Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

CANIM OLURMU HIC OYLE SEY COK ZOR BIR ACI YASADIK NE DEMEK ACITASYON?????RABBIM SABIRLAR VERSIN INSALLAH YENIDEN AYNI ACILARI YASAMAYIZ VE YUZMUZU GULDURUR MEVLAMMM
ERKEK OLSUN KADIN OLSUN BU ACIYI YASAMAYAN ANLAYAMAZ TAM SIMDI OLDU AZ KALDI KAVUSMAYA DERKEN ONU ICINDE HISSEDIP AZ SONRA DOGDUGUNDA YASAMAYACAGINI BILE BILE YINEDE DUA ETMENNNN BUNU KIMSE ANLAYAMAZ RABBIM YINEDE BIZI ANLIYCAK ACIYI YASATMASIN KIMSEYE SENI ERKEN DOGUM YAPANLAR TOPIGINE BEKLIORUM CANIM
AYY CANIM YA COK GECMIS OLSUN COK SUKUR SIMDI HERSEY YOLUNDA OPUYORUM
CANIM NASILSIN MASAALLAH SIZE BUYUYORSUNUZ NE GUZEEELLL RABBIM SAGLIKLA VE ZAMANINDA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN DENIZIMIZI CANIM BENDE SENI COK OZLEDIMMMM IKINIZIDE COK OPTUM
CNM SANADA GECMIS OLSUN AMA KOTUNUN IYISI DERLERYA HANI COK SUKUR YINEDE TUP FALAN ALMAYA GEREK KALMADAN TESHIS KONULMUS VE SONUC ALINMIS INSALLAH YENIDEN YUZUNUN GULMESI DILEGIYLE...
OH COK SUKUR SAGLIKLA GELICEK INSALLAH ANNESIII
CANIM NASILSIN OPUYORUM KOCAMAN TARLANI TOPLA OLMUS SENINKILERkaydirigubbakcemile3
OHH OHHHH NE GUZEL HADI BASLA BAKALIM CALISMALARA HAYIR YAVRUN GELSIN
kaydirigubbakcemile3 ne yapalım güreşe doysak hiç bebek sahibi olamayız o melekler için değer kaydirigubbakcemile
EVETTT BU COK DOGRU
CANIM INSALLAH BEBISINDE SENDE IISINIZDIR HIC KENDINDEN BAHSETMEMISSIN OPULDUN

KIZLAR BENIM ADET GECIKTI DUN KAN TESTI YAPTIM DEGER 2DEN KUCUK CIKTI AMA HALEN KIRMIZILARDAN GELEN GIDEN YOK NAPALIM NASIP DEGILMIS ILK AYIMIZDI SANKI HIC SOK OLMADIM VE BU SONUCU BEKLIOR GIBIYDIM NEDENSE NEYSE IYI OLAN SEY ISE ENFEKSIYON DAN ESER YOK TEMIZ CIKTI INSALLAH BIRDAHA UGRAMAZ BANA OPUYORUM KOCAMAN HEPINIZI

Limburgcum;ben ve bebişim şuan için iyiyiz çok şükür.Dr internete fazla girmememi söylediği için fazla giremiyorum,ama burası da çok tenhalaşmış sanırım herkes için yoğun bir dönem.
Pptym a da geçmiş olsun diliyorum Allah yardımcın olsun canım.
Dr sürekli dinlenmemi söyledi 1 kg dahi kaldırmamı yasakladı. Tabi bu durumda ev işleri kalıyor. Yardımcı bir bayan bulmaya çalışıyorum,şu zamanda güvenilir birini bulmak ne kadar zormuş.
Evde çok sıkılmaya başladım artık.ılk dönemler hoşuma gitmişti yoğun iş temposundan sonra evde keyif yapmak ama zaman geçtikçe bunalmaya başladım.Evde oyalanabileceğim pek bişey yok.Kitaplardanda sıkıldım,tv zaten bomboş .
Birde henüz ailemden ve arkaadaşlarımdan kimseye söylemedim hamileliğimi,lk 3 ayın geçmesini bekliyorum. Benimle herkesin beraber zülmesi daha çok üzüyor beni. Riskli dönemi atlatayım sanra söylemeye başlıyacağım. O günlere varabilirsek tabi ki.Allah izin verirse. Saklamakta ne kadar zormuş.
Herkesi öpüyorum ,Allah herkesin dilediğini kabul etsin.

