deme öyle hiçte çürük falan değilsin:CüvCüv:
,bebeğin hayırlı olsun .3 haftalık demişsin bebeğine yenimi öğrendin kalp atışı demişsin ya hemen duyulmazda 6 haftalık olunca yada 8. haftada duyan var.erken gibi geldi banada.o yüzden pazartesi duymassan canını sıkma diye yazdım.sendedemi pıhtılaşma sorunu var.iğne vurmaya gelince moruklar bende de oluyo.ama her zaman değil.göbeğim hep beze yaptı benimde.dün bacağa geçtim ama çok acıdı ve morardı.bacakta yan yatırılıp vuruluyor 45 dercelik açı ilemiş.merhabaaaa arkadaşlar ben emel en sonunda üye oldum bayadır yorumları okuyorum gelelim benim derdime 4 yıllık evliyim ve 2 tane bebeğim karnımda öldü.2.cisinin üzerinden 2.5 sene geçti tam 1 senesini korunmadık hamile kalamadım doktoruma gittim ve yapışıklık var rahim filmi çekilecek dedi adetim bitti rahim filmi için gün alcaktım once hastaneyi aradım sonra doktoru ve doktor bana kızdı neden hastaneyi aradın 200milyonu bana vercektin dedi ve ben şok oldum hastanede doktor nasıl kendi şahsına para alır diye ve doktoru bıraktım zaten hiç ilgilenmiyodu şuan ki doktorum çok iyi ve bu doktorum yapışma falan yok dedi ve bu doktora gittiğimde meğerse hamileymişim şuan 3haftalık hamıleyim ve doktorum heparin innohep 07 iğne günde 1defa,coraspin.folbiol,progestan verdi çok korkuyorum ya kalp atışları duyulmazsa pazartesi kalp atışına bakıcak var mı diye ya bide bu iğne yerlerim mosmor oldu benim acaba yanlış mı yapıyorum ben kendim yapıyorum sizde de morluk var mı?iğne tam dikmi yapılıyo yoksa biraz yatık mı? kızlar çook teşekkürler şimdiden kendime dertleşecek arkadaşlar bulduğum için çok sevinçliyim hepiniz sıcakkanlı insanlarsınız öpüyorum hepinizi
Sezeryan olacak canım benimki..
Doktorum istersen normalde yapabilirsin dedi ama "sizinkiler biraz daha zor ve kıymetli bebekler bu nedenle senin durumunda olanlar genelde sezeryani tercih ediyorlar, bebek için daha risksiz neticede" dedi.
Ben de zaten normal doğumdan da korkuyordum sezeryan düşünüyordum böylece kararım da kesinleşti.
Canım hareketleri 30 haftadan sonra sürekli hale geldi benim. Bazen ben de hissetmiyordum 20 li haftalarda..Hatta bi kere korkup işten izin alıp sağlık ocağına bile gitmiştim görmek için.
Aman şeker konusuna dikkat et canımcım, diyetini dikkatli yap da yükselmesin.
canım sağol sen nasılsın ağrın falan yoktur umarımhayır o ben değilim ben Kocaeli'deyim,Lütfü hocaya email atıştım : ))
Zeynom çok geçmiş olsun,çabucak iyileş
Gülüs sanada ne desem bilmiyorum ki,kelimeler anlamsız geliyor çoğu zaman,ama güçlü olmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok
Celencim ikili testim kötü çıktığı için amniosentez yapıldı canım
bende çok şükür iyiyim,analiz sonucu için gün sayıyorum
bu arada aslıhan yok ne zamandır,esterya,elif vardı Van da o hiç yok zaten artık
inşallah bitanem inşallah hepimizin kucağı seneye bu zaman dolar kaydirigubbakcemile5iyiyim canım benim saol zaten küçük bir operasyon bildiniz gibi asıl bana acı çektiren şey iltihabı dışarı atmak için içimde bıraktıkları hortumdu allaha şükürr o cıkınca bi rahatladım ki hiç sormayınnn
saol gülüşcümmm
oyy canım benimmm kıyamam sana üzme kendiniii daha fazlaaa inşlahh seneye bu günlerde bebişin kucağında olurda sana acını birazda olsun unuttururrrolumunekankayizsmile
devam devam :lepi:geçmiş olsun dendencimmm..inş sorun çıkmayacak göreceksinboshayallersmile
maça devam :))aklinialirimsmile
aminn
lmaz:deme öyle hiçte çürük falan değilsin:CüvCüv:
geççmişşş olsunn canımma.s.bunlar senin için :))
melekkk seni görmek ne güzel,iyi maşallah herşey yolunda
dendencim bana da amniyosentez yapılmıştı.20. haftamda.1 hafta sürekli yattım işe gitmedim.allaha şükür temiz çıktı.senin de öyle çıkacak inşallah.boşuna üzme kendini.stresten bebeklerimiz etkileniyo çünkü.benimki de iğneye tepki vermiş senin anlattığın gibi elini savurmuş.bebeklerimiz neler çekiyo yazık bizim yüzümüzden
inş. bende iyi çıkacağına inaıyorum,sen epey geç yaptırmışsın ve uzun süre yatmışsın,gerçi ben gebeliğimin başındna beri yatıyorum ama doktor 24 sa.dinlen sonra eski hayatına dön dedi,tabii 2 hafta eşinle ilişkide yasak,zaten biz gebeliğimiz problemli geçtiği için 9 ay boyunca bu kararı almıştık
gülüs iyiyim canım,ağrım sızım yok,çok rahatım,kalçama iğne yaptırmak bende daha zor
