkü Hilmi bey bu hastanede çalışıyor.
Kendisi ablamın da iki doğumunu yaptırmıştı, aile doktorumuz gibi oldu biizm artık. Çok sakin, insanı hiç telaşa vermeyen ama her şeyi düşünen bir doktor.
Hatta başlarda ben bu ne sakin adam, sanki beni önemsemiyor diyordum ama sonradan anladımki böylesi daha iyi..Ben zaten yeterince telaşlıyım en azından doktorumun sakinliği artık bana iyi geliyor:)

iyiyiz canım çok şükür.ama bazen bebişin hareketlerini uzun zaman hissetmiyorum korkuyorum.27 haftamız bitmek üzere.sanırım aynısı sana da olmuştu bi ara.umarım herşey yolundadır.bu arada 100lük şeker yüklememde 4 sonuçtan 1 tanesi sınırın üzerinde çıktığı için nişastalı ve unlu şeyler yasak hala.doğuma kadar böyle devam edicek.gebelik şekeri riskim var yani.bir dahaki kontrolümüz 23 ocakta.
sen doğumu nasıl yapıcaksın karar verdin mi?

Sezeryan olacak canım benimki..
Doktorum istersen normalde yapabilirsin dedi ama "sizinkiler biraz daha zor ve kıymetli bebekler bu nedenle senin durumunda olanlar genelde sezeryani tercih ediyorlar, bebek için daha risksiz neticede" dedi.
Ben de zaten normal doğumdan da korkuyordum sezeryan düşünüyordum böylece kararım da kesinleşti.

Canım hareketleri 30 haftadan sonra sürekli hale geldi benim. Bazen ben de hissetmiyordum 20 li haftalarda..Hatta bi kere korkup işten izin alıp sağlık ocağına bile gitmiştim görmek için.

Aman şeker konusuna dikkat et canımcım, diyetini dikkatli yap da yükselmesin.

Son düzenleme:
zeynoooommmm nerdesin sen yaaa merak ettim ben şimdi kaçar sonra görüşürüz
iyi akşamlar kıssslaaarr bugün yanımda olduğunuz için çoookkk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…