canım Allah kolaylık versin ve de sabır versin insanın böyle bir haberi vermeden beklemeya dayanması çok zor ama bizimkiler riskli gebelikler olduğu için malesef bir çok şeye katlanmamız gerekiyor ..İnşallah aradığın gibi bir yardımcı bulabilirsin bir kadın için yan gelip yatmak çok zor umarım aşırı titiz bir insan değilsindir çünkü o zaman insanın içi içini yiyor sen yine de ne olursa olsun kalkma bebiş gelsin hele bir dünya ya bütün herşeyi beraber yaparsınız annesi :) bu arada 3 ayının dolmasına ne kadar var :CüvCüv:

Merhaba kızlar..
Biz dün kontrole gittik. Valla bebişim iyi, gelişimi güzel ama artık siz de sıkıldınız biliyorum ama işte suyumuz gene az..
Doktorumuz Salı günü doppler ile bakacak bir de, hastaneye çağırdı, bebişimi besleyen damarları kontrol edip ayrıntılı ile yeniden tam su ölçümü yapılacak.
Eğer bi sorun olmaz ise, yani erken almak durumunda kalmazsk dedi 13-14 Şubat ta alabiliriz diyor. Ama kesin tarihe doppler ve NST sonucuna göre karar verecekmiş.

Aysude mir canım sağolasın..Valla bu cadı kız bizi de öldürecek..Bir de ben çok su içerim, günde 4 litreyi hiç zorlanmadan rahat içiyorum, babamız dalga geçiyor kızıyla artık " anası kılıklı ne olcak bütün suyu içiyor sonra da su azalıyor işte" diyor:))

Esraben canım hadi bakalım merakla bekliyoruz güzel haberlerini, kız ya da erkek artık ne olursda sağlıkla gelsinler de :)

Gelevera, Limburg canlarım hadi bakalım sizden de en kısa zamanda güzel haberler almayı umut ediyorum.

pptym13 canım çok geçmiş olsun, dilerim bir an önce toparlanısın.

Esterya canım sakın bozma moralini, ben de 7 haftalık iken kanama geçirmiştim hem de ne kanama..Kesin düşük yapıyorum diye ağlaya ağlaya doktora gidip kalp atışlarını duymuştum meleğimin. Ben 45 gün tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yattım, ama allaha şükür sonunda kan pıhtılarını yendi meleğim.
Sen de lütfen kendine çok dikkat et, ne kadar sıkılsan da sık dişini ve dinlen. Bildiğim kadarı ile dışarıya kanama şeklinde vurmasa bile rahim içinde oluşan kanama odakları 25-30 günde anca normale dönüyor.
Ama ihmal etme dinlenmeyi ve moralini yüksek tutmayı. Atlatacaksın inşallah.

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen bu kadar su içince tuvaletten çıkabiliyormusun ya dinamiss cim valla zaten gebeler çok sık giderler.seni düşünemiyorum.bizde alıştık artık deniz kızın az suuyuna . her zaman dedik fazlasında gözümüz yok doğuma kadar yetsin de............kaydirigubbakcemile5

Haklısın Nergis cim dediğin gibi alıştık artık suyun az denmesine, az az diye diye dayanıyor sanırım o da:))

Bu arada evet çok sık tuvalete gidiyorum tabii, gecede 2 defa falan kalkıyorum, diyorum doğum sonrası benim için zor olmayacak gece kalkmaya alıştım şimdiden:)

Ama elimde değil ben hep çok susarım, yani hamilelikten önce de böyleydi, hatta çocukken annem korkudan beni doktora bile götürmüş bu kadar su içmek normal olamaz acaba şeker hastası mıyım diye şüphelenmiş ama herşeyim normal sadece susuyorum :))

dinamiss cim ben uykuma çok düşkünüm. geceleri hayatta yerimden kalkmam.bebeğim olursa sanırım zorlanacam. ah ah hele o günlere bi gelelim alışırımdır sanırım yani umarım inşallah...boshayallersmile

Canım benim bebişler gelsin de eminim diğer anneler gibi bizler de en ufak mırıldanmalarında bile ayağa fırlar enerjiye sahip olacağız :)
Benim ablamı sabahları okula gönderebilmek için annem babamla beni sırayla her sabah başına gönderirdi, neler yapardık uyansın diye..Anne olduğunda ise çocuklarının sesini gecenin bir vakti bile duyar oldu..Hala inanamıyoruz ablam nasıl duyup nasıl fırlıyor bunların sesine diye..Ama annelik işte..
Eminim sen de böyle olacaksındır tatlım:)