dinamiss bencede bu topic neden bu kadar sessizleşti,bazen bizden dolayı mı diyorum,bizi mi sevmedi acaba arkadaşlar : ((
o doktoru bulduğun yerde..... canım gözün aydın... iğne konusunda tecrübem yok... ama iğneyi dik mi yoksa yatık mı yapacağın yaptığın yere göre değişir. bacaktan yapacaksan yatık yapacaksın mesela.. ayrıca yaptığın iğne biraz can acıtıcı ve morarmaya sebep olabilir.. iğne yerlerine aradaba bir bol alkollü pamukla bastırırsan bezeleşmenin önüne geçebilirsin.. umarım herşey yolunda gider.... sağlıkla kal...merhabaaaa arkadaşlar ben emel en sonunda üye oldum bayadır yorumları okuyorum gelelim benim derdime 4 yıllık evliyim ve 2 tane bebeğim karnımda öldü.2.cisinin üzerinden 2.5 sene geçti tam 1 senesini korunmadık hamile kalamadım doktoruma gittim ve yapışıklık var rahim filmi çekilecek dedi adetim bitti rahim filmi için gün alcaktım once hastaneyi aradım sonra doktoru ve doktor bana kızdı neden hastaneyi aradın 200milyonu bana vercektin dedi ve ben şok oldum hastanede doktor nasıl kendi şahsına para alır diye ve doktoru bıraktım zaten hiç ilgilenmiyodu şuan ki doktorum çok iyi ve bu doktorum yapışma falan yok dedi ve bu doktora gittiğimde meğerse hamileymişim şuan 3haftalık hamıleyim ve doktorum heparin innohep 07 iğne günde 1defa,coraspin.folbiol,progestan verdi çok korkuyorum ya kalp atışları duyulmazsa pazartesi kalp atışına bakıcak var mı diye ya bide bu iğne yerlerim mosmor oldu benim acaba yanlış mı yapıyorum ben kendim yapıyorum sizde de morluk var mı?iğne tam dikmi yapılıyo yoksa biraz yatık mı? kızlar çook teşekkürler şimdiden kendime dertleşecek arkadaşlar bulduğum için çok sevinçliyim hepiniz sıcakkanlı insanlarsınız öpüyorum hepinizi
o doktoru bulduğun yerde..... canım gözün aydın... iğne konusunda tecrübem yok... ama iğneyi dik mi yoksa yatık mı yapacağın yaptığın yere göre değişir. bacaktan yapacaksan yatık yapacaksın mesela.. ayrıca yaptığın iğne biraz can acıtıcı ve morarmaya sebep olabilir.. iğne yerlerine aradaba bir bol alkollü pamukla bastırırsan bezeleşmenin önüne geçebilirsin.. umarım herşey yolunda gider.... sağlıkla kal...
merhabaaaa arkadaşlar ben emel en sonunda üye oldum bayadır yorumları okuyorum gelelim benim derdime 4 yıllık evliyim ve 2 tane bebeğim karnımda öldü.2.cisinin üzerinden 2.5 sene geçti tam 1 senesini korunmadık hamile kalamadım doktoruma gittim ve yapışıklık var rahim filmi çekilecek dedi adetim bitti rahim filmi için gün alcaktım once hastaneyi aradım sonra doktoru ve doktor bana kızdı neden hastaneyi aradın 200milyonu bana vercektin dedi ve ben şok oldum hastanede doktor nasıl kendi şahsına para alır diye ve doktoru bıraktım zaten hiç ilgilenmiyodu şuan ki doktorum çok iyi ve bu doktorum yapışma falan yok dedi ve bu doktora gittiğimde meğerse hamileymişim şuan 3haftalık hamıleyim ve doktorum heparin innohep 07 iğne günde 1defa,coraspin.folbiol,progestan verdi çok korkuyorum ya kalp atışları duyulmazsa pazartesi kalp atışına bakıcak var mı diye ya bide bu iğne yerlerim mosmor oldu benim acaba yanlış mı yapıyorum ben kendim yapıyorum sizde de morluk var mı?iğne tam dikmi yapılıyo yoksa biraz yatık mı? kızlar çook teşekkürler şimdiden kendime dertleşecek arkadaşlar bulduğum için çok sevinçliyim hepiniz sıcakkanlı insanlarsınız öpüyorum hepinizi
dinamiss bencede bu topic neden bu kadar sessizleşti,bazen bizden dolayı mı diyorum,bizi mi sevmedi acaba arkadaşlar : ((
MELEK 76,
Canım bugün gıdıp saglık ocagına kayıt yaptırdım.Gebelıkte yapılan ıgneler varmıs.doktorlar söylemıyormus.Hem bebek dogunca onun asılarını takıp edıyorlarmıs.Bı form doldurdum.pazartesı gel ac karnına ıdrar kan örnegı ver deıdler.Kansızlıga bazı hormonlara falan bakılıyormus.Hem tetonoz asısı vuracaklar.tetanoz asısı 23 haftalarda yapılıyormus.Bebege bı zararı yok dedıler.Lütfü beyı muayenesınden aradım ama görüsemedım.Pazartesı onda kontrolum var ya sorup ona göre ıgneyı yaptırcam.Senın bılgın varmı?Sen yaptırdın mı?
Olur mu öyle şey hiç canım ... Sizler üstünüze alınmayın lütfen..
Belki de dönem dönem oluyordur böyle bilmiyorum ki bende
Ben çıkıyorum şimdi arkadaşlar, suyumuzu kontrol ettirmeye gidiyoruz biz.
İnşallah artmıştır biraz daha:Saruboceq:
selam kıslarr 2 gündür nette sorun yaşıyoruz ana bilgisayarımız çöktü sizlerlede doğrudüzgün görüşemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?