CANIM OLURMU HIC OYLE SEY COK ZOR BIR ACI YASADIK NE DEMEK ACITASYON?????RABBIM SABIRLAR VERSIN INSALLAH YENIDEN AYNI ACILARI YASAMAYIZ VE YUZMUZU GULDURUR MEVLAMMMiyiyim diyemeyeceğim acıtasyon yapmış gibide olmak istemiyorum mutlu mu olmalıyım yoksa üzgün mü inan duygularım karma karışık ben geçen sene bugün anne olmuştum mafoldumben bugün bebişimin doğum günü ama sanki onun için mutlu olmalıyım bilmiyorum
ERKEK OLSUN KADIN OLSUN BU ACIYI YASAMAYAN ANLAYAMAZ TAM SIMDI OLDU AZ KALDI KAVUSMAYA DERKEN ONU ICINDE HISSEDIP AZ SONRA DOGDUGUNDA YASAMAYACAGINI BILE BILE YINEDE DUA ETMENNNN BUNU KIMSE ANLAYAMAZ RABBIM YINEDE BIZI ANLIYCAK ACIYI YASATMASIN KIMSEYE SENI ERKEN DOGUM YAPANLAR TOPIGINE BEKLIORUM CANIMiyiki sizler varsınız yaa işyerimde arkadaşlarımın hepsi erkek ağladığımı gören aaa sen orda mı kaldın diyor insan başına gelmeden anlamıyor iyiki bu topiği buldum ve sizlerle tanıştım bana güç ve bol bol bilgi veriyorsunuz opuyorumnanaktan
AYY CANIM YA COK GECMIS OLSUN COK SUKUR SIMDI HERSEY YOLUNDA OPUYORUMkızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm
CANIM NASILSIN MASAALLAH SIZE BUYUYORSUNUZ NE GUZEEELLL RABBIM SAGLIKLA VE ZAMANINDA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN DENIZIMIZI CANIM BENDE SENI COK OZLEDIMMMM IKINIZIDE COK OPTUMİyi akşamlar dicem ama gene kimseler yok(
Keşke eski günler gibi sohbetler edebilsek burada, inanın sabah sayfaları bitirmekte zorlandığım, muhabbete yetişemediğim günleri çok özlüyorum...
Bu kırgınlıklar çoğu kişiyi kaçırdı umarım geri dönerler...
Özellikle Lidya dan artık hiç ses yok, ondan haberi olan var mı??
Limburg canım benim seni de çok özledim öpüyorum seni:)
CNM SANADA GECMIS OLSUN AMA KOTUNUN IYISI DERLERYA HANI COK SUKUR YINEDE TUP FALAN ALMAYA GEREK KALMADAN TESHIS KONULMUS VE SONUC ALINMIS INSALLAH YENIDEN YUZUNUN GULMESI DILEGIYLE...fazla duramayacağım çünkü çok iyi değilim geçtiğimiz pazar gece hastaneye gittim ağrı nedeniyle
uzun bir araştırmadan sonra dış gebelik teşhisi kondu
salı gününe kadar ağrı kesici almadan hastanede yattım sonra laparoskopi ile ameliyat ettiler
sağ tüpüme yerleşmiş temizlediler
çok şükür ki tüpümü almadılar
dün çıktım hastaneden hala ağrılarım ve dikişlerim var ama sağ olduğuma seviniyorum şimdilik bu kadar haber vereyim dedim ayrıntıları daha sonra yazarım hepinizi öpüyorum
OH COK SUKUR SAGLIKLA GELICEK INSALLAH ANNESIIIKizlar Merhaba,
bİRKAC gundur yoktum islerim cok yogundu, ve dun aksam kanamam basladı bu sabah rengi koyulastı hemen dr a gittim , bebek iyi kese bozulmamıs fakat istirahat etmelisin dedi..
Bir hafta rapor verdi ben su anda evde yatiyorum..
Ayrıca progestan ignesi ve kabızlıgı onleyici bir surup verdi
kabız olup ıkınmak yk bebege zarar verir dedi.
36 yasında hamile olmak ne zormus ya )
CANIM NASILSIN OPUYORUM KOCAMAN TARLANI TOPLA OLMUS SENINKILERkaydirigubbakcemile3melek,büşra,dinamis,lidya,esraben,çalıkuşu,limburg ve bizim kızların hepsi olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile oooo bunları çok beğendim...
bayanssulusmile buarada dün dr gittim kürtajdan iki ay geçti reglim geldi ve bu ay başlayabilirmiyiz diye.. şükür herşey yolundaymış dr startı verdi artık kociş elime geçerse tabii... bayanssulusmile aklinialirimsmile bilmiyorumkismile
OHH OHHHH NE GUZEL HADI BASLA BAKALIM CALISMALARA HAYIR YAVRUN GELSIN
EVETTT BU COK DOGRUkaydirigubbakcemile3 ne yapalım güreşe doysak hiç bebek sahibi olamayız o melekler için değer kaydirigubbakcemile
CANIM INSALLAH BEBISINDE SENDE IISINIZDIR HIC KENDINDEN BAHSETMEMISSIN OPULDUNArkadaşlar merhaba,nadiren girebiliyorum kusura bakmayın.Nasılsınız?zeynocum geçmiş olsun,dinamisscim senin kızın çok güçlü inşallah hayırlısıyla kucağına alacaksın.Dendencim işlemin rahat geçmesine sevindim,darısı hayırlı sonucun başına.Öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii kocamannnnnnnnn.
KIZLAR BENIM ADET GECIKTI DUN KAN TESTI YAPTIM DEGER 2DEN KUCUK CIKTI AMA HALEN KIRMIZILARDAN GELEN GIDEN YOK NAPALIM NASIP DEGILMIS ILK AYIMIZDI SANKI HIC SOK OLMADIM VE BU SONUCU BEKLIOR GIBIYDIM NEDENSE NEYSE IYI OLAN SEY ISE ENFEKSIYON DAN ESER YOK TEMIZ CIKTI INSALLAH BIRDAHA UGRAMAZ BANA OPUYORUM KOCAMAN HEPINIZI