teyzeleriiiii
dün doktora gittikk kızımız olcakmışş:))
herşey şükür yolunda kızımız kıpır kıpır maşallah.
sevincimi sizlerle paylaşmak istedimm..o minik elleri yüzü,ayakları gözümün önünden gitmiyorr..bakmaya doyamıyorumdoktorumuz birtek idrar tahlili istedi..ilaçlara devam dedii
Allahım o kadar güzel bir duyguymuş kii..rabbim isteyen herkese,içi bebek hasretiyle yanan herkese olmayanlara en yakın zamanda nasip ett..amin(hamilelerin duası kabul olurmuş)
ayyy maşallah hadi sağlıkla inşallah...kuzucuk biraz daha dayanır inşallah...senle her konuşmamızda hatta her aklıma gelişinde heyecanlanıyorum canım yaa inşallah sorunsuz zamanında gelir...suyu az olan ama su kadar masum deniz zamanında inşallahMerhaba kızlar..
Biz dün kontrole gittik. Valla bebişim iyi, gelişimi güzel ama artık siz de sıkıldınız biliyorum ama işte suyumuz gene az..
Doktorumuz Salı günü doppler ile bakacak bir de, hastaneye çağırdı, bebişimi besleyen damarları kontrol edip ayrıntılı ile yeniden tam su ölçümü yapılacak.
Eğer bi sorun olmaz ise, yani erken almak durumunda kalmazsk dedi 13-14 Şubat ta alabiliriz diyor. Ama kesin tarihe doppler ve NST sonucuna göre karar verecekmiş.
Aysude mir canım sağolasın..Valla bu cadı kız bizi de öldürecek..Bir de ben çok su içerim, günde 4 litreyi hiç zorlanmadan rahat içiyorum, babamız dalga geçiyor kızıyla artık " anası kılıklı ne olcak bütün suyu içiyor sonra da su azalıyor işte" diyor:))
Esraben canım hadi bakalım merakla bekliyoruz güzel haberlerini, kız ya da erkek artık ne olursda sağlıkla gelsinler de :)
Gelevera, Limburg canlarım hadi bakalım sizden de en kısa zamanda güzel haberler almayı umut ediyorum.
pptym13 canım çok geçmiş olsun, dilerim bir an önce toparlanısın.
Esterya canım sakın bozma moralini, ben de 7 haftalık iken kanama geçirmiştim hem de ne kanama..Kesin düşük yapıyorum diye ağlaya ağlaya doktora gidip kalp atışlarını duymuştum meleğimin. Ben 45 gün tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yattım, ama allaha şükür sonunda kan pıhtılarını yendi meleğim.
Sen de lütfen kendine çok dikkat et, ne kadar sıkılsan da sık dişini ve dinlen. Bildiğim kadarı ile dışarıya kanama şeklinde vurmasa bile rahim içinde oluşan kanama odakları 25-30 günde anca normale dönüyor.
Ama ihmal etme dinlenmeyi ve moralini yüksek tutmayı. Atlatacaksın inşallah.
inşallah bizle birlikte bütün bekleyenlere kısa sürede güzel haberler vermesini temenni ediyorum...günaydın arkadaşlar
zeynom,pptym geçmiş olsun
gelevera ve limburg çok yakında sizlerden güzel haberleri alacağımızı hissediyorum
aslıhan canım çok dikkat et,bende 3 ay söylemeyecektim bu sefer ama yine dayanamadım,benim ailem zaten aynı şehirde olduğu için saklamak epey zor olacaktı,her geldiklerinde yatıyor olmam zaten onları şüpheye düşürecekti : )) bende 45 gün yattım,insan sıkılıyor ama elden ne gelir
zehrayede iğnelere devam ediyorum,trombofili paneline göre pıhtılaşma yok dedi doktor,ama genetik test sonucunu bekleyelim dedi,bende o sonucu alınca tekrar göstericem doktora ve hacetteeden Lütfü hocaya da mail atıcam,ama iğnelerin bir zararı yok bana ya,10 sn.lik acı ve morluk : ))