meraba kızlar nasılsınız bakalım ya ben dr gittim kalp atışlarını duyduk fakat gelişmede bıraz gerılık var dedı bebek 10mıl buyumesı gerekirken 5,5mil büyümüş günde 1 milim büyümesi gerekiyomuş kafama cok taktım iğnelerimide doğru yapıyomuşum fakat cildim hassamış zamanla alışır dedı bı tane kendı yapıp gosterdi 1 hafta sonra tekrar gıdıcem ıNŞAALLAH o zaman daha net duyarım kalp atışını ve büyümüş olur bebişim hepinize iyi geceler arkadaşlar

günaydın arkadaşlar
zeynom,pptym geçmiş olsun
gelevera ve limburg çok yakında sizlerden güzel haberleri alacağımızı hissediyorum
aslıhan canım çok dikkat et,bende 3 ay söylemeyecektim bu sefer ama yine dayanamadım,benim ailem zaten aynı şehirde olduğu için saklamak epey zor olacaktı,her geldiklerinde yatıyor olmam zaten onları şüpheye düşürecekti : )) bende 45 gün yattım,insan sıkılıyor ama elden ne gelir
zehrayede iğnelere devam ediyorum,trombofili paneline göre pıhtılaşma yok dedi doktor,ama genetik test sonucunu bekleyelim dedi,bende o sonucu alınca tekrar göstericem doktora ve hacetteeden Lütfü hocaya da mail atıcam,ama iğnelerin bir zararı yok bana ya,10 sn.lik acı ve morluk : ))
devam da etsem önemli değil ama tabii ki bundan sonraki yaşantım ve 2.gebeliğim için bu sonuçlar önemli
bu arada benim midem hala tam düzelmedi,napcam bilmiyorum : ((

benimde bulantım hala var canım.gece özellikle tuvalete kalktığımda bıvvv :sinifsinif: oluyom.bende salı günü gidecem yeni doktora.şimdiki doktorumu iyiki değişiyormuşum hamileymiş kadın 4. ayında oda ,ben ne yapardım ozaman doktor arardım artık yana yana.iğne vurruz sorun deil ama çocuklarımıza bişe olurmu fazladan kan pompalanmış olmuyomu,kalplerinde bir sorun olurmu, kafam çok karışık inan beni bir doktorun iyice sakinleştirmesi gerek bu kuşkulardan dolayı.lütfü hocanın mail adresi hacattepe olanmı.oysa ben yazdım ama cevap falan gelmedi (1no2: özelime atarsan mail adresini bir daha denerim olmassa.kendine dikkat et sende.bol bol dinlen canım.görüşmek üzere

teyzeleriiiii
dün doktora gittikk kızımız olcakmışş:))
herşey şükür yolunda kızımız kıpır kıpır maşallah.
sevincimi sizlerle paylaşmak istedimm..o minik elleri yüzü,ayakları gözümün önünden gitmiyorr..bakmaya doyamıyorumdoktorumuz birtek idrar tahlili istedi..ilaçlara devam dedii
Allahım o kadar güzel bir duyguymuş kii..rabbim isteyen herkese,içi bebek hasretiyle yanan herkese olmayanlara en yakın zamanda nasip ett..amin(hamilelerin duası kabul olurmuş)

kızlar merhabalar..bende kan pıhtılaşmasıyla ilgili iğne kullanıyorum..
içinizde izmirde oturanlar vardır hangi hastaneye gidiyosunuz??

Melek canım şekerinin normal çıkmasına çok sevindim, her şeyiniz he sağlıklı, hep normal gitsin inşallah :)
ınşallah canım :) Senin içinde her şey sonuna kadar iyi gider inşallah...

Canım , inşallah senin sonuçlarında iyi çıkar...Kan sayımı ve idrar tahlilide yaptırıyor bu ay...Folbiol konusunuda hacaya ulaşabilirsek sorarız...Bence haftada 2 gün almanın bir sakıncası yoktur...Elevitte alıyoruz çünkü...
Canım benim de bu konu hakkında hiç bilgim yoktu...Aşı gerekirse , doktor söyleyecek sanıyordum ben...Canım lütfü beye sor istersen,ne diyeceğini merak ettim...Bende olmazsa sağlık ocağına kayıt yaptırayım...

Melek76,
Hocanın cep numarasını sana verdılermı?Ben bu gıdısımde ısteyecem.Alırsam sanada yazarım burdan.öptm
Ben en son gittiğimde almayı unutmuşum hocadan...Aslında şu haftalardan sonra telefon numarası olsa iyi olur...
Eğer elırsan bana özelden tel.numarasını yazarsan sevinirim...
Canım özelden şu şekilde mesaj gönderiyorsun : topiğimize gir önce.Benim herhangi bir mesajımda melek76 yazan yere (üstte )tıkla...4 seçenek çıkıyor peş peşe...Bunlardan birisi ' melek76 kullanıcısına özel mesaj gönder ' olacak...Burayı tıklayınca mesaj yazacağın yer geliyor...mesaj yazıp gönderiyosun...

