geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ben iyi olmaya çalışıyorum
pptym son durumun nedir canım bende merak ediyordum canım?
sağol canım yukarıda anlattım son durumu daha sonra yine yazarım şimdi uzanmam gerek çünkü ağrılarım arttı
fazla duramayacağım çünkü çok iyi değilim geçtiğimiz pazar gece hastaneye gittim ağrı nedeniyle
uzun bir araştırmadan sonra dış gebelik teşhisi kondu
salı gününe kadar ağrı kesici almadan hastanede yattım sonra laparoskopi ile ameliyat ettiler
sağ tüpüme yerleşmiş temizlediler
çok şükür ki tüpümü almadılar
dün çıktım hastaneden hala ağrılarım ve dikişlerim var ama sağ olduğuma seviniyorum şimdilik bu kadar haber vereyim dedim ayrıntıları daha sonra yazarım hepinizi öpüyorum
Kizlar Merhaba,
bİRKAC gundur yoktum islerim cok yogundu, ve dun aksam kanamam basladı bu sabah rengi koyulastı hemen dr a gittim , bebek iyi kese bozulmamıs fakat istirahat etmelisin dedi..
Bir hafta rapor verdi ben su anda evde yatiyorum..
Ayrıca progestan ignesi ve kabızlıgı onleyici bir surup verdi
kabız olup ıkınmak yk bebege zarar verir dedi.
36 yasında hamile olmak ne zormus ya )
fazla duramayacağım çünkü çok iyi değilim geçtiğimiz pazar gece hastaneye gittim ağrı nedeniyle
uzun bir araştırmadan sonra dış gebelik teşhisi kondu
salı gününe kadar ağrı kesici almadan hastanede yattım sonra laparoskopi ile ameliyat ettiler
sağ tüpüme yerleşmiş temizlediler
çok şükür ki tüpümü almadılar
dün çıktım hastaneden hala ağrılarım ve dikişlerim var ama sağ olduğuma seviniyorum şimdilik bu kadar haber vereyim dedim ayrıntıları daha sonra yazarım hepinizi öpüyorum
Kizlar Merhaba,
bİRKAC gundur yoktum islerim cok yogundu, ve dun aksam kanamam basladı bu sabah rengi koyulastı hemen dr a gittim , bebek iyi kese bozulmamıs fakat istirahat etmelisin dedi..
Bir hafta rapor verdi ben su anda evde yatiyorum..
Ayrıca progestan ignesi ve kabızlıgı onleyici bir surup verdi
kabız olup ıkınmak yk bebege zarar verir dedi.
36 yasında hamile olmak ne zormus ya )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?