devam da etsem önemli değil ama tabii ki bundan sonraki yaşantım ve 2.gebeliğim için bu sonuçlar önemli
bu arada benim midem hala tam düzelmedi,napcam bilmiyorum : ((
yahuu kız dedim dedimmmmm son gün erkek dedim kaybediverdim börekleri... neyse gelcem ve yapcam börekleri helal olsun kuzuyaaaa... ankaraya gelince inşallah birgün seni ve meleği görebilmek için uğraşcam ve kuzularınızıda tabii.. ayrıca benim oğluşum olursa inşallah bakcaz artık bilmiyorumkismile olumunekankayizsmileteyzeleriiiii
sevincimi sizlerle paylaşmak istedimm..o minik elleri yüzü,ayakları gözümün önünden gitmiyorr..bakmaya doyamıyorumdoktorumuz birtek idrar tahlili istedi..ilaçlara devam dedii
Allahım o kadar güzel bir duyguymuş kii..rabbim isteyen herkese,içi bebek hasretiyle yanan herkese olmayanlara en yakın zamanda nasip ett..amin(hamilelerin duası kabul olurmuş)
Merhaba sevgili arkadaşlar.Ben polikistik over hastasıyım.2 buçuk senedir evliyim ama korunmamamıza rağmn bebek gelmiyoorr..Başımdan bir sürü tedavi yöntemleri ameliyatlar geçti.Sonunda mart ayında (2009) tüp bebek tedavisi yaptırdık ve gebe kaldım.Yer gök benimdir sandım.Lakin 5 haftamdan knamalarım başladı.Kanama lekelenme tekrar kanama lekelenme .Neyse muayenede kese ve kalp atışlarını da gördük.Ama doktor müayene zaanı retroplasentar hemotom var dedi.Yani bebeğin plasentasının arkasında kan pıhtası varmış.Kanama da bundan kaynaklanıyormuş.bana yatak rejimi progesteron clexane iğne verdiler.Ama ben ciddi bir şey olmadığını sandım doktrun dediklerini önemsemedim.Ve lekelenmeler ara ra devam etti.ve 8 haftamda muayene zamanı bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik.Dünyam başıma yıkıldı.Kürtaj oldum.Kasım ayında tekrar tedaviye başladım.Ve allaha şükürler olsun tekrar gebe kaldım.Bu sefer ikizlerimizi bekliyorum.Bu sefer de 5 6 haftama kadar sorunsuz devam ediyordu her şey.6 haftamda kanamaları başladı.ılk önce kıpkırmızı sonra bordo sonra kahve rengi.Doktorumu aradım hemen serum taktırdı 2000 cc.Kanamam durdu.Ama dinlenmen gerek dedi.Yattım sürekli.6+4 haftamda eve ultrason cihazı ve doktoru davet ettik.Muayene bir tek karından yapıla bilmekteydi.Cihaz öğleydi yani.neyse bu sefer de keseler faln göründü büyümüştü.Muayene eden doktor keseler boş dedi.Çöktüm ben yine.Kendi doktorumu aradım korkma bu haftada karından gözükmez zaten dedi.Sonra muayene doktoru bu bebekde de retroplassentar hemotom var dedi.Plasenta rahimden ayrılmaya başlamışmış.Yani önceki sorunum.Şimdi sürekli yatıyorum.Wc dışında kalkmıyorum bol bol su içiyorum progesteron clexane endol hap alıyorum.ama bu sefer doktorun söğlediklerine harfiyyrn uyucam.Doktorum da korkma diyor her şey iyi olucak diyor ama çok korkuyorum.
Bu sorun yani kanama lekelenme plaentanın yani ebeğin eşinin rahimden ayrılması yani plasentanıan arkasındaa kan pıhtası olanınız oldumu kızlar?Ve bu sorunu çöze bildinizmi gebeliğiniz devam ettimi kızlar?Çok korkuyorum kızlar.Eğer bu konuda bir bilginiz varsa beni bilgilendirirmiydiniz lütfen kızlarr....
Evet yazdıklarım çok.ınşallah sabırla okuya billdiniz ...
teyzeleriiiii
Kahvem lokumumm sen nasılsın?
