Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

fazla duramayacağım çünkü çok iyi değilim geçtiğimiz pazar gece hastaneye gittim ağrı nedeniyle
uzun bir araştırmadan sonra dış gebelik teşhisi kondu
salı gününe kadar ağrı kesici almadan hastanede yattım sonra laparoskopi ile ameliyat ettiler
sağ tüpüme yerleşmiş temizlediler
çok şükür ki tüpümü almadılar
dün çıktım hastaneden hala ağrılarım ve dikişlerim var ama sağ olduğuma seviniyorum şimdilik bu kadar haber vereyim dedim ayrıntıları daha sonra yazarım hepinizi öpüyorum

Kizlar Merhaba,
bıRKAC gundur yoktum islerim cok yogundu, ve dun aksam kanamam basladı bu sabah rengi koyulastı hemen dr a gittim , bebek iyi kese bozulmamıs fakat istirahat etmelisin dedi..
Bir hafta rapor verdi ben su anda evde yatiyorum..
Ayrıca progestan ignesi ve kabızlıgı onleyici bir surup verdi
kabız olup ıkınmak yk bebege zarar verir dedi.
36 yasında hamile olmak ne zormus ya )

çok geçmiş olsun canım.hiç istemediğimiz bişey olmuş ama çok şükür ki sorunsuz bir şekilde atlattın.şu an ağrılarından bahsetmişin ama ben manevi yönünün iyi olmasını temenni ediyorum.inşallah hem fiziksel hem ruh olarak çabucak gecer ağrıların...

geçmiş olsun canım. bende hamile olunca - hamilelik ne zor diyordum- Allah herkesin yardımcısı olsun.bide böyle durumlar için genelde dimesin doğal %100 ananas suyu varmış onu iç istersen.

ohaoldumsmile bilmiyorumkismile çoook geçmiş olsun gerçekten üzüldüm.. allatan dediğin gibi tüplerine zararı olmamış...

melek,büşra,dinamis,lidya,esraben,çalıkuşu,limburg ve bizim kızların hepsi olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile oooo bunları çok beğendim...

bayanssulusmile buarada dün dr gittim kürtajdan iki ay geçti reglim geldi ve bu ay başlayabilirmiyiz diye.. şükür herşey yolundaymış dr startı verdi artık kociş elime geçerse tabii... bayanssulusmile aklinialirimsmile bilmiyorumkismile

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman kalkma ...Allah yardımcın olsun:teselli:

ohaoldumsmile aaaa benim lafımı şimdi başbakan söyledi tv de "yenilen pehlivan güreşe doymazmış " muhahahahaha yahuu biz ne kadar güzlü insanlarız kızlar düş kalk yeniden devam guclubacismile

kaydirigubbakcemile3 ne yapalım güreşe doysak hiç bebek sahibi olamayız o melekler için değer kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…