yok değilsin
ya ne yapayım geliyorum kimse yok bekliyorum kimse yok :umursamaz:CADIARZU bekliyorum bekliyorum sonunda sıkılıp çıkıyorum bendebilmiyorumkismileboshayallersmile
fazla duramayacağım çünkü çok iyi değilim geçtiğimiz pazar gece hastaneye gittim ağrı nedeniyle
uzun bir araştırmadan sonra dış gebelik teşhisi kondu
salı gününe kadar ağrı kesici almadan hastanede yattım sonra laparoskopi ile ameliyat ettiler
sağ tüpüme yerleşmiş temizlediler
çok şükür ki tüpümü almadılar
dün çıktım hastaneden hala ağrılarım ve dikişlerim var ama sağ olduğuma seviniyorum şimdilik bu kadar haber vereyim dedim ayrıntıları daha sonra yazarım hepinizi öpüyorum[/QUOT
geçmiş olsun canım çok üzüldüm inan.dikkat et kendine dinlen .inşallah bir daha yaşamassın, kolay ve güzel geçen bir hamilelik yaşarsın birdahakine.
hmm anladım o zamn göbete sendin sanırım..hayır o ben değilim ben Kocaeli'deyim,Lütfü hocaya email atıştım : ))
Zeynom çok geçmiş olsun,çabucak iyileş
Gülüs sanada ne desem bilmiyorum ki,kelimeler anlamsız geliyor çoğu zaman,ama güçlü olmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok
Celencim ikili testim kötü çıktığı için amniosentez yapıldı canım
bende çok şükür iyiyim,analiz sonucu için gün sayıyorum
bu arada aslıhan yok ne zamandır,esterya,elif vardı Van da o hiç yok zaten artık
çıkcak çıkcak hemde tertemiz mis gibi çıkacakgenetik tetkiklerimiz yapıldı eşimin ve benim. onların sonuçlarını bekliyoruz.temiz çıkacağını umuyorum.kötü çıkarsa yıkılırım.
maşallah sizde 12 hft olmuşunuz... doğum hikayesi yazdığın günleride görürüz inşallah....
bende hep geyik yapıom kendim için..bende fabrika hatası var diye :)) Allah beterinden saklasınCanım sağol ama az biraz çürüklük var işte:bbo:
Ben hep diyorum bebişlerimize kızıp duruyoruz ama aslınd aonların ne suçu var, sorun bizde:))
Neyse işin geyiği bir yana sen nasılsın canım?
Nasıl gidiyor, ne kadar oldunuz şimdi?
heheheheyavvv bu kız beni öldürecekkkk.... yavrum adın deniz.. suyla ne işin olur senin... ananı helak ettin kuzum yaaa....
inşallah suyunuz artmıştır... canım benim hadi rastgelsin inşaallah
geçmş olsun esteryaa,istrahat ett..inş en kritik dönemi atlattınKizlar Merhaba,
bİRKAC gundur yoktum islerim cok yogundu, ve dun aksam kanamam basladı bu sabah rengi koyulastı hemen dr a gittim , bebek iyi kese bozulmamıs fakat istirahat etmelisin dedi..
Bir hafta rapor verdi ben su anda evde yatiyorum..
Ayrıca progestan ignesi ve kabızlıgı onleyici bir surup verdi
kabız olup ıkınmak yk bebege zarar verir dedi.
36 yasında hamile olmak ne zormus ya )
delikafaduldenyuppiiii :teytey::teytey:hadi bakalım rast geleeeemelek,büşra,dinamis,lidya,esraben,çalıkuşu,limburg ve bizim kızların hepsi olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile oooo bunları çok beğendim...
bayanssulusmile buarada dün dr gittim kürtajdan iki ay geçti reglim geldi ve bu ay başlayabilirmiyiz diye.. şükür herşey yolundaymış dr startı verdi artık kociş elime geçerse tabii... bayanssulusmile aklinialirimsmile bilmiyorumkismile
öyle eskisi gibi kimse gelmiyor gelende bakıp çıkıyor... alsanaalsanasmile
iyi akşamlar kızlar bir şey soracam bu iğne koldan yapıldığında nereye vuracaz.tam yer olarak anlatırmısınız.bide yine yanmı olcak.
olumunekankayizsmile evet esracım inşallah bu sefer rast gelir artık yeterrrrr bilmiyorumkismile
hemşire bize şöyle tarif etmişti canım..
dirsekten 4,omuzdan 4 parmak içeri olan bölgeye..ama benim kol felaket acıyorr..en rahat göbek valla
melekcim nasılsın uzun zamandır görüşemedik
iç taraf derken beyaz olan yer dimi.dün bacağıma vurduk çok acıdı.göbek hep beze yaptıda dinlensin biraz dedik göbeğe
hadi rasgele.......melek,büşra,dinamis,lidya,esraben,çalıkuşu,limburg ve bizim kızların hepsi olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile oooo bunları çok beğendim...
bayanssulusmile buarada dün dr gittim kürtajdan iki ay geçti reglim geldi ve bu ay başlayabilirmiyiz diye.. şükür herşey yolundaymış dr startı verdi artık kociş elime geçerse tabii... bayanssulusmile aklinialirimsmile bilmiyorumkismile
ben çıkıyorum kıslar herkese ii akşamlarr.. yarın doktora gidecez bizzz.dua edinnn:Saruboceq:
sen kaç haftalık oldun zehrayade??benim göbekte de beze oldu(sabah kolonyalı pamukla siliom akşam vuruos iğneyi..beyaz olan yer derken hani aşı oldumuz yerr orası tam olarak
ben çıkıyorum kıslar herkese ii akşamlarr.. yarın doktora gidecez bizzz.dua edinnn:Saruboceq:
sağlık ocağında sana söyledikleri tamamen sağlık bakanlığı ana çocuk sağlığı ve aile planlaması, bulaşıcı hastalıklar genel müdürlüklerinin çalışmalarının ürünü sağlık ocaklarında protokol dışı hiçbir işlem yapılmaz. söyledikleri aşı takvimine mutlaka uymalısın.... riskli gebelik kategorisinde olduğunu mutlaka doktorlara ve hemşirelere söyle ona göre davranacaklardır....
kızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm
fazla duramayacağım çünkü çok iyi değilim geçtiğimiz pazar gece hastaneye gittim ağrı nedeniyle
uzun bir araştırmadan sonra dış gebelik teşhisi kondu
salı gününe kadar ağrı kesici almadan hastanede yattım sonra laparoskopi ile ameliyat ettiler
sağ tüpüme yerleşmiş temizlediler
çok şükür ki tüpümü almadılar
dün çıktım hastaneden hala ağrılarım ve dikişlerim var ama sağ olduğuma seviniyorum şimdilik bu kadar haber vereyim dedim ayrıntıları daha sonra yazarım hepinizi öpüyorum
Kizlar Merhaba,
bİRKAC gundur yoktum islerim cok yogundu, ve dun aksam kanamam basladı bu sabah rengi koyulastı hemen dr a gittim , bebek iyi kese bozulmamıs fakat istirahat etmelisin dedi..
Bir hafta rapor verdi ben su anda evde yatiyorum..
Ayrıca progestan ignesi ve kabızlıgı onleyici bir surup verdi
kabız olup ıkınmak yk bebege zarar verir dedi.
36 yasında hamile olmak ne zormus ya )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?