gunaycım ck gecmiş olsun bitanem :teselli: allahım korktuğumuza uğratmasın..sen önlemlerini al dinlen ve bol bol dua et..verende O alanda :Saruboceq: rabim evlatlarınızı size bağıslasın..ha bide onlarla konus eminim seni duyucaklar ve hissediceklerdir :asigim:Merhaba sevgili arkadaşlar.Ben polikistik over hastasıyım.2 buçuk senedir evliyim ama korunmamamıza rağmn bebek gelmiyoorr..Başımdan bir sürü tedavi yöntemleri ameliyatlar geçti.Sonunda mart ayında (2009) tüp bebek tedavisi yaptırdık ve gebe kaldım.Yer gök benimdir sandım.Lakin 5 haftamdan knamalarım başladı.Kanama lekelenme tekrar kanama lekelenme .Neyse muayenede kese ve kalp atışlarını da gördük.Ama doktor müayene zaanı retroplasentar hemotom var dedi.Yani bebeğin plasentasının arkasında kan pıhtası varmış.Kanama da bundan kaynaklanıyormuş.bana yatak rejimi progesteron clexane iğne verdiler.Ama ben ciddi bir şey olmadığını sandım doktrun dediklerini önemsemedim.Ve lekelenmeler ara ra devam etti.ve 8 haftamda muayene zamanı bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik.Dünyam başıma yıkıldı.Kürtaj oldum.Kasım ayında tekrar tedaviye başladım.Ve allaha şükürler olsun tekrar gebe kaldım.Bu sefer ikizlerimizi bekliyorum.Bu sefer de 5 6 haftama kadar sorunsuz devam ediyordu her şey.6 haftamda kanamaları başladı.İlk önce kıpkırmızı sonra bordo sonra kahve rengi.Doktorumu aradım hemen serum taktırdı 2000 cc.Kanamam durdu.Ama dinlenmen gerek dedi.Yattım sürekli.6+4 haftamda eve ultrason cihazı ve doktoru davet ettik.Muayene bir tek karından yapıla bilmekteydi.Cihaz öğleydi yani.neyse bu sefer de keseler faln göründü büyümüştü.Muayene eden doktor keseler boş dedi.Çöktüm ben yine.Kendi doktorumu aradım korkma bu haftada karından gözükmez zaten dedi.Sonra muayene doktoru bu bebekde de retroplassentar hemotom var dedi.Plasenta rahimden ayrılmaya başlamışmış.Yani önceki sorunum.Şimdi sürekli yatıyorum.Wc dışında kalkmıyorum bol bol su içiyorum progesteron clexane endol hap alıyorum.ama bu sefer doktorun söğlediklerine harfiyyrn uyucam.Doktorum da korkma diyor her şey iyi olucak diyor ama çok korkuyorum.
Bu sorun yani kanama lekelenme plaentanın yani ebeğin eşinin rahimden ayrılması yani plasentanıan arkasındaa kan pıhtası olanınız oldumu kızlar?Ve bu sorunu çöze bildinizmi gebeliğiniz devam ettimi kızlar?Çok korkuyorum kızlar.Eğer bu konuda bir bilginiz varsa beni bilgilendirirmiydiniz lütfen kızlarr....
Evet yazdıklarım çok.İnşallah sabırla okuya billdiniz ...
ayyy maşallah hadi sağlıkla inşallah...kuzucuk biraz daha dayanır inşallah...senle her konuşmamızda hatta her aklıma gelişinde heyecanlanıyorum canım yaa inşallah sorunsuz zamanında gelir...suyu az olan ama su kadar masum deniz zamanında inşallah
Adı deniz olmalı
Deniz kadar engin
Deniz kadar çoşkun
Deniz kadar sıcak
Deniz kadar güzel
Ben, ben kimim diye sorarsan
Biz, biz tabiatla kardeşiz
Yemeyle, içmeyle
Hatta uçakla, suyla, kuşla, böcekle
Ama yine de
Bana ne olmuş diye soruyorsan
Kızma, kızdırma
Hani doğruluktan, dürüstlük doğar derler ya
Bence sana Deniz çarpmış küçüğüm
inşallah bizle birlikte bütün bekleyenlere kısa sürede güzel haberler vermesini temenni ediyorum...
yahuu kız dedim dedimmmmm son gün erkek dedim kaybediverdim börekleri... neyse gelcem ve yapcam börekleri helal olsun kuzuyaaaa... ankaraya gelince inşallah birgün seni ve meleği görebilmek için uğraşcam ve kuzularınızıda tabii.. ayrıca benim oğluşum olursa inşallah bakcaz artık bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile
meleğimmm teşekkürler canımmmmm
sabıra gerek kalmadan okudum... öncekille geçmiş olsun diyorum.. budefa herşeyin yolunda gitmesini umuyorum... meraklanmayınız lütfen çokkkkk kişi bu yollardan geçerek bebeklerine kavuştu inşalah sizinkide öyle olacaktır... yanılmıyorsam dinamiste habire pıhtı oluşuyordu ve bir sonraki gittiğinde dağılmış oluyordu iğne ve ilaçları düzenli kullanmak ve allaha emanet etmek önemli...
teyzeleriiiii
Canım benim de bu konu hakkında hiç bilgim yoktu...Aşı gerekirse , doktor söyleyecek sanıyordum ben...Canım lütfü beye sor istersen,ne diyeceğini merak ettim...Bende olmazsa sağlık ocağına kayıt yaptırayım...
Canım bebişimiz sağlıkla gelsinde , gerisi önemli değil...çoğu gitti azı kaldı , doktorun doğru kararı verecektir zaten...Bebeğimiz nerede doğacak canım ?
