Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

deme öyle hiçte çürük falan değilsin:CüvCüv:

Canım sağol ama az biraz çürüklük var işte:bbo:
Ben hep diyorum bebişlerimize kızıp duruyoruz ama aslınd aonların ne suçu var, sorun bizde:))

Neyse işin geyiği bir yana sen nasılsın canım?
Nasıl gidiyor, ne kadar oldunuz şimdi?

ıyi akşamlar dicem ama gene kimseler yok(

Keşke eski günler gibi sohbetler edebilsek burada, inanın sabah sayfaları bitirmekte zorlandığım, muhabbete yetişemediğim günleri çok özlüyorum...
Bu kırgınlıklar çoğu kişiyi kaçırdı umarım geri dönerler...

Özellikle Lidya dan artık hiç ses yok, ondan haberi olan var mı??

Limburg canım benim seni de çok özledim öpüyorum seni:)

merhabaaaa arkadaşlar ben emel en sonunda üye oldum bayadır yorumları okuyorum gelelim benim derdime 4 yıllık evliyim ve 2 tane bebeğim karnımda öldü.2.cisinin üzerinden 2.5 sene geçti tam 1 senesini korunmadık hamile kalamadım doktoruma gittim ve yapışıklık var rahim filmi çekilecek dedi adetim bitti rahim filmi için gün alcaktım once hastaneyi aradım sonra doktoru ve doktor bana kızdı neden hastaneyi aradın 200milyonu bana vercektin dedi ve ben şok oldum hastanede doktor nasıl kendi şahsına para alır diye ve doktoru bıraktım zaten hiç ilgilenmiyodu şuan ki doktorum çok iyi ve bu doktorum yapışma falan yok dedi ve bu doktora gittiğimde meğerse hamileymişim şuan 3haftalık hamıleyim ve doktorum heparin innohep 07 iğne günde 1defa,coraspin.folbiol,progestan verdi çok korkuyorum ya kalp atışları duyulmazsa pazartesi kalp atışına bakıcak var mı diye ya bide bu iğne yerlerim mosmor oldu benim acaba yanlış mı yapıyorum ben kendim yapıyorum sizde de morluk var mı?iğne tam dikmi yapılıyo yoksa biraz yatık mı? kızlar çook teşekkürler şimdiden kendime dertleşecek arkadaşlar bulduğum için çok sevinçliyim hepiniz sıcakkanlı insanlarsınız öpüyorum hepinizi

,bebeğin hayırlı olsun .3 haftalık demişsin bebeğine yenimi öğrendin kalp atışı demişsin ya hemen duyulmazda 6 haftalık olunca yada 8. haftada duyan var.erken gibi geldi banada.o yüzden pazartesi duymassan canını sıkma diye yazdım.sendedemi pıhtılaşma sorunu var.iğne vurmaya gelince moruklar bende de oluyo.ama her zaman değil.göbeğim hep beze yaptı benimde.dün bacağa geçtim ama çok acıdı ve morardı.bacakta yan yatırılıp vuruluyor 45 dercelik açı ilemiş.

mümkün olduğunca dikkat ediyorum canım şeker olayına.ben de sezeryan istiyorum,normalden çok korkuyorum çünkü.

dendencim bana da amniyosentez yapılmıştı.20. haftamda.1 hafta sürekli yattım işe gitmedim.allaha şükür temiz çıktı.senin de öyle çıkacak inşallah.boşuna üzme kendini.stresten bebeklerimiz etkileniyo çünkü.benimki de iğneye tepki vermiş senin anlattığın gibi elini savurmuş.bebeklerimiz neler çekiyo yazık bizim yüzümüzden

canım sağol sen nasılsın ağrın falan yoktur umarım
inşallah bitanem inşallah hepimizin kucağı seneye bu zaman dolar kaydirigubbakcemile5
devam devam :lepi:

inş. bende iyi çıkacağına inaıyorum,sen epey geç yaptırmışsın ve uzun süre yatmışsın,gerçi ben gebeliğimin başındna beri yatıyorum ama doktor 24 sa.dinlen sonra eski hayatına dön dedi,tabii 2 hafta eşinle ilişkide yasak,zaten biz gebeliğimiz problemli geçtiği için 9 ay boyunca bu kararı almıştık
gülüs iyiyim canım,ağrım sızım yok,çok rahatım,kalçama iğne yaptırmak bende daha zor
dinamiss bencede bu topic neden bu kadar sessizleşti,bazen bizden dolayı mı diyorum,bizi mi sevmedi acaba arkadaşlar : ((

evet canım geç oldu benimbki biraz.2li ve 3lü testim normal çıkmıştı.20. haftada ayrıntılı ultrasonda problem görür gibi oldu dr. o yüzden istedi.şükürki atlattık o günleri.

o doktoru bulduğun yerde..... canım gözün aydın... iğne konusunda tecrübem yok... ama iğneyi dik mi yoksa yatık mı yapacağın yaptığın yere göre değişir. bacaktan yapacaksan yatık yapacaksın mesela.. ayrıca yaptığın iğne biraz can acıtıcı ve morarmaya sebep olabilir.. iğne yerlerine aradaba bir bol alkollü pamukla bastırırsan bezeleşmenin önüne geçebilirsin.. umarım herşey yolunda gider.... sağlıkla kal...

unutmadan.... bebek 3 haftalık demişsin... pazartesi günü kalp atışlarını görmen için çok erken bi zaman... hatta kese bile görünmez şu durumda bebek 6 - 8 haftalıkken kalp atışlarını görebilirler o yüzden kalp atışı yok derlerse panik olmamanı tavsiye ederim....

unutmadan.... bebek 3 haftalık demişsin... pazartesi günü kalp atışlarını görmen için çok erken bi zaman... hatta kese bile görünmez şu durumda bebek 6 - 8 haftalıkken kalp atışlarını görebilirler o yüzden kalp atışı yok derlerse panik olmamanı tavsiye ederim....

dinamiss bencede bu topic neden bu kadar sessizleşti,bazen bizden dolayı mı diyorum,bizi mi sevmedi acaba arkadaşlar : ((

Olur mu öyle şey hiç canım ... Sizler üstünüze alınmayın lütfen..
Belki de dönem dönem oluyordur böyle bilmiyorum ki bende

Ben çıkıyorum şimdi arkadaşlar, suyumuzu kontrol ettirmeye gidiyoruz biz.
İnşallah artmıştır biraz daha:Saruboceq:

MELEK 76,
Canım bugün gıdıp saglık ocagına kayıt yaptırdım.Gebelıkte yapılan ıgneler varmıs.doktorlar söylemıyormus.Hem bebek dogunca onun asılarını takıp edıyorlarmıs.Bı form doldurdum.pazartesı gel ac karnına ıdrar kan örnegı ver deıdler.Kansızlıga bazı hormonlara falan bakılıyormus.Hem tetonoz asısı vuracaklar.tetanoz asısı 23 haftalarda yapılıyormus.Bebege bı zararı yok dedıler.Lütfü beyı muayenesınden aradım ama görüsemedım.Pazartesı onda kontrolum var ya sorup ona göre ıgneyı yaptırcam.Senın bılgın varmı?Sen yaptırdın mı?

Melek76,
Hocanın cep numarasını sana verdılermı?Ben bu gıdısımde ısteyecem.Alırsam sanada yazarım burdan.öptm

selam kıslarr 2 gündür nette sorun yaşıyoruz ana bilgisayarımız çöktü sizlerlede doğrudüzgün görüşemedim

sağlık ocağında sana söyledikleri tamamen sağlık bakanlığı ana çocuk sağlığı ve aile planlaması, bulaşıcı hastalıklar genel müdürlüklerinin çalışmalarının ürünü sağlık ocaklarında protokol dışı hiçbir işlem yapılmaz. söyledikleri aşı takvimine mutlaka uymalısın.... riskli gebelik kategorisinde olduğunu mutlaka doktorlara ve hemşirelere söyle ona göre davranacaklardır....

yavvv bu kız beni öldürecekkkk.... yavrum adın deniz.. suyla ne işin olur senin... ananı helak ettin kuzum yaaa....
inşallah suyunuz artmıştır... canım benim hadi rastgelsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…