Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm

kıss gülüşcümm nere kıss hep ben geliyorum sen gidiyorsunnnn noldu ki neden yanında oldu arkadaşlar bi sorunmu varrr?canımmm

çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inş.bilmiyorumkismile

kıss gülüşcümm nere kıss hep ben geliyorum sen gidiyorsunnnn noldu ki neden yanında oldu arkadaşlar bi sorunmu varrr?canımmm
ah canım beniiimmm çok çok geçmiş olsun ay kısss napıym benim mesai 8,30 da bitiyor geçen yıl bugün doğum yapmıştım bebişim dünyaya gözlerini açmıştı biraz moralim bozuktu işte

canım 5 aylıkken gitmen lazım. bende 2 aylıken gitmiştim (düşük oldu sonra) 5 aylık olunca gel demişti sağlık ocağındaki hemşire. doktorlar söylemiyor kendin git unutma.

Sagol canım bılgılendırdıgın ıcın.Benım 6 aylık oldu.Doktorum bısey demedı.Ben yarın saglık ocagına gıdıp kayıt olayım barı

çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inş.bilmiyorumkismile

iyiyim canım benim saol zaten küçük bir operasyon bildiniz gibi asıl bana acı çektiren şey iltihabı dışarı atmak için içimde bıraktıkları hortumdu allaha şükürr o cıkınca bi rahatladım ki hiç sormayınnn

ah canım beniiimmm çok çok geçmiş olsun ay kısss napıym benim mesai 8,30 da bitiyor geçen yıl bugün doğum yapmıştım bebişim dünyaya gözlerini açmıştı biraz moralim bozuktu işte

saol gülüşcümmm
oyy canım benimmm kıyamam sana üzme kendiniii daha fazlaaa inşlahh seneye bu günlerde bebişin kucağında olurda sana acını birazda olsun unuttururrrolumunekankayizsmile

Bılgılerını paylasdıgın ıcın sagol canım

Melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kız yıne kayboldun.Nasılsın?Bı sorun yoktur ınsallah.Kendıne ıyı bak.Habersız bırakma..

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...Bana aynen devam dedi ilaçlara ama ben folbiolü haftada 2 gün almaya karar verdim , elevit de alıyorum zaten her gün...En son yapılan tahlillerde folik asit fazlalığı çıkmıştı , ona güveniyorum biraz da...

Melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kız yıne kayboldun.Nasılsın?Bı sorun yoktur ınsallah.Kendıne ıyı bak.Habersız bırakma..

İyiyim canımmmmmm , burdayım ben :) Sen nasılsın? Benim şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür...Senin randevun pazartesimiydi ?

geçmiş olsun dendencimmm..inş sorun çıkmayacak göreceksinboshayallersmile
maça devam :))aklinialirimsmile
kızlar Rabbim taşıyabildiğimizden fazlasını vermesin yardımcımız olsun...
aminn
lmaz:deme öyle hiçte çürük falan değilsin:CüvCüv:
geççmişşş olsunn canımma.s.bunlar senin için :))
İyiyim canımmmmmm , burdayım ben :) Sen nasılsın? Benim şeker yüklemem iyi çıktı çok şükür...Senin randevun pazartesimiydi ?

melekkk seni görmek ne güzel,iyi maşallah herşey yolunda

dendennn
canımm sende lütfü hocaya gidiyosun değil mi?
hacettepede doğum yaptırmıyo demiştin sanırım ..araştırdın mı ??

nergis sonuçların çıktı mı canım?
selam feryad cım yok canım daha çıkmadı 18. gün bu gün .yarın arayacam bakalım .sende ne var ne yok antikor sonuçların çıktımı. sanırım başka tahlillerde verdin.sonuçlarını aldınmı?

çok geçmiş olsun canım. aslında senin o karnım ağrıyo falan dediğin gün başka topikte seni okumuştum ve bizim topik e girmeyince oraya baktım ama bulamadım.neyse atlattın artık geçmiş olsun tekrardan
gelişmelere gelince yeni hiç bir gelişme yok hala aynıyız..yeni arkadaşlar geldi.işte başka bişeyde yok boshayallersmile

dendennn
canımm sende lütfü hocaya gidiyosun değil mi?
hacettepede doğum yaptırmıyo demiştin sanırım ..araştırdın mı ??

hayır o ben değilim ben Kocaeli'deyim,Lütfü hocaya email atıştım : ))

Zeynom çok geçmiş olsun,çabucak iyileş

Gülüs sanada ne desem bilmiyorum ki,kelimeler anlamsız geliyor çoğu zaman,ama güçlü olmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok

Celencim ikili testim kötü çıktığı için amniosentez yapıldı canım

bende çok şükür iyiyim,analiz sonucu için gün sayıyorum
bu arada aslıhan yok ne zamandır,esterya,elif vardı Van da o hiç yok zaten artık

nergiss ne sonucun çıkacaktı canım??ben kaçırmışım sanırım

genetik tetkiklerimiz yapıldı eşimin ve benim. onların sonuçlarını bekliyoruz.temiz çıkacağını umuyorum.kötü çıkarsa yıkılırım.
maşallah sizde 12 hft olmuşunuz... doğum hikayesi yazdığın günleride görürüz inşallah....

Zeynom çok geçmiş olsun canım.

Melek canım şekerinin normal çıkmasına çok sevindim, her şeyiniz he sağlıklı, hep normal gitsin inşallah :)

Sagol canım bende ıyıyım.Benım randevum pazartesı günü bakalım bende haftaya seker yuklemesı ıcın hastaneye gıderım.Sonuclarının temız cıkmasına sevındım.Canım bende 3 gündür folbıol almıyorum.Bende haftada 2 gun yutayım dıye düsündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…