Merhaba sevgili arkadaşlar.Ben polikistik over hastasıyım.2 buçuk senedir evliyim ama korunmamamıza rağmn bebek gelmiyoorr..Başımdan bir sürü tedavi yöntemleri ameliyatlar geçti.Sonunda mart ayında (2009) tüp bebek tedavisi yaptırdık ve gebe kaldım.Yer gök benimdir sandım.Lakin 5 haftamdan knamalarım başladı.Kanama lekelenme tekrar kanama lekelenme .Neyse muayenede kese ve kalp atışlarını da gördük.Ama doktor müayene zaanı retroplasentar hemotom var dedi.Yani bebeğin plasentasının arkasında kan pıhtası varmış.Kanama da bundan kaynaklanıyormuş.bana yatak rejimi progesteron clexane iğne verdiler.Ama ben ciddi bir şey olmadığını sandım doktrun dediklerini önemsemedim.Ve lekelenmeler ara ra devam etti.ve 8 haftamda muayene zamanı bebeğin kalp atışlarının durduğunu öğrendik.Dünyam başıma yıkıldı.Kürtaj oldum.Kasım ayında tekrar tedaviye başladım.Ve allaha şükürler olsun tekrar gebe kaldım.Bu sefer ikizlerimizi bekliyorum.Bu sefer de 5 6 haftama kadar sorunsuz devam ediyordu her şey.6 haftamda kanamaları başladı.ılk önce kıpkırmızı sonra bordo sonra kahve rengi.Doktorumu aradım hemen serum taktırdı 2000 cc.Kanamam durdu.Ama dinlenmen gerek dedi.Yattım sürekli.6+4 haftamda eve ultrason cihazı ve doktoru davet ettik.Muayene bir tek karından yapıla bilmekteydi.Cihaz öğleydi yani.neyse bu sefer de keseler faln göründü büyümüştü.Muayene eden doktor keseler boş dedi.Çöktüm ben yine.Kendi doktorumu aradım korkma bu haftada karından gözükmez zaten dedi.Sonra muayene doktoru bu bebekde de retroplassentar hemotom var dedi.Plasenta rahimden ayrılmaya başlamışmış.Yani önceki sorunum.Şimdi sürekli yatıyorum.Wc dışında kalkmıyorum bol bol su içiyorum progesteron clexane endol hap alıyorum.ama bu sefer doktorun söğlediklerine harfiyyrn uyucam.Doktorum da korkma diyor her şey iyi olucak diyor ama çok korkuyorum.
Evet yazdıklarım çok.ınşallah sabırla okuya billdiniz ...
ayyy maşallah hadi sağlıkla inşallah...kuzucuk biraz daha dayanır inşallah...senle her konuşmamızda hatta her aklıma gelişinde heyecanlanıyorum canım yaa inşallah sorunsuz zamanında gelir...suyu az olan ama su kadar masum deniz zamanında inşallah
Adı deniz olmalı
Deniz kadar engin
Deniz kadar çoşkun
Deniz kadar sıcak
Deniz kadar güzel
Ben, ben kimim diye sorarsan
Biz, biz tabiatla kardeşiz
Yemeyle, içmeyle
Hatta uçakla, suyla, kuşla, böcekle
Ama yine de
Bana ne olmuş diye soruyorsan
Kızma, kızdırma
Hani doğruluktan, dürüstlük doğar derler ya
Bence sana Deniz çarpmış küçüğüm
rica ederim...kolaylıklar dilerim...inşallah herşey yolunda gider ve bu kez sımsıkı tutunuverir bebeğin sana..teşekkür ederim arkadaşım.umarım her şey yazdığın gibi iyi olur.Çok teşekkür ederim.Rabbim meleklerimizi korusun..
geçmiş olsun...pıhtılaşma sorunun varmı ölçümler yapıldımı.. tekrarını yaşamamanızı dilerim..slm arkadaşlar...bende 15gün önce bebeğimi kaybettim.
kalbi durmuş aldılar.çok üzgünüm
Celencim canım senin, Limburgun, Papatyasüreyynın, Şen in o günlerdeki desteğini unutmam mümkün değil..
Bir kez daha sizler de diğer tüm arkadaşlar da iyi ki varsınız demek istedim..
Öyle çok destek oldun ki mesajlarınla bana, aynı yollardan geçtiğini defalarca anlattın, sizler olmasa belki gene geçerdi o günler ama kat be kat daha yıpratıcı ve zor olurdu..
Siz birer umut oldunuz bize, karamsarlığa kapılmamızı engellediniz..İyi ki varsın tatlım :1hug:
Bu arada papatya hiç yazmıyor, sen haber alıyor musun ondan..Umarım o da minik Bihter de çok çok iyilerdir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?