Canımm benimmmmm...Her şeyin yolunda olması çok güzelll...Her şey gönlünce olsun canımmm...
melekcim nasılsın uzun zamandır görüşemedik
Canım iyiyim , sen nasılsın ? Ben senin güzel haberlerini aldım :) Sonuçlar güzel çıkmış...Sonuna kadar her şey böyle güzel gider inşallah...Canım ben iyiyim çok şükür , şimdilik bir problem yok...Nisanayının gelmesini bekliyorum dört gözle :)

Canım bebişimiz sağlıkla gelsinde , gerisi önemli değil...çoğu gitti azı kaldı , doktorun doğru kararı verecektir zaten...Bebeğimiz nerede doğacak canım ?

Canımmm benimmm çok sevindim...Hislerin doğru çıktı :) Canım ben de duana kocaman bir aminnnnnnnn diyorum...

Şeniz ooyyhh celen teezesi yesin onun minik ellerini papileriiiniii cokacimcoook allaha emanet esracım :Saruboceq: kız olsun erkek olsun önemli değil yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar :Saruboceq: ama 13. hafta cinsiyet tahmini için erken bir süre deilmi CADIARZU
kızlar merhabalar..bende kan pıhtılaşmasıyla ilgili iğne kullanıyorum..
içinizde izmirde oturanlar vardır hangi hastaneye gidiyosunuz??
ben ilk baslarda 9 eyll üni.ye gttim.ama ordaki doktorumun tayini cıkınca hatay asker hastanesinde cem beye devam etim.ilaç ve iğnelerimi hastanede kontrollerimi özel muayenesinde yaptırıyordum.o dönemde en riskli hastası bendim..cok ama cok seviyorum onu.hala görüşürüz.oğlum olsaydı adını vericektim.kızım oldu cem-re koyduk yerimseniben

melekcim nasılsın?bebiş nasıl?

ne kadar güzell .bizim randevu salı günü.sağlıklı gelsinler ama bende cinsiyetini çok merak ediyorum.ciciler alacam alamıyom cinsiyetini bilmeyince.hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah canım.doğumu en yakın olan dinamis sanırım.Allah bir çırpıda kurtarsın onuda.

CANIM INSLLAH VEREBILIRIM GUZEL HABERLERIMIZI DUA ET BIZE.NE GUZEL CANIM HERSEY YOLUNDA COK SUKUR KAVUSMA ANINA COK AZ KALMIS INSALLAH SAGLIKLA VE ZAMANINDA KUCAKLAYACAKSIN DENIZIMIZI
CANIM INSALLAH YAAA GUZEL HABERLER VERIRIZ DU EDIN LUTFEN CANIM SENIN SONUCLAR NE ZAMAN CIKACAKTI
MASALLAH SIZE GOZUN AYDIN CANIM BIR ZILLI KIZIMIZ DAHA GELIYOR HAAAkaydirigubbakcemile3 SAGLIKLA VE ZAMANINDA GELSIN KIZIMIZ INSALLAHHHH OPUYORUM

saol canım benim sende başladın demi çalışmalara ocak ayında başlayacam diyodun hadi hayırlısı nergiscim hemencik gelir inşlah sana bebişin

saol canım benimmm amniyosentezi yaptırmışsın dualarımdasın. allahın izniyle hiç bişi cıkmıcak inşlahhhhh

Zeynom çok geçmiş olsun canım.

Melek canım şekerinin normal çıkmasına çok sevindim, her şeyiniz he sağlıklı, hep normal gitsin inşallah :)

saol canım benimmm

zeynom geçmiş olsun.. iyileşmene sevindim..
esterya kolaylıklar diliyorum

saol geleverammm inşlah o hastaneye bihaki sefere doğuma gidicemmm:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun..

pptym çok geçmiş olsun.. umarım daha iyisindir..

esterya dikkat et canım kendine.. inş hiç bir şey olmayacak bebişine..

saol kahvelokumum nerelerdesiniz siz yaaaa

saol limburgumm sen napiosunn inşlahhh güzel hbrler bekliyorum senden ve geleveradan

amaninnnnnn kıssss cok sevindimmmm oooo kızmışş demekk ayy ben onu yerimmmm.maşallah size canımmmolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…