kızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm
kızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm
ah canım beniiimmm çok çok geçmiş olsun ay kısss napıym benim mesai 8,30 da bitiyor geçen yıl bugün doğum yapmıştım bebişim dünyaya gözlerini açmıştı biraz moralim bozuktu iştekıss gülüşcümm nere kıss hep ben geliyorum sen gidiyorsunnnn noldu ki neden yanında oldu arkadaşlar bi sorunmu varrr?canımmm
canım 5 aylıkken gitmen lazım. bende 2 aylıken gitmiştim (düşük oldu sonra) 5 aylık olunca gel demişti sağlık ocağındaki hemşire. doktorlar söylemiyor kendin git unutma.
çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inş.bilmiyorumkismile
ah canım beniiimmm çok çok geçmiş olsun ay kısss napıym benim mesai 8,30 da bitiyor geçen yıl bugün doğum yapmıştım bebişim dünyaya gözlerini açmıştı biraz moralim bozuktu işte
canım güzel bir konuya değinmişsin... gebelik ve sonrasında kadınların takip yönergesi ile ilgili uzun uzadıya eğitimler var .. bakanlık anne ve çocuk ölümlerinin önüne geçebilmek adına çok ciddi çalışmalar yapıyor.. bu konuda bilinçli olmak önemli... gebe olduğun tespit edildiği andan itibaren çalışmalar başlatılıyor... ve adresinin bulunduğu sağlık ocağına bildirim zaten yapılıyor sağlık ocağı o gebelere tek tek ulaşmaya çalışıyor ama kaçırdıkları çok oluyor tabi... senin ben gebeyim diye gidip geri döndürüleceğini kesinlikle düşünmüyorum...gebe isen mutlaka bir sağlık ocağına gitmeni öneririm.. gebe demir destek programı, bağışıklama programı, emzirmenin korunması, doğru emzirme teknikleri gibbbi aklına gelebilecek tüm konularda yardım alabilirsin.... gitmek ve gebe izlem kaydınıı yaptırmanda fayda var... ben tamda bu konuda çalışan biriyim iyi oldu sorduğun... birde bebek doğduktan bir hafta sonra hastanede alınmış bile olsa mutlaka bir sağlık ocağında ikinci kez TOPUK KANI aldırmayı unutmayın..ve bebeğiniz için aşı takvimi çıkarmayı da.... sağlıkla
Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...Bana aynen devam dedi ilaçlara ama ben folbiolü haftada 2 gün almaya karar verdim , elevit de alıyorum zaten her gün...En son yapılan tahlillerde folik asit fazlalığı çıkmıştı , ona güveniyorum biraz da...Evet canım ben Ege Üniversitesinde bir doçente gittim bana fazla folik asit almanın nörolojik problemlere neden olduğunu söyledi. 3 doktora gittim 3'ü de haftada 2 gün folbiol kullanmamı söylediler hatta son gittiğim doktor 3 aydır kullandığımı duyunca artık bırak vücudun depolamıştır hamile kalınca tekrar başlarsın dedi. Bir de ben hergün bemiks kullanıyorum onun içinde de folik asit var .Doktorlar folik asitle birlikte b vitami almayı da öneriyorlar çünkü b12 vitamini sinirleri güçlendiriyor ve nörolojik destek sağlıyor ayrıca bizler için b vitamininin kanı düzenleyici etkisi var mesela bende kolestrol vardı son tahlillerimde normal düzeyde çıktı bence b vitaminiyle ilişkisi var çünkü hayatımda başka hiçbirşeyi değiştirmedim. Ben hepinize b vitamini almanızı öneririm zararı yok faydası var zaten fazlası da idrarla vücuttan atılıyor birikim yapmıyor.
kolaylıklar diliyorum canım iyi gider inşallah herşey.. hani şeker yüklemesi nasıl birşey bilmediğim için nası sözler yazcağımıda bilmiyorum ama hayatındaki herşey güzel olsun diliyorum canımsıııınnnnnnn
QUOTE]
Canım şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür :) İdrardada problem çıkmadı...Canımmmm seninde hayatın güzelliklerle dolsunnnnnnn.....
Melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kız yıne kayboldun.Nasılsın?Bı sorun yoktur ınsallah.Kendıne ıyı bak.Habersız bırakma..
geçmiş olsun dendencimmm..inş sorun çıkmayacak göreceksinboshayallersmilemerhaba arkadaşlar
şu an uzanarak yazıyorum size 24 sa.tuvalet ihtiyacım dışında kalkmayacak ve 2 gün boyunca 8 sa.ara ile minoset içecekmişim
Amniyosenteze gelince,çok şükür sorunsuz geçti 5 dk.bile sürmedi
16:15 de doktor aldı bizi,annem,ablam,eşim hepimiz girdik.Ben uzandım ve doktor önce ultrason ile bebeğin yerini tespit edip nereden giriş yapacağına karar verdi,ben çok acırmı deyince karnıma bir çimdik attı,işte bu kadar dedi,ama ben yemedim tabii,sizin çmdik bence iğneden daha fazla acıtıyor dedim,doğru dedi : ))
sonra baticonla karnımı 4 kere strelize etti ve yaklaşık 20 cm lik iğneyi batırdı,karnıma batırınca değil ama rahmime girişini hissettim,sıvıyı çekmeye başadılar gelmedi,ikincide yine gelmedi,üçüncüde iğnenin yerini değiştirdi biraz neyse sıvı geldi ve 2 tüp aldılar,bir ara bizimki eliyle iğneye tepki verdi ama doktor iğneyi çekti elinden
çok şükür atlattık 15 gün sonra sonuç çıkacak
hiç de korkulacak bişey yokmuş çok şükür
maça devam :))aklinialirimsmilemerhaba kızlar maalesef olmadı dün akşam eve gittim 1 saat sonra kanamam oldu sabah dr gittim yumurtlamandan hiçbir sorun yok rahmin çalışmasında sorun yok ancak rahim duvarınız ince dedi bunu daha öncede söylemişti ama şimdi eğer gerekirse kamera ile bakılabileceğini doğumda rahim duvarının ciddi hasar gördüğünü söyledi şimdi yine klomen verdi bide östrojen ilacı bu ilaç normalde günde 1 defa kullanmak gerekiyormuş ama dr 8. adet gününde 2şer tane almaya başlamamı söyledi ilacın yan etkileri ödem, kilo atışı vs offff 58 den 53 e zor düşmüştüm neyse anlayacağınız kızlar kocişle maç yapmaya devam etcez eğer bu tedavide sonuç vermezse iğne tedavisine başlayacakmış onun ne olduğunu bilmiyorum
beni soran merak eden herkesi tek tek opuyorumnanaktan ilginiz beni çok mutlu etti inanın
denden canım bende seni merak etmiştim umarım sonuçların tertemiz çıkar
aminnkızlar Rabbim taşıyabildiğimizden fazlasını vermesin yardımcımız olsun...
Evet canım Ankaradayım.
Aslında biliyor musunuz benim kızım beni hiç bekletmedi..Sadece benim "Salak vücudum" onu zorluyor diyorum ben..
Yoksa kızım hiç naz yapmadan, korunmayı bıraktığım ay geliverdi..
Üstelik kanama geçirdim, rahim içinde pıhtılar oluştu ki bebeğimden büyüktü pıhtıların boyutları, ama o hepsini yendi...Hele kanama geçirdiğim gün eyvah kürtaj olacağım diye ağlaya zırlaya doktora gittim ama mucize gibi ilk kalp atışlarını gördüm..
Ama benim pıhtılaşan kanım, amniyo sıvısını bir türlü yeterince yapamayan vücudum kızıma zorluk çıkartıyor diyorum ben(
Yani teyzeleri kızım aslında gelmeye hevesli de annesi biraz çürük çıktı
geççmişşş olsunn canımma.s.bunlar senin için :))kızlar iyi akşamlarrrrr
İyiyim canımmmmmm , burdayım ben :) Sen nasılsın? Benim şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür...Senin randevun pazartesimiydi ?
selam feryad cım yok canım daha çıkmadı 18. gün bu gün .yarın arayacam bakalım .sende ne var ne yok antikor sonuçların çıktımı. sanırım başka tahlillerde verdin.sonuçlarını aldınmı?nergis sonuçların çıktı mı canım?
kızlar iyi akşamlarrrrr
dendennn
canımm sende lütfü hocaya gidiyosun değil mi?
hacettepede doğum yaptırmıyo demiştin sanırım ..araştırdın mı ??
nergiss ne sonucun çıkacaktı canım??ben kaçırmışım sanırım
kızlarrr anniş ve babiş bende onlarla ilgileniyorum hepinize iyi akşamlar.....
İyiyim canımmmmmm , burdayım ben :) Sen nasılsın? Benim şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür...Senin randevun pazartesimiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?