Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hmm anladım o zamn göbete sendin sanırım..
çıkcak çıkcak hemde tertemiz mis gibi çıkacak hihoyyytinş canım o günleride hayırlısıyla görürüzzkaydirigubbakcemile5hepbereber
bende hep geyik yapıom kendim için..bende fabrika hatası var diye :)) Allah beterinden saklasın
bizimki birazda latifee..teyzesi 3 aylık olduk şükür..yarın konrolümüz var..bakalım cinsiyetini öğrenebilecek miyizz,bana denize arkadaş geliyo gibi geliyobayanssulusmile
yavvv bu kız beni öldürecekkkk.... yavrum adın deniz.. suyla ne işin olur senin... ananı helak ettin kuzum yaaa....
inşallah suyunuz artmıştır... canım benim hadi rastgelsin inşaallah
hehehehe
geçmş olsun esteryaa,istrahat ett..inş en kritik dönemi atlattın
delikafaduldenyuppiiii :teytey::teytey:hadi bakalım rast geleeee

iyi akşamlar kızlar bir şey soracam bu iğne koldan yapıldığında nereye vuracaz.tam yer olarak anlatırmısınız.bide yine yanmı olcak.

iyi akşamlar kızlar bir şey soracam bu iğne koldan yapıldığında nereye vuracaz.tam yer olarak anlatırmısınız.bide yine yanmı olcak.

hemşire bize şöyle tarif etmişti canım..
dirsekten 4,omuzdan 4 parmak içeri olan bölgeye..ama benim kol felaket acıyorr..en rahat göbek valla

iç taraf derken beyaz olan yer dimi.dün bacağıma vurduk çok acıdı.göbek hep beze yaptıda dinlensin biraz dedik göbeğe

sen kaç haftalık oldun zehrayade??benim göbekte de beze oldu(sabah kolonyalı pamukla siliom akşam vuruos iğneyi..beyaz olan yer derken hani aşı oldumuz yerr orası tam olarak

hadi rasgele.......
ben çıkıyorum kıslar herkese ii akşamlarr.. yarın doktora gidecez bizzz.dua edinnn:Saruboceq:

inşallah canım dediğin gibi olurda temiz çıkar sonuçlarım.dualaguclubacismilerım sizinle.....

ben çıkıyorum kıslar herkese ii akşamlarr.. yarın doktora gidecez bizzz.dua edinnn:Saruboceq:

meyve yiyesim gelmişti gittim sen çıkmışsın.görüşmek üzere. bende meyve salatamı yemeğe devam edeyim.herkese ii akşamlar.

denden iğne işini ne yaptın .hep sordum fakat denk gelmedi demekki.tahlil sonucuna ne dedi.pıhtılaşma için olanı soruyorum tatlım.diğeride ii olcak inşallah.görüşmek üzere

Sagol canım ıcım rahatladı sımdı.Bunu dıger bılgısı olmayan arkadaslarda okur ınsallah.Bu tetonoz asısından 5 tane olunursa menopozda kolaylık saglıyormus.1 tanesı lıse yapılıyormus.Dogum öncesı,sonrası ve 1 yıl arayla 2 kez daha yapılıp bese tamamlanıyormus.

Arkadaşlar merhaba,nadiren girebiliyorum kusura bakmayın.Nasılsınız?zeynocum geçmiş olsun,dinamisscim senin kızın çok güçlü inşallah hayırlısıyla kucağına alacaksın.Dendencim işlemin rahat geçmesine sevindim,darısı hayırlı sonucun başına.Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii kocamannnnnnnnn.

canım çok geçmiş olsun..

pptym çok geçmiş olsun.. umarım daha iyisindir..

esterya dikkat et canım kendine.. inş hiç bir şey olmayacak bebişine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…